Υγεία

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – πόσο κοστίζει και αν αξίζει να αγοράζει

Η βιταμίνη D3 είναι ζωτικής σημασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό, ιδιαίτερα στις αρχές και τα γηρατειά. Αλλά αξίζει τον κόπο λήψη φαρμάκων D3 που περιέχουν, όταν για να πάρει το ποσοστό μέρα μιας ουσίας μπορεί να είναι αρκετά ον στον ήλιο και η κατανάλωση μιας ισορροπημένης;

Βιταμίνη D3 ή χοληκαλσιφερόλη είναι ένα λίπος – διαλυτή ουσία που το σώμα παίρνει από συγκεκριμένο τρόφιμο, και επίσης ως αποτέλεσμα της σύνθεσης που συμβαίνουν στο δέρμα υπό την επίδραση των υπεριωδών ακτίνων. Γι ‘αυτό και ονομάζεται «ηλιακή».

Δυστυχώς, το μερίδιο της πλειοψηφίας των Europens ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο πέφτει όχι τόσο την έλλειψη της βιταμίνης D3. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ανθρώπους από τη Βόρεια μητροπολιτικές περιοχές με δυσμενές περιβάλλον. Στην περίπτωση αυτή, η έλλειψη μιας ουσίας συχνά έχει να αναπληρώσει τεχνητά, λήψη φαρμάκων, ή διαιτητικά συμπληρώματα.

Επίσης αυτή η ουσία συχνά συμπεριλαμβάνεται σε πολλές πολυβιταμινούχο συμπλέγματα.

Είναι δύσκολο να υπερεκτιμούν τη σημασία της βιταμίνης ήλιο για τις γυναίκες, δεδομένου ότι προωθεί:

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα παιδιά, χωρίς εξαίρεση, απαιτούν επιπλέον πρόσληψη των τεχνητών βιταμίνης D. Δρ Ε Komorowski πιστεύει ότι τα παιδιά που θηλάζουν και μικτές τρέφονται καθημερινά εκεί στο δρόμο τουλάχιστον μισή ώρα, ραχίτιδα δεν απειλείται, όπως το μητρικό γάλα περιέχει όλα μια απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά μωρό, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης D3. Όμως, μια μητέρα που θηλάζει πρέπει να τρώει μια υγιεινή διατροφή, και δεν βλάπτει να πάρει ένα εξειδικευμένο σύμπλεγμα πολυβιταμινών.

Τα παιδιά iskusstvennomu ο κίνδυνος ραχίτιδα τείνει στο μηδέν, ακόμα και αν είναι λίγο στο δρόμο, καθώς οι σύγχρονες προσαρμοστεί γαλακτοκομικά μίγματα περιέχουν όλα τις βιταμίνες που απαιτούνται για ένα παιδί αυτής της ηλικίας, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης D. αυτός είναι ο λόγος βιταμίνες D3 μικρά παιδιά θα πρέπει να διορίζονται από παιδιάτρους μόνο σε ειδικές ενδείξεις:

Μετά από ένα χρόνο της βιταμίνης D3, συνήθως συνταγογραφείται σπάνια – όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά χρειάζεται ένα παιδί για να πάρει από την τροφή, υπό την προϋπόθεση ότι η διατροφή του είναι σωστή. Τα παιδιά είναι αρκετά μισή ώρα με τα πόδια για να παρέχει ημερήσιες τιμές της ηλιακής ουσίας. Εάν είναι απαραίτητο, οι παιδίατροι μπορεί να συστήσει ένα πολυβιταμινούχο σύμπλοκο, το οποίο περιλαμβάνει συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης D3. Τέτοιες περιπτώσεις περιλαμβάνουν:

Παρόμοια συμπτώματα είναι χαρακτηριστικά για τα παιδιά δεν ξοδεύουν αρκετό χρόνο για τον ήλιο και υποσιτισμένα (λήψη αρκετά γαλακτοκομικά προϊόντα -. Βούτυρο, τυρί, τυρί cottage, γάλα, κλπ)

Σε διαφορετικές ηλικίες σημάδια της έλλειψης D3 στο σώμα διάφορα. Τις περισσότερες φορές αυτά συμβαίνουν σε παιδιά κάτω του ενός έτους και σε ενήλικες μετά από 50 χρόνια.

