VagiLine - απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα
Δύναμη

VagiLine – απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα

μέσα Κολπική VagiLine είναι η γέλη της υγειονομικής περίθαλψης των γυναικών που βασίζονται σε φυσικά συστατικά. Χρησιμοποιείται για να περιορίσει το κόλπο, αυξάνοντας την ευαισθησία των τοιχωμάτων της, πρόληψη φλεγμονωδών νόσων. Έχει μια ελαφριά υφή και έχει ευχάριστη μυρωδιά, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει σημάδια στα εσώρουχα.

Μαρτυρία VagiLine

Για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν για τις ακόλουθες ενδείξεις:

 1. Ανατομικά, ένα ευρύ σύνολο κόλπου. Έμφυτη ιδιότητα του οργανισμού, όταν τα τοιχώματα του πέους επεκτάθηκε και έχουν ανέκφραστη ανακούφιση.
 2. μετά τον τοκετό τραύμα και επεκτάσεις. Κατά τη διαδικασία του τοκετού συχνά η κατάσταση

  όταν τα τοιχώματα του κόλπου δεν έρχονται σε

  τόνο, παραμένει μεγάλη, ακόμη και με τακτική άσκηση και θεραπεία.

 3. Η απουσία ή η μείωση της ευαισθησίας κατά τη σεξουαλική επαφή. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα νευρικά κύτταρα στην περιοχή της πυέλου, χαμηλή λειτουργική ικανότητα.
 4. Η έλλειψη οργασμού. Ως συρροή διαφόρων παραγόντων, κυρίως φυσιολογικό.
 5. OL>

  Κλινικές δοκιμές VagiLine

  Τα αποτελέσματα της δοκιμής έδειξαν τα εξής:

  1. Κρέμα-τζελ, 90% των γυναικών μειώθηκε σημαντικά τον κόλπο, με την αποκατάσταση της συσταλτικότητας του μυός μεμβράνης.
  2. Σε 94% των ατόμων μείωσε την συχνότητα των υποτροπών των χρόνιων φλεγμονωδών νόσων.
  3. Περισσότερο από το 95% των ασθενών με ένδειξη τη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής.
  4. OL>

   Σύνθεση VagiLine

   Το συμπλήρωμα αναπτύχθηκε στο Βέλγιο με την ανάλυση της ανατομίας και φυσιολογίας του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος και τις ιδιαιτερότητες της ηλικίας του. Η βάση για την ανάπτυξη του συμπληρώματος έχει θεσπίσει τις αρχές της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας της λειτουργίας, ως εκ τούτου χρησιμοποιούνται φυσικά συστατικά:

 • Pueraria Mitica. Ένας επισκέπτης από το βόρειο τμήμα της Ταϊλάνδης. Στην Ανατολική ιατρική χρησιμοποιείται ως ένα αντι-γήρανση των προϊόντων διότι περιέχει ένα μεγάλο αριθμό φυτοοιστρογόνα. Με την ηλικία στις γυναίκες η παραγωγή των ορμονών γίνεται χαμηλά και αυτό οδηγεί σε μη αναστρέψιμες αλλαγές στη δομή του δέρματος και των μυών – χάνουν ελαστικές ιδιότητες τους. αντικατάσταση Αποθεματικά αποκαθιστά την ελαστικότητα των κυττάρων.
 • Απόσπασμα Kwao Krua. Βοηθά προσομοιώνουν το φυσικό σχήμα της εσωτερικής επιφάνειας του κόλπου. Όπως επίδραση στη δομή

  του ιστού, το «συλλέγει» το συσταλτικές ιστό, μια ανακούφιση αποφάσεων. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας τα βακτήρια αγώνα του σώματος που προκαλούν ασθένειες, αυξάνοντας «τοπικές» ανοσία.

 • εκχύλισμα

 • πλακούντα. κυκλοφορία των κυττάρων διεγείρει. Ακριβώς αυτή η ιδιότητα έχει ένα πολύ γνωστό αντιγηραντική δράση. Περιέχει αμινοξέα, νουκλεϊνικά οξύ, βιταμίνες και αυξητικούς παράγοντες, που στην τοπική έχουν μια θεραπευτική επίδραση, βελτιώνει το μεταβολισμό του οξυγόνου, αντι-φλεγμονώδη επίδραση.
 • εκχύλισμα Gambir. Έχει αντιγηραντική δράση, αυξάνει την ευαισθησία των νευρικών απολήξεων, διεγείρει την έκκριση των φυσικών λίπανση, έχει μια απολυμαντική δράση. Θετική επίδραση στην ανάπτυξη των φυσικών μικροχλωρίδα του κόλπου.

Η αρχή της λειτουργίας VagiLine

Τα δραστικά συστατικά της κρέμας αρχίσει την επιρροή της από τα βαθιά

στρώματα του μυϊκού ιστού. Είναι αναγέννηση τους και η ίνα έρχεται σε τονική, κοπή σε όλη την επιφάνεια των εσωτερικών τοιχωμάτων του κόλπου. Την ίδια στιγμή η επίδραση του εκτεθειμένου επιθηλίου, αντιβακτηριακή και δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον είναι ένα φυσικό μηχανισμούς εμπόδιο. Ανατομικά σχηματίζεται ένα στενό χώρο, αυξάνοντας την ένταση των αισθήσεων από τη σεξουαλική επαφή, συμβάλλει στην οργασμό.

