Υγεία

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – απόψεις, σχόλια, τιμές,

Vitamin D3 είναι ένα λίπος – διαλυτή ένωση ομάδας D, η οποία έχει μια σημαντική έννοια για την κανονική λειτουργία του σώματος, ειδικά απαραίτητο για την υγεία και την ανάπτυξη του ιστού των οστών. Αυτό το στοιχείο παράγεται από τον οργανισμό, ιδιαίτερα το δέρμα που εκτίθεται στις ακτίνες του ήλιου. Εν όψει αυτού του γεγονότος, οι κάτοικοι των βόρειων περιοχών έχουν συχνά έλλειψη D3 πρέπει να τρώνε τακτικά τρόφιμα που περιέχει, τη λήψη τους έτσι από το εξωτερικό. Συχνά η πρόσληψη της βιταμίνης διορίζονται επιπλέον φάρμακα.

Γιατί χρειαζόμαστε τη βιταμίνη D3

«Solar» βιταμίνη συμμετέχει σε πολλές διεργασίες στο σώμα, αλλά το πιο σημαντικό για την ομαλή λειτουργία των ακόλουθων συστημάτων;:

 • Οστών. Βοηθά την απορρόφηση των εν λόγω ορυκτών όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο και φώσφορο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τον κανονικό σχηματισμό του οστού και του ιστού των δοντιών και την ενίσχυση της.
 • ανοσοποιητικού. Ο μυελός των οστών και η κανονική λειτουργία του είναι επίσης εξαρτάται άμεσα από D3, επειδή είναι υπεύθυνη για την παραγωγή των κυττάρων του ανοσοποιητικού.
 • Νευρικό. Το στοιχείο βοηθά στη διατήρηση της επιθυμητής συγκέντρωσης του ασβεστίου στο αίμα, η οποία είναι υπεύθυνη για τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων. Επιπλέον, η βιταμίνη αποκαθιστά το προστατευτικό περίβλημα των νεύρων, και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται συχνά στη θεραπεία των σοβαρών ασθενειών του ΚΝΣ, ιδιαίτερα η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί η σημασία της βιταμίνης για την ανάπτυξη και την ανανέωση των κυττάρων και επίσης στην πρόληψη του σχηματισμού ανώμαλων μοριακούς δεσμούς, των διαδικασιών και ασθενειών του καρδιαγγειακού συστήματος καρκίνου. Υπάρχει μια επιστημονική επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας της D3 στην επιβράδυνση της ανάπτυξης των όγκων του μαστού και την πρόληψη της αθηροσκλήρωσης.

Και τέλος, θα πρέπει να πούμε σχετικά με τη σημασία των βιταμινών για να αδένων εσωτερικής έκκρισης. Σταθεροποιεί σύνθεση ινσουλίνης και, κατά συνέπεια, ομαλοποιεί τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα. Αυτό καθιστά ιδιαίτερα σημαντικό για τους ανθρώπους με προδιάθεση για σακχαρώδη διαβήτη.

Η χρήση υγρών βιταμίνης D3

Η παρατεταμένη ανεπάρκεια της βιταμίνης D3, που σήμαινε μια μακρά ψυχρή περίοδο βιώνει σχεδόν κάθε ρωσική, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ θλιβερές συνέπειες. Φυσικά, μπορείτε να ελπίζουμε για την ανασύσταση αποθεματικά του μέσω των τροφίμων, αλλά είναι καλύτερα να αγοράσετε ένα υγρό βιταμίνης στο φαρμακείο και να το πάρετε καθημερινά, σύμφωνα με την προβλεπόμενη δόση. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για την υποδοχή των παιδιών και των γυναικών, ωστόσο, για άνδρες του ελλείμματος είναι επίσης άκρως ανεπιθύμητη. Ας εξετάσουμε λεπτομερώς, τι είναι, βιταμίνη D3, κάθε ομάδα του πληθυσμού.

Vitamin D3 για τις γυναίκες

Vitamin D3 για τις γυναίκες δεν μπορεί να αντικατασταθεί από οποιαδήποτε άλλη σύνδεση, αλλά επειδή αν δεν έχετε στον ήλιο, φροντίστε να πάρετε έξτρα!

Vitamin D3 συχνά αποκαλείται η «ορμόνη της υγείας των γυναικών». Και είναι εδώ γιατί:

 1. Κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως από το σώμα διηθεί μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, αλλά επειδή σωστή πέψη, η οποία βοηθά το εν λόγω είδος, είναι υψίστης σημασίας. Το μόνο που δεν επιτρέπει στα οστά να παραμείνουν ισχυρά και υγιή, αλλά και δυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια.
 2. Κατά την περίοδο της μεταφέρουν το παιδί D3 παίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο για τις γυναίκες, διότι βοηθά την κατάλληλη διαμόρφωση των υγιών οστών στο έμβρυο. Κατά την περίοδο της γαλουχίας, η μητέρα, και πάλι, δεν πρέπει να ξεχάσουμε την πρόσθετη λήψη βιταμίνης, ώστε να μην προκαλέσει το έλλειμμά της για τον εαυτό σας.
 3. Επιπλέον, η βιταμίνη είναι πολύ αναγκαίο και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, επειδή αυτή τη στιγμή αυξάνει την πιθανότητα ανάπτυξης οστεοπόρωσης – εύθραυστα οστά, D3 επίσης να μειώσουν σημαντικά την πιθανότητα ανάπτυξης αυτής της νόσου
 4. .

 5. Το ορυκτό βοηθά επίσης να διατηρηθεί ένα υγιές επίπεδο του μεταβολισμού λόγω της κανονικής απορρόφηση του φωσφόρου. Με τη σειρά του, σωστό μεταβολισμό, ότι είναι αποτελεσματική απορρόφηση των χρήσιμων στοιχείων και γρήγορη ανακούφιση από τις βλαβερές τοξίνες, βοηθά μια γυναίκα να μείνει λεπτή και όμορφη, επειδή η κατάσταση του εντέρου είναι πάντα αντικατοπτρίζεται στο δέρμα.
 6. Η ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα είναι επίσης σημαντική ευεργετική επίδραση της βιταμίνης D3 για τις γυναίκες, επειδή η όμορφη μισό της ανθρωπότητας είναι λιγότερο συναισθηματική σταθερότητα από ό, τι οι άνδρες.

Vitamin D3 για τους άνδρες

Και στο αρσενικό βιταμίνη D3 σώμα διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Σε μακροπρόθεσμο έλλειμμά της, ο άνθρωπος θα πάψει απλά να είναι ένας άνθρωπος, μύες γίνονται πλαδαρό, η δύναμη και τον τόνο χαθεί, καθώς και τη λίμπιντο.

Τώρα ας δούμε γιατί θα πρέπει να έχετε βιταμίνης D3 για την ισχυρή μισό της ανθρωπότητας:

 • Πρώτον, φυσικά, να διατηρήσει την αντοχή. Υγιή γερά οστά ισούται με ένα ισχυρό υγιείς μύες που οι περισσότεροι άντρες, βέβαια, θέλουν να έχουν.
 • Δεύτερον, το στοιχείο έχει τεράστιο αντίκτυπο στα επίπεδα της τεστοστερόνης. Το γεγονός ότι η ανεπαρκής πρόσληψη ή την πλημμελή απορρόφηση του ασβεστίου τεστοστερόνης αναλαμβάνει «καθήκοντα της υπηρεσίας» των οστών. D3 ελευθερώνει επίσης τεστοστερόνης από αυτό το έργο, έτσι ώστε να μπορεί να είναι μια ορμονική ρόλο. Το αποτέλεσμα διεγείρεται λίμπιντο, μειωμένη πιθανότητα ανάπτυξης ασθενειών του ουροποιογεννητικού συστήματος και ανικανότητα.
 • Τρίτον, η βιταμίνη εμπλέκεται στις διαδικασίες της μετασχηματισμού στις λιγότερο δραστικές μορφές των οιστρογόνων. Είναι μια γυναικεία ορμόνη, η οποία, όμως, που παράγεται στο ανδρικό σώμα. υπερβολική συσσώρευση και τη δράση τους οδηγεί σε μειωμένη λίμπιντο και της παχυσαρκίας.

