Pain Relief - πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;
Νέα

Pain Relief – πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;

Band-ενίσχυση ανακούφιση από τον πόνο, ΖΒ (πλήρες όνομα Ορθοπεδικά Γύψος ΖΒ Pain Relief) χρησιμοποιείται για τη συμπτωματική θεραπεία ενός μεγάλου αριθμού ασθενειών του μυοσκελετικού συστήματος. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τις αρθρώσεις, να μειώσει τον πόνο και την αύξηση της κινητικότητάς τους.

Η ασθένεια το προϊόν δεν επηρεάζεται (όχι το θεραπεύσει), αλλά αποτελεσματικά αντιμετωπίζει τα συμπτώματα των διαφόρων ασθενειών και να τους καταστείλουν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα (4-6 ώρες κατά μέσο όρο).

Παρά την ασφάλεια του προϊόντος, πριν από την εφαρμογή, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό (τουλάχιστον με τον θεραπευτή).

Τι Pain

Relief: περιγραφή, τη σύνθεση, το μέγεθος

Στις διαβεβαιώσεις των κατασκευαστών, η κινεζική Pain Relief επίθεμα είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις αρχαίες συνταγές, αλλά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η διαδικασία της λήψης και της σύνθεσης των συμμορφώνεται σοβά με το διεθνές πρότυπο GMP.

Η σύνθεση του εμπλάστρου:

 • τα κύρια ενεργά συστατικά είναι milletia mesh και Cistanche αλατούχο?
 • θεραπευτικές ιδιότητες επίσης έχουν συμπεριλάβει Drynaria, croproperty Angelica, cibotium και κνήκου?
 • βοηθητικές ουσίες είναι peritonealna ginura, burnaska καμφορά και Corydalis αμφισβητήσιμη.

Ορθοπεδικά Pain Relief γύψο, ΖΒ

Το μέγεθος του εμπλάστρου είναι 9 × 13 ίντσες. Μία συσκευασία περιέχει 5 μεμονωμένες επάλειψης, το βάρος του ενός ελάσματος είναι 7,5 γραμμάρια. Κρατήστε τους σοβάδες σε ξηρό και προστατευμένο από το φως του ήλιου.

Το προϊόν είναι μη τοξικό και ασφαλές για μακροχρόνια αποθήκευση στο διαμέρισμα. δεν περιέχει χημικές προσμίξεις, σύμφωνα με τον κατασκευαστή – δεν έχει παρενέργειες όταν εφαρμόζονται. Η τελευταία δήλωση αμφισβητείται, καθώς σύμφωνα με την πιστοποίηση του υπουργείου υγείας, οι παρενέργειες είναι δυνατόν (ιδιαίτερα πιθανό αλλεργία).

Η αρχή λειτουργίας Pain Relief

Η αρχή λειτουργίας βασίζεται στην αρκετούς μηχανισμούς:

 1. συμπλήρωμα θεραπεία. Περιλαμβάνεται στην τα βότανα και τα φυτά διεισδύουν στο πάχος του δέρματος και διανέμονται στο τριχοειδές δίκτυο (αντίκτυπος σύστημα, σχεδόν καθόλου, μόνο τοπική). Βότανα και φυτά έχουν διάφορες θεραπευτικές επιδράσεις (βλέπε παρακάτω).
 2. Η ίδια η συσκευή εφαρμογής έχει ένα ήπιο πυρετογόνο δράση. Ότι είναι, τοπικά αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος (στο σημείο της προσάρτησης) και προκαλεί ήπιο ερεθισμό

  του δέρματος.

 3. OL>

  Μέσω αυτών των δύο μηχανισμών είναι δυνατόν να θερμάνει μια συγκεκριμένη περιοχή και να «πάρει» τον πόνο που οφείλεται σε ερεθισμό των νευρικών απολήξεων. Ωστόσο, οι σχετικές μπαλώματα (υπολογίζεται με ερεθιστικό) απλικατέρ Pain Relief χάνει σε αποτελεσματικότητα.

  Σημείωση : δεν έχει νόημα να περιμένουμε από την επεξεργασία των προϊόντων της κάθε ασθένειας (δεν έχει σημασία ποιες είναι οι απαιτήσεις του κατασκευαστή). Το προϊόν είναι σχεδιασμένο μόνο για συμπτωματική αγώνα (σε μια κατάσταση ανακούφισης).

  Πλήρης χωρίς ταυτόχρονη θεραπεία (άσκηση, φαρμακευτική αγωγή) για να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν είναι αναποτελεσματική, γιατί θα φέρει μόνο προσωρινή benefit.menu ↑

  Σε ορισμένες περιπτώσεις, και ποιο είναι το αποτέλεσμα;

  Για να χρησιμοποιήσετε Pain Relief

  είναι δυνατή σε διάφορες ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος. Λίστα αναγνώσεις:

  1. Τραυματισμοί των οστών και των αρθρώσεων (αλλά όχι στο μαλακό ιστό).
  2. Heel σπιρούνια και τα δάχτυλα των ποδιών βλαισού μεγάλου δακτύλου.
  3. Ρευματοειδής και της ψωριασικής αρθρίτιδας.
  4. τραχήλου της μήτρας spondylopathy.
  5. πρόπτωση της θωρακικής ή οσφυϊκής μεσοσπονδύλιου δίσκου.
  6. Διαφορετικά είδη της αρθρίτιδας και αρθροπάθειας του γονάτου.
  7. Ισχιαλγία.
  8. Υπερβολική εναπόθεση του λιπώδους ιστού στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης (ονομάζεται ακρώμιο).
  9. αγκώνα και ώμο-ωμοπλάτης περιαρθρίτιδα.
  10. μεσοπλάτια των γαγγλίων του πόνου.
  11. Ισχιαλγία εντοπίζεται στην lumbosacral περιοχή.
  12. OL>

   Γύψος ΖΒ Pain Relief χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών διαφορετικών ασθενειών των μυών, των οστών και των αρθρώσεων

   Αν εφαρμόσετε το προϊόν σωστά (σύμφωνα με τις οδηγίες), μπορείτε να βασίζεστε στα ακόλουθα θεραπευτικά αποτελέσματα:

 • ισχυρή αναλγητική δράση?
 • η βελτίωση των αναγεννητικών και το ανοσοποιητικό ικανότητες του σώματος (τοπικά).
 • βελτίωση της τοπικής τριχοειδή κυκλοφορία?
 • μερική απομάκρυνση του οιδήματος, η βελτίωση

  της λεμφική παροχέτευση του υγρού, την εξάλειψη των όγκων.

Αντενδείξεις Pain Relief

Η εφαρμογή του επιθέματος Pain Relief μπορεί να είναι μερικώς ή πλήρως απαγορευθεί σε ορισμένες ασθένειες και παθολογικές καταστάσεις. Απόλυτη απαγόρευση (απόλυτες αντενδείξεις) δεν συζητούνται, και όταν είναι δυνατόν μια μερική αγνοώντας τους (με την άδεια του θεράποντος ιατρού).

Γενικά λίστα των αντενδείξεων:

 1. Ατομική δυσανεξία στα συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεση του προϊόντος (Allergy).
 2. Η παρουσία δερματίτιδα ή δερματίτιδα στο σημείο της προσάρτησης στο προϊόν.
 3. Ο μεγάλος αριθμός των σπίλων (moles) στο σημείο της προσάρτησης στο προϊόν.
 4. Η παρουσία των αυτοάνοσων, καρδιαγγειακών ή φλεγμονώδεις διεργασίες και ασθενειών στην περιοχή προσάρτησης του εφαρμοστή.
 5. Η παρουσία των παρασιτώσεων, φρέσκα ουλές (ουλές) ή των πληγών (ακόμη και μικρές εκδορές) στο σημείο της προσάρτησης στο προϊόν.
 6. Η έλλειψη ακριβών στοιχείων σχετικά με την ασθένεια που θα έχετε την ευκαιρία να απόλαυση (δεν υπάρχει ακριβής διάγνωση).
 7. Η έλλειψη αποτελεσματικότητας των Pain Relief ή των αναλόγων της στο παρελθόν.
 8. Η παρουσία των γενικευμένων (διαδεδομένη σε όλο το σώμα), εξάνθημα (έκζεμα, δερματίτιδα), συμπεριλαμβανομένων πιτυρίαση rosea Gibert, και nummular (μικροβιακών) έκζεμα.
 9. Οξεία συστημικές μολυσματικές ασθένειες (συμπεριλαμβανομένης της γρίπης

  ή σοβαρή κρυολογήματα).

 10. Παρουσία κακοήθους νεοπλάσματος σε οποιαδήποτε θέση, ή η παρουσία των καλοηθών όγκων στην περιοχή προσάρτησης του εφαρμογέα.
 11. OL>

  Πού πωλείται και πόσο;

  Για την αγορά ταινία-ενίσχυση Pain Relief ο ευκολότερος τρόπος για τις διαδικτυακές πύλες, όπως το περίφημο Αλή Express (κινεζική patch, έτσι δεν υπάρχει φθηνότερο συνολικά). Σε φαρμακεία, το προϊόν εμφανίζεται πολύ σπάνια, κυρίως στο έδαφος της Ομοσπονδίας Europen (στην Ουκρανία για να αγοράσει από το φαρμακείο πολύ πιο απλή).

  Πόσο είναι αυτό το προϊόν; Το κόστος ενός τυποποιημένου πακέτου (5 patches) είναι 420-450 ρούβλια. Στις κινεζικές ιστοσελίδες, το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο, και μπορεί να είναι 200 ​​ρούβλια (ωστόσο, η παράδοση μαζί τους μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες) .menu ↑

  Οδηγίες χρήσης Pain Relief

  Αμέσως πριν την εφαρμογή του προϊόντος, βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν αντενδείξεις. Συνιστάται θερμά να συμβουλευτείτε ένα γιατρό σχετικά με την καταλληλότητα και την ασφάλεια αυτών των θεραπειών.

  Ορθοπεδικά Pain Relief γύψο, ΚΗ πωλούνται στα φαρμακεία και στο Διαδίκτυο

  Οδηγίες χρήσης Pain Relief:

 • ανοίξετε το πακέτο με εφαρμοστές σύμφωνα με την τομή?
 • αφαιρέσει ένα κολλητική ταινία?
 • αφαιρέστε το αυτοκόλλητο χαρτί από τη μία πλευρά?
 • εφαρμογέα κόλλας σε μια καθαρή (πλένονται με σαπούνι) και στεγνώστε την επιφάνεια του δέρματος?

Κολλητική ταινία πρέπει να επισυνάπτεται για 36 έως 72 ώρες. Το πέρασμα του χρόνου, για καθορισμό του έμπλαστρο πρέπει να αφαιρεθεί, και η επιφάνεια του δέρματος πλένεται με ζεστό νερό. Re-κόλλα το προϊόν μπορεί να είναι 5-8 ώρες μετά την απομάκρυνση της προηγούμενης. Η διάρκεια της θεραπείας κατά μέσο όρο δύο εβδομάδες, αλλά υπό την απουσία παρενεργειών μπορεί να παραταθεί για αρκετούς μήνες.

Περισσότερες αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τη χρήση του Pain Relief μπορούν να βρεθούν στο ενημερωτικό φυλλάδιο που περιλαμβάνεται στο κουτί με το προϊόν. Συμβαίνει πολλές φορές ότι δεν είναι μόνο στα αγγλικά. Στην περίπτωση αυτή, για την εξεύρεση ορισμένες αποχρώσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε με το γιατρό σας (γιατρό) ή pharmacist.menu ↑

Κριτικές: Pain Relief – διαφημιστική εκστρατεία ή όχι

;

Στον τομέα Europen του Διαδικτύου, υπάρχουν σχετικά λίγα κριτικές για ΚΗ Pain Relief. Ενώ περίπου το 80% εκφράζει επίσης την άποψη ότι το επίθεμα λειτουργεί πραγματικά όσον αφορά την συμπτωματική θεραπεία, και έχει μια σημαντική επίδραση.

Αλλά υπάρχουν αρνητικές κριτικές και ορισμένοι ασθενείς και έκανε λόγο ότι το προϊόν αυτό είναι μια φάρσα και τίποτα, αλλά τα χρήματα αντλία δεν το κάνει. Σας προσφέρουμε για να εξοικειωθείτε με μερικές πραγματικό σχόλια από το Internet.

Ορθοπεδικά γύψο ZB Pain Relief και σχόλια σχετικά με αυτό

Στη λίστα των εργαλείων για εξωτερική χρήση για την εξάλειψη των παθολογιών της συσκευής κινητικού είναι συχνά παρόντες ορθοπεδικά έμπλαστρα. Έχει αποδειχθεί ότι η ίδια πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκαν στην φαρμακευτική ZB αγορά Pain Relief.

Η περιγραφή του συμπληρώματος

Ο κατασκευαστής παρουσιάζει την καινοτόμο ανάπτυξη της – τον ορθοπεδικό γύψο – για τη φαρμακευτική αγορά Europen όχι πολύ καιρό πριν. Σε αυτή τη μορφή παρέχονταν αδιαμφισβήτητα οφέλη από τη χρήση του συμπληρώματος σε διαταραχές του μυοσκελετικού δομών.

Μετά την κατεργασία τα συστατικά του μίγματος απεικονίζονται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο βάσης, από την οποία βαθμιαία κινούνται προς την δερματική αλλοίωση. Αποκλείει πλήρως τον κίνδυνο σχηματισμού των τυχόν αρνητικές συστημικές επιπλοκές. Για την προστασία του στρώματος θεραπείας που βρίσκεται στην κορυφή του μια ειδική ταινία – είναι εύκολο να αφαιρέσετε και να τοποθετήσετε το έμπλαστρο σε επιθυμητή περιοχή του σώματος

.

