Νέα

Sustafix – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

Τώρα είστε στην επίσημη ιστοσελίδα του μόνος κατασκευαστής της χώρας βιογενών συγκρότημα Sustafix. Μόνο η εταιρεία «Sustafix» έχει το δικαίωμα στην ανάπτυξη και την παραγωγή των αλοιφών για τις αρθρώσεις. Κεντρική γραφείο πωλήσεων και διαχείρισης της μάρκας βρίσκεται στη Μόσχα.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Έχουμε επίσης μια σειρά από περιφερειακά γραφεία σε όλη τη χώρα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην αγορά των φαρμακευτικών προϊόντων το 2010. Η ανάπτυξη του αρχικού τύπου της κρέμας χρειάστηκε 5 χρόνια ενεργού έρευνας.

Χάρη στις επενδύσεις από χώρες της Ευρώπης, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, ήμασταν σε θέση να αναλάβουν τις απαραίτητες εργασίες και με τον σωστό τρόπο για να συνδυάσει τα συστατικά. Η αποτελεσματική θεραπεία αμέσως έγινε το TOP 1 πωλήσεις στο έδαφος της χώρας μας.

Επίσης είναι σε ζήτηση μεταξύ των κατοίκων της ΚΑΚ και της εγγύς εξωτερικό. Ρεάλ μαρτυρίες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα αυτού του συμπληρώματος και απόλυτη ασφάλεια για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Sustafix – φαρμακευτική αγωγή με ασφαλή και διαρκή αποτελέσματα . Αντισηπτικό θρεπτικών συγκρότημα κατάλληλο για χρήση σε οποιαδήποτε ηλικία και δεν έχει αντενδείξεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ασθενειών των αρθρώσεων, καθώς και για την πρόληψη.

Μοιάζει με πρωτότυπο Sustafix συμπλήρωμα;

Έτσι, δεν έχετε πέσει για τους απατεώνες και να είστε σίγουροι ότι δεν είναι ένα διαζύγιο, δίνουμε μια φωτογραφία του πρωτότυπου συμπλήρωμα. Αποδεδειγμένη προϊόντα σε προσιτές τιμές που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας.

Πριν την εφαρμογή να είστε βέβαιος να ελέγξει την αρχική συσκευασία. Συχνά, οι απατεώνες ψεύτικο συμπλήρωμα και να πωλούν ειρηνιστές. Πώς να διακρίνει ψεύτικο από το αρχικό μέσο για να διαβάσετε τη σχετική ενότητα.

Η επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή Sustafix

Αξιόπιστες πληροφορίες για τη συμπλήρωση παρουσιάζεται μόνο στην ιστοσελίδα sustapraim.EN. Μόνο μέσω αυτού του πόρου, μπορείτε να παραγγείλετε το πρωτότυπο και γρήγορα να λάβετε το δέμα.

Ναυτιλία γίνεται σε οποιαδήποτε πόλη της Ευρώπης και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών. Το συμπλήρωμα έχει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά που επιβεβαιώνουν την ποιότητά του. Το κόμμα περαιτέρω δοκιμές και είναι ασφαλή για την υγεία. Οποιεσδήποτε άλλες τοποθεσίες-κλώνοι δεν είναι σε θέση να παρέχει ψηφιακά αντίγραφα των εγγράφων, ως εκ τούτου, δεν συνιστούμε να αγοράσουν τα φάρμακά τους.

Πλεονεκτήματα των κεφαλαίων Sustafix

Το προϊόν μας είναι ένα μοναδικό σκεύασμα βασίζεται σε φυσικά συστατικά . Όλα τα συστατικά έχουν μεγάλες δυνατότητες, και λειτουργεί πλήρως. Κρέμα δρα ως αναλγητικό, ανακουφίζει από τον πόνο σε όλες τις αρθρώσεις και ανακούφιση από οίδημα. Αντισηπτικό εργαλεία ικανότητα να συμβεί με την καθημερινή χρήση. Η αλοιφή σκοτώνει τα επιβλαβή βακτήρια και επαναφέρει το προσβεβλημένο ιστό. Το εργαλείο βοηθά επίσης τις μεταβολικές διεργασίες σε κυτταρικό επίπεδο και βοηθά να ενεργοποιήσει μυϊκές ίνες. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι οι φλεγμονώδεις διεργασίες εξαλειφθεί, και ο χόνδρος των αρθρώσεων δεν καταστρέφονται.

Όταν στη χρήση Sustafix:

 • Μειωμένη μεταβολισμό. Το σώμα δεν λαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και την πάροδο του χρόνου οι αρθρώσεις αρχίζουν να φθείρονται σωματικά.
 • Η εναπόθεση αλάτων. Το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να απαλλαγεί από βλαβερές ουσίες και τα ιζήματα. Αλάτι εμποδίσει την κανονική πορεία των αρθρώσεων που οδηγεί σε εκφυλιστικές αλλαγές του ιστού.
 • Βάρος. Λίπους στα χέρια και τα πόδια μπορεί να προκαλέσει υπερβολική πίεση στο ισχίο και το γόνατο. Το λίπος στις προβληματικές περιοχές αναστέλλει το μεταβολισμό και την ορμονική ισορροπία.
 • Sustafix χρήσιμο μετά από το τραύμα. Η κοινή είναι εύκολο να καταστραφεί από απροσεξία, μετά από μια πτώση ή από τον αθλητισμό υπερφόρτωση.
 • Όταν η γενετική προδιάθεση. Αποτυχίες στις αρθρώσεις μπορεί να εμφανιστεί λόγω της κακής γενετικής. Αυτοί οι άνθρωποι αυξάνει τον κίνδυνο τραυματισμού στο οικιακό περιβάλλον.
 • Η υπερβολική σωματική φορτίο. Η κρέμα θα βοηθήσει με τον πόνο από τη βαριά σωματική εργασία και σταθερή εργασία στα πόδια του.
 • Με μια καθιστική ζωή. Η καθιστική ζωή καταστρέφει την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και την αναπηρία.
 • αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία. Οι συνταξιούχοι και άτομα άνω των 40 ετών, αρχής γενομένης με την εμπειρία κοινά προβλήματα, λόγω της φυσικής γήρανσης των ιστών και των αρθρώσεων χόνδρου.
 • χρόνιες παθήσεις. Ασθένειες αποδυναμώσει το σώμα και να επιταχύνει την καταστροφή των ιστών.

Sustafix είναι ένα εργαλείο που δεν έχει αντενδείξεις. Είναι ασφαλές για την ηλικία τους ανθρώπους, που χρησιμοποιείται και αλλεργική αντίδραση s. Δεν είναι ένα διαζύγιο, αλλά ένα αποτελεσματικό προϊόν με ένα διαφορετικό τύπο.

Ιατρική βρίσκεται τώρα στην κορυφή της δημοτικότητας και της ζήτησης σε όλη την Ευρώπη. Η δομή της αλοιφής συμπεριλαμβάνει ουσιών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα . Καταργούν τα συμπτώματα και παλεύουν με τις πηγές των ασθενειών.

Η φλεγμονή, πόνο, μειωμένη κινητικότητα δεν ενοχλεί το πρόσωπο. Το συμπλήρωμα εμποδίζει την καταστροφή των αρθρώσεων στο μέλλον και ανακτά χόνδρο της άρθρωσης. Ενώ ενώσεις κολλαγόνου στη σύνθεση για τη βελτίωση του αγγειακού τόνου και της ελαστικότητας των εσωτερικών κοινών συνδέσεων.

Sustafix να παραγγείλετε από τον επίσημο κατασκευαστή της κρέμας:

Original κρέμα Sustafix που πωλούνται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο. Για να αποκτήσετε τον απαιτούμενο αριθμό των πακέτων των συμπληρωμάτων θα πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο κάτω από αυτή τη σελίδα.

Αφήστε μια παραγγελία σε απευθείας σύνδεση και να αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας – τηλέφωνο, όνομα και επώνυμο . Μετά από αυτή τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορείτε να ενημερώνεστε από αντιπρόσωπο του κατασκευαστή. Μπορεί να ζητήσει από οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους όρους συμπλήρωση και παράδοση. Επίσης, ο σύμβουλος θα επιλέξει το βέλτιστο αριθμό των πακέτων εργαλείων, ανάλογα με το πρόβλημά σας.

“Sustafix” είναι το μόνο πιστοποιημένο κατασκευαστή των φαρμάκων στην Ευρώπη. Με το αρχικό εργαλείο, θα στείλουμε διαφημιστικό υλικό , αναλυτικά οδηγίες για χρήση, πιστοποιητικά ποιότητας των εμπορευμάτων.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Ο χρόνος παράδοσης συνήθως δεν υπερβαίνει τις 10 ημέρες και εξαρτάται από την απόσταση της πόλης σας από τη Μόσχα. Συνεργαζόμαστε μόνο με αποδεδειγμένη και αξιόπιστη φορείς, έτσι ώστε η παραγγελία σας θα φτάσει σε ένα κομμάτι. Πληρώστε εκ των προτέρων, δεν είναι απαραίτητο. Μετά την απόκτηση του για να πληρώσει για το στοιχείο στο ταχυδρομείο ή αυτοπροσώπως στα courier χέρια. Είναι δυνατόν να παραγγείλετε παράδοση courier στο σπίτι.

Κάθε συναλλαγή είναι εμπιστευτικά και ασφαλή. Όλα τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων είναι κρυπτογραφημένη, έτσι απατεώνες δεν θα στείλει το τηλέφωνο spam. Το συμπλήρωμα έρχεται σε μια σφραγισμένη συσκευασία , και κανείς δεν θα ξέρει για τα προβλήματα της υγείας σας.

Ποιες ασθένειες μπορούν να αποτρέψουν Sustafix

 • αρθροπάθεια του ισχίου (άρθρωση του ισχίου). Με την ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο κατάγματος του ισχίου. Το σώμα μετά από ένα τέτοιο κάταγμα αποκατασταθεί για μερικά χρόνια. Στις περισσότερες περιπτώσεις το πρόβλημα δεν λύνεται με χρήση χειρουργικής επέμβασης, και μια μικρή κίνηση της άρθρωσης διατηρείται καθ ‘όλη την υπόλοιπη διάρκεια ζωής.
 • Αρθρίτιδα (άρθρωση γόνατος). Βρέθηκαν σε άτομα κάθε ηλικίας και συνήθως επηρεάζει τους άνδρες. Εκφυλιστικές διαδικασίες δεν επιβραδύνουν τον χόνδρο και η κοινή αποτυγχάνει με την ηλικία. Συχνά, η αρθρίτιδα και η θυλακίτιδα αιτία αναπηρίας.
 • αρθροπάθεια (αστράγαλο). Επηρεάζει τους ανθρώπους που περνούν πολύ χρόνο στα πόδια μου. Επίσης σε κίνδυνο είναι γυναίκες που προτιμούν ψηλοτάκουνα παπούτσια. Σε χρόνιες οστεοαρθρίτιδα απαιτεί ακριβά φάρμακα.
 • περιαρθρίτιδα (άρθρωση του ώμου). Ο πρώτος που θα υποφέρουν είναι οι αθλητές και όσοι σηκώνει βάρη πάνω από το κεφάλι σας ή να τα παίρνει από τόπο σε τόπο. Σκληρή σωματική εργασία και συνεχή άσκηση μπορεί να οδηγήσει σε συνεχή πόνο στα χέρια.
 • Θυλακίτιδα (αγκώνα). Υπάρχουν περιπτώσεις, όταν θυλακίτιδα εξελίσσεται σε οξεία φλεγμονώδη διαδικασία. Χωρίς ακριβά χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη. Και ακόμη δεν εγγυάται την επιστροφή της κινητικότητας της άρθρωσης κάψουλα (αγκώνα μέχρι το τέλος της ζωής δεν είναι εντελώς unbent και δυσφορία).
 • Η polyosteoarthrosis (πινέλα και τα δάχτυλα). Είναι νόσος προσβάλλει τους ανθρώπους που έχουν πολύ χρόνο εργασίας στον υπολογιστή (διευθυντές γραφείων, προγραμματιστές, συγγραφείς).

Για να αποφύγετε όλα τα παραπάνω προβλήματα υγείας, είναι απαραίτητο να αγοράσετε Sustafix και να εφαρμοστεί αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη των κοινών προβλημάτων σε οποιοδήποτε στάδιο της ασθένειας. Επίσης είναι κατάλληλη για συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα από το φαρμακείο. Ρεάλ μαρτυρίες ασθενών επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα των διορθωτικών μέτρων ασφάλειας και υγείας.

Οφέλη Sustafix για αρμούς

Το συμπλήρωμα έχει μία παρατεταμένη και αθροιστική δράση . Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο, χρήσιμες ουσίες παραμένουν στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η κρέμα έχει μια συνεχή επίδραση στην πληγείσα περιοχή, αλλά λειτουργεί σε διάφορα στάδια. Πρώτον, ανακουφίζει από την επώδυνη ενόχληση και μειώνει το πρήξιμο. Περαιτέρω ομαλοποιεί το μεταβολισμό και την ορμονική ισορροπία.

