Υγεία

Vitaelife Pharma Omega 3 – πώς λειτουργεί, απόψεις, τιμές

Η σημερινή άρθρο θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στα λίπη, δηλαδή, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3. Τα οφέλη των ωμέγα 3 λιπαρών οξέων έχει κατ ‘επανάληψη αποδείξει πολλά άρθρα που έχουν γραφτεί για το θέμα αυτό, αλλά θέλω να σας μεταφέρω, αγαπητοί αναγνώστες μου, τη σημασία της κατανάλωσης αυτών των οξέων προς τη σωστή ποσότητα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Σήμερα θα σας πω Γι ‘αυτό είναι χρήσιμο να λάβουν ωμέγα-3 , πώς να επιλέξετε τα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων σε κάψουλες, γιατί πρέπει να παίρνετε κάθε μέρα και πολλά άλλα , ώστε να καθίσει πίσω -! αρχίζουμε

Τι είναι τα ω-3;

πολυακόρεστων λιπαρών οξέων ω-3 (PUFA ωμέγα-3) – τρία λιπαρά οξέα: dokozagexaenova οξύ (DHA), εικοσαπενταενοϊκού οξέος (ΕΡΑ) και άλφα-λινολενικό οξύ φυτικής προέλευσης (ALA). Αυτά τα τρία οξέα είναι απαραίτητα για το ανθρώπινο σώμα, ειδικά το ALK, όπως, θεωρητικά, EPA και DHA μπορεί να συντεθεί από ALA, αλλά αυτό το άτομο θα πρέπει να είναι απόλυτα υγιεινά, και αυτός θα πρέπει να είναι καμία έλλειψη των άλλων θρεπτικών ουσιών στο σώμα, το οποίο στις μέρες μας είναι σχεδόν αδύνατον. Εάν αυτή η σύνθεση εμφανίζεται μόνο σε 0.1-5% του ALA μετατρέπεται σε EPA και DHA, και είναι πολύ, πολύ λίγο. Για το λόγο αυτό, υπάρχει η πεποίθηση ότι όλοι οι 3 λιπαρά οξέα ωμέγα-3 είναι απαραίτητα για την ανθρώπινη και ζωτικής σημασίας! Αλλά σήμερα έχω δώσει μεγαλύτερη προσοχή σε δύο από τα τρία λιπαρά οξέα -. Δοκοσαεξανοϊκό και το εικοσιπεντανοϊκό οξύ, τα οποία είναι υπεύθυνα για πολλές διαδικασίες στο ανθρώπινο σώμα

Πηγές των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα

 1. Ωμέγα-3 φυτικής προέλευσης (ALA):. Flaxseeds, λινέλαιο, έλαιο καμελίνης, καρύδια, φύτρο βρώμης, φασόλια σόγιας, tofu, σπανάκι

 1. Ωμέγα-3 ζωικής προέλευσης (DHA και EPA): λιπαρά ψάρια (σολομός, σκουμπρί, σαρδέλα, σκουμπρί), κονσέρβες τόνου, κρόκοι αυγών εγχώρια κοτόπουλα (αυγά των κοτόπουλων που καλλιεργούνται σε φάρμες, η περιεκτικότητα των ωμέγα-3 αμελητέα ).
 1. Ωμέγα-3 σε κάψουλες

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

πηγές Plant των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων περιέχουν ένα μεγαλύτερο βαθμό άλφα-λινολεϊκό οξύ και δεν περιέχουν DHA και ΕΡΑ, έτσι είναι σημαντικό να ληφθεί ωμέγα-3 από φυτικές πηγές, και από τα ζώα, επειδή ωμέγα-3 που περιέχεται σε έλαιο λιναρόσπορου, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ωμέγα-3 από ιχθυέλαιο. h4>

Τα μεγέθη της καθημερινής μερίδες για να αναπληρώσει τη σωστή ποσότητα των ω-3

Εδώ είναι μια λίστα με αυτές τις τροφές που πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά. Εξαίρεση είναι τα λιπαρά ψάρια, πρέπει να τρώνε 4-5 φορές την εβδομάδα.

 • Ξηροί καρποί (καρύδια, αμύγδαλα) – 30-35 g
 • λιναριού / καμελίνα ελαίου – 1 κουταλιά της σούπας ή 1 κουταλάκι του σπόρου λιναριού
 • .

Πετρέλαιο μπορείτε είτε απλά να πιείτε ή να πίνουν και αμέσως να πιει νερό ή να το φάτε με μια φέτα μαύρο ψωμί.

σπόρους λιναριού μπορεί να καταναλωθεί με τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Μασήστε στο στόμα σας και να καταπίνουν ολόκληρα! Η ίδια η σπόρος έχει σκληρό κέλυφος και περιέχει αδιάλυτες φυτικές ίνες, η οποία διέρχεται κατά τη διαμετακόμιση μέσω ολόκληρου του γαστρεντερικού σωλήνα, ανοίγοντας το τοίχωμα του στομάχου από μια ποικιλία των αποβλήτων και των υποπροϊόντων της πέψης, και δεν έχει υποστεί πέψη από το σώμα. Η πορεία αυτών των σπόρων μείνουν στο στομάχι είναι αρκετά μικρή, έτσι ώστε το σώμα απλά δεν έχουν το χρόνο να μάθουν περιείχε υγιή ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
 2. Grind σε ένα μύλο του καφέ, να διαλυθεί σε νερό και το ποτό αυτό. Σε perimortem κατάσταση όλα ωμέγα-3 μεταβολίζεται από το σώμα.
 • Λιπαρά ψάρια – 100-120 g (4-5 φορές την εβδομάδα)
 • Ωμέγα 3-κάψουλες 1-1. 5 g ανά ημέρα.

Αν κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα που είναι να καταναλώνετε την ημερήσια δόση των ωμέγα-3-κάψουλες θα πρέπει να αυξηθεί κατά 1,5-2 φορές.

Η ημερήσια τιμή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων

Η ημερήσια πρόσληψη των ωμέγα-3 εξαρτώνται από το φύλο, την υγεία, τη διατροφή και τον τρόπο ζωής.

 • Για την πρόληψη διαφόρων ασθενειών και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα αρκετά για να πάρει 1-1. 5 g ωμέγα-3 ανά ημέρα, διαιρείται σε 2-3 δόσεις.
 • Για τους αθλητές και ενεργά στο χώρο της γυμναστικής (3-5 φορές την εβδομάδα) η δόση αυξάνεται σε 2 g, διαιρείται σε 2-3 δόσεις.
 • Εάν ο στόχος είναι κτήριο μυών, τότε η ημερήσια τιμή είναι 2-3 g, διαιρείται σε 2-3 δόσεις.
 • Για εκείνους που χάνουν βάρος, η ημερήσια πρόσληψη 3-3. 5 g, διαιρείται σε 2-3 δόσεις.
 • Για τους ανθρώπους που πάσχουν από καρδιαγγειακά νοσήματα, καθημερινή ωμέγα-3 – 1,5-2 g, διαιρείται σε 2-3 δόσεις
 • .

Εάν λαμβάνετε ωμέγα-3 κάψουλες ως προσθέτου τροφίμων στα τρόφιμα, σε αναλογία 700: 1000 mg ανά ημέρα (DHA: EPA, αντίστοιχα), καθώς και, διατροφή σας θα πρέπει να περιέχει 4-5 πιάτα ψαριών ανά εβδομάδα σε η 100-120 g (περίπου 8-10 g ωμέγα-3 λιπαρά οξέα). Αποδεικνύεται ότι αν φάτε ψάρια και να λάβει ωμέγα-3 κάψουλες (λαμβάνουν 2 καψάκια των Solgar σε δόση 950), στη συνέχεια για μια εβδομάδα μπορείτε να πάρετε κατά μέσο όρο 20 γραμμάρια απαραίτητα λιπαρά οξέα ωμέγα-3.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε πηγές τροφίμων των ωμέγα-3 (δεν πίνουν έλαιο λιναριού / καμελίνης, δεν τρώνε λιπαρά ψάρια, καρύδια, κλπ), την ημερήσια δόση των ωμέγα-3-κάψουλες πρέπει να είναι ίση σύμφωνα με ρυθμό της ζωής (από 1,5 έως 3,5 g).

