Smartwatch V8 - ρολόι, πρωτότυπα προϊόντα, αγοράστε τώρα, σχόλια, τιμές
Νέα

Smartwatch V8 – ρολόι, πρωτότυπα προϊόντα, αγοράστε τώρα, σχόλια, τιμές

Καινοτόμες ρολόι σήμερα θέλουν να έχουν κάθε σύγχρονου άνδρα,

γυναίκα και παιδί. Αυτό οφείλεται στο mnogofunkcionalniy σύγχρονη εποχή των gadgets που είναι πραγματικά χρήσιμες στην καθημερινή ζωή, στην εργασία και μελέτη. Στην κορυφή των πωλήσεων είναι τηλέφωνο ρολόι Smartwatch V8 κριτικές δεν είναι μόνο συγκινημένο και ενθουσιώδης. Εκφράζουν ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών και δραστηριότητες,

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

γιατί έχουν τέτοια ηλεκτρονικά στο χέρι, μπορείτε να είστε ενήμεροι για όλες τις εκδηλώσεις, επικοινωνία με τους εταίρους, να διαβιβάζουν εντολές και να εκτελέσει πολλά άλλα πράγματα.

τεράστια δημοτικότητα δικαιολογεί την τιμή του προϋπολογισμού, το στυλ, την ευκολία χρήσης. Αλλά όλα αυτά τα πλεονεκτήματα έχουν μόνο γνήσια προϊόντα και όχι τα αντίστοιχα, προσφέρουν αξιόπιστες προμηθευτές. Ένα ρολόι που αγοράζονται από απατεώνες, επίσης, πολύ όμορφη, αλλά δεν είναι εξοπλισμένα με αυτές τις πολύπλοκες λειτουργίες που είναι πραγματικά Smartwatch V8 τα οποία μπορούν να αγοραστούν μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Αυτό το gadget είναι σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία, δεν είναι τα χρήματα των αγοραστών απάτη, και η προσφορά να μπείτε στο μέλλον με μια συσκευή στο χέρι, που θα είναι ο οδηγός σας.

Τα περιεχόμενα

 1. Τι είναι το Smartwatch V8
 2. Χαρακτηριστικά του μοντέλου και τη σύγκριση με τους συνομηλίκους
 3. Τι εκφράζεται στην ευελιξία των θαύμα-ωρών
 4. Τεχνικά χαρακτηριστικά του gadget
 5. Αυτό θα σας δώσει τις εργάσιμες ώρες
 6. Smartwatch V8 ειδικοί
 7. Αρνητική ανάδραση
 8. V8 SmartWatch πελατών ευχαριστημένοι πελάτες
 9. Πού να αγοράσει Smartwatch V8 και για το πόσο

Τι είναι το Smartwatch V8

Το προϊόν έχει ένα μεγάλο σχέδιο. Ο σχεδιασμός του έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο άνθρωπος είναι άνετο για να φορέσει αυτό το αντικείμενο καθημερινής χρήσης. Η υπόθεση έχει τη συνήθη στρογγυλό σχήμα που είναι ψυχολογικά άνετο για κάθε ιδιοκτήτη. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται για ρολόγια με στρογγυλό καντράν, έτσι ώστε οι κατασκευαστές άρχισαν να παράγουν δημοφιλή μοντέλα. Όμως, η επιλογή των αγοραστών είναι, και είναι αρκετά μεγάλη. Κατά την αγορά, οι χρήστες να δώσουν προσοχή στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του προϊόντος.

 1. Σπορ σχεδίαση συνδυάζει με μια ποικίλη παλέτα χρωμάτων.
 2. Μπορείτε να

  Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

  παραγγείλετε τα προϊόντα σε κλασικό μαύρο ή επιλέξτε την αποκλειστική επιλογή, για παράδειγμα, με το αίμα-κόκκινη απόχρωση.

 3. Η περίπτωση του gadget ρολόι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.
 4. εύκαμπτη λωρίδα από φιλικά προς το περιβάλλον πολυμερές.
 5. OL>

  Για να έχουν ένα τέτοιο ρολόι είναι διάσημο για να φορέσει ωραία, και να αισθάνονται μαζί τους στο παχύ των πραγμάτων.

  Χαρακτηριστικά του μοντέλου και τη σύγκριση με τους συνομηλίκους

  Εκτός από τις εξωτερικές ενδείξεις, θα πρέπει να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εσωτερική γέμιση του κινήματος. Smartwatch V8 έχουν ένα συνδετήρα για micro φόρτιση USB, η οποία βρίσκεται στην αριστερή πλευρά και κλείεται από ένα πώμα κατασκευασμένο από καουτσούκ. Στη δεξιά πλευρά της υπόθεσης έχει

  ένα ζευγάρι των κουμπιών. Μπαταρίας (λιθίου) κρυμμένο κάτω από το πίσω κάλυμμα, είναι αφαιρούμενη. Εδώ είναι splaty:

 • για κάρτες SIM, micro SIM?
 • για κάρτα μνήμης micro SD.

Οι κατασκευαστές έχουν προσφέρει διάφορες επιλογές του λογισμικού του εργοστασίου αυτού του μοντέλου. Υπάρχουν τρεις στην οθόνη καντράν, μεταξύ των οποίων και η παραδοσιακή και οικεία σε όλους τους διακόπτες. Ωστόσο, ο ίδιος είναι το πιο εντυπωσιακό γιατί είναι πανέμορφο και είναι ένα κλασικό. Αν συγκρίνουμε Smartwatch V8 μοντέλα GT08, Α1 και άλλοι, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ώρες μενού line-up μας έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι πιο ευρύχωρο, κάνοντας χρήση του gadget όσο το δυνατόν ευκολότερη. Συγχρονισμός με το smartphone σας μέσω Bluetooth σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα χαρακτηριστικά των ωρών.

Προτείνετε το σετ με έξυπνο ρολόι – ένα αντίγραφο του γαλαξία S7 Samsung. Επανεξέταση και τις εντυπώσεις των πελατών μετά τη χρήση.

Για να έχετε χάσει ή ξεχάσει το τηλέφωνο περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα «Antipatica». Αυτό είναι ένα πολύ βολικό πράγμα, όπως σημειώνεται από όλους τους χρήστες.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η συσκευή αναπαραγωγής ήχου έχει ρυθμιστεί για να παίξει μουσική και smartphonemag βιβλιοθήκη, και μια κάρτα μνήμης.

Έχοντας αυτά τα χαρακτηριστικά, οι ιδιοκτήτες επανεξέτασης Smartwatch V8 SmartWatch είναι πολυλειτουργική συσκευή, χωρίς την οποία είναι δύσκολο να κάνει τον άνθρωπο στο σύγχρονο ρυθμό ζωής.

Τι εκφράζεται στην ευελιξία των θαύμα-ωρών

Ο κατάλογος των πλεονεκτημάτων και των επιλογών επανεξέτασης Smartwatch V8, τα οποία ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά του gadget, που θα εντυπωσιάσει κάθε προχωρημένους χρήστες:

 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλέσετε από το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο MicroSIM SIM?
 • εγκαθίσταται στον τηλεφωνικό κατάλογο, οι κλήσεις καταγράφονται στο αρχείο καταγραφής κλήσεων?
 • μπορείτε να λάβετε και να στείλετε SMS?
 • υπάρχει μια συσκευή εγγραφής φωνής και την κάμερα?
 • υπάρχει υποστήριξη κάρτας μνήμης SD λειτουργία?
 • που προβλέπονται για συγχρονισμό με ένα smartphone για τις επαφές και αρχείο κλήσεων μέσω Bluetooth?
 • μπορείτε να ελέγχετε την κάμερα του smartphone σας (αλλά και για Android χρειάζεται spectrumorange)?
 • audio player με δυνατότητα να ακούτε μουσική από το smartphone σας και στην κάρτα?
 • “Antipatica” και “καθιστική” υπενθύμιση?
 • ρυθμίσετε τη λειτουργία προβολής φωτογραφιών?
 • Ταχείες οθόνη αντικατάστασης?
 • ημερολόγιο, αριθμομηχανή, βηματόμετρο, ρολόι και

  ξυπνητήρι?

 • έχετε την επιλογή ενός βραχιολάκι γυμναστήριο και μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Αυτή είναι η μαγεία των Smartwatch V8 – αυτό είναι ένα χρήσιμο βοήθημα αθλητής, επιχειρηματίας, φοιτητής, νοικοκυρά, συνταξιούχος. Χρειάζονται τα πάντα, έτσι ώστε αυτό το προϊόν είναι στην αιχμή της ζήτησης στην ιστοσελίδα μας. Σας προτείνουμε να βιαστούμε για να αγοράσει ένα μοναδικό ρολόι ηλεκτρονικό θαύμα που πληροί όλες τις απαιτήσεις της ποιότητας πιστοποιημένο καινοτόμων προϊόντων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του gadget

 1. Έχει MTK6261D επεξεργαστή.
 2. Παράμετροι επικοινωνίας -. GSM 850/900/1800 / 1900МГц
 3. χαρακτηριστικά Οθόνη -. TFT οθόνη 240×240 αφής
 4. Μνήμη:. SD υποδοχή Micro 32MB ROM + με υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD
 5. Πολλαπλών – 13 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων Ρωσικά, Αγγλικά
 6. .

 7. Τρία εναλλάξιμα κλήσεις.
 8. Ηχεία με δυνατότητα ανοικτής συνομιλίας.
 9. ρυθμίσεις συμβατότητας ΙΟΣ Android, Bluetooth 3.0 +.
 10. Χωρητικότητα μπαταρίας 350 m / h.
 11. Διαστάσεις 53 x 45 x 13 χιλιοστά.
 12. Το συνολικό βάρος συμπεριλαμβανομένου ιμάντα – «60
 13. OL>

  Το πακέτο περιλαμβάνει το ίδιο το ρολόι συν το καλώδιο φόρτισης, καθώς και εγχειρίδιο χρήσης στα αγγλικά συσκευασίας. Το προϊόν έχει διάρκεια εγγύηση έξι μηνών.

  Μπαταρία Smartwatch V8 για το χρήστη μπορεί να χρεώνονται κάθε τρεις ημέρες, αν το πρότυπο download, πλήρως φορτωμένο αρκετά χρέωση για την ημέρα.

  Αυτό θα σας δώσει τις εργάσιμες ώρες

  Έχοντας αυτά στο χέρι, είστε σε συνεχή επικοινωνία με εκείνους που χρειάζεστε. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητα για την εργασία, για την άσκηση του γονικού ελέγχου, για να εξασφαλιστεί ότι ακόμη και στις διακοπές δεν βλέπουν την επιχείρησή σας. Κάθε κλήση που κάνετε από το ρολόι, και επίσης να καλέσετε.

  Αν οδηγείτε, τότε μπορείτε να πάρετε μια κλήση χωρίς να λαμβάνει το τηλέφωνο και από το ρολόι σας. Με τον ίδιο τρόπο διαβάσετε SMS. Δεδομένου ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις μπορεί να οδηγήσει σε κυρώσεις ή ατυχήματα, την αξία του gadget για τους αυτοκινητιστές δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί.

  Αυτό το μοντέλο είναι ακριβώς το ίδιο με την πιο ακριβή έκδοση της Apple Watch, έτσι θα αισθάνονται σίγουροι. Αυτό το μοντέρνο, σύγχρονο και κομψό μάρκα που προάγει την αυτοδιάθεση σε κάθε κοινωνία. Τα οφέλη αυτά ελαχιστοποιηθούν οι αρνητικές κριτικές για το προϊόν.

  Smartwatch V8 ειδικοί

  Gennady Ορλώφ, ο διαχειριστής του συστήματος, Μόσχα:

  “Όλες οι πολυάσχολοι άνθρωποι προτείνουμε να αγοράσουν έξυπνα ρολόγια Smartwatch V8. Είναι τεχνικά τέλεια, αλλά είναι μια εκδοχή του προϋπολογισμού των επώνυμων Apple Watch, η οποία είναι τώρα στην αιχμή της ζήτησης. Δεν είναι μόνο η τιμή, αν και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, και ότι ο μηχανισμός αυτός δημιούργησε το βέλτιστο σύνολο χαρακτηριστικών που θα χρησιμοποιήσετε καθημερινά. αντικαθιστά σχεδόν ένα smartphone στην επιχειρηματική κοινότητα, στα ταξίδια, στις διακοπές. είμαι τόσο συνηθισμένοι στο γεγονός ότι από τη μια πλευρά μου έχουν ένα εικονικό διοργανωτής του χρόνου μου, τι να κάνω χωρίς αυτήν δεν μπορεί. είναι πολύ πιο εύκολο να εργαστεί στον υπολογιστή, ενώ μπορείτε να προγραμματίσετε, μπορείτε να απαντήσετε στην κλήση. ένα μόνο αυτό το χαρακτηριστικό για μένα ήταν ο λόγος για την αγορά ενός gadget» . EM>

  Αρνητική ανάδραση

  Veronica, φοιτητής, Κίεβο:

  “Από τη στιγμή που άκουσα για το Smart ρολόι SmartSmartwatch V8, μόλις διέταξε και γρήγορα έλαβε το πολυπόθητο πράγμα. Αλλά έχω υπηρετήσει καιρό. Χρησιμοποίησα ότι όλο το τέλειο ρολόι είναι ανθεκτικό στο νερό, και αποδείχθηκε ότι αυτή η την ποιότητα αυτού του μοντέλου. Ξέχασα να απογειωθεί και να λούζεται στο ντους. το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι τώρα χωρίς ένα ρολόι και χωρίς χρήματα. Θα ήθελα να συστήσω σε όλους να εξοικειωθούν με το εγχειρίδιο χρήσης λεπτομερώς πριν από την αγορά. Θα ήταν δυνατό για τους κατασκευαστές να καταλήξει σε κάποιο είδος σήματος, όταν χτυπήθηκε από τις πρώτες σταγόνες του νερού στο σώμα για να ξεχασιάρης οι άνθρωποι δεν είναι απογοητευμένος στο προϊόν “.

  V8 SmartWatch πελατών ευχαριστημένοι πελάτες

  Valery, 16, Κρασνοντάρ:

  “Οι γονείς μου έδωσε ένα δώρο γενεθλίων Smartwatch V8, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα έχω την ευκαιρία να αθλούνται και να γνωρίζουν γεγονότα που συμβαίνουν τους φίλους μου. Έχω κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, να διαβάσετε SMS τους κρυφά από τον προπονητή. Εκείνος είναι για την απόσπαση της προσοχής από τα μαθήματα μας επιπλήττει πάντα και να παρακολουθήσουν σιωπηλά μου πει όλες τις ειδήσεις, και ξέρω πώς να ασχοληθεί με την εταιρεία βράδυ μας και πού πάμε μου αρέσει επίσης η λειτουργικότητα να χρησιμοποιήσει δύο MediaTek -. κάρτα και smartphone, καθώς και προβολή διαγραμμένες φωτογραφίες. Εν ολίγοις, αυτό είναι ένα πραγματικά αξίζει τον κόπο πράγμα, και χάρη στους γονείς και τους παραγωγούς γι ‘αυτήν. “

  Claudia, 69, Σταυρούπολη:

  “Συνέβη ότι κάποια στιγμή μετά τον τραυματισμό μου ήταν κλινήρης και ήταν αδύνατο για μένα να σηματοδοτήσει μια στενή, όταν χρειάστηκε κάτι. Αλλά εγώ λυθεί αυτό το πρόβλημα με τη βοήθεια που δίνεται από την κόρη, Smartwatch V8. Αυτό θαύμα της τεχνολογίας με βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή, έστειλα εύκολα μια κλήση στην κόρη και ήρθε να μου την κατάλληλη στιγμή. Τώρα στο μέρος με αυτό το ρολόι, δεν μπορώ. εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι το ρολόι χέρι και συναγερμού, χρόνο, υπενθύμιση και podschitivala βήματα. Αυτό είναι ένα πολύ απαραίτητο πράγμα, επειδή το τηλέφωνο συνεχώς, δεν θυμάμαι πού έβαλα και τώρα μπορείτε να πάρετε SMS στην οθόνη του χρόνου. θα συμβούλευα όλους τους ηλικιωμένους να έχουν μια τέτοια συσκευή. Ι είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια πραγματική βοηθός στη ζωή σας».

  Πού να αγοράσει Smartwatch V8 και για το πόσο

  Smartwatch V8 SmartWatch να αγοράσει στην αρχική απόδοση είναι δυνατόν μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα . Εάν δεν θέλετε να εξαπατηθεί και να ξοδεύουν χρήματα για το τίποτα, στη συνέχεια να λάβει τη σωστή απόφαση σύμφωνα με τον αλγόριθμο της αγοράς. Δηλαδή, ακολουθήστε το σύνδεσμο στην πύλη και μάθετε τα πάντα για την καινοτομία. Υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την τιμή και τα οφέλη του προϊόντος. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εξοικειωθούν με το εικονικό πιστοποιητικό ποιότητας και να διαβάσετε σχόλια των πελατών σχετικά με το πώς η λειτουργία των επιχειρήσεων ώρες για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.

  Τα καλά νέα για τους χρήστες είναι ότι τα εμπορεύματα μπορούν να ανταλλαγούν σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες. Εκ των προτέρων από τους πελάτες η εταιρεία δεν απαιτεί. Θα πληρώσετε για το προϊόν, όταν αυτό έλαβε. Τρόποι πληρωμής μπορεί να είναι διαφορετικά -. Κάρτα, μετρητά, ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...