Η αλοιφή θρέφει την κάψουλα του συνδέσμου και καθιστά τις αρθρώσεις πιο ελαστικό, εύκαμπτο. Μέσα από διάφορα μαθήματα του φαρμάκου αρχίζει να λειτουργεί διαφορετικά. Είναι αποτρέπει λέπτυνση του χόνδρου των αρθρώσεων και σταματά την ανάπτυξη των αιχμές των οστών που μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Λίγοι εβδομάδες Sustafix αποκαθιστά την πρώην απορρόφηση των κραδασμών έτσι ο χόνδρος γίνεται και πάλι ελαστική. Δεν μπορεί να αντέξει το φορτίο της άσκησης και να μην φθείρονται πρόωρα. Επιπλέον, το εργαλείο αυξάνει τον τόνο των αγγείων και λειαίνει την επιδερμίδα σε προβληματικές περιοχές.

Λεπτομέρειες της φάρμακα για τη θεραπεία των αρθρώσεων:

 • Μια συνολική επίπτωση. Το συμπλήρωμα δεν αντιμετωπίζει μόνο η πληγείσα περιοχή, αλλά αποκαθιστά πλήρως το σώμα. Έχει τη δυνατότητα αναλγητική και αντισηπτική, καταστρέφει τους επιβλαβείς οργανισμούς και γεμίζει τον ιστό με θρεπτικά συστατικά.
 • Απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει κατάλοιπα στα ρούχα. Η εταιρεία μας ειδικά πήρε βάση κρέμας που διαπερνά άμεσα το χόριο και θρέφει το σχισμένο ιστούς. Με βάση το νερό υποαλλεργικό και δεν προκαλέσει αντιδράσεις s από το σώμα.
 • Η αλοιφή έχει καθολική χαρακτηριστικά. Γι ‘αυτό είναι κατάλληλο για τη θεραπεία ή πρόληψη των ασθενειών που σχετίζονται με οποιαδήποτε άρθρωση του ανθρώπινου σώματος (ακόμη και τα μικρότερα δάχτυλα).
 • Φυσικό εσωτερική δομή. Ο τύπος περιλαμβάνει το εκχύλισμα του περισσότερο από 25 φυτά και θάμνους. Κάθε συστατικό έχει ευεργετική επίδραση στον οργανισμό.

Η κρέμα θα πρέπει να φέρει πίσω στη ζωή λίγο περισσότερο από 10 ημέρες συνεχούς χρήσης. Οι πρώτες θετικές αλλαγές θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες, και εντελώς να σταματήσει τον πόνο εύκολα μέσα από τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Το συμπλήρωμα δοκιμαστεί σε κλινικές δοκιμές και μελετών σε συγκεκριμένους ασθενείς που έπασχαν από προβλήματα στις αρθρώσεις. Οι δοκιμές σε εθελοντές έδειξαν μεγάλες δυνατότητες της κρέμας σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου. Η μελέτη αφορούσε τρεις χιλιάδες άτομα. Κάθε ασθενής είχε σημειωθεί μια μείωση στον πόνο στην άρθρωση.

Περισσότερο από το 95% των συμμετεχόντων είπε ότι η πλήρης ή μερική αναγέννηση του ιστού χόνδρου. Και περισσότερο από το 90% όλων των ασθενών παρατηρήσει θετικές αλλαγές στον αγκώνα και των γονάτων. Sustafix θα βοηθήσει στην η θεραπεία της αρθρίτιδας , καθώς και για την προστασία του οργανισμού από την ηλικία μεταβολές στο μέλλον.

του σχεδιασμού μας διαφέρει σημαντικά από τα περισσότερα συμπληρώματα, τα οποία παρουσιάζονται στο φαρμακείο ή συνταγογραφούνται από το γιατρό. Το εργαλείο ανακουφίζει όχι μόνο τον πόνο, αλλά και καταπολεμά τις αιτίες της εμφάνισής της . Εσωτερική τύπου πυροδοτεί επισκευή και την αναγέννηση των κατεστραμμένων ιστών.

Το ίδιο το σώμα παράγει τα απαραίτητα συστατικά για να θεραπεύσει αποτελεσματικά κατεστραμμένων περιοχών. Η εσωτερική τύπος δεν έχει ανάλογα στον κόσμο. Σχετικά με την ανάπτυξη της προετοιμασίας δαπανήθηκαν τεράστια ποσά ενέργειας, έτσι ώστε να το κρατήσει μυστικό. Οι απατεώνες ακόμη σε θέση να αντιγράψετε την εσωτερική δομή του συμπληρώματος. Και υπό το πρόσχημα του Sustafix που πωλούνται από μια κανονική πιπίλα.

Το κύριο συστατικό στην κρέμα είναι χονδροϊτίνη. Διεγείρει το σώμα να παράγει υαλουρονικό οξύ, ενισχύει το χόνδρο και το συνδετικό ιστό, το καθιστά πιο ανθεκτικό τένοντες, και τους συνδέσμους. Όλα αυτά για να αποφευχθεί η παράλυση, κατάγματα, διαστρέμματα. Συστατικά για να μουδιάσει και να εξαλείψει την αιτία της φλεγμονής.

Ένα πρόσθετο συστατικό είναι γλυκοζαμίνη. Τρέφει τους εσωτερικούς ιστούς και χόνδρο της άρθρωσης, προστατεύει από την πρόωρη καταστροφή και συσσωρεύεται στο σώμα. Εάν είναι απαραίτητο, η ουσία απελευθερώνεται και πέφτει απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος. Ως εκ τούτου, η γλυκοζαμίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς σε περιόδους ενεργού ανάκτησης.

Και τα δύο συστατικά συνδυάζονται μεταξύ τους και λειτουργούν συνολικά. Γι ‘αυτό θα πρέπει να έχετε να εφαρμόσει Sustafix μαθήματα και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες χρήσης. Ο μόνος τρόπος για να επιτύχει καλά αποτελέσματα και να απαλλαγούμε από τα κοινά προβλήματα.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την αλοιφή σε όλους χωρίς όριο ηλικίας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην κοινή τους ανθρώπους του, οι οποίοι ξοδεύουν πολύ χρόνο στα πόδια σας ή σε καθιστή θέση στον υπολογιστή. Επίσης, η χρήση το συμπλήρωμα για την πρόληψη , υπό έντονη φυσική καταπόνηση, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις ή τραυματισμούς.

Sustafix να παραγγείλετε από τον επίσημο κατασκευαστή της κρέμας:

Original κρέμα Sustafix που πωλούνται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο. Για να αποκτήσετε τον απαιτούμενο αριθμό των πακέτων των συμπληρωμάτων θα πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο κάτω από αυτή τη σελίδα.

Αφήστε μια παραγγελία σε απευθείας σύνδεση και να αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας – τηλέφωνο, όνομα και επώνυμο . Μετά από αυτή τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορείτε να ενημερώνεστε από αντιπρόσωπο του κατασκευαστή. Μπορεί να ζητήσει από οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους όρους συμπλήρωση και παράδοση. Επίσης, ο σύμβουλος θα επιλέξει το βέλτιστο αριθμό των πακέτων εργαλείων, ανάλογα με το πρόβλημά σας.

“Sustafix” είναι το μόνο πιστοποιημένο κατασκευαστή των φαρμάκων στην Ευρώπη. Με το αρχικό εργαλείο, θα στείλουμε διαφημιστικό υλικό , αναλυτικά οδηγίες για χρήση, πιστοποιητικά ποιότητας των εμπορευμάτων.

Ο χρόνος παράδοσης συνήθως δεν υπερβαίνει τις 10 ημέρες και εξαρτάται από την απόσταση της πόλης σας από τη Μόσχα. Συνεργαζόμαστε μόνο με αποδεδειγμένη και αξιόπιστη φορείς, έτσι ώστε η παραγγελία σας θα φτάσει σε ένα κομμάτι. Πληρώστε εκ των προτέρων, δεν είναι απαραίτητο. Μετά την απόκτηση του για να πληρώσει για το στοιχείο στο ταχυδρομείο ή αυτοπροσώπως στα courier χέρια. Είναι δυνατόν να παραγγείλετε παράδοση courier στο σπίτι.

Κάθε συναλλαγή είναι εμπιστευτικά και ασφαλή. Όλα τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων είναι κρυπτογραφημένη, έτσι απατεώνες δεν θα στείλει το τηλέφωνο spam. Το συμπλήρωμα έρχεται σε μια σφραγισμένη συσκευασία , και κανείς δεν θα ξέρει για τα προβλήματα της υγείας σας.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...