Predstalicin από προστατίτιδα - αρνητικά σχόλια, απόψεις, τιμές, επίσημη ιστοσελίδα
Δύναμη

Predstalicin από προστατίτιδα – αρνητικά σχόλια, απόψεις, τιμές, επίσημη ιστοσελίδα

Η φλεγμονή του προστάτη αδένα αναπτύσσεται για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι η μόλυνση, η οποία καταλαμβάνει περίπου το 50% της αιτιολογίας της προστατίτιδας.

Το συμπλήρωμα πρώτης γραμμής s για τη θεραπεία των βακτηριακών προστατίτιδα είναι αντιβιοτικά – έχουν στόχο την πρωταρχική αιτία της ασθένειας. Μετά τη θεραπεία, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τις συστάσεις για την πρόληψη για την αποφυγή υποτροπής. Για τους σκοπούς αυτούς, και αναπτύχθηκε Predstalicin με στόχο την αποκατάσταση και την προστασία του προστάτη.

Predstalicin φαίνεται να είναι βιολογικά ενεργό σύμπλοκο με βάση φυσικά συστατικά των φυτών, εξασφαλίζοντας την εξάλειψη

της φλεγμονώδους διαδικασίας στον προστάτη και ουρολογικών διαταραχών,

καθώς και την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του αναπαραγωγικού συστήματος.

πιστοποιητικά

Ποιότητα Predstalicin

Το συμπλήρωμα έχει βιώσει όλα τα στάδια της πιστοποίησης, που ορίζονται από τις κανονιστικών εγγράφων και διεθνή ιατρικά πρότυπα. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έγκριση του συμπληρώματος για την πώληση.

Κλινικές δοκιμές σημαίνει Predstalicin

Από τον έλεγχο συμπλήρωμα διεξήχθη κατά τη διάρκεια του μήνα στο κέντρο αναψυχής σε νοσοκομείο. Στη μελέτη συμμετείχαν δύο ομάδες εθελοντών, οι οποίοι έχουν παρατηρήσει τα συμπτώματα και τα σημάδια της προστατίτιδας.

Η πρώτη ομάδα δόθηκε Predstalicin, το δεύτερο – ένα ψευδοφάρμακο. Ως αποτέλεσμα, στην ομάδα, η οποία έλαβε το συμπλήρωμα, η αποτελεσματικότητα της θεραπείας ανήλθε 89% και η άλλη ομάδα μόνο το 2%. Στην πρώτη ομάδα σημείωσε μια μείωση του πόνου, ομαλοποίηση της ούρησης και την μείωση του μεγέθους του προστάτη.

Μέθοδος παραγωγής Predstalicin

Η κάψουλα έχει ένα διαλυτό κέλυφος, στο εσωτερικό των οποίων υπάρχουν βιολογικά ενεργές ουσίες σε μορφή σκόνης. Αυτή η μορφή δοσολογίας παρέχει μέγιστη διαθεσιμότητα, την ασφάλεια, και την απορροφητικότητα των φαρμάκων συστατικών.

Predstalicin διατίθεται υπό τη μορφή καψουλών των 500 mg, συσκευασμένη σε ένα μπουκάλι. Μία συσκευασία περιέχει 30 κάψουλες.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Το συμπλήρωμα έχει ενδείξεις για την οξεία και χρόνια μορφή της προστατίτιδας. Τα σημάδια, τα οποία πρέπει να αναφέρονται στο ουρολόγο και να ερευνώνται:

  σύνδρομο
 • Πόνος εντοπίζεται στο κάτω μέρος της κοιλιάς ή του περινέου?
 • Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης: αδυναμία, εμετό, υπερθερμία, πονοκέφαλο?
 • Πόνος, κάψιμο

  και ενόχληση κατά την ούρηση, συχνή ούρηση τη νύχτα?

 • αναπαραγωγικού διαταραχές?
 • Η μείωση ή η απουσία της στύσης?
 • μειωμένη σεξουαλική επιθυμία.

Με την ανάπτυξη αυτών των συμπτωμάτων θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για εξέταση και θεραπεία. Predstalicin πρέπει να λαμβάνεται μόνο στο σύμπλοκο θεραπεία με στόχο την άρση των αιτίων της νόσου.

Αξίζει επίσης να εξετάζει αντενδείξεις:

 • υπερευαισθησίας του οργανισμού?
 • Παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα?
 • Ιδιοσυγκρασία του συμπληρώματος?
 • Η παρουσία προοδευτικής συστημικής νόσου.

Αντενδείξεις απαγορεύει να πάρει το συμπλήρωμα ούτως ή άλλως.

Η σύνθεση και οι ιδιότητες των Predstalicin

Η σύνθεση αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά φυτικά

συστατικά που επιλέγονται με τη μέγιστη συμβατότητα. Κάθε συστατικό έχει ένα αριθμό μοναδικών ιδιοτήτων που αποσκοπούν στην αποκατάσταση του προστάτη.

Τα κύρια συστατικά

 • Το λυκοπένιο. Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, εμποδίζοντας τη διαδικασία γήρανσης. Διεγείρει τη ροή του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία, ενισχύει το αγγειακό τοίχωμα, εμποδίζει την ανάπτυξη θρόμβων αίματος?
 • Απόσπασμα Damiana. Ομαλοποιεί την ορμονική ισορροπία, αποκαθιστά ανδρισμού και η σεξουαλική δραστηριότητα?
 • εκχύλισμα των φύλλων

 • Τσουκνίδα. Έχει αναλγητικές, διουρητικό και αντι-φλεγμονώδη δράση, εμποδίζει την ανάπτυξη των κυττάρων, μειώνοντας τον κίνδυνο ανάπτυξης ΒΡΗ?
 • Απόσπασμα της ρίζας κολλιτσίδα. Έχει αντιβακτηριακή, αντι-φλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Σταματά τον πόνο, εμποδίζει την ανάπτυξη όγκων, παράγει διουρητική δράση?
 • Το εκχύλισμα της ρίζας παιωνία. Αντι-φλεγμονώδη, αιμοστατική και αντισηπτική δράση. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ανακουφίζει από οίδημα?
 • Το εκχύλισμα των σπόρων κολοκύθας. Έχει αναλγητικές και αντι-φλεγμονώδη δράση, μειώνει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του προστάτη?
 • Το Saw Palmetto εκχύλισμα φρούτων. Ομαλοποιεί το ουροποιητικό σύστημα, έχει αντι-φλεγμονώδη δράση, αποκαθιστά τη δομή του προστάτη, μειώνει τον κίνδυνο των όγκων?
 • Απόσπασμα της chaga μανιταριού. Τοξίνες

  και τα απόβλητα προϊόντα, σκοτώνει τα βακτηρίδια, μειώνει τον πόνο, αποκαθιστά τη δραστικότητα και την ούρηση?

 • Έκδοχα – μαλτοδεξτρίνη, στεατικό ασβέστιο, διοξείδιο του πυριτίου

.

Εξαιτίας της δράσης των ανωτέρω συστατικών Predstalicin καταργεί όλα τα σημάδια της φλεγμονής, μειώνει τον προστάτη αδένα μέγεθος, ομαλοποιεί ούρηση και στύση.

Η επίδραση είναι μια εβδομάδα από την έναρξη της καπάκια. Το συμπλήρωμα αυξάνει την επίδραση της βασικής θεραπείας και παρέχει ενεργό πρόληψη της ανάπτυξης της υποτροπής και επιπλοκές.

Παρενέργειες και υπερδοσολογίας Predstalicin

Οι ανεπιθύμητες επιδράσεις του συμπληρώματος είναι σπάνιες, αυτό εξαρτάται από την κατάσταση του οργανισμού ως συνόλου. Υπό ορισμένες συνθήκες, μπορούν να αναπτύξουν τα εξής μέλη:

 • Ο πόνος στο στομάχι?
 • Η ναυτία και ο εμετός?
 • Αλλεργική αντίδραση, όπως εξάνθημα, ερυθρότητα, φαγούρα και δυσφορία?
 • Η εξέλιξη και η επιδείνωση των υπαρχόντων ασθενειών.

Παρενέργειες σήματα επείγουσα τερματισμού του συμπληρώματος.

Εάν υπερβαίνει τη δοσολογία και τη συχνότητα της πρόσληψης μπορεί να εμφανιστεί συμπτώματα υπερδοσολογίας, που χαρακτηρίζεται από συμπτώματα δηλητηρίασης, ναυτία και έμετο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να πλύνετε το στομάχι με άφθονα υγρά και να τα προσροφητικά.

Οδηγίες χρήσης Predstalicin

Το συμπλήρωμα

θα πρέπει να λάβει μια κάψουλα δύο φορές την ημέρα, πίνοντας άφθονο νερό. Θεραπευτικές βέβαια είναι ένας μήνας, και την πρόληψη – περίπου δύο εβδομάδες. Για να προσδιοριστεί η διάρκεια της θεραπείας είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η εξέταση και των συστάσεων του θεράποντος ιατρού.

Αναλόγων Predstalicin

συμπλήρωμα s με παρόμοια δράση:

 • Prescalers. Φυτικά συγκρότημα που αποτελείται από εκχύλισμα Lotus, εκχύλισμα ginseng, chaga, λιβάνι, βακκίνιο, ρόδι, musk κάστορα, Cordyceps και κουρκούμη?
 • Urlin. Συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης με συστατικά centaury, αμάραντος, Irish moss, αμάραντος, κέρατα ελαφιών?
 • ουροδοχείο. συμπλήρωμα περιέχουν εκχυλίσματα από γλυκόριζα, Echinacea, μύρτιλλο, τσουκνίδα, χρυσόβεργα και μαϊντανό ρίζα?
 • Saw Palmetto. Ένα τονωτικό είναι ένα παρασκεύασμα που περιέχει το εκχύλισμα του φρούτου του πριονιού Palmetto έχει ευεργετική επίδραση στον προστάτη?
 • Απλή Plus. Κάψουλες που περιέχουν εκχύλισμα του σπόρου ενός φοίνικα.

Αξιολογήσεις Predstalicin

Το συμπλήρωμα χαρακτηρίζεται από πολλές θετικές κριτικές επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του συμπληρώματος. Οι αρνητικές κριτικές σχετίζονται με την εξαγορά της φαρμακευτικής αγωγής ψεύτικο, μη συμμόρφωση με τις οδηγίες για τη χρήση, και το πιο σημαντικό – τη θεραπεία της προστατίτιδας Predstalicin έξω από την κύρια θεραπεία, χωρίς ιατρική συμβουλή. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το συμπλήρωμα είναι αποτελεσματική στη θεραπεία μόνο ένα μέρος των βασικών φαρμάκων.

Οι γιατροί

“Η προστατίτιδα είναι ένα αρκετά συχνό πρόβλημα στις μέρες μας. Και η ηλικία δεν είναι ένας δείκτης, ακόμη και ο νεαρός με τη σειρά με χαρακτηριστικά συμπτώματα. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τη νόσο και τη θεραπεία, για την ανάπτυξη των επιπλοκών.

Η περαιτέρω συνέπειες μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη, οπότε η πρόληψη είναι πολύ σημαντική. Ένα εργαλείο όπως το Predstalicin αποτελεσματικά θα βοηθήσει να σταματήσει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του προστάτη και εμποδίζει την ανάπτυξη των αδενωμάτων. Και φυσικά συστατικά της να διασφαλίζουν ένα ασφαλές και ήπιο συνέπειες για το σώμα “

“Είμαι ένας ουρολόγος πριν από λίγο καιρό, και θέλω να πω ότι τα προβλήματα γονιμότητας να συμβεί σε νεαρή ηλικία πιο συχνά. Είναι πολύ λυπηρό, όταν πρόκειται για την εισαγωγή των νέων, και στο σπέρμα υπάρχουν σημεία φλεγμονής και μειωμένη δραστηριότητα του σπέρματος.

Αυτό επηρεάζει τον τρόπο ζωής, τις συνήθειες, εργασία γραφείου. θεραπεία της υπογονιμότητας είναι μια μακρά διαδικασία. Στο συγκρότημα θεραπεία της σημαντικό συμπλήρωμα s αποσκοπούν στην αποκατάσταση και την αύξηση της προστασίας από μολύνσεις του προστάτη. Predstalicin είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που έχει ένα προληπτικό αποτέλεσμα επί της αρσενικής γεννητικό και ουροποιητικό σύστημα “

Ασθενείς Predstalicin

“Πήρα Predstalicin κατά τη διάρκεια της θεραπείας της οξείας προστατίτιδας, με άλλο συμπλήρωμα s. Διάβασα ότι ενισχύει τη θεραπεία, ίσως, χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε κανένα τέτοιο αποτέλεσμα. Τώρα δεν ήμουν στον πόνο και συχνά ταξίδια στην τουαλέτα. ανέγερση ανακτηθεί, αισθάνομαι καλά “

“Τα προβλήματά μου ξεκίνησε με έντονο πόνο κατά την ούρηση μια απίστευτη αίσθηση καψίματος και δυσφορία για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσα να αντισταθώ -… Έτρεξε στο γιατρό τη διάγνωση της οξείας βακτηριακή προστατίτιδα

συνταγογραφήθηκε ισχυρών αντιβιοτικών, φυσιοθεραπεία, μασάζ του προστάτη. Για την αποφυγή επιπλοκών, ο γιατρός συνέστησε Predstalicin, κάνει το μήνα μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα. Πήρα τις συστάσεις ένα μήνα μετά τη θεραπεία τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν, τώρα ακόμα θυμάμαι σαν εφιάλτη “

“Ο σύζυγός μου δεν με νοιάζει για τίποτα, όμως, όταν προληπτική επιθεώρηση αποκάλυψε τις παραβιάσεις, εστάλη στην ουρολόγο. Ο γιατρός, μετά από εξέταση είχε διαγνωστεί με προστατίτιδα, πρόσθεσε, παρατήρησε. Έτσι ξεκινήσαμε τη θεραπεία, αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ήπιε ένα σωρό χάπια. Παράλληλα πήρε Predstalicin για να κερδίσει. η επιθεώρηση και ανάλυση έδειξε ότι όλα είναι καλά, ο προστάτης έχει μεγαλώσει, δεν υπάρχει φλεγμονή “

Πού να αγοράσει Predstalicin;

Το συμπλήρωμα μπορεί να αγοραστεί απευθείας σύνδεση στην επίσημη ιστοσελίδα του. Για να παραγγείλετε οι κάψουλες δεν θα είναι αρκετά δύσκολο να αφήσει την αίτηση με τα στοιχεία επαφής για επικοινωνία με το σύμβουλο. Όταν αγοράζετε προσέξουμε άγνωστες ιστοσελίδες που προσφέρουν το συμπλήρωμα σε πολύ μειωμένη τιμή. Χαμηλή τιμή μπορεί να αποκρύψει συμπλήρωμα ψεύτικο s δεν παρέχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορώ να αγοράσω στο φαρμακείο;

Το δίκτυο φαρμακείων το συμπλήρωμα δεν είναι προς πώληση. Η πώληση στα φαρμακεία θα προκαλέσει περισσότερες κατηγορίες τιμών. Φθηνότερο να αγοράσει στην ιστοσελίδα, τόσο περισσότερο ο κατασκευαστής πραγματοποιεί την παράδοση στη θέση του ένα βολικό αγοραστή.

Πόσο είναι Predstalicin;

Το κόστος του πακέτου στην επίσημη ιστοσελίδα είναι … για 30 κάψουλες. Μήνας θεραπευτική πορεία θα κόστιζε σε ….

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το συμπλήρωμα έχει έναν αριθμό πλεονεκτημάτων:

 • Προσιτό κόστος?
 • Γρήγορη δράση?
 • Συγκρότημα δράση?
 • Herbal σύνθεση?
 • Η δυνατότητα της χρήσης στην θεραπεία και την πρόληψη?
 • Ο ελάχιστος αριθμός των παρενεργειών?
 • Το θετικό ανατροφοδοτεί.

Από το μειονέκτημα είναι η ανικανότητα να αγοράσει το συμπλήρωμα στα φαρμακεία.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...