Reumatin τσαγιού - πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;
Νέα

Reumatin τσαγιού – πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;

Reumatin – δεν είναι ένα ποτό από ένα μόνο φυτό, αυτό το φυτικό συλλογή από διάφορα μέρη του διάφορα βότανα που συνδυάζει τις θεραπευτικές ιδιότητες, τη γεύση και το άρωμα του τελικού ποτό, το οποίο μπορεί και συνιστάται να καταναλώνονται ως τακτική τσάι, προκειμένου να ξεδιψάσει ή ενδιαφέροντα.

σας

Επί του παρόντος, η σημασία των χρήσιμων ιδιοτήτων του Reumatin είναι πολύ υπερβολικές και πολλαπλασιάζονται. Αν πιστεύετε ότι οι πηγές διαφήμισης – Reumatin -. Ένα είδος μαγείας πανάκεια για όλες τις ασθένειες που κυμαίνονται από διαβήτη και τελειώνει με προστατίτιδα, και θεραπεύει το 94% των ατόμων που αρχίζουν

να λαμβάνουν Reumatin με την ασθένεια

Ο σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι να διασύρουν και να μην παρεκκλίνει από την αξιοπρέπεια και τα οφέλη αυτού του ποτού, που μας δόθηκε από τη Μητέρα Φύση, και να προσπαθήσει να αντικειμενικά να εξετάσει τις φαρμακευτικές ιδιότητες του Reumatin από την άποψη της επιστήμης .

Η ιστορία του ονόματος Reumatin

Υπάρχει η αντίληψη ότι η ονομασία «Μοναστήρι», το τσάι οφείλεται στο γεγονός ότι το πρώτο που πήρε τις πρώτες ύλες για την παραγωγή της και να προετοιμαστεί, δεν ήταν άλλος από τους απομονωμένοι μοναχοί του Σολοβέτσκι μοναστήρι.

μοναστήρι Σολοβέτσκι (ΣΠΑΣΩ-Πρεομπραζένσκι) – Vintage (1430) το μοναστήρι, που βρίσκεται στα νησιά Σολοβέτσκι στη Λευκή θάλασσα. Στη σοβιετική εποχή χρησιμοποιήθηκε ως τόπος κράτησης ιδιαίτερα επικίνδυνη πολιτική εγκληματίες, που είναι ευρέως ονομάζεται «Solovki». Μοναστική δραστηριότητες στο μοναστήρι επαναλαμβάνεται μόνο στις αρχές του 90-ες του ΧΧ αιώνα.

Λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση από την κοσμική ζωή, οι κλιματολογικές συνθήκες της Λευκής θάλασσας και η ιδιαιτερότητα της μοναστικής ζωής, οι ερημίτες του μοναστηριού Σολοβέτσκι ζούσαν σε δύσκολες συνθήκες που απαίτησαν την προσοχή των ανθρώπων για την υγεία τους και να βρουν μια θεραπεία από τις αναδυόμενες ασθένειες.

Βότανα της Reumatin είναι πραγματικά απεικονίζεται στο αρχαίο χειρόγραφο – η μοναστική Χάρτη του μοναστηριού Σολοβέτσκι, η οποία είχε πολύ καλά φυλασσόμενους και αποκαλύφθηκε μόνο με την έλευση του σοβιετικού καθεστώτος, όταν πολλά από τα μυστικά της μοναστικής ύπαρξη έπαψε να να είναι μυστικά.

Και, φυσικά, η πραγματική σύνθεση του Reumatin αποτελείται από αυτά τα φυτά που μπορούν να αναπτυχθούν στο

νησί κλίμα της Λευκής θάλασσας. Σήμερα, τόσα πολλά διαφορετικά τέλη, η οποία αποδίδει επίσης το όνομα της Μονής, αλλά μοναχικό βίο τα τέλη αυτά δεν έχουν καμία σχέση.

Αυτό το φυτικό προέρχεται το Σολοβέτσκι μοναστήρι

Η σύνθεση και η μέθοδος παρασκευής της η Reumatin

Η αρχική συνταγή των Reumatin φαίνεται αρκετά απλή και δεν περιέχει κανένα μαγικό και δεν είναι διαθέσιμο βότανα και τα μούρα, για παράδειγμα -. Το λουλούδι φτέρη, ή ο καρπός ενός κάκτου

Θα interesnoe να πίνουν και να κάνουν Mate τσάι

Το Reumatin περιλαμβάνει:

 • dogrose μούρα?
 • η ρίζα του elecampane?
 • το βότανο υπέρικο?
 • βότανο ρίγανη?
 • κλασικό μαύρο φύλλα τσαγιού.
 • UL> Σχετικά videosReumatin για pohudeniya Play με θέα

  Όπως μπορείτε να δείτε από τη λίστα – αγοράσει μια σειρά από θραύση στο κοντινό φαρμακείο και κατάστημα, όμως, πρέπει να εξετάσουμε τη φρεσκάδα των συστατικών μερών της συλλογής και της συλλογής των ξηρών πρώτων υλών δεν πρέπει να υπερβαίνει το έτος. Αυξήθηκαν τα ισχία πρέπει να συλλέγονται κατά τη διάρκεια της κατ ‘ανώτατο όριο τους ωρίμανση, τη ρίζα της elecampane μετά την ανθοφορία φάση, αλλά στο γρασίδι -. Μέχρι

  Pre-προετοιμάσει ένα αφέψημα από elecampane και άγρια ​​τριαντάφυλλο σε έναν ήσυχο φωτιά για 20 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε το ζωμό, ό, τι άλλο και να επιμείνει για άλλη μία ώρα. Η συνταγή σε ποσοστό 2 κουταλιές της σούπας βοτάνων 2 κουταλάκια του γλυκού σε 1 λίτρο νερό.

  Χρήσιμες ιδιότητες και τη σύνθεση του Reumatin

  Χρήσιμες ιδιότητες του προϊόντος που σχηματίζεται από τις πρώτες ύλες της. Σε αυτή την ενότητα, εξετάσει κάθε φυτό που χρησιμοποιείται στη μοναστική συλλογής:

  Το τριαντάφυλλο γοφούς. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αντιοξειδωτικά, τα μούρα διαθέτουν καλές αντιβακτηριακές

  και αντιβακτηριακές ιδιότητες που χρησιμοποιείται στη θεραπεία των λοιμωδών νόσων, εγκαύματα, δερματίτιδα, τροφικών ελκών. Rose τα ισχία περιέχουν ένα ευρύ φάσμα βιταμινών – σχεδόν όλα τα γνωστά μέχρι σήμερα, καθιστώντας το ένα στερεό μέσα πολυβιταμίνη. Πολλά σύγχρονα συμπληρώματα βιταμινών, συμπεριλαμβανομένων των καθαρών ασκορβικό οξύ που λαμβάνεται από τα ισχία τριαντάφυλλο.

  Rose τα ισχία έχουν μια ισχυρή αντιοξειδωτικές ιδιότητες

  Τα ριζώματα και ρίζες της elecampane. Φρέσκα πρώτη ύλη περιέχει μια σημαντική ποσότητα του πολυσακχαρίτη ινουλίνης, μια ουσία η οποία χρησιμοποιείται στο διαβήτη ως υποκατάστατο της ζάχαρης. Στο ανθρώπινο πεπτικό σύστημα περιέχει ένζυμα ικανά διάσπασης ινουλίνης σε απλά σάκχαρα, έτσι ώστε να εμφανίζεται σε μορφή καθαρότερη μορφή του.

  Η γαλανίνη και Alanta – ουσίες πολύπλοκης χημικής συνθέσεως, περιλαμβάνονται στο αιθέριο έλαιο του elecampane ρίζας. Στη φαρμακευτική βιομηχανία τους έκανε ανθελμινθικό συμπλήρωμα alantolacton και ALANTON συμπλήρωμα για τη θεραπεία του έλκους του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου.

  Θα interesnoe σωστό τρόπο για να ετοιμάζω το τσάι από τα ισχία τριαντάφυλλο

  Επιπλέον, οι ρίζες της elecampane έχουν αντι-φλεγμονώδη, choleretic, ήπια διουρητική δράση. Μειώστε εκκριτική δραστηριότητα του στομάχου και περισταλτισμό του εντέρου, το οποίο χρησιμοποιείται στη θεραπεία της νόσου του πεπτικού έλκους.

  ριζώματα elecampane έχουν μια έντονη αντι-φλεγμονώδη επίδραση

  Το βότανο βαλσαμόχορτο. Στη φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιούνται ευρύ το εκχύλισμα του Hypericum ως ένα αδύναμο αντικαταθλιπτικά που έχουν επίδραση σε ηπιότερες μορφές κατάθλιψης. Παρόμοια αποτελεσματικότητα της βαλσαμόχορτο αποδειχθεί επιστημονικά.

  wort Γυναικών Αγίου Ιωάννη χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του προεμμηνορροϊκού ένταση.

  αποδείξει ότι η θεραπεία με βαλσαμόχορτο επιπλέον των βασικών θεραπεία συμπλήρωμα Διευκολύνει συμπτωμάτων του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, έχει ένα υποστηρικτικό αποτέλεσμα στη θεραπεία του αλκοολισμού και εθισμού συμπλήρωμα.

  St. εκχύλισμα Βότανο του Ιωάννη είναι ένα αντικαταθλιπτικό

  Grass ρίγανη . Η κύρια ποιότητα της ρίγανης είναι η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού των αιθέριων ελαίων, δίνοντας στο φυτό μια έντονη οσμή και προκάλεσε το όνομα του φυτού. Αιθέριο έλαιο ρίγανης, το οποίο έχει μια κατευναστική επίδραση, χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία ως ήπιο ηρεμιστικό. Έχοντας μια ορισμένη ποσότητα ταννίνες, το εκχύλισμα του χόρτου χρησιμοποιείται ως αποχρεμπτικό και αντισηπτικό.

  ρίγανη είναι ένα ήπιο ηρεμιστικό

  Μαύρο τσάι από φύλλα. Σχετικά με τις ιδιότητες του μαύρου τσαγιού είναι γνωστή πάρα πολύ. Ο κύριος του οποίου είναι: γενικό τονωτικό και διεγερτικό αποτέλεσμα επί του κεντρικού νευρικού συστήματος σε βάρος της ένα σημαντικό ποσό της καφεΐνης στα φύλλα του τσαγιού

  .

  Στα φυτά, τα μέλη του Reumatin, περιέχει ένα τεράστιο συγκρότημα των χρήσιμων ουσιών: βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, διεγερτικά νευρικής δραστηριότητας, αντι-φλεγμονώδεις παράγοντες. Φυσικά, μια τέτοια σειρά δεν μπορεί παρά να επηρεάσει θετικά τη Γενική τόνο του σώματος του ασθενούς. Ωστόσο, θα πρέπει να εξετάσει το γεγονός ότι πολλές ασθένειες, πλήρης θεραπεία για την οποία, πιστώνεται με Reumatin εγγενείς σε οργανικά μη αναστρέψιμες αλλαγές. Τέτοιες ασθένειες, στην ουσία, είναι ανίατη μέχρι σήμερα. Η χρήση του Reumatin με τέτοιες παθολογίες μπορούν να έχουν μόνο μια υποστήριξη, μερικές φορές συμπτωματική θεραπεία.

  Για μια ανίατη ασθένεια της λίστας «μοναστήρι» περιλαμβάνουν σακχαρώδη διαβήτη, διάφορα είδη προστατίτιδα, hepatosis, και ακόμη και το πεπτικό έλκος, η οποία στο 99% των περιπτώσεων γίνεται χρόνια και κλιμακώνεται σε τακτική βάση. Ακόμη και ριζική χειρουργική επέμβαση στο στομάχι δεν εγγύηση κατά την επανάληψη.

  Στα φυτά, τα οποία αποτελούν μέρος αυτού του τσαγιού περιέχει μια τεράστια ποικιλία των θρεπτικών συστατικών

  Περιττό να πω για το Reumatin ως πανάκεια για όλα τα δεινά ή όχι, να κρίνουμε όλους μόνο με βάση αντικειμενικά στοιχεία, τη λογική, την προσωπική σκέψη και, το σημαντικότερο, τη δική τους εμπειρία.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...