Νέα

Silane Guard – υγρό γυαλί, σχόλια, τιμή, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα,

Είναι μία ειδική σύνθεση στίλβωση με την επίδραση της υγρό γυαλί, τα οποία καλύπτουν τα μέρη του σώματος του αυτοκινήτου. Υγρό σιλανίου Willson γυαλί Φρουράς που κατασκευάζονται από μια ιαπωνική εταιρία Willson. Το εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εφέ απώθησης νερού και προστατεύει το χρώμα από μικρές γρατσουνιές και μηχανικές βλάβες και από την επιθετική αντιδραστήρια στη διάρκεια του χειμώνα.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Πρωτοποριακή τεχνολογία έχει βοηθήσει να δημιουργήσει εύκολο στη χρήση ουσιών ενός συστατικού. Κριτικές για υγρά σιλανίου Willson γυαλί Guard σας επιτρέψει να κρίνουμε τη δημοτικότητά του μεταξύ των καταναλωτών.

Μια ανασκόπηση των ανταγωνιστικών κεφαλαίων σιλανίου Guard

Για να εξασφαλίσει τις προστατευτικές ιδιότητες του σώματος, πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων χρησιμοποιούν ειδικά εργαλεία. Αυτές περιλαμβάνουν γυαλίζει και κεριά. Όλες αυτές οι ουσίες έχουν ως αποτέλεσμα την: Ναι, το αυτοκίνητο είναι λαμπερά και το σώμα έχει ένα προστατευτικό στρώμα, αλλά το κύριο μειονέκτημα είναι η συντομία αυτής της ιδιότητας. Αυτές οι ενώσεις πλένονται στα πρώτα οχήματα πλύσεως. Η δύναμη του προστατευτικού στρώματος που δημιουργείται από τα μέσα αυτά είναι πολύ μικρά, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι έχουν ένα διακοσμητικό αποτέλεσμα και προστατευτικές ιδιότητες της υπό όρους τους.

η καινοτομία της ιαπωνικής κατασκευαστή χρησιμοποιεί silonovoy τη βάση για τη δημιουργία της υγρό γυαλί. Η ουσία αυτή εγγυάται την προστασία των επιφανειών του σώματος για έναν ολόκληρο χρόνο. Λόγω της σύνθεσης των αυτοκινήτων θα έχουν μια εξαιρετική εμφάνιση γυαλιστερή επιφάνεια και καλή προστασία από το επιθετικό περιβάλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η επίστρωση δεν θα ξεπλύνετε κατά τη χειροκίνητη ή μηχανική πλυντήριο ρούχων, και πιο πιθανό να αποτρέψει καθαριστικά για να καταστρέψει τα υλικά επικάλυψης του σώματος.

Χάρη στην καλή συσχέτιση της τιμής και της ποιότητας σιλανίου Willson Φρουρά θα έκκληση προς τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Πριν αγοράσετε ένα όχημα, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ακεραιότητα του πωλητή, να μην αγοράσει ένα ψεύτικο. Η εταιρεία μας εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που πωλούνται.

Τρόπος εφαρμογής σιλανίου Willson Guard

Μια ουσία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του μηχανήματος, θα πρέπει να γίνει στο πλαίσιο, προστατευμένο από την άμεση ήλιο και τη σκόνη. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνθεση σε θερμοκρασία υπό το μηδέν περιβάλλοντος. Νέα Willson σιλάνιο Guard πριν από την εφαρμογή απαιτεί τη δοκιμή για αυτό το διάλυμα εφαρμόζεται σε μια μικρή περιοχή του σώματος. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η χρήση της ουσίας δεν είναι παντού.

Για να το πούμε όχι σε τέτοιες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου: EM>

  • πλαστική επιφάνεια?
  • ο προφυλακτήρας του αυτοκινήτου?
  • ελαστικό ή χρώμιο μέρη?
  • γυαλί και προβολείς.

Όταν πάρει χρηματοδότηση για αυτά τα εξαρτήματα αυτοκινήτων πρέπει να τα σκουπίσετε με ένα υγρό πανί. Εάν η ουσία στα ρούχα σας, ξεπλύνετε με νερό.

Η δυνατότητα της εφαρμογής είναι ότι μετά την εφαρμογή του Wilson πρέπει γρήγορα πραγματοποιήσει το γυάλισμα. Μην χρησιμοποιείτε το πολωνικό με υγρό γυαλί ισχύ είναι δυνατή μόνο σε ένα δωμάτιο που αερίζεται καλά. Λάβετε την σαφή σιλανίου Willson Φρουράς αδύνατο: το άνοιγμα ενός μπουκαλιού, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αμέσως

.

Το σετ περιλαμβάνει ένα εργαλείο σιλανίου Φρουράς Willson, ειδικά applicator σφουγγάρι και ένα πανί καθαρισμού για να σκουπίσετε. Εφαρμόζοντας την ουσία, που είναι αναγκαία για την προστασία των χεριών με γάντια λατέξ. Το κύριο συστατικό στη σύνθεση είναι ένα σιλανίου, δεν μπορεί να φάει, πρέπει να φυλάσσονται μακριά από τη φωτιά μακριά από τα παιδιά. Αν κατά τύχη η ουσία παίρνει στο δέρμα του προσώπου ή των ματιών, θα πρέπει να ξεπλύνετε με νερό για 15 λεπτά.

Πριν από την εφαρμογή της ουσίας θα πρέπει να πλένετε και να στεγνώνετε το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με degreaser σε όλα τα μέρη του σώματος, τότε ισχύουν σιλάνιο Φρουράς και ύφασμα raspolirovat. Αφήστε το αυτοκίνητο για 8 ώρες για να εδραιώσει το αποτέλεσμα. Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης είναι μέσα στη συσκευασία.

Διατηρήστε το δοχείο θα πρέπει να είναι σε μια θερμοκρασία έως 40 βαθμούς. Είναι αδύνατο να αποτραπεί κατάψυξη και αποθήκευση σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Προστατέψτε από το φως του ήλιου συσκευασία επαφή. χρήση Term του προϊόντος είναι 5 έτη από την ημερομηνία κατασκευής.

Οφέλη από υγρό γυαλί σιλανίου Guard

Το εργαλείο είναι εύκολα και οικονομικά εφαρμόζεται. Μετά σκουπίστε αποδεικνύεται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι διαφορετικό από τα ακριβότερα προϊόντα.

Το σώμα του αυτοκινήτου θα έχουν πραγματικά μια εξαιρετική λάμψη για το σύνολο του έτους. Επιπλέον, σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, το εργαλείο εγγυάται ιδιότητες απώθησης του νερού οφείλεται στο οργανικού φιλμ, το οποίο εμφανίζεται στην επιφάνεια. Αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να προστατεύονται από τις επιθετικές επιδράσεις των καιρικών συνθηκών και θα παραμείνει σαφής.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του σιλανίου Willson Guard περιλαμβάνουν: EM>

  • παρέχει το αποτέλεσμα, το οποίο εγγυάται αντοχή στην υγρασία?
  • επεξεργασία μπορεί να είναι οποιουδήποτε μεγέθους αυτοκίνητο?
  • εύκολη εφαρμογή της σύνθεσης επιτρέπει να παράγει όλες τις εργασίες για ένα μικρό χρονικό διάστημα?
  • χάρη στην ειδική τεχνολογία, το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές στρώσεις?
  • το πάχος της επικάλυψης δεν υπερβαίνει τις κηρού αρκετές φορές?
  • μακροχρόνια επίδραση της επεξεργασίας αυτοκινήτων.

Η εξαγορά της Willson σιλανίου Guard

για να αγοράσετε υγρό γυαλί για το αυτοκίνητό στην ιστοσελίδα μας. διευθυντικά στελέχη της εταιρείας θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και να παρέχει συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή. Η τιμή του προϊόντος είναι το καλύτερο στην περιοχή. Μπορείτε να παραγγείλετε μια παράδοση αγαθών με courier ή μεταφοράς της εταιρείας. Η πληρωμή γίνεται με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο για τον πελάτη -. Μπορεί να είναι μετρητά ή με τραπεζικό έμβασμα, καθώς και πλαστική κάρτα της Τράπεζας

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η επίσημη ιστοσελίδα του παρουσιάζει μια λεπτομερή περιγραφή των προϊόντων, η οποία θα δώσει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σωστά και να πάρει ένα απαραίτητο εργαλείο. Αν δεν ξέρετε από πού να αγοράσουν αυτοκίνητα υγρό γυαλί Willson, παραγγείλετε ένα προϊόν από εμάς και είναι εγγυημένο ότι θα είναι ικανοποιημένοι με την αγορά σας.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...