Τώρα ας εξετάσουμε άμεσα το ερώτημα, Τι ευεργετικά ωμέγα-3 λιπαρών οξέων για το ανθρώπινο σώμα;

Τα οφέλη των ωμέγα-3

Ο εγκέφαλος

φαιά ουσία του εγκεφάλου είναι 60% λίπος, και σε μεγαλύτερο βαθμό εγκεφάλου μας χρειάζεται ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, δεδομένου ότι αποτελούν μέρος των κυτταρικών μεμβρανών και να βοηθήσει να μεταδίδει νευρικών ώσεων από ένα κύτταρο στο άλλο, το οποίο καθιστά τη διαδικασία της απομνημόνευσης, την αποθήκευση και ανάκληση του επιθυμητού πληροφοριών πολύ καλύτερα και γρηγορότερα. Τα οφέλη των ωμέγα 3 για τον ανθρώπινο εγκέφαλο είναι απλά τεράστια, και δικαίως.

Εάν το σώμα έχει έλλειψη οξέων ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τότε υπάρχει μια αλλαγή στη σύνθεση των κυτταρικών μεμβρανών, ο εγκέφαλος χρησιμοποιεί αντί του ΕΡΑ και DHA λιγότερο προτιμώμενες πηγές λίπους (ωμέγα-6 ή TRANS-λίπη, popadanie να πρόχειρου φαγητού). Αυτά τα λίπη είναι σε θέση να εκτελέσει την ίδια λειτουργία και να δώσει τα κύτταρα του εγκεφάλου με χρήσιμες ιδιότητες, και για το λόγο αυτό οι «ψεύτικες» κύτταρα μετατρέπονται σε άχρηστα. Όταν το σώμα ταυτοποιείται είναι περιττό και άχρηστο κύτταρα, αρχίζει η διαδικασία της καταστροφής και τη διάθεσή τους. Την πάροδο του χρόνου, η απώλεια αυτή γίνεται αισθητή με τη μορφή της μείωσης των πνευματικών και γνωστικών ικανοτήτων, αλλά και την ικανότητά του γρήγορα για να λύσει τα καθήκοντα που μπροστά τους.

Από καιρό έχει αποδειχθεί ότι αν η μέλλουσα μητέρα, είναι έγκυος, να μην πάρει αρκετά από αυτά τα λιπαρά οξέα, το μωρό συχνά γεννιούνται είτε καθυστερημένα, ή πνευματική ανάπτυξη του είναι πολύ μακριά πίσω από άλλα παιδιά της ηλικίας του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλες οι έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες ΟΡΙΣΤΙΚΗ πρέπει να λάβουν ωμέγα-3 λιπαρών οξέων για την φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου και του παιδιού.

Όραμα

Η υψηλή περιεκτικότητα σε ΕΡΑ και DHA στον αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού αποδεικνύει την ανάγκη για οξέα ωμέγα-3 λιπαρά ημερησίως. Έτσι, αν θέλετε να αποθηκεύσετε την όρασή σας, ειδικά αν έχετε ήδη προβλήματα όρασης, το μόνο που χρειάζεται να αγοράσετε ένα συμπλήρωμα ωμέγα 3-κάψουλες και να αυξήσει την κατανάλωση τροφών που περιέχουν αυτά τα λιπαρά οξέα.

Καρδιαγγειακό σύστημα

Χρήση ωμέγα-3 για το καρδιαγγειακό σύστημα:

 • Ωμέγα-3 μειώνει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, καθιστώντας το αίμα λιγότερο ιξώδες, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα των θρόμβων αίματος, καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο?
 • ενισχύσει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και αυξάνουν την ελαστικότητά τους, να βελτιώσουν την διαπερατότητά τους?
 • μείωση της αρτηριακής πίεσης.

νευρικού συστήματος

EPA επηρεάζει την παραγωγή της σεροτονίνης που βοηθά ένα άτομο να απαλλαγούμε από την κατάθλιψη και υπερδιέγερση κατάσταση.

μεταβολισμού και την απώλεια βάρους

 • Η καθημερινή κατανάλωση ωμέγα-3 μειώνει λιπώδης έχει και αυξάνει την καύση του λίπους κατά 15%.
 • Υπάρχει η επιτάχυνση του μεταβολισμού.
 • Αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη με την επιβράδυνση της διόδου του bolus τροφίμων στο γαστρεντερικό σωλήνα, και αυτό με τη σειρά του καθιστά την αφομοίωση των υδατανθράκων πιο αργά, δεν προκαλώντας μια απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα.
 • Βελτιώνει μεταφορά λιπιδίων μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στους τόπους της καύσης τους.
 • Ωμέγα-3 είναι σε θέση να εμποδίσει τη σύνθεση των κακών προσταγλανδινών Ε2, τα οποία σχηματίζονται από οξέα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Αυτές οι προσταγλανδίνες αναστέλλουν τη διαδικασία της λιπόλυσης και αυξάνουν διεργασίες οξείδωσης στο σώμα. Μαζί με αυτό το ωμέγα-3 καλό συνθέσουν προσταγλανδίνης Ε3, το οποίο λειτουργεί ακριβώς το αντίθετο:. Μειώνουν τον πόνο των μυών μετά την άσκηση, τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, αλλά και να επιταχύνει τη χρησιμοποίηση του λίπους

Ένα σύνολο μυϊκής μάζας

Το ιχθυέλαιο, ιδιαίτερα ΕΡΑ και DHA, επηρεάζουν τη σύνθεση των πρωτεϊνών στο μυϊκό ιστό και επίσης την ανάπτυξη των κυττάρων.

EPA και DHA είναι μέρος των κυτταρικών μεμβρανών, και όταν ένα άτομο συμμετέχει ενεργά στο γυμναστήριο για να χτίσει μυϊκή μάζα, ότι χρειαζόταν τα στοιχεία που θα κατασκευάσει τους μυς του έτσι απλά ωμέγα – 3 λιπαρά οξέα, και αυτά είναι η στοιχεία από τα οποία θα είναι σε θέση να χτίσετε περισσότερο μυ του σώματός σας.

ασυλία

Ίσως ένας από τους κύριους λόγους Γι ‘αυτό είναι χρήσιμο να λάβει τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα , έτσι είναι το ανοσοποιητικό τόνωση! Ωμέγα-3 είναι μια μοναδική ουσία που επιτρέπει όχι μόνο να ομαλοποιηθεί η πίεση να είναι υγιής, να χάσουν βάρος ή να χτίσετε το μυ, αλλά για να είναι απολύτως υγιής 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο! Δεν υπερβάλλω! Οι μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες των ωμέγα-3 βοηθούν τους ανθρώπους, συχνά άρρωστοι με κρυολογήματα, αλλεργίες, άσθμα, παθήσεις του δέρματος, κλπ, για να αντιμετωπίσει τις ασθένειές τους πολύ πιο γρήγορα, και στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμη και να αποτρέψει τα σημάδια των ασθενειών αυτών.

Η χρήση των PUFA ωμέγα-3 είναι μια καλή πρόληψη των ογκολογικών ασθενειών όπως ο καρκίνος στύση, ο καρκίνος του μαστού, ο καρκίνος του γαστρεντερικού σωλήνα και.

Για την τακτική χρήση άσκηση των ωμέγα-3 είναι απαραίτητη, καθώς αυτά τα λιπαρά οξέα εξουδετερώνουν τη δράση των ελεύθερων ριζών, οι οποίες σχηματίζονται κατά τη διάρκεια της αερόβιας συνεδρίες και καρδιο workouts (ποδηλασία, τρέξιμο, κολύμπι, μαθήματα αερόμπικ βήμα, το χορό, την κατάρτιση σε η αρχή της HIIT, κλπ.).

 Για αναφορά

Οι ελεύθερες ρίζες είναι ελλιπή μόρια οξυγόνου που έχουν ένα αταίριαστο ηλεκτρόνιο, τα κύτταρα αυτά δεν επιδιώκει να αποκτήσει το χαμένο ηλεκτρόνιο από άλλα υγιή μόρια. Όταν αυτή η διαδικασία κερδίζει μάζα, η πλειονότητα των κυττάρων στο σώμα γίνεται ασταθής και ατελής, οπότε τα κύτταρα παύουν να εκτελούν τις λειτουργίες τους και να χάσουν την επαφή με το άλλο, οδηγώντας σε διαταραχή της κανονικής βιοχημικών διεργασιών σε όλο το σώμα και να επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Τα οφέλη των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι να προστατεύει το σώμα από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Έτσι, αν ξοδεύετε πολύ χρόνο στην καρδιο μηχανές, ήθελα να χορεύουν για αρκετές ώρες την ημέρα, Συμπλήρωμα σας Νο 1 πρέπει να είναι ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 αυξάνει την αντοχή, αυξάνει ο γενικός τόνος του σώματος και βελτιώνει την απορρόφηση της ανεπάρκειας ασβεστίου και μαγνησίου η οποία βρίσκεται συχνά σε αθλητές.

Ορμόνες

  οξέα
 • Ωμέγα-3 λιπαρό εικοσανοειδή συντίθενται ορμόνες που είναι υπεύθυνες για την καταστολή της φλεγμονώδους αντίδρασης s και για την εκτέλεση των λειτουργιών του, όλα τα κύτταρα του σώματος.
 • Ωμέγα-3 έλεγχο η παραγωγή επαρκών ποσοτήτων των αρσενικών και θηλυκών ορμονών του φύλου υπεύθυνοι για την αναπαραγωγική λειτουργία, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών.
 • αναστέλλουν την έκκριση της κορτιζόλης, υπεύθυνη όχι μόνο για μια κακή διάθεση, αλλά και για την μυϊκή βλάβη.

αρθρώσεις

 • Ωμέγα-3 ανακουφίζει από τη φλεγμονή στις αρθρώσεις.
 • εξουδετερώνει την καταστροφή και φθορά του χόνδρου.
 • Βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων.

Λοιπόν, με τις ευεργετικές ιδιότητες των ω-3 καταλάβει, και τώρα χωρίς αμφιβολία, ελπίζω εσείς δεν έχετε την ανάγκη να λάβουν ωμέγα-3 ως πρόσθετη πηγή δύναμης και ενέργειας για εσάς και το σώμα σας.

Δυστυχώς, μόνο τα τρόφιμα για να αποκτήσετε και να απορροφήσει τη σωστή ποσότητα των ωμέγα-3 δεν είναι πάντα εφικτό, και για να είμαι ειλικρινής, είναι σχεδόν αδύνατο να κάνουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρόσληψη ωμέγα 3 κάψουλες είναι μια καλή ευκαιρία για να βοηθήσει το σώμα μας για να πάρετε τη σωστή ποσότητα αυτών των λιπαρών οξέων σε καθημερινή βάση και χωρίς τους πονοκεφάλους που σχετίζονται με την εξεύρεση φιλικών προς το περιβάλλον σολομό ή Steelhead που δεν περιέχουν αντιβιοτικά, φάρμακα ορμονοθεραπεία, τα φυτοφάρμακα, κλπ έτσι τώρα έχουμε σταδιακά στο πιο σημαντικό ερώτημα: πώς να επιλέξετε τα ωμέγα-3 σε κάψουλες, έτσι ώστε να μην τρέχει σε ένα ψεύτικο ή κακής ποιότητας προϊόντα;

Πώς να επιλέξετε ωμέγα-3;

Προκειμένου για να επιλέξετε το σωστό ωμέγα-3 λιπαρό οξύ σε κάψουλα, θα πρέπει πρώτα να εξετάσει προσεκτικά το πρόσωπο και αντίστροφη πλευρά της συσκευασίας, όπου συνήθως γράφεται σύνθεση και το περιεχόμενο των λιπαρών οξέων σε ένα καψάκιο . Αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε ένα άλλο πολύ σημαντικό βήμα είναι η αγορά αυτό το υπέροχο συμπλήρωμα.