Θα πρέπει να συζητήσετε με τον παιδίατρό σας το θέμα του διορισμού του D3 που περιέχουν το φάρμακο, εάν το παιδί έχει τα ακόλουθα συμπτώματα:

Δεν ξεκίνησε στην ώρα D3 θεραπεία του μωρού και συχνά οδηγεί σε καθυστερημένη οδοντοφυΐας και το σχηματισμό της ανώμαλης σύγκλεισης. Στην ενήλικη ζωή μπορεί να υπάρχουν επιπλοκές με την μορφή αρθρίτιδας, σκολίωση, πλατυποδία.

Αν ο γιατρός εξακολουθεί να συνταγογραφείται D3 που περιέχει παρασκεύασμα, είναι αναγκαίες για να συμμορφωθούν με ακρίβεια με τη δοσολογία της, όπως λιποδιαλυτών ουσία τείνει να συσσωρεύεται στο σώμα, και η περίσσεια του μπορεί να προκαλέσει σοβαρές διαταραχές:

Η περίσσεια ασβεστίου είναι πολύ επικίνδυνο για το σώμα – στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, καρδιά και τα νεφρά πολύ γρήγορα μπορεί να σχηματίσει πλάκες που οδηγούν σε φραγμένες αρτηρίες

.

Η παρουσία οποιουδήποτε από αυτά τα συμπτώματα απαιτούν αναζητούν ιατρική βοήθεια. Για να επιβεβαιωθεί η διάγνωση ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει εργαστηριακές δοκιμές, η οποία στην περίπτωση της D3-υπερβιταμίνωσης μπορεί να δείξει:

Οι οξείες εκδηλώσεις της νόσου μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα της υψηλότερης δοσολογίες D3-που περιέχουν φάρμακο, και επίσης λόγω της ατομικής δυσανεξίας.

Η χρόνια ασθένεια συχνά συνδέεται με ένα μακρύ ελαφρά περίσσεια δοσολογίες της βιταμίνης D3.

Αν στην περίπτωση των ενηλίκων με D3-υπερβιταμίνωση η απόφαση για νοσηλεία γίνεται από το γιατρό, τα παιδιά χρειάζονται οπωσδήποτε τη θεραπεία στο νοσοκομείο και στη συνέχεια παρακολούθηση τουλάχιστον για 2-3 χρόνια. Η θεραπεία θα επικεντρωθεί στην εξάλειψη της τοξικότητας και τη μείωση του ποσοστού των ζωτικών οργάνων. Στο μέλλον, θα πρέπει να ρυθμίσετε τη διατροφή του μωρού σας: το μενού θα πρέπει να δημητριακών με νερό και τα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα πρώτης αποκλείεται εντελώς, και στη συνέχεια υπόκεινται σε αυστηρούς περιορισμούς. Φυσικά, διακόπτεται αμέσως λαμβάνοντας όλα τα φάρμακα που περιέχουν ασβέστιο και βιταμίνη D3.

Απαράδεκτη αυτοθεραπεία με φάρμακα, που περιέχουν ασβέστιο και βιταμίνη D3 -. Γίνονται αυστηρά σύμφωνα με τον ιατρό μετά τη δέουσα εξέταση

Ούτε τα παιδιά ούτε οι ενήλικες, η βιταμίνη D3 δεν διορίζεται το καλοκαίρι αν είναι κάτω από τον ήλιο στην εξωτερική ρούχα και τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα τρώνε γαλακτοκομικά προϊόντα.

Για να παρέχουν οι ίδιοι με μια ημερήσια αποζημίωση των χοληκαλσιφερόλη θα πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά επαρκείς ποσότητες τροφίμων ζωικής προέλευσης. Για την αφομοίωση της βιταμίνης D3 είναι απαραίτητα λιπαρά – γι ‘αυτό τα προϊόντα με χαμηλά λιπαρά τρέλα μπορεί να βλάψει την υγεία σας. Είναι πολύ αρκετά σημαντικό για να πάει έξω με το εκτεθειμένο δέρμα, τα παιδιά – τουλάχιστον μισή ώρα, και ενήλικες – τουλάχιστον μία ώρα κατά τη διάρκεια των ωρών της ημέρας

.

Οι άνθρωποι που εκτίθενται σε τουλάχιστον έναν από αυτούς τους παράγοντες είναι σε κίνδυνο για έλλειμμα χοληκαλσιφερόλη, και ως εκ τούτου απαιτούν ειδική εξέταση και πιθανή θεραπεία D3.

