Δύναμη

Titan Gel – σχόλια, τιμή, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα

& nbsp?

Στην απεραντοσύνη των χωρών της ΚΑΚ, για παράδειγμα, είναι σε μεγάλη ζήτηση αυτό το φάρμακο για τη διεύρυνση του πέους, όπως TitanGel. Για να μάθετε τι είναι δυνατόν εδώ.

Μήπως αυτό πραγματικά εργασία; Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Titan Gelium κρέμα, οδηγίες χρήσης θα πρέπει να περιγράφονται παρακάτω.

Πώς λειτουργεί;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δείχνουν ότι αυτό το φάρμακο δεν είναι ένα φάρμακο . Αυτή η λεγόμενη βιολογικά δραστικό πρόσθετο.

Ωστόσο, η σύνθεση επιλέγεται έτσι ώστε το αρσενικό σώμα είναι ένα πολύπλοκο δράση, ιδίως στο αναπαραγωγικό σύστημα.

Αγοράζοντας Titan γέλης, οδηγίες χρήσης υποδεικνύει ότι με την τακτική χρήση μπορείτε να επιτύχετε πέος διεύρυνση μέχρι 5 ίντσες σε μήκος και 3 σε πλάτος. Αυτό είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι για τυχόν χειρουργικές επεμβάσεις, δεν υπάρχει θέμα.

TitanGel μόνο την τόνωση κάποιες φυσικές διεργασίες στο ανδρικό σώμα που σας επιτρέπει να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σε στύση.

Τρόπος εφαρμογής Titan Gel είναι απολύτως ασφαλές , επειδή το προϊόν περιλαμβάνει μόνο τα φυσικά και οργανικά συστατικά.

Και πάλι, οι διαβεβαιώσεις του κατασκευαστή, η αύξηση θα είναι αισθητή μετά από μόλις 2 εβδομάδες μετά την πρώτη χρήση του Titan Gel. Ωστόσο, εκτός από το κύριο αποτέλεσμα, τακτική πήγματος χρήση Titan βοηθά :

 • για να βελτιωθεί η ποιότητα του σπέρματος?
 • εκσπερμάτωση καθυστέρηση κατά τη διάρκεια στενή επαφή. Θα επιτρέψει να παρατείνει το φύλο δεν είναι μικρότερη από 1,5 φορές?
 • η αυξημένη ευαισθησία. Όπως γνωρίζετε, οι άνδρες με την ηλικία δεν είναι τόσο «φωτεινά» οργασμό, όπως στα νιάτα του. Με αυτό το gel είναι δυνατόν να ανακτήσει την αίσθηση?
 • αύξηση της λίμπιντο (σεξουαλική επιθυμία για το αντίθετο φύλο). Εξαιρετικά χρήσιμο για εκείνους που έχουν διαγνωστεί με τη στυτική δυσλειτουργία.

Για να κατανοήσουμε πλήρως την αρχή της TitanGel, είναι αναγκαίο να εξεταστεί λεπτομερώς τη σύνθεσή του.

πήγματος Titan:. Φωτογραφία

Ποια συστατικά συνθέτουν το εργαλείο Titan Gel;

Η σύνθεση της Titan γέλης περιλαμβάνονται:

 • Περού Maca. Το φυτό είναι ένα φυσικό αφροδισιακό με ισχυρή διεγερτική δράση. Εκτός από τη βελτίωση της ροής του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα?
 • Epimedium. Το φυτό αυτό δίνει μια Titan Geleffect στον προστάτη, διεγείροντας την παραγωγή των σπερματοζωαρίων. Γνωστός περιπτώσεις όπου το εκχύλισμα του φυτού έχει βοηθήσει την εξάλειψη στειρότητα προκαλείται από ανεπαρκή έκκριση του αδένα του προστάτη?
 • Thistle. Με αυτό είναι η επιτάχυνση της παραγωγής της τεστοστερόνης, μια σημαντική αρσενικών ορμονών του φύλου. Λέει, όπως και για τη σεξουαλική έλξη και τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής?
 • κουκούλα λειχήνες. Στην επίσημη ιατρική, αυτό το συστατικό χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία φυσιολογικών ανικανότητας. Διεξοδικά βελτιώνει τη ροή του αίματος προς τα όργανα της πυέλου. Παρεμπιπτόντως, το ίδιο συστατικό που χρησιμοποιείται μερικές φορές οι γυναίκες με ανεπαρκή έκκριση βλέννας στην κοιλότητα του κόλπου?
 • εκχύλισμα των ελαφιών ελαφόκερων βελούδινη. Μοναδικό και πολύ ακριβό συστατικό.

Titan Gel βοηθά στην αποκατάσταση της ευαισθησίας του πέους

.

Μπορείτε να δείτε ότι ο κατασκευαστής έχει κάνει μια δομή που όχι μόνο θα συμβάλει στην αύξηση της ένα μέλος, αλλά και να εξαλείψει τα σημάδια της στυτικής δυσλειτουργίας σε πρώιμο στάδιο της ανικανότητας. Κατά συνέπεια, θα επιτρέπεται η χρήση των Titan Gel (video παρακάτω) για την πρόληψη “οικεία” προβλήματα στην ενήλικη ζωή (περίπου μετά από 40-45 χρόνια).

Τιτάν gel: πώς να εφαρμόσει

Δείτε την ίδια μέθοδο εφαρμογής Titan Gel στο τέλος του άρθρου. Τώρα σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που αποσυμπιέστε το αρχικό προϊόν.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για τη χρήση των κεφαλαίων για την αύξηση του μέλους . Οι επίσημες οδηγίες για τη χρήση Titan Gel για τους άνδρες περιγράφει τον παρακάτω αλγόριθμο:

 1. Πριν από τη χρήση, πλύνετε καλά το πέος και σκουπίστε με μια χαρτοπετσέτα.
 2. κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται σε στεγνό πουλί σε στύση.
 3. Μόλις αρκετά 5-10 χιλιοστόλιτρα.
 4. Η γέλη λαμβάνεται στην παλάμη και μασάζ κινήσεις τρίβονται στο κόκορα, πυθμένα, όσχεο και το κεφάλι του.
 5. Με τα χέρια και τα δάχτυλα συνέχισε μασάζ μέχρι την πλήρη ξήρανση των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
 6. Μια παρόμοια διαδικασία πρέπει να πραγματοποιείται 2 φορές την ημέρα για 4-6 εβδομάδες.

Χρήση του εγχειριδίου εφαρμογές κρέμα Τιτάν τζελ αναφέρει ότι για 2-3 ημέρες χρήσης μπορείτε να νιώσετε μια αύξηση της ευαισθησίας του πέους, και 12-15 μέλος θα αυξηθεί κατά περίπου 2 εκατοστά.

Ωστόσο, δεν απαγορεύεται να χρησιμοποιούν επίσης το πήγμα Titan (μέθοδος της εφαρμογής που περιγράφεται παρακάτω) ως λιπαντικό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής . Μια ορισμένη τονωτική επίδραση θα ασκηθεί στο κορίτσι. δεν μπορεί να θεωρηθεί σχετικά με τυχόν αρνητικές συνέπειες. Στην περίπτωση αυτή, Titan Gel χρησιμοποιείται ως εξής:

 1. Πριν από τη σεξουαλική επαφή θα πρέπει να κάνει ένα ντους.
 2. άμεσα στη διαδικασία ενός λιπαντικού και λαμβάνονται σε ίσες αναλογίες αναμιγνύονται με Titan γέλη.
 3. Στη συνέχεια, μασάζ το προϊόν εφαρμόζεται στο πέος. Εδώ είναι δυνατόν να συνεχίσουμε μια στενή σχέση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μην ανησυχείτε, ακόμη και αν σκοπεύετε να συλλάβουν σε αυτό το σημείο . Titan Gel αποτελείται από συστατικά που μπορούν αρνητικά εμφανίζονται στο σπέρμα σε άμεση επαφή.

τις τεχνικές και τις ασκήσεις μας αναγκάσει το πέος σας να αυξάνεται πολλές φορές πιο γρήγορα. Στην κατηγορία μας ασκήσεις θα μάθετε:

 1. Τι αποτελεσματικές τεχνικές από Kemmer και Kegel;
 2. Πώς να αυνανιστεί σε «ήρωα» άρχισαν να αυξάνονται;
 3. Πώς να αυξηθεί ένα μασάζ μέλος;

Επίσης, θα είναι μια χρήσιμη άσκηση για το πέος, και φυσικά βίντεο tutorials μας για την ενίσχυση του πέους.

Ωστόσο, στα φόρουμ συζητήσεων, συχνά αναφέρεται σε ένα ελαφρώς διαφορετικό αλγόριθμο πώς να εφαρμόσουν τις Titan Gel (οδηγίες εδώ), σύμφωνα με την οποία η αύξηση του μέλους είναι πιο γρήγορη, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει για πάντα. Η κύρια διαφορά αυτής της μεθόδου είναι η σταδιακή αύξηση συνιστώμενη δοσολογία κεφάλαια του κατασκευαστή για χρήση εφάπαξ.

Κατασκευαστής TitanGel μέχρι στιγμής δεν σχολίασε την επιλογή της χρήσης του φαρμάκου, αλλά υπερβολική δόση είναι δυνατόν να καθορίζονται στις επίσημες οδηγίες.

Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, με τη χρήση του τζελ Τιτάν για τους άνδρες, η εντολή ως εξής:

 • κατά τις πρώτες 3 ημέρες, 2 φορές την ημέρα (δοσολογία είναι 5 έως 10 χιλιοστόλιτρα)?
 • από 3 έως 10 ημέρες 3 φορές την ημέρα (5-10 ml)?
 • από 10 έως 20 μέρες – 3 φορές την ημέρα (10-15 ml)?
 • από 20 έως 35 την ημέρα -. 3 φορές την ημέρα (15-20 ml κάθε φορά)

Περαιτέρω, η δοσολογία μειώνεται με τις συνήθεις 2 φορές την ημέρα για να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα.

Αυτή η εφαρμογή είναι περισσότερο κατάλληλη για όσους έχουν ήδη κάποια στυτική δυσλειτουργία ή μερική ανικανότητα

(έλλειψη της σκληρότητας του πέους κατά τη στιγμή της διέγερσης).

FONT> & nbsp?

Γιατί να μην πωλούν τα φαρμακεία τζελ Titan μπορείτε να βρείτε εδώ. Η καλύτερη λύση είναι να παραγγείλετε μέσω ταχυδρομείου!

Εξετάσαμε το τζελ Τιτάν για τους άνδρες: οδηγίες χρήσης, βίντεο και πολλά άλλα. Συνολικά, είναι πραγματικά ένα μεγάλο εργαλείο για τη διεύρυνση πέους . Μιλάει θετικά περίπου 83 τοις εκατό των ανδρών που έχουν χρησιμοποιήσει.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι απόλυτη ασφάλεια και φυσικότητα . Και η τακτική χρήση της θα επιτρέψει σε όλους να αισθάνονται νέοι και πάλι και εντυπωσιακή στο κρεβάτι!

Γεια σας φίλοι! Το όνομά μου είναι Νικήτα Korablev , είμαι ένας δημοφιλής blogger και μέχρι πρόσφατα ο ιδιοκτήτης του πέους είναι 13 εκατοστά! Ναι, ναι, είναι 13 εκατοστά! Αλλά αποφάσισα να αλλάξω μέλος μου και το έκανα! Αυτό είναι ό, τι ήθελα να πω …

Όταν έχετε ένα μικρό – κορίτσι σας, φυσικά, προσπαθεί να καθησυχάσει, να πω ότι το κύριο πράγμα δεν είναι το σεξ, και η ψυχή και όλα αυτά τζαζ. Αλλά είμαι νέος και υγιής άνθρωπος, ήμουν 25 και πίστεψα σε αυτήν την ανοησία … Μέχρι, μέχρι που έστειλε ένα βίντεο, όπου της ράβδου δύο μεγάλους άνδρες. Τόσο μεγάλο μέρος για «σεξ δεν είναι σημαντική» …

αποφάσισα ότι ήταν καιρός να τελειώσει αυτό και άρχισε να μελετά τους τόνους των βιβλίων για τη διεύρυνση πέους. Παρακολούθησαν μια ξένη βίντεο, μεταφρασμένο στην ελληνική βιβλιογραφία σε αναζήτηση ενός συνόλου μέτρων που μπορεί να με βοηθήσει. Άρχισε να δοκιμάσετε jelqing, διαφορετικές παραδοσιακές μεθόδους, κρέμες και τζελ, αντλία και όλη αυτή η τζαζ.

Μερικά από τη δομή του πέους είναι διαφορετική – έτσι κάποιοι τόσο δύσκολο να το αυξήσει με τη βοήθεια της Πρίαπος της γέλης. Αλλά υπάρχει μια λύση! Γενετική και η δομή του πέους δεν είναι μια λύση, αλλά μπορείτε να εφαρμόσετε διαφορετικές ασκήσεις και μεθόδους μασάζ ενός μέλους (jelqing) και με την Πρίαπος gel αυτή η τεχνική δίνει ένα πραγματικό αποτέλεσμα! Μετά από πολλά χρόνια ερευνών και έναν τεράστιο αριθμό των μεθόδων που έχω δοκιμάσει βρήκα επιτέλους τη μέθοδό σας που λειτουργεί: PRIAP GEL + Jelqing θα μπορούσε να αυξήσει το πέος μου με 3,5 εκατοστά μέσα σε 14 ημέρες , και μετά από λίγους μήνες της κατάρτισης 1.5.

& nbsp?

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *