Smartwatch A1 - ρολόι, πρωτότυπα προϊόντα, αγοράστε τώρα, σχόλια, τιμές
Νέα

Smartwatch A1 – ρολόι, πρωτότυπα προϊόντα, αγοράστε τώρα, σχόλια, τιμές

Δείτε στο έξυπνο ρολόι, αλλά από την αγορά και

στη συνέχεια ωθεί συχνά την ανάγκη να τους χρεώνουν; Έχω καλά νέα για σας! Σήμερα μου σε σύντομη επισκόπηση ήταν φθηνή και, το σημαντικότερο, μακρόβια έξυπνο ρολόι που ονομάζεται Νο.1 F2.

Χαρακτηριστικά: H4>

Chip: Διάλογος DA14580

Bluetooth Έκδοση:

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Bluetooth 4.0

Βαθμός προστασίας: IP68

Στοιχείο δύναμη: CR2450 μπαταρία

Τυπική χωρητικότητα της μπαταρίας: 550 mAh

Χρόνος σε κατάσταση αναμονής: ανακοινωθεί περίπου 1 χρόνο

υποστήριξης OS: Android 4.3 / iOS 7.0 και άνω

Λειτουργίες:

– χρόνος εμφάνισης, ημερομηνία, ξυπνητήρι και χρονόμετρο

ειδοποίησης για εισερχόμενες κλήσεις, SMS και γεγονότα από τις εγκατεστημένες εφαρμογές?

– βηματόμετρο, υπολογίζει την απόσταση και τις θερμίδες, την παρακολούθηση του ύπνου, θερμόμετρο και υψόμετρο?

– τηλεχειριστήριο της φωτογραφικής μηχανής?

Οι διαστάσεις του καντράν: 5,6 χ 5,6 χ 1,68 εκατοστών

Διαστάσεις περίπου: 23 x 2,2 εκατοστά

Βάρος: 80 g

Box:

Σετ: παρακολουθήσουν και χειροκίνητη

Εμφάνιση H4>

Σε αυτό το μοντέλο ο κατασκευαστής έχει αντιγραφεί, με μερικές τροποποιήσεις, στοιχεία των μοντέλων εμφάνιση υπογραφής G-Shock Master of G GG1000RG-1A.

Case και λουράκι ρολόι γίνεται σε μαύρο χρώμα με ασημί αποχρώσεις, αλλά υπάρχουν μοντέλα με πράσινες και μπλε αποχρώσεις.

Οι πλευρές, μεγάλα κουμπιά, και να διαχειριστείτε το ρολόι.

διπλό κούμπωμα, και η ταινία έχει πολλές τρύπες, έτσι ρολόι κατάλληλο για κοκαλιάρικο χέρι (ακόμα έχω ακόμα μερικά διαθέσιμα) και στο μεγάλο αρσενικό όπου φαίνονται πιο κατάλληλα:)

Επιστροφή στερεώνονται με 4 βίδες που είναι κρυμμένα κάτω από τις πλευρικές πλάκες.

Η οθόνη εδώ δεν είναι OLED ή IPS μήτρας, όπως στα περισσότερα άλλα μοντέλα, αλλά μόνο η οθόνη LCD, όπως σε ένα συμβατικό ηλεκτρονικό ρολόι. Και ο φωτισμός είναι το ίδιο.

Για κάποιους μπορεί να φαίνεται «ξενέρωτος» και όχι σύγχρονο, αλλά ακριβώς γι ‘αυτό, σε συνδυασμό με ένα ευρύχωρο μπαταρία του ρολογιού έχει μια εντυπωσιακή διάρκεια ζωής

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

της μπαταρίας.

Σε γενικές γραμμές, το ρολόι είναι μεγάλη και βάναυση 🙂 κλήση Μέγεθος: 5,6 x 5,6 x 1,68 εκατοστά

Σίγουρα όχι για λεπτή γυναικεία χέρια σαν τη δική μου xD

Αλλά για το μέσο αρσενικό χέρι δεν είναι τόσο τερατώδες

Ρολόγια εργασίας H4>

Όταν είναι ενεργοποιημένη, η οθόνη δείχνει ώρα, ημέρα της εβδομάδας και πολλές εικόνες των σημείων των διαφόρων λειτουργιών.

Αν το ρολόι δεν έχει συνδεθεί με το smartphone σας ή έχουν χάσει την επαφή, το εικονίδιο Bluetooth θα αρχίσει να αναβοσβήνει. Αν μέσα σε μισή ώρα δεν μπορεί να διαπιστωθεί η σύνδεση Bluetooth, η μονάδα Bluetooth απενεργοποιείται αυτόματα για εξοικονόμηση. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε

να την απενεργοποιήσετε χειροκίνητα από το κουμπί με το ρολόι ή να το ξανά.

Όταν λαμβάνετε ειδοποιήσεις συμβάντων από το smartphone αναβοσβήνει σας τα μηνύματα εικονίδιο ή κλήσεις, και το ρολόι που εξυπηρετούνται πολλές φορές τα ηχητικά σήματα του τύπου «ΡΙ-ΡΙ-ΡΙ» ως παλιό καλό ηλεκτρονικό. Δόνηση σε αυτό το μοντέλο.

«Μνήμες» μπορεί να ενεργοποιηθεί πιέζοντας το πλήκτρο Mode. Της παραγγελίας είναι ημερολόγιο, αριθμό βημάτων, θερμίδες που καίγονται, απόσταση, συναγερμός, χρονόμετρο (αυτό μπορεί να ελέγχεται απευθείας από ώρες), θερμοκρασία, ύψος πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και του δείκτη UV.

Ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι το ρολόι είναι σε κατάσταση αναμονής σε ενεργή λειτουργία της λειτουργίας έως 8 μήνες.

εγώ, όπως ξέρετε, το ίδιο το ρολόι είναι στο χέρι, δεν φοριούνται, αλλά ήταν σε συνδυασμό με ένα smartphone, καθώς και για τη δοκιμή περίπου μια εβδομάδα μου μετακόμισε σε ένα σακίδιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σύμφωνα με την εφαρμογή, το ρολόι έχει χάσει μόνο 4% χρέωση. Δεν ξέρω πόσο ακριβής δείκτης αυτός μπορεί να κριθεί με βάση την πραγματική ζωή τους,

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

είναι πιθανό ότι φορτίο δεν μπορεί να μειωθεί γραμμικά και δεν είναι πάντα η ίδια για τη ζωή της μπαταρίας, αλλά ακόμη και με αυτό το αποτέλεσμα το ρολόι θα διαρκέσει περισσότερο από 6 μήνες, η οποία είναι ήδη αρκετά καλό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, ο κατασκευαστής διεκδικεί την παρουσία του βαθμού προστασίας IP68 και, όπως αναμένεται, χωρίς προβλήματα ελέγχθηκαν στο μπάνιο.

App H4>

Το ρολόι εφαρμογή μπορεί να βρεθεί στα πιο PlayStore, λέγεται FundoBracelet.

Για να εκτελέσετε υποχρεούνται να εγγραφούν μέσω της εφαρμογής με τη χρήση e-mail.

Είναι δυνατόν να περιλαμβάνουν το ύψος, το βάρος και την ημερομηνία γέννησης.

μενού Ρυθμίσεις:

Μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις εφαρμογές που μεταδίδουν την κοινοποίηση σήμα και να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι.

Η εφαρμογή έχει δύο κύριες οθόνες: πληροφορίες σχετικά με τα βήματα που με συνοδεύουν τις παραμέτρους και τις πληροφορίες σχετικά με τον ύπνο, υπάρχει επίσης ένα εδάφιο της ιστορίας

.

Για να συνοψίσουμε H4>

Συνολικά, αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μοντέλο με τα πλεονεκτήματά τους (διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ασφάλεια) και τα κατά (χωρίς δόνηση, και την εμφάνιση στον ανεμιστήρα). Θα προσεγγίσει την πόλη ως «κάτοικοι» και οι άνθρωποι

που, για παράδειγμα, πηγαίνουν συχνά πεζοπορία.

Αν δεν αποθαρρύνονται από την κτηνωδία τους (και οι φίλοι τους μπορεί να πει ότι μερικοί άνθρωποι, αντίθετα, όπως ένα παρόμοιο σχέδιο), το μοντέλο αυτό μπορεί να θεωρηθεί αρκετά μια αγορά, κυρίως επειδή η τιμή που έχει στο επίπεδο των φθηνών κινεζικών βραχιόλια με οθόνες.

Για να δείτε την τρέχουσα τιμή & amp? να αγοράσει τα ρολόγια στην κατάστημα DT NO.I επίσημο κατάστημα στο πάτωμα συναλλαγών Aliekspress.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και να σας δούμε σύντομα!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...