Για να προσδιοριστεί το επίπεδο της βιταμίνης D3 στο σώμα θα βοηθήσει την εργαστηριακή έρευνα, ιδίως, η ανάλυση του φλεβικού αίματος, η οποία αξιολογεί χωριστά το περιεχόμενο των βιταμινών D2 και D3.

Προετοιμασία για την έρευνα αυτή είναι απλή: 2-3 ώρες πριν από τη δειγματοληψία αίματος θα πρέπει να απέχουν από το κάπνισμα και την κατανάλωση

.

Εάν οι δείκτες είναι εντός αυτών των αξιών, η περιεκτικότητα της βιταμίνης D στον οργανισμό είναι σωστή. Εάν υπάρχουν αποκλίσεις προς τα πάνω ή προς τα κάτω από τις τιμές αναφοράς, είναι ο λόγος για να πάει στο γιατρό.

Πλήρως αξιολογήσει τα αποτελέσματα της έρευνας και να πάρει την απόφαση σχετικά με την ανάγκη για θεραπεία D3 πρέπει μόνο ο γιατρός με βάση την ανάλυση των δεδομένων και τη συνολική αντικειμενική κατάσταση του ασθενούς.

Ενώ τη λήψη του φαρμάκου σε ενήλικες μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες παρενέργειες:

Όλα ReAction s θα πρέπει να αναφέρονται στο γιατρό σας, ο οποίος θα πάρει την απόφαση να μειώσει τη δόση ή να αφαιρέσετε το φάρμακο.

Αλλεργία στα παιδιά μετά από ένα χρόνο εκδηλώνονται με παρόμοιο τρόπο. Όλα αυτά τα συμπτώματα απαιτούν άμεση ιατρική παρέμβαση και τη διακοπή του φαρμάκου.

Για την αποφυγή D3-ανεπάρκειες βιταμινών θα σας βοηθήσει να την καθημερινή βόλτα στον καθαρό αέρα και τη σωστή διατροφή, γι ‘αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει τακτικά στη διατροφή σας οποιαδήποτε τρόφιμα από την παρακάτω λίστα:

Όταν μαγειρεύονται, η βιταμίνη D3 διατηρεί τις ιδιότητές του, αλλά είναι σημαντικό τα προϊόντα δεν χωνέψει. Η προτιμώμενη μέθοδος μαγειρέματος είναι βράσιμο ή ψήσιμο στο φούρνο.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα που είναι πλούσια σε βιταμίνη D από το πρόγραμμα βίντεο το «Live υγιή».

Τα παιδιά κάτω του ενός έτους εκχωρηθεί σε έλαιο ή νερό σταγόνες με βιταμίνη D3, που είναι άοσμη και άγευστη και βρίσκεται σε βολική δοσολογείται. Το υδατικό διάλυμα υφίσταται πέψη ευκολότερη. Τις περισσότερες φορές παιδίατροι συνιστούν:

Μία σταγόνα ελαίου ή ύδατος λύση παρέχει την ημερήσια ανάγκη της βιταμίνης D3. Τα μωρά υγρό προσθέστε σε ένα κουταλάκι του μητρικού γάλακτος ή προσαρμοσμένο μίγμα γάλακτος. Η φαρμακευτική αγωγή λαμβάνεται μία φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Η διάρκεια του μαθήματος καθορίζεται από τον ιατρό.

Μετά από ένα χρόνο κατάλληλο ελαιώδες ή υδατικό διάλυμα, το οποίο αραιώνεται σε ένα κουταλάκι του γλυκού νερού. Η λήψη βιταμίνης D, ανεξάρτητα από τα τρόφιμα, αλλά στο πρώτο μισό της ημέρας. Σχήμα παρόμοιο με αυτό που περιγράφεται παραπάνω.

Μετά από τέσσερα χρόνια, όταν καλοσχηματισμένα το αντανακλαστικό κατάποση, το μωρό μπορεί να δώσει ήδη πολυβιταμινούχο συμπλέγματα με βιταμίνη D3 με τη μορφή μασώμενων δισκίων ή ιχθυέλαιο σε κάψουλες ζελατίνης. ιχθυέλαια της υψηλότερης ποιότητας για παιδιά:

κατάποση γκολφ ιχθυελαίου πραγματοποιείται κατά την περίοδο του φθινοπώρου-ελατηρίου κατά τη διάρκεια του μήνα. Η δοσολογία μπορεί να είναι διαφορετική, οπότε θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες. Η λήψη φαρμάκων κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

D3 που περιέχουν πολυβιταμίνες, συνιστάται να λαμβάνονται το πρωί μετά το πρωινό, ως χοληκαλσιφερόλη απορροφάται καλύτερα μέχρι το μεσημέρι. Η πορεία του φαρμάκου, συνήθως ένα μήνα. Μπορείτε να τα επαναλάβετε 2-3 φορές το χρόνο.

