Ομορφιά

Realquit – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

?

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Το πρότυπο κιτ περιλαμβάνει δύο Realquit biomagnet και οδηγίες χρήσης. Ο μηχανισμός της βιομαγνητικής τα ακόλουθα:. Βιομεγεθύνονται σταθερό στην εξωτερική πλευρά του αυτιού, μέχρι το σημείο, η οποία ελέγχει την έλξη του σώματος με το κάπνισμα

Η συσκευή έχει επίσης μια ταχεία επίπτωση στην υπάρχουσα εξάρτησης από τη νικοτίνη (όπως και η αρχή της βελονισμού). Δεδομένου ότι η ποιότητα της επικάλυψης που χρησιμοποιείται 24-καρατίων πολύτιμα μέταλλα, βιομεγεθύνονται στερείται της δυνατότητας να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση, μιλώντας φυσικό οδηγό.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Realquit

Realquit είναι εύκολο στη χρήση, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους της αντίστασης στη εθισμού στη νικοτίνη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

  1. Για να βάλετε βιομεγέθυνση στις άκρες των δαχτύλων σας.
  2. Biomagnet μικρότερο μέρος στο εξωτερικό μέρος του αυτιού.
  3. Biomagnet μεγαλύτερο για να τοποθετήσετε στο πίσω μέρος του αυτιού.

Λόγω των φυσικών ιδιοτήτων, Realquit σταθερά συνδεδεμένο και δεν μπορεί να πέσει. Φθορά δεν είναι μια πλήρης ημέρα, και περίπου 3-4 ώρες την ημέρα.

Α ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Realquit

Πριν Realquit έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των εκατομμυρίων που έχουν ήδη πρώην καπνιστές σε όλο τον κόσμο, το προϊόν προσεκτική έρευνα και στην ανάπτυξη του χρόνια πέρασε.

Σήμερα Realquit έχει προστασία με τη μορφή ενός παγκόσμιου διπλώματος ευρεσιτεχνίας, όπως μοναδική τεχνολογία.

Πολλαπλές ανεξάρτητες εξετάσεις και δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι Realquit είναι μια ιατρική συσκευή υψηλής τεχνολογίας, η οποία είναι αποτελεσματική κατά του καπνίσματος.

Τα βασικά στοιχεία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Realquit
Σε 50-e χρόνια του περασμένου αιώνα, ένας Γάλλος γιατρός και επιστήμονας Paul Nogie έκανε μια λαμπρή ανακάλυψη, που ονομάζεται «auriculotherapy», το οποίο αποτέλεσε τη βάση της λειτουργίας της συσκευής Realquit.

Η ίδια η ουσία της auriculotherapy είναι ότι το σχήμα του αυτιού αντιστοιχεί σε ένα ανθρώπινο έμβρυο σε ανεστραμμένη θέση. Κάθε συγκεκριμένο τμήμα του αυτιού έχει σχέση με κάποιο μέρος του σώματος. Περαιτέρω Nogie διαπίστωσε ότι τα σήματα πόνου σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος μπορεί να αφαιρεθεί μέσω του μασάζ, moxibustion, βελονισμό ή ηλεκτρική διέγερση ορισμένων περιοχών του αυτιού.

Auriculotherapy είναι ευρέως διαδεδομένη στην κινεζική ιατρική ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την καταπολέμηση του πόνου, χημική εξάρτηση και για τη θεραπεία των σωματικών διαταραχών.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Το έτος 1997 ήταν σημαντικό για auriculotherapy, αφού έλαβε επίσημη έγκριση για χρήση σε ιατρικά ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών. Και σήμερα χιλιάδες των αμερικανικών κέντρων αποκατάστασης σε πρόγραμμα θεραπείας σας προσθέτει θεραπεία ωτική. Η αξία των προγραμματιστών Realquit είναι ότι τώρα ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά τη θεραπεία αυτού του τύπου, να απαλλαγούμε από τον εθισμό στη νικοτίνη χωρίς τη βοήθεια των ξένων, των ναρκωτικών και των θεσμών.

?

Ενημέρωση Realquit κατά του καπνίσματος

Κριτικές σε RealquitEDGAR, Μέσα σε ένα και ενάμιση χρόνο, Έχασα μια δέσμη των χρημάτων σε μια ποικιλία των ούλων, χάπια, e-τσιγάρα και άλλες ανοησίες. Το αποτέλεσμα – μια-δυο εβδομάδες εγκαταλείψει, και στη συνέχεια άρχισε tabachit. Realquit-μου ο μπαμπάς μου έδωσε. Η επίδραση ένιωσα την 3η ημέρα, και από τότε σταδιακά σταματήσουν το κάπνισμα. Τώρα νιώθω τις μυρωδιές και γεύσεις, να αναπνεύσει ευκολότερα, και το πιο σημαντικό, αυτές οι εκατοντάδες … ότι ξοδεύω για τα τσιγάρα, εγώ τώρα δαπανήσουν για πιο ευχάριστη πράγματα!

ΜΑΡΙΝΑ, από το γυμνάσιο έχω έναν εθισμό, συνεχώς προσπαθούν να σταματήσουν το κάπνισμα – δεν είναι αρκετή θέληση που είναι απογοητευμένοι ξανά και ξανά … C Realquit εισήχθη σε μένα από τον φίλο και στο παρελθόν, επίσης, ένα βαρύ καπνιστή. Ένας έρχεται και μου λέει: «Έχω κόψει το κάπνισμα». Και είπε πως … για έξι μήνες δεν καπνίζουν, νιώθω εκατό)) Σας ευχαριστώ πολύ !!!

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

ΤΖΟΥΛΙΑ, έχω καιρό ήθελε να σταματήσουν το κάπνισμα, αλλά ήταν πολύ φοβισμένος για να πάρει καλύτερα. Μαγνήτης Realquit εγώ αμέσως παρατήρησα ότι εγγυάται την απελευθέρωση από τον εθισμό, χωρίς τον κίνδυνο της αύξησης του βάρους.
Τώρα έχουν περάσει 3 μήνες, η λαχτάρα για τα τσιγάρα σαν να ήμουν ποτέ! Το σχήμα, τα μαλλιά, τα νύχια – όλα είναι εντάξει! Είμαι χαρούμενος!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...