Από μόνη της, το συμπλήρωμα στην προστατευτική συσκευασία μέσα στο κουτί 10 τεμάχια των εμπλάστρων. Οι διαστάσεις της κάθε απόσταση 10 * 10 cm έως το πάρει και να εδραιώσει το συμπλήρωμα ανάλογα με την περίπτωση -. Διάρκεια ζωής περίπου 24 μήνες

Αποδοτικότητα
ποιότητας
Ασφαλείας
Διαθεσιμότητα

 • εξαλείφει τον πόνο και πρήξιμο?
 • ανακατασκευές χόνδρο ιστού?
 • παρέχει θρέψη των αρθρώσεων?
 • κινητικότητας επαναφέρει.
 • μπορεί να μην είναι κατάλληλο για μεμονωμένους ευαισθησία στα συστατικά.

Ενδείξεις για τη χρήση Pain Relief

Πεδίο χρήσης η κινεζική επίθεμα είναι τεράστια – Σύνδρομο πόνου κήλη της σπονδυλικής στήλης με το τέντωμα των συνδέσμων όταν κάνουν σπορ. Οι κύριες ενδείξεις:

 • αρθρίτιδας και αρθροπάθειας – μια περίοδος επιδείνωσης, με έντονο πόνο και δυσκαμψία στα άκρα?
 • η εξέλιξη της μετατόπισης των μεσοσπονδύλιων δίσκων?
 • το τακούνι / πελματιαία σπιρούνια?
 • η εκφυλιστική ασθένεια δίσκων και ριζοπάθεια?
 • μεταβάλλοντας εξαρθρώσεις σοβαρότητα των άκρων σε συνδυασμό με μια φλεγμονώδη διαδικασία στους περιβάλλοντες μαλακούς ιστούς?
 • μυϊκό πόνο μπλοκ – για παράδειγμα ισχιαλγία / μυοσίτιδα?
 • δυσάρεστες παρορμήσεις σε διάφορα μέρη του σώματος μετά από υπερβολική σωματική άσκηση?
 • μούδιασμα των άκρων λόγω νωτιαίο ασθένειες – για παράδειγμα, στη ρευματοειδή αρθρίτιδα?
 • επώδυνες κάλους στα πόδια.

Επιπλέον ZB Pain Relief, σύμφωνα με τα σχόλια των ανθρώπων, μπορεί να βελτιώσει την υγεία, όταν ο πόνος στις αρθρώσεις, όταν οι καιρικές συνθήκες αλλαγής. Γνωστή για την προληπτική αποτελέσματά της:. Αν έχετε σωματική καταπόνηση ή πιθανή αθλητικές κακώσεις, τότε το επίθεμα θα βοηθήσει να αποτρέψει την ανάπτυξη του πόνου στις αρθρώσεις και το κάτω μέρος της πλάτης

δράσης φαρμακολογική Pain Relief

γίνεται από τον κατασκευαστή της ιατρικής έρευνας σχετικά με τη φάση δοκιμών του εμπλάστρου αποδείχθηκε αναμφισβήτητη υψηλή αποτελεσματικότητα του ως εναλλακτική ιατρική για την ανακούφιση των διαταραχών του μυοσκελετικού συστήματος.

Φαρμακοδυναμική:

 • αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος / λέμφου?
 • μείωση των φλεγμονωδών βλαβών σε ιστούς?
 • εξάλειψη της υπερβολικής διόγκωσης στα κύτταρα?
 • επιτάχυνση των μεταβολικών διεργασιών?
 • η αύξηση του όγκου των εισερχόμενων θρεπτικών ουσιών στην πληγείσα περιοχή?
 • επιστρέψει την αναγκαία κινητικότητα των αρθρώσεων?
 • αποκαταστήσει την ελαστικότητα των μυϊκών ινών?
 • πρόληψη της εξέλιξης της νόσου.

Οι φαρμακολογικές ιδιότητες των ορθοπεδικών σοβάδων από την Κίνα λόγω αμφότερα τα συστατικά του συμπληρώματος και την οδό χορήγησης στο σώμα του ασθενούς μέσω επιθηλιακό ιστό.

Η φαρμακοκινητική

Μετά προσάρτηση ενός θεραπευτικού παράγοντα πάνω από την περιοχή της καταστροφής της ουσίας από την επιφάνειά του σταδιακά κινείται μέσα στο βάθος των ιστών. Θα προσεκτικά και απαλά αρχίζουν να επηρεάζουν τα κύτταρα – έχουν μια αύξηση της θερμοκρασίας, αναλγητικό, και αυξάνει την επίδραση της ροής του αίματος. Στο πλαίσιο αυτό αρχίζει κανείς να αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Οδηγίες χρήσης ZB Pain Relief

Ήδη από μόνη της μια μορφή απελευθέρωσης του φαρμάκου – κινεζική ορθοπεδικά ZB γύψο Pain Relief δείχνει ότι η χρήση του επιτρέπεται μόνο εξωτερικά. Στις οδηγίες για τις λίστες χρήσης τα εξής:

 • προ-καθαρισμό του δέρματος με την προβλεπόμενη θέση της χρήσης?
 • για να ανοίξει ένα μεμονωμένο επίθεμα πακέτο?
 • αφαιρέσετε προστατευτικό στρώμα από τη μία πλευρά?
 • στερεώστε την κολλώδη πλευρά στο δέρμα?
 • άδεια στο σώμα για τρεις ημέρες.

Κατά κανόνα, για την αντιμετώπιση των δυσάρεστες αισθήσεις στις αρθρώσεις ή σπονδυλικής στήλης διευθυντής για 2-3 ημέρες. Αν η νόσος δεν επιτρέπει στο άτομο να επιστρέψει στις συνήθεις δραστηριότητες, το επόμενο έμπλαστρο επιτρέπεται η όχι νωρίτερα από 3-5 ώρες να επισυνάψετε μετά την απομάκρυνση της προηγούμενης θεραπείας. Η συνολική διάρκεια της θεραπείας δεν είναι περισσότερο από 14-15 ημέρες.

Συνιστάται προσοχή για να είναι οι μητέρες, εάν αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν την εξωτερική συμπλήρωμα, καθώς και τα παιδιά της σχολικής ηλικίας, χωρίς διαβούλευση με έναν ειδικό τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες.

Ειδικές οδηγίες:

 • τα παιδιά έχουν ένα εργαλείο που μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση?
 • αν αλλάξετε τη θέση της προετοιμασίας δεν είναι δυνατόν, για να αντέξει το χρονικό διάστημα μεταξύ μπαλώματα είναι απολύτως απαραίτητο?
 • για να ενισχύσει το θεραπευτικό αποτέλεσμα επέτρεψε στον ακροδέκτη 2 PCs.
 • Για τους ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιο πόνο στις αρθρώσεις, ZB Pain Relief βολική ευκολία χρήσης και τη δυνατότητα χρήσης ακόμα και για επαγγελματικά ταξίδια ή όταν εργάζεστε στον κήπο.
 • Μετάβαση στην επίσημη ιστοσελίδα «

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Τυχόν ειδικοί περιορισμοί στη θεραπεία της ΚΗ Pain Relief ορθοπεδικό γύψο δεν είναι διαθέσιμη.

Στις οδηγίες του επισυνάπτεται κατασκευαστή αναφέρονται:

 • παιδιά ηλικίας – παιδιά έως 5-6 χρόνια?
 • προχωρημένη ηλικία?
 • εγκυμοσύνης και του θηλασμού?
 • ατομική δυσανεξία στα συστατικά του φαρμάκου.

Επιπλέον, το έμπλαστρο είναι απαράδεκτο να προσκολληθούν στον επιθηλιακό ιστό, εάν υπάρχουν ελαττώματα τραύματος – τριβή ή κοψίματα, γρατζουνιές. Για ολόκληρη την περίοδο των απαγορευμένων θεραπείας πικάντικα τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, σάουνες, λουτρά.

Πιθανές παρενέργειες:

 • ενίσχυση των τοπικών κάψιμο, φαγούρα?
 • υπερβολική διόγκωση των ιστών?
 • τοπικές αντιδράσεις αλλεργικού – εξανθήματα, φουσκάλες?
 • επιδείνωση της γενικής υγείας, την αύξηση της αδυναμία, ζάλη?
 • διατηρώντας πόνο.

Μετά τη διακοπή του συμπληρώματος για την υγεία των ανθρώπων γρήγορα αποκαταστάθηκε. Επιπλέον η θεραπεία συνήθως δεν είναι απαραίτητη.

1. Πλήρης μορφή

2. Περιμένετε
κλήση
3. Αναμείνετε παράδοσης

4. Πληρώστε με
την παραλαβή των αγαθών

Σύνθεση και χρήσιμες ιδιότητες

 1. Επιλογή των άριστων συνδυασμών επούλωσης συστατικά για να ενισχύσουν τα θεραπευτικά αποτελέσματα του άλλου, αλλά χωρίς ανεπιθύμητες αντιδράσεις, είναι δυνατόν να δημιουργήσουν ένα διαδερμικό έμπλαστρο της νέας γενιάς.
 2. Περιλαμβάνει:
 • φυσική πηγή, όπως καροτένια, και φλαβονοειδή – Drynaria ότι βελτιώνει ενεργά την τοπική κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς και εξαλείφει τους μυϊκούς σπασμούς, τονώνοντας παράλληλα την αναγέννηση των τραυματισμένων κυττάρων?
 • επιλύει σε σύντομο χρονικό διάστημα ο πόνος milletia mesh?
 • καταστέλλει εστιακά και των γενικών συμπτωμάτων των φλεγμονωδών εκδηλώσεων cibotium, έτσι αποκαθιστά την κινητική δραστηριότητα των αρθρώσεων?
 • ισχυρό τονωτικό αποτέλεσμα εγγενείς Cistanche αλατόνερο, προαιρετικά συστατικό εξαλείφει την υπερβολική διόγκωση στους ιστούς και ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος σε αυτά?
 • επιτρέπει να σταματήσει η ταλαιπωρία των μυοσκελετικών δομών αγγελική croproperty?
 • λόγω των αιθέριων ελαίων και αλκαλοειδή της Corydalis αμφισβητήσιμη εδώ και πολύ καιρό γνωστή για καταπραϋντικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες τους?
 • επούλωση των πληγών ταυτόχρονα με λεμφική παροχέτευση δράση έχει ginura peritonita?
 • βελτιώνει την ελαστικότητα και μυϊκή δομές κνήκου?
 • ενεργοποιεί την αναγεννητική διεργασίες και προλαμβάνει το σχηματισμό θρόμβων αίματος burnaska καμφορά.

Το έμπλαστρο για την πρώτη εφαρμογή βοηθά ένα άτομο να ξεπεράσει τον πόνο στο προσβεβλημένο μέρος του σώματος, για να μειωθεί η φαρμακευτική φορτίο και να επιστρέψει στον εαυτό σας τη χαρά της κινητικής δραστηριότητας. Το προϊόν πέρασε όλες τις απαιτούμενες δοκιμές Φαρμακολογικές Συλλόγου, έχει τα κατάλληλα πιστοποιητικά ποιότητας.

Μετάβαση στην επίσημη ιστοσελίδα «

Πού να αγοράσετε ZB Pain Relief και η τιμή του

Πηγαίνοντας για να αγοράσει το φάρμακο γύψο ZB Pain Relief στο supplementstore, το άτομο θα αντιμετωπίσει ορισμένες δυσκολίες, το εργαλείο δεν είναι στα ράφια φαρμακείων. Κατασκευαστής, ανησυχούν για την υψηλή ποιότητα του συμπληρώματος, φοβούμενοι την εμφάνιση των πλαστών διανέμει το συμπλήρωμα αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Τα οφέλη από την αγορά φαρμάκων στο ηλεκτρονικό κατάστημα:

 • λεπτομερείς πληροφορίες για τη σύνθεση και τις ιδιότητες του επιθέματος?
 • η δημοκρατική τιμή?
 • συχνή πωλήσεων με μεγάλες εκπτώσεις?
 • δωρεάν αποστολή?
 • ευκολία της αγοράς?
 • συμβουλές σε απευθείας σύνδεση πωλητές ανά πάσα στιγμή.

Αν συγκρίνουμε το μέσο κόστος ενός διαδερμικού επιθέματος με την τιμή των δισκίων ή ενέσιμα διαλύματα, τα οποία κατά παράδοση συνιστάται από τους γιατρούς για τον πόνο στις αρθρώσεις, από την άποψη της 1 PCs μέσων απτό όφελος. Η ζημιά στον οικογενειακό προϋπολογισμό τέτοια θεραπεία δεν θα προκαλέσει.

Ενημέρωση ZB Pain Relief

Αποδοτικότητα
ποιότητας
Ασφαλείας
Διαθεσιμότητα

 • εξαλείφει τον πόνο και πρήξιμο?
 • ανακατασκευές χόνδρο ιστού?
 • παρέχει θρέψη των αρθρώσεων?
 • κινητικότητας επαναφέρει.
 • μπορεί να μην είναι κατάλληλο για μεμονωμένους ευαισθησία στα συστατικά.

Μετάβαση στην επίσημη ιστοσελίδα «

Η φροντίδα για την υγεία των ασθενών τους, θα τους συνιστούσα αυτά τα συμπληρώματα που όχι μόνο την εξάλειψη της νόσου, αλλά όχι να τους προκαλέσει επιπλέον ζημιά. Όλες αυτές οι απαιτήσεις καλύπτει πλήρως το ZB γύψο Pain Relief από την Κίνα. Ο απόλυτα ανακουφίζει από πόνους στις αρθρώσεις με διαφορετική αιτιολογία.

Victoria Α, 47 ετών, θεραπευτής

Μετά από ένα τραυματισμό στο γόνατο που άρχισε να αντιμετωπίζει συχνά τον πόνο. Μετά άρχισε να χρησιμοποιεί γύψο ZB Pain Relief, γύρισα τη χαρά της ζωής και την ελαφρότητα της κίνησης.

Mikhail Germanovich, 44

Έχω 2 πολύ δραστήρια εγγόνια. Για να συμβαδίσει μαζί τους, και να έχουν παντού να τρέχει και το παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο, αν η πλάτη και «βλαστάρια» στη συνέχεια. Η έξοδος ήταν η απόκτηση της σε απευθείας σύνδεση ΚΗ γύψο Pain Relief. Η δράση του διαρκεί για αρκετές ημέρες.

Olga Maksimovna, 51

Θα οδηγήσει μια υγιή ζωή και να κάνει τον αθλητισμό από την παιδική ηλικία. Ωστόσο, ολοένα και είμαι ανησυχούν για την σπονδυλική στήλη μου – η δυσκαμψία το πρωί. Μη θέλοντας να καταφύγουν σε φαρμακευτικές συμπληρώματα, έψαχνα για μια εναλλακτική μέθοδο ανακούφιση του πόνου και βρήκε το ZB σοβά Pain Relief. Είναι απόλυτα ασφαλές, αντιμετωπίζει ακόμη και με σοβαρές προσβολές του πόνου.

Eugene Arnoldovich, 63

Επισκόπηση του σοβά με την σπονδυλική στήλη του Αγίου πεύκο ανακούφιση

Στον σύγχρονο κόσμο η παθολογία του μυοσκελετικού συστήματος δεν είναι ασυνήθιστο και παραδόξως – ήρθαν από την κατηγορία των ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία και είναι όλο και πιο συχνά σε νεαρά άτομα, ακόμα και σε παιδιά

.

Κήλη, αρθρίτιδα, αρθροπάθεια, αρθρίτιδα -. Όλες αυτές οι ασθένειες προκαλούν ένα πρόσωπο σοβαρή δυσφορία, συνοδεύονται από βασανιστικό πόνο, και στην απουσία έγκαιρης και ορθής θεραπείας μπορεί να προκαλέσει αναπηρία

Θεραπεία πόνο στις αρθρώσεις, ασθενειών της σπονδυλικής στήλης και μυοσκελετικό σύστημα είναι παραδοσιακά διεξάγεται με ισχυρούς συμπληρώματα ή ως μέσο θεραπείας επιλεγμένων χειρουργική επέμβαση. Αλλά πριν από την προσφυγή σε τέτοιες δραστικές μεθόδους είναι να δοκιμάσετε το εργαλείο και ασφαλής και αποτελεσματική ορθοπεδικό γύψο ΚΗ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.

Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε μια λεπτομερή επισκόπηση των μοναδικών νέων προϊόντων και να μάθουν για το πώς λειτουργεί το patch, τι είναι χρήσιμο στη θεραπεία των παθήσεων του σκελετικού συστήματος, πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Επίσης, το υλικό που θα σας πω πού να αγοράσουν ZB ΤΟΝ ΠΟΝΟ σε τιμή πιο κερδοφόρα για τον αγοραστή.

Περιγραφή των ΖΒ ΠΟΝΟ και τις ευεργετικές ιδιότητές του

Γύψος ΚΗ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, σχόλια, σχετικά με τις εκπληκτικές ιδιότητες που πλημμύρισε το Διαδίκτυο, γίνεται στην Κίνα και τις συνταγές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής. Η εφαρμογή βοηθά στην εξάλειψη της βασανιστικό πόνο στις αρθρώσεις, για να αποτρέψει την ανάπτυξη της φλεγμονής σε οστών και των αρθρώσεων ιστών και περισσότερο -. Για να σταματήσει η καταστροφή των οστών και των χόνδρων

Γύψος ΖΒ ΠΟΝΟ Ορθοπεδικά (ανακούφιση του πόνου) είναι ένα μοναδικό εργαλείο, το οποίο έχει ως στόχο την εξάλειψη και θεραπεία του πόνου στους μύες, σπονδυλική στήλη, οστών και των αρθρώσεων. Πλήρης κατάλογος των ενδείξεων για την εφαρμογή του επιθέματος Payne Ανακούφιση στις οδηγίες στο εργαλείο, και αναφέρονται επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Η κύρια χρήσιμες ιδιότητες ΠΟΝΟ γύψο είναι:

 • Κανονικοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος στην πληγείσα περιοχή?
 • Εξάλειψη της φλεγμονής και του οιδήματος?
 • Βελτιωμένη ιστών και κυτταρικό μεταβολισμό, κορεσμού του χόνδρου και των οστών των θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου?
 • Αποκατάσταση της υγιούς κινητικότητα των σπονδύλων, των αρθρώσεων, την ελαστικότητα του μυϊκού ιστού.
 • Οι ειδικοί συμβουλεύουν να αγοράσει ZB ΤΟΝ ΠΟΝΟ και να την εφαρμόσει στο συγκρότημα θεραπεία της αρθρικής παθολογίας: η χρήση των patches θα βοηθήσει να επιταχυνθεί η διαδικασία της επούλωσης θα σας σώσει από βασανιστικό πόνο, την πρόληψη της υποτροπής της νόσου LI>
 • Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο patch, πηγαίνετε στους κατεστραμμένους ιστούς και χόνδρους απευθείας μέσω του δέρματος, χωρίς να επηρεάζουν το πεπτικό σύστημα, το οποίο είναι ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα ZB ΤΟΝ ΠΟΝΟ σοβάδες.

Διαβάστε περισσότερα : ARTRO-Aktiv: ενδείξεις και αντενδείξεις για τον διορισμό, τη σύνθεση, και παρενέργειες, δοσολογία και συμπλήρωμα περιγραφή

Τα δραστικά συστατικά της ανακούφισης πόνου

Στο πλαίσιο ενός μοναδική κινεζική μπαλώματα υπάρχουν μόνο φυσικά συστατικά – εκχυλίσματα και εκχυλίσματα από σπάνια βότανα και φυτά. Τύπου διαδερμική ορθοπεδικά περίπλοκα γύψο και πολυδιάστατη, περιέχει τα ακόλουθα συστατικά:

 • Εκχύλισμα milletia δίχτυ έχει αναλγητικές, θερμαίνοντας και αντι-φλεγμονώδη δράση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς, διευκολύνοντας έτσι ταχεία ανάρρωση τους?
 • Εκχυλίσματα της καμφοράς bornasco ενισχύουν την επίδραση άλλων ορυκτών συστατικών και να επιταχύνει την απορρόφηση τους στο χόριο και το αίμα?
 • Συμπυκνώστε Cistanche αλατούχο εξαλείφει ερεθίσματα πόνο στους μυς και στις αρθρώσεις, έχει μια ενίσχυση επίδραση στον οστίτη ιστό?
 • Εκχύλισμα ginury peritonitises κορεσμένων το ύφασμα πολύτιμο μικρο-και μακρο στοιχεία?
 • χυμός της Angelica σταματά την ανάπτυξη των φλεγμονωδών διεργασιών.

Επίσης στον τύπο της ZB ΠΟΝΟ μπαλώματα είναι εκχυλίσματα hoschede, δηνάρια, cibotium και λάδι κνήκου. Αυτά τα στοιχεία δεν δίνουν παθολογία για την ανάπτυξη, τον πόνο αφαίρεση, ανακούφιση σπασμών, τη βελτίωση της κατάστασης των αιμοφόρων αγγείων και τη διαδικασία κυκλοφορίας στην Γενική.

Φυσικές και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά – εδώ το κύριο εξήγηση για την υψηλή απόδοση των κινεζικών ορθοπεδικών σοβάδες. Έχουν ένα ελάχιστο αντενδείξεις και τα μπαλώματα εύκολο στη χρήση στο σπίτι για την επιτυχή θεραπεία παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος διαφόρων αιτιολογιών.

Οδηγίες για τη χρήση του σοβά ΚΗ ΤΟΝ ΠΟΝΟ

Για τη χρήση του επιθέματος ήταν καλό για το σώμα, και γρήγορα έδωσε ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σωστά, αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Οι σπάνιες σχόλια αρνητικά για ZB ΤΟΝ ΠΟΝΟ που σχετίζονται με ακανόνιστες ή αθέμιτη χρήση των κονδυλίων.

Σύμφωνα με τις οδηγίες από τον κατασκευαστή της ανάγκης έμπλαστρο που πρέπει να εφαρμόζεται με τον ακόλουθο τρόπο:

1

Το έμπλαστρο απαλά για να βγούμε από το πακέτο.

2

Stick είναι στην περιοχή των εκδηλώσεων του πόνου, του δέρματος, η οποία πρέπει να καθαρίζονται από τον ιδρώτα και τη βρωμιά.

3

Κόλλα για συγκόλληση ανάγκη να πατήστε στο δέρμα όσο πιο σφιχτά γίνεται. Βεβαιωθείτε ότι είναι σταθερά κολλημένη στο δέρμα.

αντενδείξεις στη χρήση της ανακούφισης πόνου τουλάχιστον. Δεν συνιστάται η χρήση μόνο αν η ατομική δυσανεξία στα συστατικά του εργαλείου.

Ορθοπεδικά σοβάδες ZB ΤΟΝ ΠΟΝΟ τιμή, η οποία είναι αρκετά προσιτές για το ευρύ καταναλωτικό κοινό, είναι δημοφιλής όχι μόνο στους απλούς αγοραστές, συνιστούν στους ασθενείς τους επαγγελματίες υγείας.

Αξιολογήσεις των γιατρών σχετικά με την ενημερωμένη

Stanislav Semenov, ποδίατρος:

“Θα ήθελα να συστήσω με βεβαιότητα τα επιθέματα ZB ΤΟΝ ΠΟΝΟ στους ασθενείς τους ως ασφαλή και αποτελεσματική δράση συμπλήρωμα για τη θεραπεία των αρθρικών παθολογιών της διαφορετικής φύσης και προέλευσης. Χρησιμοποιώντας κινεζική μπαλώματα ανακούφιση από τον πόνο σας επιτρέπει να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, για να ανακουφίσει την κατάσταση του ασθενούς, να επιστρέψει γρήγορα σε μια φυσιολογική και υγιή ζωή. “

Οι θετικές γνώμες των εμπειρογνωμόνων είναι η καλύτερη απόδειξη του γεγονότος ότι η αποτελεσματικότητα των ορθοπεδικών ανακούφιση σοβάδες πόνος δεν είναι μια απάτη.

Πού να αγοράσει κινεζικά ορθοπεδικά έμπλαστρα ZB ΤΟΝ ΠΟΝΟ;

Σε φαρμακεία και τακτική καταστήματα για να αγοράσουν ZB ΤΟΝ ΠΟΝΟ αδύνατο: Οι μοναδικές μπαλώματα υλοποιούνται αποκλειστικά μέσω του Διαδικτύου. Θέλετε εγγυημένη για να αγοράσει το αρχικό προϊόν; Σχεδιάστε την παραγγελία του στην ιστοσελίδα του επίσημου διανομέα!

Γύψος ZB Pain Relief – σχόλια. Εξαπάτηση;

Ορθοπεδικά γύψο ΖΒ Pain Relief είναι ένα μοναδικό εργαλείο για τη θεραπεία των ασθενειών της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων, η οποία έχει μια εξαιρετικά υψηλή απόδοση. Αυτό, φυσικά, την εξαπάτηση.

Τι μια απάτη, μπορείτε να καταλάβετε αμέσως.

Όπως μερικά μπαλώματα μπορεί να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων; Τι είναι «εξαιρετικά υψηλής απόδοσης», πού είναι οι αποδείξεις αυτές μεγάλα λόγια; Αποδεικνύεται, απλά κολλήστε την ταινία-ενίσχυση, και στο τέλος δεν έχετε ισχιαλγία και εκφυλιστική ασθένεια δίσκων, ρευματισμούς, αρθρίτιδα, ισχιαλγία, ωμοβραχιόνια περιαρθρίτιδα και αγκώνα, μεσοπλάτια γαγγλίων του πόνου, της αρθρίτιδας των αρθρώσεων του γόνατος, φτέρνα σπιρούνια, κάλους στα πόδια, η περίσσεια εναπόθεση του λιπώδους ιστού στην περιοχή του VII αυχενικό σπόνδυλο ( «ακρώμιο»), μετατόπιση των σπονδυλικού δίσκου, κακώσεις, κατάγματα και εξαρθρώσεις των οστών, πόνος χαμηλά στην πλάτη και τα πόδια, ο πόνος που σχετίζεται με meteozavisimosti , μούδιασμα των άκρων, των μυών, τα δάκρυα των μυών και άλλων ασθενειών της σπονδυλικής στήλης, τον θώρακα και τα άκρα; Αλλά πώς είναι καθόλου δυνατόν;

Έτσι, παρατηρούμε το κλασικό συνδυασμό των δύο χώρων. Η πρώτη περιοχή είναι ένα είδος blog, όπου προσπαθούμε να δείξουμε ότι η ZB γύψο Pain Relief είναι εξαιρετικά μοναδικό, αποτελεσματικό, καλύτερο και όμορφο. Παράλληλα, διακριτικά προσκληθεί να πάει στην δεύτερη θέση και να κάνει μια παραγγελία.

Με την ευκαιρία, η δεύτερη θέση δεν είναι πραγματικά μια ιστοσελίδα, και η συνήθης σελίδα πώλησης προσγείωση. Θα είναι τοποθετημένη ως η επίσημη ιστοσελίδα, αλλά είναι σαφές ότι αυτό είναι ανοησία. Επιπλέον, δεν υπάρχει επίσημη ιστοσελίδα, επειδή δεν γνωρίζουν καν ποιοι είναι αυτοί οι θαυματουργές ορθοπεδικά έμπλαστρα παράγει γενικά.

Υπό την προϋπόθεση νομικές πληροφορίες είναι ψεύτικο. Δείχνουμε ότι η πώληση αυτού του προϊόντος φέρει μια εταιρία περιορισμένης ευθύνης «VITL». Μια τέτοια οργάνωση υπάρχει πραγματικά, και από το 2002. Σε αυτό μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν είναι καθόλου σαφές.

Υπάρχει η εν λόγω εταιρεία στην πραγματικότητα ασχολείται με την πώληση των προϊόντων βαφής και όχι από κάποιο ακατανόητο μπάλωμα θαύμα για να θεραπεύσει όλα τα δεινά. Δηλαδή, οι απατεώνες έχουν απλώς κλαπεί τα στοιχεία του άλλου οργανισμού.