Μετά την αντίστοιχη ανάλυση, παιδιά μέχρι τρία έτη με έλλειμμα ασβεστίου μπορεί να συνταγογραφήσει Ασβέστιο σε σκόνη D3 για τα παιδιά. Για την παρασκευή ενός φιαλιδίου εναιωρήματος με σκόνη στα 2/3 του όγκου του γεμίζεται με βρασμένο νερό σε θερμοκρασία δωματίου και ανακινείται καλά για να ληφθεί ένα ομοιογενές υγρό. Το μάθημα θα διαρκέσει για 1 μήνα. Το φάρμακο λαμβάνεται 1 φορά την ημέρα μετά το πρωινό. δεν πρέπει να λαμβάνεται με φάρμακα και αντιβιοτικά αρκετές τετρακυκλίνες που περιέχουν σίδηρο.

Ενήλικες βιταμίνη D3 χορηγείται σε διαφορετικές μορφές δοσολογίας, από τα δισκία και οι κάψουλες για στοματική χορήγηση του ενέσιμου διαλύματος. Η πιο ασφαλής είναι πολυβιταμινών σύμπλοκα με βιταμίνη D3, μπορούν να ληφθούν ως προληπτικό μέτρο μαθήματα 1-2 φορές το χρόνο. Τα ιατρικά φάρμακα που συνταγογραφούνται μόνο από τον ιατρό ο οποίος επιλέγει τη μορφή, τη θεραπευτική αγωγή και δοσολογία. Εάν ο γιατρός σας έχει ορίσει D3-που περιέχουν φάρμακο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ημερήσια δόση της καθαρής βιταμίνης D για έναν ενήλικα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 μικρογραμμάρια (400 IU) για τις γυναίκες και 7,5 μg (300 IU) για τους άνδρες.

Οι ενέσεις στα γλουτών ή στο μηρό μύες. Κατά τη διάρκεια των ενέσεων, είναι σημαντικό να διατηρηθεί υπό έλεγχο του επιπέδου του ασβεστίου και μία φορά την εβδομάδα περάσει μια δοκιμή αίματος.

Το φάρμακο λαμβάνεται το πρωί, 1-2 φορές την ημέρα, ενώ το φαγητό, το μάσημα ή την κατάποση και το πόσιμο νερό. Η δοσολογία και η διάρκεια της μαθημάτων όπως καθορίζεται από τον ιατρό, και πρέπει να τηρούν αυστηρά τους.

Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής που πίνουν μία φορά την ημέρα -. Το πρωί μετά το πρωινό και 1 δισκίο, για 1 ή 2 μήνες

αλοιφή ή κρέμα εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα για τις πληγείσες περιοχές. Δεν συνιστάται η χρήση του φαρμάκου για το πρόσωπο. Τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες, τα εν λόγω μέσα δεν φαίνονται.

Αυτό το προϊόν συνιστάται να λάβουν όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και ενήλικες, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους, καθώς:

Οι γυναίκες και δέχομαι να διατηρηθεί νεανικό δέρμα -. Βελτιώνει την κατάσταση του υποδόριου λίπους και δέρματος

Συνιστώμενη ημερήσια δόση για τους ενήλικες είναι 2 έως 5 γρ. Είναι καλύτερα να λάβουν το φάρμακο σε κάψουλες, το πλύσιμο το προς τα κάτω με νερό μετά από ένα γεύμα, δεν έχουν τη δυσάρεστη γεύση και οσμή. Η συνήθης διάρκεια της θεραπείας είναι 1 μήνα.

δεν μπορεί να ληφθεί

Το ιχθυέλαιο όταν τα προβλήματα με την ουροποιητικού συστήματος, και του θυρεοειδούς αδένα, καθώς και υπερευαισθησίας.

Το καλύτερο είναι ένα προϊόν της νορβηγικής παραγωγής των εγχώριων προϊόντων καλής ποιότητας προϊόντα που παράγονται στα εργοστάσια των ψαριών Μουρμάνσκ και Αρχάγγελσκ.

