Ομορφιά

Uniderm – σχόλια, τιμή, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα

Cream Uniderm είναι ένα μέσο αντι-φλεγμονώδη, antidotnogo δράσεις με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στην θεραπεία των ασθενειών των διαφορετικών αιτιολογιών. Μια λεπτομερής περιγραφή των χαρακτηριστικών του φαρμάκου θα σας βοηθήσει να διερευνήσει τις βασικές ιδιότητες του φαρμάκου.

Φαρμακολογικές ιδιότητες, τη σύνθεση και τη μορφή έκδοσης

Δράση Uniderm με βάση τη δραστική ουσία Mometasone ορμονικής προέλευσης, η οποία παράγει τη σύνθεση της προσταγλανδίνης από την απελευθέρωση της φυστίκι οξέος. Η απορρόφηση του φαρμάκου είναι μικρή και περιορίζει το περιεχόμενο μιας ουσίας στην κυκλοφορία του αίματος παρατηρείται στην ποσότητα των 0,4% μετά από 8-10 ώρες.

Η σύνθεση των Uniderm βασίζεται σε ένα συνδυασμό των ακόλουθων στοιχείων:

 • mometasone furoate?
 • μονοστεατικό γλυκερύλιο?
 • διοξείδιο τιτανίου?
 • στεαρυλική αλκοόλη?
 • βαζελίνης?
 • καλλυντικό κερί?
 • καθαρισμένο νερό?
 • φωσφορικό οξύ.

Το φάρμακο παρουσιάζεται υπό τη μορφή μιας κρέμας ημιδιαφανή χρώματα, συσκευάζονται σε σωλήνες αλουμινίου με χωρητικότητα 15 και 30 γραμμαρίων.

Αντικείμενο, περιορισμοί να λαμβάνετε, παρενέργειες

Κρέμα Uniderm έχει ένα ευρύ χρησιμοποίησης και αποτελεσματική για τέτοια μαρτυρία που πρέπει να χρησιμοποιούνται:

 • η απομάκρυνση έντονο κνησμό κατά τη διάρκεια οξείας δερματώσεων?
 • οξεία ψωρίαση, σμηγματορροϊκή ατοπική δερματίτιδα.

Η ενδορινική χορήγηση του φαρμάκου περιλαμβάνει την θεραπεία των παρακάτω ασθενειών:

 • η οξεία φάση της αλλεργικής ρινίτιδας?
 • ιγμορίτιδα με ταυτόχρονη χρήση των αντιβιοτικών?
 • προληπτικά μέτρα για την ανάπτυξη της ρινίτιδας.

Το φάρμακο έχει επίσης μια σειρά από αντενδείξεις:

 1. ροδόχρου πιτυρίαση?
 2. η παρουσία της σύφιλης?
 3. δερματίτιδα στοματική τύπου?
 4. μολυσματικές ασθένειες του δέρματος?
 5. η περίοδος μετά τον εμβολιασμό?
 6. νεογέννητα και βρέφη μέχρι 6 μήνες?
 7. η περίοδος της κύησης ενός μωρού?
 8. σίτισης γαλουχία?
 9. η οξεία μορφή της φυματίωσης?
 10. αλλεργικές αντιδράσεις στο δραστικό φάρμακο?
 11. ατομικής ευαισθησίας στα συστατικά.
 12. OL>

  Αν χρησιμοποιείτε την κρέμα του Uniderm μπορούν να αναπτύξουν παρενέργειες από τα παρακάτω χαρακτήρα:

 • αλλεργικές αντιδράσεις (κνίδωση, φαγούρα)?
 • η οξεία μορφή της θυλακίτιδας?
 • ακμή στο πρόσωπο?
 • υπερβολική χρώση του δέρματος?
 • ατροφικές αλλαγές του δέρματος?
 • αλλεργική δερματίτιδα?
 • η ασθένεια εφίδρωση.

Η εμφάνιση των αρνητικών συμπτωμάτων μετά την εφαρμογή του φαρμάκου περιλαμβάνει τη διακοπή της κρέμας και να λαμβάνετε εξειδικευμένο σύσταση του γιατρού!

Τρόποι φάρμακα

Εγχειρίδιο σχετικά με τη χρήση της εξωτερικής Uniderm συνεπάγεται τη χρήση των φαρμάκων. Κρέμα εφαρμόζεται σε ένα λεπτό στρώμα σε καθαρό στεγνό δέρμα 1-2 φορές την ημέρα. Αυτό δεν είναι να αυξήσει την προγραμματισμένη δοσολογία, όπως η φαρμακευτική αγωγή έχει ορμονική προέλευση.

Χρήση Uniderm κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας δεν συνιστάται. Ως δραστικά συστατικά του προϊόντος περιλαμβάνει συστατικά της συστηματικής έκθεσης που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς επιπτώσεις και να επηρεάσει την ανάπτυξη του εμβρύου. Cream είναι ανεπιθύμητη για παιδιά κάτω των 6 μηνών.

Η υπερδοσολογία χαρακτηρίζεται από καταπίεση του νευρικού συστήματος και την εμφάνιση ανεπάρκειας των επινεφριδίων. Στην περίπτωση αυτή, συνιστάται συμπτωματική θεραπεία και την αποκατάσταση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών.

Το φάρμακο μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο μόνο αν υπάρχει μια ειδική συνταγή από το γιατρό σας. Διάρκεια ζωής 2 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής. Μετά την υποβολή της αίτησης απαγορεύεται αυστηρά! Οι συνθήκες αποθήκευσης σε θερμοκρασία 15-25 βαθμούς σε ένα ξηρό, σκοτεινό μέρος, μακριά από παιδιά.