Παρακαλώ σημειώστε! Για την ισχυρή μισό της ανθρωπότητας είναι ιδιαίτερα σημαντική και η ιδιότητα της βιταμίνης για να μειωθεί η πιθανότητα ανάπτυξης ασθενειών του καρδιαγγειακού συστήματος, καθώς και ανδρικής θνησιμότητας από καρδιακές προσβολές είναι σημαντικά υψηλότερο από ό, τι στις γυναίκες.

Vitamin D3 για παιδιά

Τέλος, να εξετάσει το ζήτημα της σημασίας της υγρής βιταμίνης D3 για τα παιδιά. Είναι απαραίτητο να πούμε ότι σήμερα αυτό το στοιχείο έχει εκχωρηθεί στο μωρό σχεδόν από τη γέννησή του. Ιδιαίτερα αυστηρά θα πρέπει να παρατηρούνται καθημερινά, αν το παιδί γεννήθηκε στο κρύο σεζόν.

Ποιος είναι ο λόγος για τον D3, ακόμα και τα νεογέννητα μωρά; Ας δούμε:

 1. Όπως έχουμε αναφέρει πιο πάνω, η βιταμίνη D3 είναι υπεύθυνος για ένα υγιές σκελετικό σύστημα και την ανάπτυξή του. Γι ‘αυτό το στοιχείο είναι εξαιρετικά σημαντικό στην εποχή της ανάπτυξης. Ένα νεογέννητο δεν έχει απόθεμα για αυτό το στοιχείο, ώστε να δώσει τη βιταμίνη πραγματικά απαραίτητο από τις πρώτες ημέρες της ζωής, διαφορετικά, από τον τρίτο μήνα θα πρέπει να τηρούνται τα πρώτα σημάδια της ραχίτιδας.
 2. Αξίζει να θυμηθούμε τη σημασία του στοιχείου για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος που το μωρό δεν σχηματίζεται. Έτσι, δίνει το παιδί της βιταμίνης, μπορείτε όχι μόνο να βοηθήσει να αναπτυχθούν τα οστά του, αλλά και να σας προστατεύει από λοιμώξεις και ιούς.
 3. Το νευρικό σύστημα του μωρού είναι, επίσης, δεν Ώριμη και D3 βοηθά τη σωστή ανάπτυξή της.

Όπως μπορείτε να δείτε, η παρουσία της βιταμίνης στη διατροφή του παιδιού είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς είναι υπεύθυνη για την ομαλή ανάπτυξη των βασικών συστημάτων και του σκελετού. Γι ‘αυτό εκχωρήσετε από τις πρώτες ημέρες της ζωής σωστά.

Οι κίνδυνοι της βιταμίνης D3

Παρ ‘όλα αυτά, με τέτοιες διάφορες χρήσιμες ιδιότητες του στοιχείου όταν λαμβάνεται, είναι πολύ σημαντικό να ληφθούν υπόψη πολλές λεπτές αποχρώσεις, έτσι ώστε η χρήση δεν θα καταστεί επιζήμια.

Το πρώτο λεπτότητα είναι ότι η D3 είναι λιποδιαλυτές βιταμίνες, αυτό σημαίνει ότι σε νερό δεν είναι διαλυτή, και ως εκ τούτου η αφθονία του δεν μπορούν να εξαχθούν από τα νεφρά, και αυτή η κατάσταση θέτει σε το σώμα είναι ένα σοβαρό κίνδυνο, η οποία στην περίπτωση των νηπίων να οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες συνέπειες.