Και τα δύο φάρμακα είναι άριστης ποιότητας και πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές. μόνο τους μειονέκτημα είναι το υψηλό κόστος.

Οι έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν εξειδικευμένες πολυβιταμίνες με βιταμίνη D και φάτε μια υγιεινή διατροφή. Αλλά ιχθυέλαιο κατά την εγκυμοσύνη απαγορεύεται λόγω του κινδύνου της A-υπερβιταμίνωση και η υπέρταση.

Best πολυβιταμίνη για τις έγκυες και θηλάζουσες κυρίες που έχουν εκχωρηθεί ακόμα και κατά το σχεδιασμό της μητρότητας και δεκτές μέχρι το τέλος του θηλασμού:

Και τα δύο φάρμακα δεν έχουν εκχωρηθεί για πέτρες στα νεφρά και αυξημένο ασβέστιο στα ούρα και το αίμα λόγω της περιέχεται φωσφόρου και ασβεστίου.

Συχνά ως ένα ανάλογο της βιταμίνης D3 θεωρούν ιχθυέλαιο. Αλλά αυτά τα φάρμακα έχουν θεμελιώδεις διαφορές τους. Εκτός από τη βιταμίνη D, η σύνθεση των τελευταίων περιλαμβάνουν τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 έχουν θετική επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία, καθώς και βιταμίνη Α και αντιοξειδωτικά. Γι ‘αυτό «ντεμοντέ» μέθοδος είναι απαραίτητη για τους ανθρώπους που πάσχουν από καρδιαγγειακά νοσήματα. Αποτρέπει θρόμβων αίματος, μειώνει την αρτηριακή πίεση, καταπολεμά αλλαγές σχετιζόμενες με την ηλικία, βελτιώνει την ελαστικότητα. Καλό είναι να πάρετε σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε, ώστε να απορροφάται καλύτερα από τον οργανισμό.

Η βιταμίνη D3 είναι συχνά συνταγογραφείται για προβλήματα με οστών και των αρθρικών ιστών, και την απορρόφηση του ασβεστίου. Πριν την ανάθεση του D3 που περιέχει φάρμακο, πραγματοποιεί τις κατάλληλες εργαστηριακές εξετάσεις.

Τι φάρμακο να συνταγογραφούν σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση αποφασίσει το γιατρό.

… Θα μιλήσουμε για αυτό το φάρμακο, όπως Aquaderm. Είμαι εξοικειωμένος μαζί του πριν από λίγο καιρό. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από 11 χρόνια. Και τώρα, μια δεκαετία αργότερα, ο ίδιος δεν έχει αλλάξει λίγο … Και με τα δύο παιδιά που χρησιμοποίησαν το φάρμακο ως προληπτικό μέτρο. ρυθμό δόσης μας ήταν μία σταγόνα ανά ημέρα. Θα πρέπει να πάρετε κάθε μέρα, αλλά η παιδίατρος μας συμβούλευσε να κάνουν διαλείμματα τα σαββατοκύριακα. Στην περίπτωση με το μεγαλύτερο παιδί έχουν προκύψει κανένα πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένης της αλλεργικής αντίδρασης s,. Ακόμη και η λειτουργία της μπολάκι από την αρχή ήμουν ικανοποιημένος. Είμαι νέος και πράσινο, βήχας, βήχας, δεν διαβάζουν τις οδηγίες, να πάρει τις βιταμίνες του παιδιού απευθείας στο στόμα του. Αυτό είναι απαραίτητο στο κουτάλι με νερό για να διαλυθεί έχω ήδη μάθει, όταν σταμάτησε τη λήψη … Αλλά με το δεύτερο μωρό πήγε τόσο ομαλή. Και αυτό κατάλαβα μόνο στο δεύτερο χειμώνα. Δυστυχώς, αυτό το εργαλείο έχει προκαλέσει αρκετά σοβαρή αλλεργική αντίδραση. Το πρόσωπο του μωρού ήταν κόκκινο ως βρασμένου γάτα, και τα έντερα, αντίστοιχα, αμέσως αντικατοπτρίζεται (εμφανίστηκε αιματηρή ραβδώσεις). Κοιμόταν ανήσυχα, και το απόγευμα και έκανε ακριβώς αυτό, να κλαίει. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μια άμεση επίδραση του φαρμάκου στο νευρικό σύστημα ή λόγω του πόνου και των διαδικασιών στο έντερο από αλλεργίες … Δεν ξέρω καν προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να βάλει το δάχτυλο. Το εργαλείο είναι κατάλληλη για το μεγαλύτερο παιδί και δεν ταιριάζει με την Τζούνιορ …

Tytta ​​STRONG>

Μετά από μια άσχημη περίπτωση βιταμίνες Multi-βιταμίνες έχω ορκιστεί ποτέ να αγοράσει ο γιος απλός βιταμίνες. Προσπαθήστε να περιορίσετε διαθέσιμες ιχθυέλαιο. Αλλά εδώ έχουμε πάει στο νηπιαγωγείο (είμαστε ήδη 5 ετών) δεν είναι η πρώτη χρονιά, και συνεχίζουν να βλάψει. Αποφάσισε να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της βιταμίνης «Αλφάβητο. Νηπιαγωγείο». Η επιλογή δεν ήταν τυχαία: το παιδί ενός συναδέλφου μετά από μια πορεία αυτών των βιταμινών πληγή είναι πολύ σπάνια. Αποφάσισα ότι δεν ήταν, ήταν! Έτσι αγόρασα βιταμινών αυτών χρωματιστά παιδικά … ΣΥΝΘΕΣΗ Κάθε δισκίο είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το παιδί μου δεν τρώει πάντα ό, τι μαγειρεύω, και λόγω έλλειψης θρεπτικών συστατικών μπορεί να μην είναι τόσο αισθητή όσο θα μπορούσε να είναι ένας ενήλικας. Φάγαμε τις βιταμίνες ακριβώς όπως συνιστάται στις οδηγίες: 1 διαφορετικούς δισκίο 3 φορές την ημέρα. Αλλά πήγαμε στον κήπο, ώστε να λάβει τα χάπια, θα μπορούσαμε μόνο δύο φορές. Επιλέξτε για να δώσει το ίδιο το μωρό – τι θέλει να φάει αυτό, και να τρώνε. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο ξαφνικά παρατήρησα ότι ο γιος μου γύρισε κόκκινο και άρχισε να ξεκολλήσουν τα μάγουλα και τα χέρια του. Μου φάνηκε περίεργο, γιατί δεν υπάρχουν απαγορευμένες αλλεργιογόνες τροφές που τρώμε. Υπερβολή που: ξηροί καρποί και χρωστικές ουσίες. Η μέθοδος αποβολής αφαιρούμε τα παξιμάδια και παράγωγων βαφές. Δεν κάνω γιατί αυτές οι χρωστικές ουσίες που τα χάπια έχουν διαφορετικά χρώματα; Η Αλλεργία εκδηλώνεται έχουμε πάντα ερυθρότητα έως και επιπλοκές, όπως αγγειοοίδημα (ΤΤΤ, ήταν μόνο μια μορφή μία φορά). Η πλήρης σύνθεση των δισκίων είναι τόσο περίπλοκη που μπορεί να φιλοξενήσει μόνο μικρά γράμματα στο πλάι του κουτιού. Μαντέψτε τι ο γιος μου είναι αλλεργικός – απλά αδύνατο. Εδώ έχουμε συνέβη ένα δυσάρεστο κατάσταση. Τρώγονται βιταμίνες εαυτό μου, πού να πάει. Η μαμά αλλεργικών παιδιών, να είστε προσεκτικοί!

οστού, Omsk

Εδώ τελείωσε το ασβέστιο συσκευασία μου DZ Nycomed Forte, και αποφάσισα να γράψω για τις εμπειρίες τους. Ασβέστιο αγόρασα, γιατί άρχισα να καταρρεύσει ένα δόντι και σκέφτηκα ότι το ασβέστιο μπορεί να με βοηθήσει να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Επειδή τα δόντια κάτι που πρέπει να παίξει μαζί μας. Το φαρμακείο με συμβούλεψε την εν λόγω εταιρεία, κατά τη στιγμή της αγοράς, η τιμή είναι περίπου 80 δολάρια. Δοκιμάζει σαν κιμωλία. Πήρα μόνο ένα χάπι και μάσημα. Απολύτως δεν αρέσει … Είδα 2 εβδομάδες και ένα μήνα αργότερα και πάλι άλλες 2 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα: τα δόντια είναι πολύ ισχυρότερη. Επίδραση στα μαλλιά και τα νύχια δεν έχω παρατηρήσει. Αλλά τώρα έχω σταματήσει να σπάει κόκκαλα στα γόνατα, αν και νωρίτερα, σε κάθε κατάληψη, η κρίση ήταν ακριβώς απέναντι από τις επιπτώσεις room.Side δεν προκαλείται. Προτείνετε!

Αναστασία Bird

Κορίτσια, μην τον εαυτό σας δώσουν στον εαυτό τους τις βιταμίνες, φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας! Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο γιατρός ο οποίος πραγματοποίησε την εγκυμοσύνη μου ήταν τελείως αντίθετη με τη λήψη βιταμινών. Αλλά παρ ‘όλα αυτά, η εγκυμοσύνη έκοψα δύο «Elevit» για 30 ημέρες, θα σας πω γιατί. Ξεκινήστε με το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη σύζυγός μου και εγώ ήμασταν προετοιμασμένοι έξι μήνες πριν από την προγραμματισμένη εγκυμοσύνη, ήπιε μέχρι και δύο μαθήματα των βιταμινών, συμπεριλαμβανομένου του φολικού οξέος και διάφορα συγκροτήματα, διεξάγει τον υγιή τρόπο ζωής, πέταξε για να ξεκουραστούν στη θάλασσα, ακόμη και ήδη είναι έγκυος. Προβλήματα με το ανοσοποιητικό σύστημα που είχα, είχε ένα κρύο, Ι πολύ σπάνια και συνήθως έφερε εύκολα και χωρίς τη θερμοκρασία. Λοιπόν, έμεινα έγκυος το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, ακριβώς, ξεκίνησε μόλις το δεύτερο τρίμηνο, άρρωστος, πρώτη σε 13 εβδομάδες και στη συνέχεια στα 20, αλλά με σοβαρότητα, με τη θερμοκρασία, ακόμα και κάλεσε ασθενοφόρο. Μέσα σε πέντε μέρες ανακτηθεί, ήμουν ανακουφισμένος, όπως, αλλά μια εβδομάδα πέρασε και πάλι, πυρετό, λαιμό. Μετά τη διαβούλευση, αρκετοί γιατροί μου συνταγογραφούν αντιβιοτικά, δεν ήθελα να πίνετε !! Ήταν τόσο λυπημένος και φοβισμένος για το μωρό, τι είναι; Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί, επειδή το φαγητό ήταν πλούσιο και σωστή, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα ποτά cranberry φρούτα, σχεδόν καθημερινά φρέσκα χυμούς, κλπ Αλλά προφανώς αυτό δεν ήταν αρκετό για τη θωράκιση και ακόμη και η παραμικρή ιός ήμουν τελικό ((( ((((ο γιατρός, ο θεραπευτής, μου είπε ότι οι βιταμίνες πρέπει οπωσδήποτε ότι το σώμα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, τότε ο γιατρός που με είδε να μαλακώσουν (ακόμα σχεδόν πέντε μήνες της εγκυμοσύνης, που ήταν βαρίδι σε 1,5 kg και κανένα κέρδος, αν και η τοξικότητα έκανε δεν υπάρχουν) και έδωσε πραγματικά βιταμίνες -. Elevit pronatal, φυσικά σε ένα μήνα άρχισα να πιει, επρόκειτο για 20 την εβδομάδα, ναυτία δεν ήταν ένα πρόβλημα με το «κατούρημα» ήταν, αλλά ήταν με την εισαγωγή των Έντεκα, από το τρόπο τώρα πίνω δεν είναι έγκυος, καμία τέτοια προβλήματα))) Έτσι, η πρόσληψη του ασκορβικού οξέος, δεν επηρεάζει))) μου Κόψτε ένα μήνα, τότε μια δεύτερη μείωση των επιτοκίων στο 34 εβδομάδες, όταν πολύ άρρωστο άντρα με τη γρίπη και εγώ τη φροντίδα γι ‘αυτόν, επειδή κανένας άλλος δεν ήταν, και σε αυτή την περίοδο άρρωστος, Ω, πόσο ήθελα. πιστεύω ότι, λόγω τ o το ασκορβικό οξύ για το σύνολο της εγκυμοσύνης, δεν έχω πλέον ήταν άρρωστος! Και δεν θα πρέπει να πειστούν ότι οι βιταμίνες έγκυες γυναίκες δεν μπορούν να πίνουν και δεν είναι επιθυμητή, μερικές φορές χωρίς αυτά να μην διαχειρίζονται. Ακόμη και με καλή διατροφή, τα φρούτα και τα λαχανικά στα καταστήματα, ειδικά το χειμώνα, αφήνουν πολύ από το επιθυμητό. Το κόστος της Elevit pronatal = 500R για 30 κομμάτια Τότε ήπια έως έντεκα μετά τη γέννηση και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα μαλλιά ή τα νύχια ή τα δόντια δεν είχα ποτέ! Πιστεύουμε ότι η εισαγωγή των Έντεκα, έπαιξε κανένα μικρό ρόλο. Έτσι, τα κορίτσια, ήθελα να συστήσω Elevit pronatal! Και να τους εξετάσει μερικές από τις καλύτερες βιταμίνες για τις έγκυες γυναίκες! Αλλά, μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη λήψη φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών!

Τα χρόνια παίρνουν το φόρο τους, και αφήνουν σημάδια στην εμφάνιση ενός ατόμου. Έτσι, το δέρμα γίνεται πλαδαρό, η τρίχα αρχίζει να πέφτει έξω και να γίνει γκρι. Υπάρχουν διάφορες παθήσεις (εγώ δεν θα τα απαριθμήσω όλα). Μερικοί άνθρωποι δεν συρρέουν σε αυτά τα σημάδια της προσοχής, πιστεύοντας ότι πρέπει να συμβεί. Ενώ άλλοι ψάχνουν για μεθόδους που θα επιτρέψει λίγο περισσότερο χρόνο για να κρατήσει υγιή. Έχω επιδεινωθεί σημαντικά την όραση, την επιδερμίδα σταμάτησε να δούμε λεπτή, εμφανίστηκε αγγειακές και καρδιακές παθήσεις. Φυσικά, μου φέρθηκαν με τα κεφάλαια που ορίζονται γιατρούς. Μερικά από τα συμπτώματα των ασθενειών εξαφανίζονται και άλλοι όχι. Στη συνέχεια, ο γιατρός μου μου συνταγογραφούνται τα καψάκια ιχθυέλαιο. Αποδίδεται στο φάρμακο αγόρασα τη δεύτερη ημέρα και άρχισε να χρησιμοποιεί κάψουλες της Χρυσής χρώμα στα τρία κομμάτια τρεις φορές την ημέρα. Όταν ένας μήνας έχει περάσει από την έναρξη των μαθημάτων της επούλωσης την κατάσταση του σώματος (εξωτερικές και εσωτερικές) σταθεροποιήθηκε. Το δέρμα δεν είναι πλέον φλούδα και κρακ. Οπτική αντίληψη έχει πολλαπλασιαστεί. Η αρτηριακή πίεση σπάνια με ενόχλησε. Εν ολίγοις, άρχισα να αισθάνομαι νεανική. Τα κύρια ενεργά συστατικά και συμπληρώματα ήταν από διαφορετικά κορεσμένα λιπαρά οξέα – ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Υπάρχουν, επίσης, οι λιποδιαλυτές βιταμίνες Α και D. Οι ουσίες αυτές που εμπλέκονται στη βελτιστοποίηση της απόδοσης του οπτικού οργάνων, του δέρματος, του πεπτικού και του αναπνευστικού συστήματος. Επίσης, αποτελούν και θα ενισχύσει το σμάλτο των δοντιών. Και το πρώτο από τα δύο βιταμινών είναι ένα πολύ αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό. Χρήσιμες ιδιότητες των ελαίων που προέρχονται από το ήπαρ ψαριών, τόσο πολύ που να γράψω γι ‘αυτούς σε ένα σύντομο άρθρο – ανασκόπηση αδύνατη. Να σημειωθεί ότι στα συμπληρώματα για την υγεία μου είχαν θετικό αντίκτυπο.

Η παροχή βιταμινών είναι πάντα καλύτερο να γεμίσει με φυσικό τρόπο. Αλλά υπάρχουν φορές που αυτό δεν είναι δυνατόν, για αντικειμενικούς λόγους, και η έλλειψη ζωτικών ουσιών μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες συνέπειες. Ανεπάρκεια της βιταμίνης D3 μπορεί να διορθώσει την τεχνική κατάσταση D-που περιέχουν φάρμακα, αλλά θα πρέπει να λαμβάνονται με βάση τα αποτελέσματα των εργαστηριακών μελετών και υπό την επίβλεψη ενός ιατρού.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...