Συμπληρωματικές οδηγίες και ανάλογα

Αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα κρέμα δεν αντενδείκνυται, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα άλλες κρέμες για εξωτερική χρήση. Ο συνδυασμός των φαρμάκων με αλκοόλ δεν έχουν αποδειχθεί κλινικά δεδομένα σχετικά με τις επιδράσεις των φαρμάκων.

Η τιμή της κρέμας Uniderm είναι προσιτή σειρά είναι 120-150 ρούβλια, ανάλογα με την περιοχή της χώρας και την κατάσταση του δικτύου φαρμακείων. Το κόστος του φαρμάκου χαμηλό σε σύγκριση με την αποτελεσματικότητά της στη θεραπεία πολλών δερματικών παθήσεων!

Με την παρουσία ορισμένων ενδείξεων μπορείτε εύκολα να πάρει από κοντά ανάλογα Uniderm περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα.

 1. Aweart. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά ανάλογα του Uniderm γλυκοκορτικοστεροειδών προέλευσης. Το φάρμακο παρουσιάζεται υπό τη μορφή αλοιφών για τοπική χρήση και αποτελεσματική για διάφορες δερματολογικές παθολογίες της φλεγμονώδους φύσης για την εξάλειψη έντονο κνησμό. Αντενδείξεις: Αλλεργία, ροδόχρους ακμή, η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η φυματίωση, η σύφιλη, τα παιδιά έως 2 ετών. Η τιμή των 220-230 ρούβλια.
 2. Beason. Φτηνές πρωτότυπο Uniderm αντι-αλλεργικές επιδράσεις. Βασικό υλικό Atamazon παρέχει αποδοτικότητα και την ορμονική προέλευση του φαρμάκου. Ενδείξεις: ασθένειες του δέρματος των διαφόρων τύπων στην οξεία φάση της νόσου. Το φάρμακο δεν συνιστάται κατά την κύηση, ο θηλασμός, αλλεργίες, ιογενείς λοιμώξεις, περιστοματική δερματίτιδα. Η τιμή είναι 40-50 ρούβλια.
 3. gitan-Ν. Μια στενή υποκατάστατο του πρωτοτύπου με τη μορφή μιας κρέμας που περιέχει ταυτόσημα δραστικό συστατικό. ιατρική εφαρμογή είναι η θεραπεία της ψωρίασης, σμηγματορροϊκή και ατοπική δερματίτιδα. Αντενδείξεις: εγκυμοσύνη, θηλασμός, Τα συμπτώματα, η σύφιλη, φυματίωση, ροδόχρου πιτυρίαση, μυκητιακές βλάβες του δέρματος, η ηλικιακή ομάδα των παιδιών μέχρι 2 ετών. Τιμή 150-160 ρούβλια.
 4. Η λύση αυτή. Αποτελεσματική αναλόγου Uniderm με τη δραστική ουσία γλυκοκορτικοστεροειδούς προέλευσης. Το φάρμακο συνταγογραφείται για την ανάπτυξη σοβαρών δερματολογικών καταστάσεων σε μια περίπλοκη μορφή. Αντενδείξεις: εγκυμοσύνη, θηλασμός, σύφιλη, φυματίωση, ανοιχτές πληγές στο δέρμα, τις διαδικασίες καρκίνο, τροφικά έλκη, η ηλικιακή ομάδα των παιδιών μέχρι 2 ετών. Η τιμή των 50-70 ρούβλια.
 5. Elokom.One από τα καλύτερα συνώνυμα Uniderm παρουσιάζονται ως κρέμα, αλοιφή και λοσιόν. Ενδείξεις για τη χρήση: την εξάλειψη των φλεγμονωδών συμπτωμάτων στην οξεία περίοδο trauma.The φαρμάκου δεν συνιστάται για αλλεργίες, τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Η τιμή 420-450 ρούβλια.

Η αντικατάσταση του αρχικού στο κατάλληλο ισοδύναμο θα πρέπει να εγκριθεί από το γιατρό σας, ο οποίος θα συστήσει ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εργαλείο!

Κριτικές

Κριτικές της κρέμας του Uniderm έχουν θετική ανταπόκριση στην θεραπεία διαφόρων δερματολογικών ασθενειών. Οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποίησαν το φάρμακο, λέγοντας υψηλή απόδοση της στη θεραπεία της σοβαρής μορφής ψωρίαση, αλλά πολλοί καταναλωτές είναι επιφυλακτικοί με τη χρήση φαρμάκων για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της ορμονικής προέλευσης της ιατρικής. Οι δερματολόγοι συνταγογραφήσει γλυκοκορτικοστεροειδούς παράγοντα παρουσία σαφών ενδείξεων για χρήση.

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας σχετικά με την κρέμα Uniderm, θα είναι χρήσιμο σε άλλους χρήστες του site!

Uniderm είναι ένας αριθμός από ορμονικές μέθοδοι σε έναν υψηλό βαθμό αποτελεσματικότητας που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία διαφόρων διαταραχών του δέρματος. Το φάρμακο έχει επαρκή αριθμό των συνομηλίκων και θετικής ανάδρασης σχετικά με τη χρήση φαρμάκων. Η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων εξαρτάται από τη συμμόρφωση με τη δοσολογία και τη σωστή αντιστοίχιση των συνδέσεων!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *