Νέα

Smoke Out – πού να το αγοράσουν και πώς είναι η τιμή;

Η βλάβη των καπνιστών να καπνίζουν έξω

Η όλη ιστορία της ανθρωπότητας αποτελείται από τα επεισόδια του ένδοξου αγώνα: ενάντια στην προώθηση των παγετώνων, οι Έλληνες θεούς, την πανούκλα, το σύστημα σκλάβος, χίπις και, φυσικά, τα απειλούμενα είδη. Όλα αυτά τρομερή αντιπάλους νικήθηκαν, επιτρέποντας την ανθρωπότητα να γίνει μεγαλύτερη και ισχυρότερη.

Αλλά σήμερα υπάρχει ένα νέο εχθρό: ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Με αξιοζήλευτη άνθρωποι επιμονή να σταθεί για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, το κάπνισμα και το πρόχειρο φαγητό σαν να είναι κάποια ξένη εισβολέα ή ο ιεροκήρυκας της ξένης θρησκείας που πρεσβεύει την αγάπη, την ειρήνη και την αρμονία.

Τέτοια επιμονή που αξίζει καλύτερη εφαρμογή. Και θα ήταν μεγάλο εάν υπήρχε ένας εύκολος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτή τη μάστιγα.

Καπνίζουν έξω. Όπως σπρέι θα σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα;

Αυτή η μέθοδος είναι. Τουλάχιστον, διαβεβαιώνει ο παντογνώστης Internet:

Αυτό το σπρέι υπόσχεται να απαλλαγείτε από το κάπνισμα μέσα σε μόλις 14 ημέρες. Τύπου C10H14N2, το οποίο είναι διακοσμημένο με την επιγραφή «χωρίς παρενέργειες» EM> είναι ένας τύπος της νικοτίνης. Και όπως όπως υπάρχει στη σύνθεση. Αλλά η νικοτίνη δεν είναι εύκολο, και την ιατρική.

Η νικοτίνη είναι ένα αλκαλοειδές, το οποίο δεν είναι τόσο επιβλαβής για τον οργανισμό. Δεν είναι μυστικό ότι η πρωτογενής βλάβη από το κάπνισμα προκαλεί όχι την νικοτίνη, και διάφορες ακαθαρσίες και τα προϊόντα καύσης, τα οποία εισέρχονται στο σώμα από την καύση του τσιγαρόχαρτου και καπνών.

Γιατί, λοιπόν, κρέμονται όλα τα σκυλιά σε αυτό το νικοτίνη; Το κόλπο είναι ότι η ουσία αυτή είναι εθιστικό. Αποδεικνύεται ότι οι κύριες αιτίες δεν βλάπτει τελικά, αλλά ακριβώς επειδή η νικοτίνη είναι τόσο δύσκολο να σταματήσουν αυτή την κακή συνήθεια.

Ποια είναι όμως η ιατρική νικοτίνη; Αυτή είναι η νικοτίνη που διαφέρει σε χημικές ιδιότητες από την ουσία, που εξάγεται από τα φύλλα του καπνού. Η μόνη διαφορά είναι ότι συντίθεται συνθετικά. Μια τέτοια νικοτίνης κάνει πολύ λιγότερο βλάβη στον οργανισμό λόγω της απουσίας επιβλαβών προϊόντων καύσης και ακαθαρσίες.

Έτσι, πολλά φάρμακα από το κάπνισμα περιέχουν μικρές δόσεις της νικοτίνης για τη μείωση νικοτίνη περίοδο απόσυρσης της διακοπής του καπνίσματος τσιγάρων.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό σημείο: η νικοτίνη δεν μπορεί να θεωρηθεί «ιατρική», αν δεν είναι μέρος της ιατρικής ναρκωτικών. Μπορούμε να εξετάσουμε αυτό το σπρέι να είναι; Όχι, είναι εύκολο να ελέγξετε αναζητώντας το όνομα του ψεκασμού στο μητρώο των φαρμάκων της Ουκρανίας και της Ευρώπης.

Αυτό είναι ένα στιγμιότυπο από τις ουκρανικές φάρμακα βάσης. Στην ιστοσελίδα του Europen Ομοσπονδίας επίσης προβλέπεται αναζήτηση δεν επέστρεψε κανένα αποτέλεσμα. Κατά συνέπεια, το Smoke Out δεν είναι supplementbut νικοτίνης στη σύνθεσή του δεν μπορεί να θεωρηθεί ιατρική.

Η αρχή της λειτουργίας του καπνού Out. Είναι περίπλοκο

Αυτή η ερώτηση δεν έχει ακριβή απάντηση. Η αναφορά της νικοτίνης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτό το σπρέι τρέφει το σώμα μικρές δόσεις νικοτίνης. Αλλά μετά από αυτό η σελίδα προορισμού μας δίνει πρόσωπο στην ακόλουθη δήλωση:

Το σπρέι περιέχει ιατρικό νικοτίνη, αλλά την ίδια στιγμή … εμφανίζει το σώμα της νικοτίνης! Ποιος ήταν αυτό το κείμενο; Πώς είναι δυνατόν να κατανοήσουμε;!

Εντάξει, αν η διευκρίνιση ήταν κάπου στο τέλος της περιγραφής της διαφήμισης, όταν ο ανυποψίαστος επισκέπτης ήδη ξεχάσει «την ιατρική νικοτίνης». Αλλά όχι, αυτά τα μπλοκ που διατίθενται στην ιστοσελίδα της ένα μετά το άλλο, πολύ κοντά:

Έτσι, όπως φαίνεται, οι πωλητές του ψεκασμού δεν μπορεί να αποφασίσει τι κάνει αυτή η supplementdelivers νικοτίνη ή εμφανίζει αυτό.

Η σύνθεση του προϊόντος. Υπάρχει κάτι άλλο καπνίζουν έξω

Για να ρίξει φως στο ζήτημα αυτό βοηθά πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση:

Ιατρική νικοτίνη. Εν μέρει, αυτό αναφέρεται, παραπάνω, εξέτασε το ζήτημα της αποτελεσματικότητας και της λειτουργίας της.

Το εκχύλισμα του Gotu Kola. Προσθέτει το δημοφιλές «Coca-Cola» ήταν το αποτέλεσμα της bodrosti αισθάνεστε ένα κύμα της δύναμης. Δεν είναι σαφές ότι αυτό το συστατικό καθιστά στη σύνθεση του σπρέι νικοτίνης, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με …

St. Βαλσαμόχορτο. Ηρεμεί και ομαλοποιεί το νευρικό σύστημα. Οι ιδιότητες του Hypericum, βέβαια, είναι γνωστό, αλλά πώς είναι Gotu Kola; Γιατί είναι δύο συστατικών ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ εκεί; Ο κατασκευαστής είναι είτε πολύ ηλίθιος ή ψέματα για να μας.

εκχύλισμα μέντας, λεμόνι βάλσαμο και μενθόλη. Χρησιμοποιείται ως αποσμητικό ανάσα. Δεν υπάρχουν παράπονα.

Έτσι, αν διαχωριστεί η ήρα από το σιτάρι, τα πολύτιμα εγκαταστάσεις για μας είναι ότι η νικοτίνη στο σπρέι είναι ακόμα εκεί. Αλλά μήπως να απαλλαγείτε από το κάπνισμα; Ακούστε τον εμπειρογνώμονα.

Προτάσεις του “ειδικός”. Ο Daniel S. συστήνει!

Εδώ είναι ό, τι οι ΗΠΑ έμπειρος γιατρός-ψυχίατρος:

Όπως μπορείτε να δείτε, να περιορίζεται σε γλώσσα «διαφήμιση» και δεν εξηγεί πώς λειτουργεί αυτό το εργαλείο. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι ο γιατρός-ψυχίατρος καταφύγει για βοήθεια στην σπρέι που δεν είναι τα ναρκωτικά; Δεν είναι τόσο παράξενο αν σκεφτεί κανείς ότι ο ειδικός εφευρέθηκε και φωτογραφιών του μπορεί να βρεθεί στο δημοφιλές microstock:

Επειδή οι πωλητές οι ίδιοι σημαίνει ότι δεν μπορεί να εξηγήσει λογικά το πώς λειτουργεί, θα πρέπει και πάλι να ζητήσει διευκρινίσεις από το Internet.

Η ελευθερία από το κάπνισμα με τη χρήση νικοτίνης ιατρική

Αν και έχουμε διαπιστώσει ότι de jure EM> αυτή η νικοτίνη δεν μπορεί να ονομάζεται ιατρική, αλλά στην πραγματικότητα το όνομα δεν είναι τόσο σημαντικό. Το κύριο πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί αυτή η τεχνική και πόσο αποτελεσματικό είναι.

Από το άρθρο «Ιατρική νικοτίνη είναι ένα δηλητήριο για το καλό της», μαθαίνουμε ότι η υποκατάσταση της νικοτίνης λαμβάνει χώρα σε δύο στάδια:

  • Το πρώτο είναι η ελευθερία από τον εθισμό συμπεριφοράς. Και η ανάγκη αυτή ιατρική νικοτίνης. Το κάπνισμα προκαλεί ένα ισχυρό ψυχολογικό εθισμό, έτσι ώστε ο καπνιστής θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι η νικοτίνη μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τσιγάρα
  • Η δεύτερη είναι να μειώσει σταδιακά την δόση της νικοτίνης μέχρι πλήρους αποτυχίας.

Σύμφωνα με το άρθρο από την Wikipedia για nicotinecontaining σπρέι θεραπεία με νικοτίνη πιο αποτελεσματικό από το εικονικό φάρμακο, αλλά το καλύτερο αποτέλεσμα δίνει η εφαρμογή των συνδυασμένων κεφάλαια είναι:. Νικοτίνη patch, τσίχλα, κλπ

Σύνοψη καπνίζουν έξω

σπρέι νικοτίνης μερικές φορές να βοηθήσει να σταματήσουν το κάπνισμα. Αλλά δεν είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο: είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε συνδυασμένη θεραπεία και να ζητήσει τη συμβουλή ενός ειδικού

.

Όσο για το Smoke Out, αυτό το εργαλείο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Πού είναι η εγγύηση ότι η σύνθεση του σπρέι είναι πραγματικά μια συνθετική νικοτίνη; Ίσως είναι μια μέντα αναπνοής. Μετά από όλα, τα ναρκωτικά, ο ίδιος δεν ανήκει.

«Ειδικός», επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητά της – φανταστικό, και οι έμποροι σύγχυση στις ιστορίες τους: υπόσχονται να κρεμάσει τη νικοτίνη από το σώμα, με τη χρήση του σπρέι που περιέχει τη νικοτίνη! Έτσι, το προϊόν αυτό φαίνεται αρκετά ύποπτο. Εάν δεν συγχέονται – μπορείτε να το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας. Απλά μην ξεχάσετε να μοιραστεί την εμπειρία που λαμβάνονται στα σχόλια.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...