Η θέση της αγοράς

Όταν έγραψα το άρθρο για βιταμίνες και ανόργανα συστατικά για τον αθλητισμό, μίλησα για το γεγονός ότι όλες οι βιταμίνες και vitaminno και ανόργανα συστατικά, δεν είναι σκόπιμο να αγοράσετε στα φαρμακεία της πόλης. Δεν είμαι υποστηρίζει παραδοσιακή ιατρική ή ομοιοπαθητική, αλλά απλά καθοδηγείται από προσωπικές παρατηρήσεις, τις εμπειρίες και την ανάλυση της σύνθεσης των φαρμακευτικών βιταμίνες τους.

Σχετικά με ωμέγα-3 επιχειρήσεις Doppelgerts σας είπα στην προηγούμενη αναφέρεται το άρθρο, αλλά ήταν μόνο τα λουλούδια, τα μούρα, είδα μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, όταν μία από τις διαλέξεις της σχετικά με τη διατροφή, πραγματοποιήσαμε ένα πείραμα πάνω φαρμακείο ω -3. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν θυμάμαι, δεν είναι τόσο σημαντικό, γιατί μετά από αυτό που είδα εγώ ποτέ δεν θα αγοράσει κανένα βιταμίνες στο φαρμακείο και θα προσπαθήσει να αποτρέψει.

Η ουσία του πειράματος:

πήρε δύο εταιρειών των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: η μία ήταν ουκρανικής καταγωγής (δείγμα Νο 1) και ενός άλλου αμερικανική εταιρεία Amway “Nutrilite Ωμέγα-3” (δείγμα Νο 2). Και πήρε δύο κομμάτι κοινό αφρό. Στη συνέχεια, τρυπηθεί με βελόνα, αυτές οι δύο κάψουλες, τα περιεχόμενα χύθηκαν σε κομμάτια φελιζόλ και άρχισε να παρακολουθήσουν. Αυτό που ξεκίνησε να συμβεί με αφρό, που χύνεται το δείγμα Νο 1, ήμουν σοκαρισμένος! Για να είναι σαφώς κατανοητό, έχω συνημμένη φωτογραφία:

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, φαρμακείο ωμέγα-3 διαλύεται πλήρως στον αφρό για ένα λεπτό, το δείγμα Νο 2 (ωμέγα 3 Amway) και αφέθηκε να στραγγίσει σε ένα κομμάτι του αφρού χωρίς να προκαλούν οποιαδήποτε αντίδραση s εκ μέρους του .

Απλά σκεφτείτε τι θα πρέπει να περιέχονται στην κάψουλα (για μια στιγμή! – βιταμίνες για τη βελτίωση της υγείας), οπότε ήταν σε θέση να λιώσει εντελώς το κομμάτι του αφρού ??? Τώρα φανταστείτε τι θα συμβεί με τα τοιχώματα του στομάχου μας, όταν αυτά τα ωμέγα-3 μπαίνει στο σώμα μας …; Νομίζω ότι δεν είναι καλό. Τι είδους οφέλη αυτά τα συμπληρώματα, λοιπόν, μπορούμε να μιλήσουμε;

Αυτή η αθώα με την πρώτη ματιά, το πείραμα για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε για μένα ότι από το φαρμακείο της βιταμίνης όχι δεν τέτοιου είδους άχρηστα, άλλωστε, μπορούν επίσης να κάνουν ζημιά! Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε την αγορά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, είτε στο κατάστημα υγιεινής διατροφής και μόνο επαληθεύεται επιχειρήσεις, ή προκειμένου για τις επίσημες ιστοσελίδες των επιχειρήσεων, όπως NSP, η Amway και Solgar.

