Ομορφιά

Uniderm – σχόλια, τιμή, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα

μορφή έκλυσης και σύνθεση

δοσολογική μορφή είναι μια κρέμα για εξωτερική εφαρμογή 0,1%:. Μάζα του λευκού ή σχεδόν λευκού χρώματος (15 g ή 30 g σε σωλήνα αλουμινίου, σε μια δέσμη από χαρτόνι 1 τούμπα)

1 g κρέμας περιέχει:

 • δραστικής ουσίας: mometasone furoate 1 mg?
 • έκδοχα: κετοστεαρυλική αλκοόλη, εξυλενογλυκόλη, πολυαιθυλενογλυκόλη 20 κετυλστεαρύλ, μονοστεατικό γλυκερύλιο 40-55, αραιό φωσφορικό οξύ, διοξείδιο τιτανίου, λευκή βαζελίνη, αλουμίνιο οκτενυληλεκτρικό άμυλο, το κερί λευκό, κεκαθαρμένο ύδωρ

.

Φαρμακολογικές ιδιότητες

Φαρμακοδυναμικές

Uniderm έχει αντι-φλεγμονώδη, αντιεξιδρωματική, αντικνησμώδης επίδραση.

Mometasone προάγει την απελευθέρωση των πρωτεϊνών που αναστέλλουν φωσφολιπάση Α2. Αυτές οι πρωτεΐνες, ή των λεγόμενων λιποκορτίνης, καθυστερώντας τη διαδικασία της απελευθέρωσης αραχιδονικού οξέος, ελέγχουν την βιοσύνθεση των μεσολαβητών της φλεγμονής -. Προσταγλανδίνες και λευκοτριένια

Η φαρμακοκινητική

Απορρόφηση Uniderm ασήμαντη. 8 ώρες μετά την εφαρμογή της κρέμας στο ανέπαφο δέρμα (χωρίς occluzionna επίδεσμοι) στη συστηματική κυκλοφορία μπορεί να ανιχνευθεί περίπου 0,4% της δραστικής ουσίας.

Ενδείξεις για τη χρήση Uniderm

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Uniderm φαίνεται για την ανακούφιση των φλεγμονωδών συμπτωμάτων και φαγούρα που προκαλείται από δερματίτιδα, ευαίσθητα σε κορτικοστεροειδή θεραπεία.

Αντενδείξεις Uniderm

 • ροδόχρους ακμή?
 • ιογενής λοίμωξη του δέρματος που προκαλείται από Varicella zoster, Herpes simplex τύπου 1 και 2?
 • μολυσματικές ασθένειες του δέρματος βακτηριακές και μυκητιακές αιτιολογία?
 • περιστοματική δερματίτιδα?
 • σύφιλη?
 • φυματίωση?
 • μετά τον εμβολιασμό ReAction s?
 • η θεραπεία μεγάλων περιοχών του δέρματος και / ή παρατεταμένη χρήση κατά την κύηση και το θηλασμό?
 • η ηλικία των 6 μηνών?
 • υπερευαισθησία σε κορτικοστεροειδή?
 • η δυσανεξία των συστατικών του φαρμάκου.

Θα πρέπει να δίνεται προσοχή κατά την ανάθεση Uniderm για τη θεραπεία του δέρματος και πτυχές του δέρματος, με τη χρήση αποφρακτικών επιδέσμων σε μεγάλες περιοχές των κατεστραμμένων ή / και για μεγάλο χρονικό διάστημα (ιδιαίτερα στα παιδιά).

Οδηγίες χρήσης Uniderm: μέθοδος και δοσολογία

Κρέμα Uniderm εφαρμόζεται εξωτερικά, την εφαρμογή της σε ένα λεπτό στρώμα στην προσβεβλημένη περιοχή του δέρματος.

Η διαδικασία εκτελείται 1 φορά την ημέρα. Η διάρκεια του μαθήματος καθορίζεται από τον ιατρό, με δεδομένη την ανεκτικότητα του ασθενούς, την κλινική συνάφεια και τη σοβαρότητα των παρενεργειών.

Παρενέργειες

 • αλλεργική αντίδραση s: επαφής δερματίτιδα?
 • δερματολογικές ReAction s: σπάνια – αίσθημα καύσου, ξηρότητα και ερεθισμό του δέρματος, ακμή, κνησμός, κεγχροειδές, υπερτρίχωση, περιστοματική δερματίτιδα, υπομελάγχρωση, διαβροχή του δέρματος, την εμφάνιση ενός δευτερογενούς λοίμωξης, θυλακίτιδα, ατροφία του δέρματος, ραγάδες? πολύ σπάνια – η δημιουργία φλυκταινών και βλατίδες?
 • άλλα:. Στο φόντο της μακροχρόνιας θεραπείας ή / και την εφαρμογή της κρέμας σε μεγάλες περιοχές των βλαβών του δέρματος, ή τη χρήση αποφρακτικών επιδέσμων – ανεπάρκεια των επινεφριδίων, του συνδρόμου Cushing και άλλων ανεπιθύμητων φαινομένων, χαρακτηριστική για κορτικοστεροειδή συστηματική χρήση

Υπερδοσολογία

Τα συμπτώματα της υπερδοσολογίας είναι: δευτεροβάθμια ανεπάρκεια των επινεφριδίων και άλλες διαταραχές της λειτουργίας του υποθαλάμου-υπόφυσης-επινεφριδίων άξονα

.

Συνιστάται συμπτωματική θεραπεία, αν είναι απαραίτητο, η διόρθωση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών. Το φάρμακο συνιστάται να ακυρώσει, αλλά εάν η θεραπεία παρατάθηκε, η κατάργηση πρέπει να είναι σταδιακή.

Ειδικές οδηγίες

Ο κίνδυνος των συστηματικών επιδράσεων των κορτικοστεροειδών εμφανίζεται στη θεραπεία της εκτεταμένης δέρματος επιφάνειες του σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα, και αυξάνει κατά την εφαρμογή της κρέμας υπό μία αποφρακτική επίδεσμο. Έτσι θέλετε να ελέγχετε την κατάσταση του ασθενούς για την έγκαιρη ανίχνευση των συμπτωμάτων, η καταστολή της λειτουργίας του άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-επινεφριδίων και το σύνδρομο του Cushing.

Είναι αδύνατο να επιτρέπουν την κρέμα στα μάτια σας.

Λόγω της παρουσίας σε ένα παρασκεύασμα της προπυλενογλυκόλης μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στο σημείο της εφαρμογής. Στην περίπτωση αυτή, η εφαρμογή Uniderm θα πρέπει να σταματήσει και να εκχωρήσετε την κατάλληλη θεραπεία.

Η επίδραση της GCS μπορούν να μεταβάλλουν τα συμπτώματα ορισμένων ασθενειών του δέρματος, αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί κατά τη διάγνωση.

Μετά από μακροχρόνια κρέμα θεραπεία ξαφνική διακοπή του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη του συνδρόμου του ενός Ricochet (ένα δερματίτιδα με έντονη ερυθρότητα και αίσθημα καύσου). Ως εκ τούτου, να ακυρώσει Uniderm αργά χρησιμοποιώντας διαλείπουσα θεραπευτική αγωγή.

Η διαδικασία επούλωσης με εφαρμογή των κορτικοστεροειδών μπορεί να επιβραδύνει.

Προσοχή συνιστάται να χρησιμοποιήσετε την κρέμα για τη θεραπεία στην Παιδιατρική.

Χρήση κατά την κύηση και τη γαλουχία

Επειδή κορτικοστεροειδή ξεπεραστεί το φράγμα του πλακούντα, υπάρχει κίνδυνος των αρνητικών επιπτώσεων Underme στην εμβρυϊκή ανάπτυξη, ως εκ τούτου, αποφεύγεται η παρατεταμένη χρήση και υψηλές δόσεις του φαρμάκου κατά την περίοδο της κύησης.

Τα κορτικοστεροειδή εκκρίνονται στο μητρικό γάλα. Συνιστάται να σταματήσει το θηλασμό στην θεραπεία εκτεταμένων περιοχών των δερματικών βλαβών, όταν υποτίθεται μακροχρόνια θεραπεία με υψηλές δόσεις φουροϊκής.

Η χρήση σε παιδιά Uniderm

Αντενδείκνυται ραντεβού Uniderm παιδιά μέχρι έξι μηνών.

Ηλικία 0,5-2 έτη η διάρκεια της θεραπείας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 5 ημέρες.

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα της κρέμας στη θεραπεία παιδιών ηλικίας άνω των έξι μηνών για περισσότερες από 42 ημέρες δεν έχουν ρυθμιστεί.

Σε διορισμό του φαρμάκου σε παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο καταστολή της λειτουργίας του άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-επινεφριδίων σύστημα, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του συνδρόμου Cushing. Αυτό προκαλείται από την υψηλή αναλογία εμβαδού επιφάνειας προς βάρος σώματος.

Η παρατεταμένη έκθεση σε GCS στο σώμα του παιδιού μπορεί να προκαλέσει την παραβίαση της ανάπτυξης και της ανάπτυξης του, έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ελάχιστη αποτελεσματική δόση για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Οι αλληλεπιδράσεις των φαρμάκων

Η αλληλεπίδραση της κρέμας Uniderm με άλλα φάρμακα / δεν έχει εγκατασταθεί.

Αναλόγων

Ανάλογα των Uniderm είναι Asacort, gitan-Ν, Asmanex, Mamat, Nasonex, Mometasone.

Οι όροι και οι συνθήκες αποθήκευσης

Φυλάσσεται σε θερμοκρασίες 15-25 ° C. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Διάρκεια ζωής – 2 χρόνια

.

Συνθήκες του εφοδιασμού των φαρμακείων

διανέμεται από τη συνταγή.

Ενημέρωση Underme

Ενημέρωση Underme ως επί το πλείστον θετική, η αποτελεσματικότητα της κρέμας στη θεραπεία αλλεργική αντίδραση του δέρματος s, φλεγμονή, οίδημα, κνησμός. Το φάρμακο είναι εύκολο στη χρήση, καλή συνεκτικότητα, δεν μυρίζει. Το κόστος της κρέμας ονομάζεται αποδεκτό ή χαμηλή.

Όπως ελλείψεις συχνά επισημαίνουν ότι Uniderm είναι ένας ορμονικός παράγοντας.

Η τιμή του Uniderm φαρμακεία

Η τιμή του Uniderm για το σωλήνα που περιέχει 15 g κρέμα, περίπου, 30 g –

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...