Για να μάθετε το λόγο για την αποτελεσματικότητα της γέλης

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα VagiLine

Η θεραπεία το φιλόξενο αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να πολύπλευρη και ολοκληρωμένη προσέγγιση. Μείωση επέμβαση του κόλπου είναι μια σοβαρή παρέμβαση στις επιπλοκές του σώματος και να προκαλέσει, και αν απαιτείται μια λεπτή προσέγγιση, η επιλογή πρέπει να γίνει προς όφελος των συντηρητικών μεθόδων θεραπείας. Τα συμπληρώματα χαρακτηρίζονται από υψηλό κόστος τους και συχνά δεν φέρει αναμενόμενο αποτέλεσμα. Κρέμα VagiLine, υπόκεινται σε λογικές τιμές, επηρεάζει την αιτία της νόσου και τη φροντίδα για την υγεία των γυναικών.

Φυσικά, υπάρχουν και ασκήσεις για τους μύες του πυελικού εδάφους, αλλά για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα απαιτούσε πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος με VagiLine έχει κλινικώς αποδειχθεί και συμβαίνει μετά τον πρώτο μήνα της χρήσης. Με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση τα αποτελέσματα θα είναι αισθητή (δηλαδή ένας συνδυασμός άσκησης και χρησιμοποιώντας το πήκτωμα).

Το μειονέκτημα αυτού του συμπληρώματος είναι ότι δεν δίνει άμεση ισχύ. Για να ανακτήσει τη δομή του σώματος απαιτεί χρόνο και τη συμμόρφωση με τις συστάσεις για χρήση. Οι αρχικές αλλαγές συμβαίνουν μετά από 1-2 εβδομάδες, ένα σημαντικό αποτέλεσμα θα επιτευχθεί μετά από ένα μήνα χρήσης. Είναι σημαντικό ότι η επίδραση της κρέμας συμβαίνει στο διαρθρωτικό επίπεδο και το αποτέλεσμα θα πρέπει να αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οδηγίες χρήσης VagiLine

Για καλύτερα αποτελέσματα, η μέθοδος της λειτουργίας πρέπει να πραγματοποιείται με ακρίβεια σύμφωνα με τις οδηγίες:

 1. Εφαρμόστε κρέμα-gel πάνω στην εσωτερική επιφάνεια του κόλπου και του αιδοίου.
 2. Μασάζ δύο φορές την ημέρα.
 3. Η πορεία της θεραπείας διαρκεί ένα μήνα, για να επιτευχθεί μια πιο έντονη επίδραση μπορεί να αυξήσει τις προθεσμίες εφαρμογής.

Πού να αγοράσετε και πόσο είναι το εργαλείο;

Αγορά μείωση του κρέμα είναι διαθέσιμη μόνο online στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Η πώληση πραγματοποιείται στο έδαφος της Ευρώπης, την Ευρώπη,

τη Λευκορωσία, την Ουκρανία, το Καζακστάν και άλλες χώρες της ΚΑΚ. Τα συμβατικά συμπλήρωμα της Βιέννης ….. Και στις ημέρες των εκπτώσεων μπορείτε να το αγοράσετε με έκπτωση 50% για ….. να αγοράσει VagiLine Αφήστε ένα αίτημα στην ιστοσελίδα, ο χειριστής θα αποσαφηνίσει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και συμβουλές για όλα τα θέματα το ενδιαφέρον.

Ειδικοί VagiLine

Serov, Arkady Grigorievich-υποψήφιος των ιατρικών επιστημών, ο γιατρός ο sexopathologist

“Η επέκταση του κόλπου, ειδικά μετά τον τοκετό, ένα κοινό πρόβλημα στις γυναίκες, ακόμη και σε νεαρή ηλικία. Η περίοδος αποκατάστασης διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και, φυσικά, η σεξουαλική ζωή είναι δυστυχία. Οι αισθήσεις γίνονται λιγότερο φωτεινό και ο οργασμός δεν μπορεί να έρθει. σε επαφή αποτελεσματικές θεραπείες γυναίκες μου και θα ήθελα να συστήσω την κρέμα-gel VagiLine, επειδή είναι αποτελεσματική, ασφαλής και δεν επηρεάζει μόνο την υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος, αλλά και για γυναικολογική υγεία στο σύνολό της ».

Κριτικές Πελατών VagiLine

Αικατερίνης, 37 ετών,

«Μετά την τρίτη γέννα, έχω σκεφτεί σοβαρά για τη χειρουργική επέμβαση για vaginoplasty Αισθανθείτε τους μυς εκεί γίνονται πλαδαρό και το φύλο δεν ήταν το ίδιο όπως και πριν Διαβάστε σχετικά με τη λειτουργία πολλές αρνητικές κριτικές -.. Διαλείμματα, μολύνσεις, μερικοί το δεν βοηθά. έμαθα για VagiLine από το γυναικολόγο, αποφάσισα να δοκιμάσω και μετά από ένα μήνα δεν ήταν απαραίτητη η λειτουργία, ήμουν σε κατάσταση σοκ, όλα ήταν όπως πριν, στο ύψος του φύλου, και αυτό είναι μόνο ένα μήνα» .

Λήδα, 28 ετών,

“Αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ τέτοια μέσα. Αποφάσισε να αγοράσει την κρέμα VagiLine, ειλικρινά, οι προσδοκίες ήταν χαμηλές. Πολύ έκπληξη, εύκολο στην εφαρμογή, μετά από μια εβδομάδα αρχίσαμε να αισθανθεί την επίδραση και η αίσθηση μόνο μεγάλη, όπως και την πρώτη φορά ζωντανά! Παπανικολάου για περισσότερο από ένα μήνα, ακόμα και λίπανση κατά τη σεξουαλική επαφή έχει γίνει πιο προτείνουν για όσους θέλουν ποικιλία στο κρεβάτι. “

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...