Μετάβαση σε. Πώς να επιλέξετε ωμέγα-3 για να είστε σίγουροι για την ποιότητα της αγοράς;

Όταν ο τόπος της αγοράς ταυτοποιείται, το επόμενο στάδιο κατά την επιλογή των υψηλής ποιότητας ωμέγα-3.

Τι εξορύσσεται;

Το πιο πιθανό, έχετε ακούσει ότι τα ωμέγα-3 συμπλήρωμα, όπως τα ιχθυέλαια, εξάγεται από τα ψάρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτιμάται τόσο πολύ γιατί ζωικές πηγές των ωμέγα-3, σύμφωνα με τις αυστραλιανές μελέτες για να έχουν καλύτερη απορρόφηση και καρδιοπροστατευτική δράση σε σύγκριση με ωμέγα-3 φυτικής προέλευσης.

Το περιεχόμενο των ωμέγα-3 στα ψάρια και θαλασσινά h4>

Αλλά για να πάρετε ωμέγα-3 από τα ψάρια – αυτό δεν σημαίνει να σηκωθεί υψηλής ποιότητας και χρήσιμο συμπλήρωμα. Υπάρχουν ορισμένοι βασικοί κανόνες που θα πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή των ωμέγα-3:

1. Πρέπει να γίνει Ωμέγα-3 ΜΟΝΟ από μυϊκό ιστό των ειδών ιχθύων υψηλής ποιότητας , όπως ο σολομός του Ατλαντικού, πέστροφα, σολομό, ρέγγα κλπ σε αυτά τα ψάρια περιέχει τις πιο ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι απαιτείται από το ανθρώπινο σώμα. Αν η προσθήκη των ωμέγα-3 που πρόκειται να αγοράσουν, λέει «εξάγεται από το συκώτι μπακαλιάρου», τότε σε καμία περίπτωση δεν το αγοράσουν.

Το γεγονός ότι το ήπαρ είναι ένα όργανο φίλτρο, όπως τα ανθρώπινα και τα ψάρια, η οποία προστατεύει το σώμα από μόλυνση. Μέσα από το ήπαρ και καθυστερούν όλα παγιδευτεί στο εσωτερικό του τις τοξίνες, δηλητήρια, τα αντιβιοτικά και άλλες επικίνδυνες ξένες ουσίες που ενδέχεται να απειλήσει ολόκληρο το σώμα. Είναι για το λόγο αυτό δεν συνιστούμε την αγορά στα σούπερ μάρκετ και το συκώτι για να προετοιμάσει τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, και ακόμη περισσότερο για να αγοράσει ένα συμπλήρωμα ωμέγα-3, που λαμβάνεται από τον εν λόγω οργανισμό. Έτσι, μαζί με οξέα χρήσιμα οξέα ωμέγα-3, το οποίο δεν είναι εκεί πάρα πολύ αριστερά, μπορείτε να πάρετε ολόκληρο το φάσμα τροφοδοτείται στην ψάρια των ορμονών και φάρμακα.

2. Η δεύτερη σημαντική προϋπόθεση είναι ο τόπος αναπαραγωγής αυτών των ψαριών . Εάν τα ψάρια καλλιεργούνται σε κλειστά αγροκτήματα όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό, όπου τα ψάρια καθημερινά τρέφονται ένα συνθετικό τροφοδοσίας με αντιβιοτικά και ορμόνες, όπως τα ψάρια δεν μπορεί να είναι μια χρήσιμη πηγή ωμέγα-3 λιπαρά! Κάθε κύτταρο στο σώμα της κορεσμένο με αυτές τις βλαβερές ουσίες, που μαζί με ωμέγα-3 PUFA θα πάρει στο ανθρώπινο σώμα. Ως εκ τούτου, για να επιλέξετε μια ποιότητα ωμέγα-3 συμπλήρωμα, θα πρέπει να εξετάσουμε τη συσκευασία αναφερόταν: «εκλεπτυσμένη», «καθαρισμένο» ή, εάν το κείμενο είναι γραμμένο στα αγγλικά, «καθαρισμένο». Αυτό σημαίνει ότι όλα τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που περιέχονται σε αυτό το συμπλήρωμα, πλήρη καθαρισμό των ακαθαρσιών και ο υδράργυρος και άλλες επιβλαβείς τοξικές ουσίες, οι οποίες απορροφούν τα ψάρια κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας της, ακόμη και σε άγρια ​​κατάσταση.