όπου οι εν λόγω πληροφορίες που ορίζονται με τη μορφή εικόνων για να αποφύγετε την ευρετηρίαση των μηχανών αναζήτησης και οι χρήστες δεν έχουν βρει το κόλπο.

Υπάρχουν πολλά σχόλια. Είναι σαφές ότι όλα αυτά δοξάζουν μόνο και μόνο επειδή αυτός con έγραψε. Ρεάλ σχόλια σχετικά με αυτό το εργαλείο μπορεί να διαβάσει στο διαδίκτυο, και δεν είναι τόσο θετική.

Σύνδεση Δεν υπάρχει σύνδεση δεν είναι προβλέψιμη. Στις ιστοσελίδες δεν υπάρχει καμία επικοινωνία, από τις λέξεις σε όλα. Μας θα επικοινωνήσει με τον «Διαχειριστή», που είναι, ο απατεώνας, αλλά μόνο μετά αφήνουμε την αίτηση αγοράς.

Επισκόπηση έτσι, ορθοπεδικά έμπλαστρα zb Pain Relief. Έχουν κολλημένα στο δέρμα στην πληγείσα περιοχή.

Όταν η θερμότητα από το σώμα λιώνει την κόλλα, που περιλαμβάνεται στη σύνθεσή του των φαρμακευτικών ουσιών αρχίζουν να διεισδύουν μέσω του δέρματος στη θέση πρόβλημα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα τοπικό θεραπεία ατομική μερίδα του ασθενούς χωρίς να βλάπτεται το οργανισμό ως σύνολο. Η σύνθεση των φερόμενων ως φυσικό, θεραπεία γίνεται με βάση την αρχαία κινεζική συνταγές.

Είναι όλα ένα ψέμα. Μπροστά μας – σκοτεινές βιοτεχνίες γίνεται για το ποιος ξέρει τι. Για την χρειαζόμαστε 250 εθνικού νομίσματος, και αυτό, φυσικά, με έκπτωση. Είναι απλά η τιμή ενός κώδικα και θα πρέπει να αγοράσει ολόκληρο το κουτί και ως εκ τούτου το τελικό κόστος θα αυξηθεί δέκα φορές.

Η ZB ετυμηγορία Ορθοπεδικά γύψο Pain Relief είναι ένα σταμνί. Κριτικές σωστά λέγοντας ότι το εργαλείο αυτό δεν βοηθά. Πουλήστε το οριστικές απάτες, ακόμη και για τα μεγάλα χρήματα. Σε καμία περίπτωση δεν αγοράζουν τη διαφημιστική εκστρατεία.

Κινέζικα ορθοπεδικό γύψο ZB ανακούφιση πεύκο

Για ένα σχετικά μικρό ποσό θα γίνει ο ιδιοκτήτης ενός φυσικού και εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο που πάντα θα σας εξοικονομήσει από ασθένειες των ποδιών.

Θέλετε τα πόδια σας να είναι υγιές; Παραγγείλετε St πεύκο relif σας στην ιστοσελίδα μας τώρα!

Ορθοπεδικά ασθένειες

Παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος έχουν γίνει πολύ νεότερος κατά την τελευταία δεκαετία. Εάν νωρίτερα υπήρχε η πεποίθηση ότι τα προβλήματα με τα κάτω άκρα εμφανίζονται μόνο σε μεγάλη ηλικία, σήμερα είναι δυνατόν να ανταποκριθεί αρκετά νεαρά άτομα με αρθρίτιδα ή ρευματισμούς. Τα περισσότερα από τα σημερινά συμπληρώματα μόνο να σταματήσει προσωρινά τον πόνο, αλλά δεν θεραπεύουν την αιτία της ασθένειας.

Orthoplasty από την Κίνα

Υπάρχει μια εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση για να απαλλαγούμε από τις ασθένειες των ποδιών – οι Κινέζοι ορθοπεδικά σοβάδες Zb Pain Relief με βάση φυσικά συστατικά. Αυτό το προϊόν είναι καταπληκτικό, βοηθά στη βελτίωση της υγείας και αμέσως ανακούφιση του πόνου.

Το εργαλείο έχει ήδη βοηθήσει πολλούς ασθενείς και έλαβε πολύ θετικά σχόλια. Patches -. Η πηγή της γνώσης της αρχαίας κινεζικής ιατρικής και της σύγχρονης τεχνολογίας

Για το λόγο αυτό, πεύκο St ανακούφιση μπορεί αποτελεσματικά να βοηθήσει φλεγμονή των αρθρώσεων ή άρρωστα οστά.

Η σύνθεση των επιθεμάτων

Το συμπλήρωμα λειτουργεί αμέσως. Κάτω από την επίδραση της θερμοκρασίας του σώματος το έμπλαστρο αρχίζει να παράγει ότι περιείχε φαρμακευτικών ουσιών που απορροφώνται από το δέρμα και αρχίζει αναγεννητική δράση της. Ποιες είναι οι ουσίες και τα βότανα είναι μπάντα του AIDS;

 • κνήκου -. Βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων και την κυκλοφορία του αίματος
 • Cibotium -. Ανακουφίζει τον πόνο, την αντιμετώπιση της φλεγμονής
 • Drynaria -. Ενισχύει και αποκαθιστά τις προσβεβλημένου ιστού και αναζωογονεί ολόκληρο το σώμα
 • Corydalis αμφισβητήσιμη -. Ανακουφίζει φλεγμονή στους ιστούς και τα αιμοφόρα αγγεία
 • Angelica croproperty – επηρεάζει τις πολύπλοκες -. Ανακουφίζει τον πόνο, φλεγμονή, ηρεμεί
 • Net milletia – θέρμανση, παυσίπονο, μειώνει τη φλεγμονή και οίδημα. Αναζωογονεί τους ιστούς και βελτιώνει την κυκλοφορία.
 • Καμφορά – πολλαπλασιάζει όλα τα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στη σύνθεση του συμπληρώματος

Δείτε επίσης:. Το νικοτινικό οξύ σε οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας και οσφυϊκή: Περιγραφή και επίδραση της ουσίας, φαρμακολογικά χαρακτηριστικά και ενδείξεις για χρήση, αντενδείξεις και παρενέργειες κοστίσει του σε φαρμακείο

Πώς να εφαρμόσετε patches

 1. Apply to the affected area, the skin should be clean and dry.
 2. Apply the patch and wear it for at least a day.
 3. In a day remove the band-aid to give the skin to breathe two or three hours and stick a new one.
 4. Minimum course of treatment is at least five or six patches. A further application of the tools depends on the severity of the patient’s condition.

Thus, the Chinese orthopedic plasters Zb Pain Relief quickly and effectively will make your blood vessels and bones healthy and strong!

Customer reviews

The impact professional sports can have an effect. Knees are hurting every day. What did not have. Effectively Zb Pain Relief found nothing. The best remedy for pain.

I’m using ZB pain relief cured bladder. Before running to the toilet 5-7 times a night. Now everything is in order. Great that it was not necessary to drink a course of antibiotics. A total of 6 patches and I feel great.

After the garden my sciatica prevents me from moving. Such a horrible pain. Only those patches and save. Thank you daughter, I found them on the Internet.

Orthopedic plaster ZB PAIN RELIEF

Orthopedic plaster ZB PAIN RELIEF developed by scientists based on the unique therapy, allows to penetrate the active substances directly through the skin and preserve its components, bypassing the digestive system.

This therapy was first used by the Tibetan monks and developed in China.

On development of scientists, the use of nanotechnology on the basis of which is made the plaster ZB PAIN RELIEF, allows supplements to easily penetrate into the deeper layers of the skin unlike traditional ointments and creams.

Orthopedic plaster ZB PAIN RELIEF developed by scientists based on the unique therapy, allows to penetrate the active substances directly through the skin and preserve its components, bypassing the digestive system.

This therapy was first used by the Tibetan monks and developed in China.

On development of scientists, the use of nanotechnology on the basis of which is made the plaster ZB PAIN RELIEF, allows supplements to easily penetrate into the deeper layers of the skin unlike traditional ointments and creams.

Here you can find the indications for application and to know the composition ZB PAIN RELIEF, contraindications, find directions with detailed video, view reviews patients and doctors ‘ recommendations, to find out the prices of orthopaedic plaster in pharmacies.

The composition of orthopedic bandage based on nanotechnology

The composition of orthopedic plaster ZB PAIN RELIEF includes herbs:

 • Ginseng, useful properties and qualities which create the legends, tonic and stimulating action of the root, flowers and seeds, has a restorative effect and awakens the life force of the body;
 • Milletia net helps when the blood is applied to stimulate and strengthen the blood system, helps to relieve edema and swelling;
 • Drynaria contains carotenes, flavonoids, fructose and other biologically active substances;
 • Saline cistanche has a unique structure, wide range of therapeutic action, soothe pain, relieve swelling, as an aphrodisiac, and even for the treatment of syphilis;
 • Angelica croproperty contain useful essential oils, enzymes, organic acid and is used as a sedative and analgesic, has an antitumor effect;
 • Safflower is well relieves back pain, increases blood flow, has a pronounced anti-inflammatory effect;
 • Cibotium – styptic, used for arthritis and diseases of the kidneys;
 • Has Corydalis questionable analgesic, diuretic, hemostatic effect and contains more than 20 kinds of alkaloids;
 • Ginura peritonektomie – highly valued by many healers of ancient times, the root of the plant is able to heal wounds and applied even snake bites;
 • Camphor burnaska traditional composition for the treatment of rheumatism, pain of angina and other diseases. According to Chinese medicine camphor strengthens Yang, activates and quickens the blood flow, helps in the recovery of the body.

ZB PAIN RELIEF is a new formula for the treatment of diseases such as:

 • Back pain;
 • Treatment of joints;
 • About herniated discs;
 • Lower back pain;
 • Arthritis;
 • Arthritis of the knee joint;
 • Gynecological diseases;
 • Bronchitis, respiratory diseases;
 • Other diseases.

Plaster ZB PAIN RELIEF has no contraindications, do not drink alcohol during treatment, as well as to glue on bleeding surface of the skin, wounds, injury, varicose manifestations, and other diseases.

You cannot use patches in case of allergic reactions, anaphylactic manifestations.

During the treatment, you should hold the diet, with the exclusion from the diet of salty, fatty, spicy foods, fried foods, and milk and meat.

The mechanism of action of urological patch

Transdermal orthopedic plaster ZB PAIN RELIEF unlike injections or tablets is without taking supplements orally or painful injections. supplement substances are exempt due to the natural heat from the body.

Thus the applied healing composition melts and gradually penetrates into the deeper layers of the skin, produces a therapeutic effect.

If you want to use ZB PAIN RELIEF for fixing there are instructions, details shown on the packaging – you just need to attach the patch in the required region.

A new solution was made possible with the use of nanotechnology. The application ZB PAIN RELIEF the dose of the supplement is reduced to minimum quantities.

The effect is achieved by supplements with the size of nanoparticles, which makes it easy to penetrate into the deeper layers (transdermal) without injections and side effects of shock doses of the supplement.

The main effect is based on eliminating the causes of disease – plaster ZB PAIN RELIEF you can buy as a remedy for a range of serious illnesses. Learn more about the results of the application may indicate positive for ZB PAIN RELIEF reviews on the official website, left by grateful patients, and recommendation of highly qualified doctors of the capital.

The advantages and features of the application

The main advantages of applying orthopedic plaster stamps ZB PAIN RELIEF are the following qualities:

 1. Analgesic effect, which allows to deal with bouts of pain in different parts of the body;
 2. Unique recipe contains more than 10 medicinal herbs that have a therapeutic effect and therapeutic effect;
 3. The composition of ingredients has been selected based on centuries-old traditions of renowned healers of Tibet and China;
 4. Manufacturer of plaster is carried out on modern technologies, meets the requirements of international standards;
 5. Clinical trials have proven the effectiveness of the application of the anesthetic patch.
 6. Environmental friendliness of the products is ensured by the use of pure natural raw materials, no chemical additives and toxic contaminants, the patch has no side effects.

Method of application ZB PAIN RELIEF orthopedic plaster involves a few steps:

 1. Prepare the skin in a particular area, shave, wash and dry;
 2. To open the package and release the patch from the protective film;
 3. Apply the patch active ingredient to dry skin without hair (hair can deliver a pain when removing);
 4. Patch applied 2-3 days, then removed, washed and dried place and a minimum of 3 hours installing a new;
 5. Treatment includes up to 6 patches.

Plaster ZB PAIN RELIEF is highly valued by thousands of people using the patch managed to get rid of pain even in chronic diseases of the spine, which was treated for more than 10 years!

Depending on the testimony of the plaster ZB PAIN RELIEF you need to stick to appropriate skin areas:

 • To relieve pain in the spine, neck at the same time apply 2 patches, the neck and shoulder blades, and lower back;
 • Similarly, a few patches applied for pain of sciatica, one in the lumbar region, and the second side is fixed on the outer side of the foot;
 • Inflammation and pain concerning herniated disc the patch is fixed the one on the left, and the other symmetrically to the right of the ridge;
 • Treatment of joints used 2 patches that are symmetrically bonded on either side of the knee;
 • When the pain of the liver, kidneys, gallbladder and other internal organs orthopedic the patch is glued in the region of their location;
 • Gynecological diseases and urogenital one patch is glued on the rump and the other on the abdomen;
 • Bronchitis, colds, the patch is applied simultaneously on the chest and on the back, in the trachea and lungs.

Where to buy medical orthopedic plaster?

Buy orthopedic plaster to treat a number of serious illnesses can be priced a direct manufacturer on the official website of postavschika. Transdermal creams have undergone the necessary quality control and have necessary certificates.

A nice bonus for our customers and will be available in ZB PAIN RELIEF price, which is formed without trading extra charges and overpayments, in contrast to the retail network. We offer technologies, which combine the useful with the pleasant, healing, and comfort, without injections and bitter pills.

Take full advantage of ancient secrets of the Tibetan and Chinese techniques and achievements of modern medicine!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...