Τα αρχικά συμπτώματα της υπερβιταμίνωση – απώλεια της όρεξης, κοιλιακό πόνο, ναυτία, εμετό, τότε υπάρχει μια γενική αδυναμία, απώλεια βάρους αρχίζει, υπάρχει μια καθυστέρηση της ανάπτυξης. Ασβέστιο συσσωρεύεται σε περίσσεια και αρχίζει να εναποτίθεται επί των εσωτερικών οργάνων, μια τέτοια κατάσταση μπορεί να προκαλέσει αρτηριοσκλήρυνση (η έλλειψη μαγνησίου είναι η πιθανότητα ανάπτυξης της νόσου αυξάνεται πολλές φορές). Συμφωνούν, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μέτριες δόσεις της βιταμίνης προστατεύουν από αθηροσκλήρωση, και η περίσσεια του, αντίθετα, είναι προκάλεσε.

Έτσι, η σωστή εφαρμογή της βιταμίνης D3 στα φάρμακα είναι ζωτικής σημασίας. Στη σωστή δοσολογία δεν μπορεί να βλάψει τον οργανισμό, εάν πάρετε περισσότερα από ό, τι απαιτείται θα οδηγήσει σε υπερβιταμίνωση, ζημία η οποία είναι τεράστια.

Δυστυχώς, ο γιατρός δεν είναι πάντα σε θέση να καθορίσει τη σωστή δοσολογία, καθώς το κάθε σώμα είναι στην πρώτη θέση. Και, δεύτερον, ο γιατρός δεν μπορεί να ξέρει πόσο χρόνο που περνάτε στον ήλιο, πόση βιταμίνη συνθέτει ανεξάρτητα το σώμα σας, καθώς και το είδος των τροφίμων που τρώτε. Φυσικά, υπάρχει αποδεικτικά στοιχεία που συλλέγονται στατιστικά, όμως, τα στατιστικά στοιχεία είναι μερικές φορές λάθος, οπότε αν παρατηρήσετε μια επιδείνωση της υγείας ή το παιδί σας μετά τη συνταγή της βιταμίνης D3, επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό σας.

Παρακαλούμε σημειώστε! Προϋποθέσεις για την υπερβιταμίνωση μπορεί να είναι: ανεπάρκεια πρωτεΐνης, η περίσσεια βιταμίνης Α και C, μια γενετική προδιάθεση για υπερευαισθησία σε βιταμίνη D.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα παιδιά με ραχίτιδα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε περίσσεια βιταμίνης D3, και επειδή η θεραπεία αυτής της νόσου πρέπει να συνοδεύεται από τη λήψη αυτού του στοιχείου, πρέπει να γίνονται τακτικά εξετάσεις για τη συντήρησή του στο σώμα.

Ποιες τροφές περιέχουν βιταμίνη D3;

Εάν το χειμώνα η επιπλέον πρόσληψη της βιταμίνης D3 είναι καλή πρακτική, το καλοκαίρι, (όχι χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με το γιατρό σας, φυσικά) μπορεί να αρθεί. Ωστόσο, ξεχάστε τα προϊόντα στα οποία το στοιχείο περιέχεται σε μεγάλες ποσότητες, δεν αξίζει τον κόπο.

Εδώ, vegans θα είναι απογοητευμένοι, καθώς όλα τα προϊόντα είναι πρωταθλητές σχετικά με το περιεχόμενο της βιταμίνης είναι ζωικής προέλευσης:

 • Κόκκινο χαβιάρι. Σε κουταλιά περιέχει 0,02 mg αυτής της βιταμίνης.
 • Αυγά. Πολύ περισσότερο προμηθευτή κόστος του DMZ. Η υψηλότερη συγκέντρωση στον κρόκο περιέχει μόνο ένα 0,042 mg βιταμίνης. Αλλά μην ξεχνάτε ότι τα αυγά είναι πλούσια σε χοληστερόλη, οπότε δεν είναι πολύ φτωχό για αυτό το προϊόν.
 • Βοδινό συκώτι. Στο τελικό τμήματα 100-gromovoy 0,053 mg της βιταμίνης, και παρόλο που το προϊόν δεν είναι για όλους να το φάει τουλάχιστον περιστασιακά αξίζει τον κόπο, επειδή είναι επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, σίδηρο και βιταμίνη Α Αλλά και πάλι, όπως και με τα αυγά, έχει χοληστερόλη, έτσι δεν είναι ζηλωτής.
 • ακμή. Η αγάπη τα ρολά; Τα καλά νέα είναι 100 γραμμάρια το χέλι σχεδόν 5 mg D3! Είναι πραγματικά πάρα πολύ, έτσι ώστε να κάνουν κατάχρηση αυτού του προϊόντος, δεδομένου ότι δεν είναι απαραίτητη, αλλιώς μπορεί να αναπτυχθεί υπερβιταμίνωση. Αλλά ακόμα ωραίο να σκεφτεί κανείς ότι εξυπηρετούν το αγαπημένο σας σούσι για τα Σαββατοκύριακα δεν είναι ασυγχώρητη αδυναμία, αλλά μια ιατρική διαδικασία.
 • Σαρδέλες. Αυτό το ψάρι είναι επίσης πλούσια σε D3, 100 γραμμάρια 0,5 mg. από τον τρόπο, περιέχει επίσης υγιή ωμέγα-3, ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο και πολλά άλλα βιταμίνες, μακρο -. και μικροθρεπτικά

Επιπλέον, η βιταμίνη D3 περιέχεται σε επαρκείς ποσότητες στα γαλακτοκομικά προϊόντα – τυρί, τυρί cottage, το βούτυρο. Ωστόσο, εξακολουθεί, για να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον κόσμο των φυτών έχουν Champions τους σχετικά με το περιεχόμενο της D3 είναι τα μανιτάρια shiitake (0,3 mg ανά 100 γραμμάρια) και το γάλα σόγιας (0.12 mg σε ένα κύπελλο). Επιπλέον, είναι παρούσα σε πατάτες, πλιγούρι βρώμης, και διάφορα χόρτα.

Πώς να πάρετε βιταμίνη D3

Τέλος, να εξετάσει τα αποτελεσματικά φάρμακα των D3 και στατιστικών δόσεις της βιταμίνης, αλλά να θυμάστε, είναι σε κάθε περίπτωση όχι ένας οδηγός για δράση, αλλά μόνο εισαγωγικές πληροφορίες, οι οποίες θα είναι επίσης παρούσα σε κάθε εντολή D3. Με την ευκαιρία, τα φάρμακα είναι διαθέσιμα σε διάφορες μορφές, όπως σταγόνες, δισκία, κάψουλες.

TOP 5 πιο δημοφιλή προϊόντα της βιταμίνης D3:

 • Akvadetrim. Φυσική βιταμίνη DZ. Το φάρμακο είναι κατάλληλο για ανθρώπους όλων των ηλικιών, αλλά επικεντρώθηκε σε παιδιά μικρότερης ηλικίας. Είναι συχνά ορίζεται από τους παιδιάτρους. Διατίθεται σε μορφή σταγόνων, μία σταγόνα περιέχει δόση των καθημερινή παιδιών των 500 IU.
 • Vigantol. Το φάρμακο είναι διαθέσιμο με τη μορφή διαλύματος ελαίου, κάθε σταγόνα, και πάλι, η δόση είναι 500 IU. Με τον ίδιο τρόπο όπως και Aquadetrim μπορούν να ληφθούν σε καθαρή μορφή και μπορεί να διαλυθεί σε νερό ή γάλα. Το δραστικό συστατικό είναι το ίδιο – φυσικό D3. Τα παιδιά συνήθως συνταγογραφείται αυτό το φάρμακο.
 • Η Alpha D3-Teva. Vitamin D3 κάψουλες με ελαιώδες διάλυμα. Η δόση είναι ένα καψάκιο – 0,5 μg. Το δραστικό συστατικό του φαρμάκου είναι αλφακαλσιδόλη, ένα συνθετικό ανάλογο της D3. Το φάρμακο ενδείκνυται για την αποκατάσταση της ισορροπίας ασβεστίου, το καλύτερο της απορρόφησης του στην γαστρεντερική οδό, μείωση της δραστικότητας του λεγόμενου ΧΩΡΙΟ-μια ορμόνη που αναστέλλει το σχηματισμό οστού.
 • Vitrum Ασβέστιο + Vitamin D3. Το ολοκληρωμένο προϊόν, διατίθεται σε δισκία. Ένα δισκίο περιέχει 1,25 g ανθρακικού ασβεστίου και 200 ​​IU βιταμίνης D3. Διορίστηκε ως προληπτικό μέτρο για την καλύτερη απορρόφηση συνιστάται να πίνουν ξινό ποτό. Μια πλήρης αναλόγου του φαρμάκου μόνο υπό τη μορφή μασώμενων δισκίων ασβεστίου D3 Nycomed Forte. Τα συστήματα αυτά είναι ιδιαίτερα συνιστάται για τις γυναίκες.
 • Vitrum Osteomag. Ένα άλλο ολοκληρωμένο προϊόν περιέχει 200 ​​IU βιταμίνης D3, 600 mg ασβεστίου, και επίσης μαγνήσιο (40 mg), ψευδαργύρου (7,5 mg), βόριο (250 mcg), χαλκός (1 mg), μαγγάνιο (1,8 mg). Συνήθως συνταγογραφείται για τους άνδρες.