3. Και η τρίτη σημαντική προϋπόθεση, η οποία θα πρέπει να δώσουν προσοχή κατά την επιλογή ωμέγα-3 περιεχόμενο των EPA και DHA στο συμπλήρωμα . Είναι όλα πολύ απλή – θα πρέπει να επιλέξουν τα συμπληρώματα που περιέχουν το μέγιστο αριθμό αυτών των λιπαρών οξέων. Πολύ μικρή EPA και DHA δείχνει ότι το περιεχόμενο θα τελειώσει πολύ γρήγορα, αν θέλετε να παραμείνετε στην βέλτιστη ημερήσια κανόνες της κατανάλωσης DHA και EPA, και σε 2 εβδομάδες θα πρέπει να αγοράσετε αυτό το συμπλήρωμα. Και αν το κάνετε τη συνηθισμένη αριθμητική και υπολογίστε πόσα θα δαπανήσει χρήματα για να αγοράσει τα ωμέγα – 3 με χαμηλή περιεκτικότητα σε EPA και DHA, πίνοντας 6-10 κάψουλες την ημέρα, θα καταλάβετε ότι για να αγοράσει ένα πακέτο με τη μέγιστη περιεκτικότητα σε αυτές οξέα, τουλάχιστον θα σας κοστίσει 3 φορές φθηνότερα.

Η βέλτιστη ημερήσια δόση του DHA και ΕΡΑ:

DHA για την πρόληψη των 700 mg / ημέρα? σε διάφορες ασθένειες, απώλεια βάρους, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, η δόση αυξάνεται σε 2 φορές.

EPA – πρόληψη 1000 mg / ημέρα? σε διάφορες ασθένειες, απώλεια βάρους, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, η δόση αυξάνεται σε 2 φορές.

Γραφεία με καλή δόσεις ΕΡΑ και DHA:

 1. Solgar Βιταμίνη Ωμέγα-3 (700 EPA & amp? DHA 950 ή EPA & amp? DHA)
 1. CMTech Ωμέγα-3 35%
 1. Τώρα τρόφιμα Ωμέγα-3

Αυτό, ίσως, και το μόνο που ήθελα να σας πω για ένα σούπερ χρήσιμο συμπλήρωμα, όπως τα ωμέγα-3. Τώρα ξέρετε τα πάντα για τα οφέλη των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων για τον καθένα, και συμμετέχουν ενεργά στον αθλητισμό. Τώρα ξέρετε πώς να επιλέξετε τα ωμέγα-3 και να μην τρέξει σε πλαστογραφία, θα υπενθυμίσω μόνο τα κύρια σημεία, τα οποία θα πρέπει να τηρούν κατά την επιλογή των συμπληρωμάτων ποιότητας 1) μείνετε μακριά από το φαρμακείο 2) επιλέξετε ωμέγα-3 με τη μέγιστη ποσότητα του DHA και ΕΡΑ 3) να επιλέξουν ένα καθαρίζονται / εκλεπτυσμένη εκδοχή ωμέγα-3 4) δεν αγοράζουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που εξάγονται από συκώτι μπακαλιάρου ή άλλα ψάρια. Μετά από αυτούς τους κανόνες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο ωμέγα-3 συμπλήρωμα και να αποκομίζουν το μέγιστο όφελος από τη χρήση του.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...