Δώστε προσοχή στο γεγονός ότι η βιταμίνη D3 είναι καλύτερα να συνδυαστούν με την πρόσληψη της βιταμίνης Α, και ασκορβικό οξύ. Και τα παιδιά κάτω των 2 ετών καλό είναι να πάρετε το βιταμίνης χωρίς ασβέστιο are Κίνα Στατιστική δόσεις της βιταμίνης D3 που παρουσιάζονται στον πίνακα:. Προϋποθέσεις
primasutra
dosaditi
για την πρόληψη των 500 ΣΥΝΟΔΟΥ
για τη θεραπεία рахита2000-5000
Mastrolia
για профилактики300-500
Mastrolia
για mechanioreceptors
αυστηρά ατομικά

Ατομική δόση για σας θα καθορίσει το γιατρό σας:

 1. Τα παιδιά από την ηλικία των 3 εβδομάδων για την πρόληψη διορίζει 500 IU ημερησίως ή 1000 IU την ημέρα κατά την περίοδο από τον Οκτώβριο έως και τον Απρίλιο.
 2. επεξεργασία

 3. Τα παιδιά της ραχίτιδας όρισε 2000-5000 IU την ημέρα για ένα μήνα και μισό. Τακτικά όταν αυτό φαίνεται να δοκιμαστεί για την απουσία υπερβιταμίνωση.
 4. Για την θεραπεία άλλων ασθενειών σε παιδιά και ενήλικες (βιταμίνη συνταγογραφείται ως πρόσθετη θεραπεία σε φυματίωση, λύκο, τραυματισμούς ενός χαρακτήρα, κλπ) η δόση καθορίζεται ξεχωριστά.
 5. Τακτική είσοδος για τους ενήλικες είναι 300-500 IU την ημέρα κατά την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα.

Σημαντικό! Κατά τη λήψη καθαρτικών η απορρόφηση της βιταμίνης D3 είναι σπασμένο
Γιατί θα πρέπει να έχετε βιταμίνης D3 – μια ματιά στο βίντεο:
Vitamin D3 – πολύ σημαντικό για το στοιχείο του σώματος μας. Επαρκές το περιεχόμενό της είναι σημαντική τόσο για τις γυναίκες και τους άνδρες, και τα παιδιά. Ωστόσο, η δόση της βιταμίνης D3 είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μεταξύ βλάβης και σύνδεση όφελος. περίσσεια της, καθώς και η έλλειψη τους μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Γι ‘αυτό η λήψη αυτών των φαρμάκων θα πρέπει να συζητήσετε με το γιατρό σας και προσεκτικά επιλέξτε την ατομική δόση. Συντάκτης: συντακτική TutKnow.ru φόρτωση …

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *