Υγεία

Intoxic – σχόλια, τιμή, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα

Σύμφωνα με την ΠΟΥ, πάνω από το 80% των ανθρώπων στον κόσμο έχουν μολυνθεί με σκουλήκια. Η διάγνωση της νόσου δεν είναι πάντα εφικτό, και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη παρασίτων στο σώμα σας. Τα σκουλήκια είναι συχνά η αιτία των χρόνιων ασθενειών που δεν επιδέχονται θεραπεία.

Η απελευθέρωση του σώματος των παρασίτων βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας, εξ ου και η σημασία της έγκαιρης απεντόμωση. Για τη θεραπεία και πρόληψη πολλών ειδικοί συνιστούν τη χρήση του Intoxic -. Ένα σύγχρονο συμπλήρωμα κατά των παρασίτων, η οποία συνδυάζει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια

Τι είναι το Intoxic

Πώς θα απαλλαγούμε από τα σκουλήκια είναι προκλητική. Οι παραδοσιακές μέθοδοι περιλαμβάνουν μια αυστηρή δίαιτα και την καθημερινή κλύσματα, αλλά τα περισσότερα φαρμακευτικά προϊόντα έχουν έναν μακρύ κατάλογο των αντενδείξεων και παρενεργειών

Intoxic -. Ένα καινοτόμο εργαλείο, το οποίο έχει μια ήπια επίδραση στον οργανισμό και ταυτόχρονα ανελέητα ραγίσει κάτω απρόσκλητους «επισκέπτες».

Το συμπλήρωμα έχει μοναδικές ιδιότητες:

 • καθαρίζει εντελώς το σώμα των παρασίτων?
 • απομακρύνει τα απόβλητα από έλμινθες?
 • αποκαθιστά τις πληγείσες σκουλήκια εσωτερικά όργανα?
 • ενισχύει την ασυλία?
 • βελτιώνει την ευημερία.

Τώρα, με την έλευση στην αγορά του συμπληρώματος Intoxic, παράσιτα, σκουλήκια και άλλα επικίνδυνα για την υγεία των σκουληκιών αφαιρέσετε πολύ πιο εύκολο. Αποτελεσματικό εργαλείο σας δίνει τη δυνατότητα να θεραπεύσει ελμινθίασης για ένα μάθημα. Οι περισσότεροι ασθενείς έχουν παρατηρήσει βελτίωση της υγείας κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη λήψη του συμπληρώματος, αλλά μόνο την κατάλληλη θεραπεία σας επιτρέπει να αποκαταστήσει πλήρως την πληγείσα σώμα σκουλήκια. Για το λόγο αυτό, η φαρμακευτική αγωγή έχει σχεδιαστεί για 30 ημέρες.

Η επίδραση του συμπληρώματος Intoxic

Πολλοί έχουν μολυνθεί που χρησιμοποιεί για να απαλλαγούμε από τα εργαλεία παράσιτα φαρμακείων, δείτε μόνο προσωρινή βελτίωση. Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα τα συμπτώματα της ελμινθίασης επιστρέφονται, η θεραπεία πρέπει να επαναληφθεί. Αυτό οφείλεται στην ταχεία αναπαραγωγή των παρασίτων και την ικανότητά τους να εξαπλωθεί σε όλα τα όργανα. Αν και οι αγώνες των ασθενών κατά ενήλικες σκουλήκια, εν αναμονή της προνύμφες «ωριμάζουν» και εξακολουθούν να χάνουν το σώμα.

Σχεδόν όλα τα σύγχρονα συμπληρώματα για απεντόμωση, έχουν αντίκτυπο σε ένα συγκεκριμένο είδος παρασίτων.

Intoxic είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που καταργεί τα σκουλήκια κάθε είδους, ανεξάρτητα από τις θέσεις τους. Μετά την καταστροφή των σκουληκιών δεν χρειάζεται να λάβει επιπλέον χρεώσεις, καθώς και Intoxic ίδιος αφαιρεί τα νεκρά παράσιτα από το σώμα με τις προνύμφες και τοξικές ουσίες που παράγονται στο αποτέλεσμα της δραστηριότητας των σκουληκιών και δηλητήριο άνθρωπος.

Σύνθεση Intoxic

Η αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος που σχετίζεται με τη λειτουργία των ενεργών συστατικών, τα οποία επηρεάζουν δυσμενώς τα παράσιτα και την επιβίωσή τους. Φαρμακευτικά φυτά που συνιστούν μέσο, ​​όχι τόσο πολύ, αλλά σε συνδυασμό δείχνουν μια εντυπωσιακή δύναμη. Όλα τα συστατικά του συμπληρώματος Intoxic παρασίτων είναι ένα φυσικό και ασφαλές ουσίες που έχουν ένα πρόσωπο μια επανορθωτική δράση.

Τι περιλαμβάνεται στα ταμεία;

Αρκούδα χολή διασπά και απομακρύνει τα αυγά ελμινθικής. Περιέχει οξύ το οποίο απομακρύνει τα προϊόντα αποβλήτων των σκουληκιών και τις τοξίνες, καθαρίζει το αίμα. Αποτρέπει σχηματισμό σηπτικών ουσιών στο έντερο.

τανίνη και οξέος, τα οποία αποτελούν μέρος του χυμός του φρούτου του δέντρου δηλητήριο , EM> καταστρέφουν παράσιτα και να εξαλείψει τους από το σώμα. Plant ομαλοποιεί περισταλτισμό, αντιμικροβιακές επιδράσεις, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη C.

Ferula Junggar παλεύουν με την ανάπτυξη και την εξάπλωση των παρασίτων, παθογόνων βακτηρίων. Καθαρίζει το σώμα του δηλητήρια, τοξίνες, βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών και ανόργανων συστατικών, που το μολυσμένο άτομο στερείται κατά τη στιγμή της «τακτοποίηση» των απρόσκλητους επισκέπτες.

20 επιπρόσθετα συστατικά των φυτών έχουν λιγότερο διακριτές ιδιότητες και δεν περιγράφονται από τον κατασκευαστή ξεχωριστά. Οι ουσίες αυτές βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την αναγέννηση των κατεστραμμένων οργάνων με σκουλήκια.

Ενδείξεις για τη χρήση Intoxic

Για τον προσδιορισμό της παρουσίας των παρασίτων στο σώμα σας, χρησιμοποιώντας κάποιες εξετάσεις. Οι ασθενείς σπάνια παρέχονται αξιόπιστα στοιχεία ώστε να προσδιορίσει εισβολή είναι απαραίτητες για τη διεξαγωγή από 3 έως 10 κλινικές δοκιμές. Εκτός από την ιατρική διάγνωση, υπάρχουν ενδείξεις, το σύνολο των οποίων επιβεβαιώνει την ύπαρξη στο σώμα του σκουλήκια.

Ποια συμπτώματα υποδεικνύουν την ανάγκη για θεραπεία;

 • διαταραχές στο γαστρεντερικό σωλήνα (διάρροια, φούσκωμα, δυσκοιλιότητα).
 • Μια απότομη μείωση ή αύξηση του βάρους.
 • ημικρανίες, συχνά ζάλη.
 • Κακή διάθεση και τη νευρικότητα.
 • μειωμένη ανοσία (συχνά κρυολογήματα και ιογενείς ασθένειες).
 • Bad εμφάνιση.
 • Δερματικό εξάνθημα (ακμή, κρεατοελιές, κηλίδες).
 • Οι αλλεργικές αντιδράσεις.
 • Διαταραχές ύπνου, αϋπνία.

Η πλειοψηφία αυτών των σημείων μπορεί να υποδεικνύει άλλες ασθένειες, αλλά τα περισσότερα συμπτώματα, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα της παρουσίας παρασίτων στο σώμα.

Intoxic είναι σχεδιασμένο όχι μόνο για τη θεραπεία, αλλά και για την πρόληψη της ελμινθίασης, και αποδοχή της προωθεί την ευημερία, χωρίς κανένα κίνδυνο.

Εγχειρίδιο Intoxic

συμπλήρωμα Intoxic των παρασίτων είναι ένα από τα λίγα συμπληρώματα που έχουν εγκριθεί για τη θεραπεία της ελμινθίασης στα παιδιά. Όλα τα φυσικά και ασφαλή σύνθεση μπορεί να χρησιμοποιείται από έγκυες γυναίκες. Η μόνη αντένδειξη στη λήψη Intoxic είναι προσωπική δυσανεξία στα συστατικά.

Το συμπληρώματα ευχάριστη οσμή και γλυκιά γεύση, δεν είναι δυσφορία. Το εργαλείο είναι διαθέσιμο χωρίς συνταγή και μπορεί να ληφθούν ανεξάρτητα, χωρίς την επίβλεψη ενός ειδικού. Η χρήση του είναι απλή, οδηγίες χρήσης είναι απλή και σαφής. Το συμπλήρωμα λαμβάνεται μισή ώρα πριν από τα γεύματα στις ακόλουθες δόσεις:

Παιδιά από 3 έως 6 χρόνια – 5 σταγόνες, αραιωμένο σε 2 κουταλιές της σούπας. κουταλιές νερό.

.

Τα παιδιά ηλικίας 6 ετών και ενήλικες – 10 σταγόνες

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την ηλικία: Ηλικία, έτη Διάρκεια, ημέρες EM> έως 6 years10 ημέρες του υποψήφιου 12 let20 DNAT 12 Λεμεσός

Ένα πλήρες πρόγραμμα είναι αρκετό για να απαλλαγεί από τα παράσιτα και να επαναφέρει το σώμα. Για να διορθώσετε το αποτέλεσμα και για να αποφευχθεί η επαναμόλυνση, θα πρέπει να πάρετε το συμπλήρωμα 2-3 φορές το χρόνο.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας Intoxic

Μετά τη λήψη Intoxic ασθενείς επιστρέφουν στην κανονική λειτουργία. Δεν είναι πλέον ανησυχούν για τέτοιες εκδηλώσεις κατά των εντερικών σκουληκιών, όπως:

 • πόνο στους μυς και στις αρθρώσεις?
 • αυξημένη όρεξη και τη ζάχαρη πόθους?
 • φαγούρα στον πρωκτό?
 • αϋπνία, εφιάλτες?
 • κατάθλιψη, κακή διάθεση, ευερεθιστότητα και οξυθυμία?
 • δερματικά εξανθήματα?
 • αλλεργικές εκδηλώσεις.

Όλα τα συμπτώματα αφήσει ένα άτομο μαζί με τα σκουλήκια και τους απογόνους τους. Συχνά το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, όπως και με τα παράσιτα εξαφανίζονται και άλλων ασθενειών, με την πρώτη ματιά δεν έχουν σχέση με τα σκουλήκια. Λιγότερο πρήξιμο, είναι μια χρόνια ρινική καταρροή και πονοκέφαλο.

Επίλυση το σώμα, τα σκουλήκια απορροφήσει τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα, αφήνοντας μόνο τα πενιχρά περισσεύματα και τα τοξικά προϊόντα αποσύνθεσης. Απαλλαγείτε από τα παράσιτα, αισθάνεται τη βιασύνη της ζωτικότητας και της ενέργειας. Διάθεση βελτιώνει, επιστρέφει την όρεξη για ζωή. Λόγω των ενεργών εισπράξεις των ορυκτών έχει βελτιώσει την εμφάνιση – η τρίχα γίνεται παχύτερη και ισχυρότερη, το δέρμα καθαρίζεται και αποκτά μια υγιή λάμψη

.

Σχετικά με τον κατασκευαστή Intoxic

Οικιακή επιστήμονες έχουν αναπτύξει Intoxic, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της καινοτομίας στον τομέα της ιατρικής. Η εγκατάσταση διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που βεβαιώνουν την ποιότητα και την ασφάλεια των φαρμάκων. Η πώληση του συμπληρώματος έγινε δυνατή μετά από μια σειρά κλινικών δοκιμών, τα οποία παρακολούθησαν τους εθελοντές, που έχουν ήδη μολυνθεί με σκουλήκια.

Παραγγελία Intoxic από σήμερα proizvoditelel intoxic για προσωπική έκπτωση 50%

Τα αποτελέσματα του πειράματος αποκάλυψε τα ακόλουθα αποτελέσματα: η καταστροφή των σκουληκιών – 100%:

 • εξάλειψη της αναιμίας – 100%?
 • η απέκκριση των αυγών του παρασίτου – 100%?
 • βελτίωση της πέψης – 80%?
 • εξάλειψη της διάρροιας, κοιλιακού πόνου – 90%?
 • μείωση των αλλεργικών εκδηλώσεων -. 90%

Κατασκευαστής της πατενταρισμένο βοτανική σύνθεση, η οποία έχει ένα καθαρισμό και την αποκαταστατική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Intoxic ήταν όχι μόνο αποδεκτή δοκιμών που απαιτούνται για τη διάθεση στην αγορά, αλλά και επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα για τον κατασκευαστή

Πού να αγοράσει Intoxic

Οι

Πολλοί αγοραστές σύγχυση από το γεγονός ότι το συμπλήρωμα δεν πωλείται στα φαρμακεία. Η προσέγγιση αυτή καθορίζει τις αμφιβολίες και εγείρει πολλά υποψίες. Σε αυτό το πλαίσιο, τίθεται το ερώτημα σχετικά με το τι συνιστά Intoxic, το διαζύγιο ή την αλήθεια; Γιατί είναι αυτό πωλείται μόνο online;

Καθώς οι πωλήσεις μέσω της αλυσίδας φαρμακείων περιλαμβάνει ένα σημαντικό περιθώριο, ο κατασκευαστής Intoxic προσφορές για την αγορά εμπορευμάτων σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Ο μόνος τρόπος για να είστε απόλυτα σίγουροι και ασφαλείς αγορές στην καλύτερη τιμή.

φαρμακευτική αγωγή παραγγελίας γίνεται σε απευθείας σύνδεση. Μετά την κατάθεση, ο πελάτης κάλεσε πίσω και ο διευθυντής που είναι πρόθυμοι να παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις για το συμπλήρωμα. Στοιχείο αποστέλλεται ταχυδρομικώς, το ποσό αγοράς, προστίθεται στο κόστος της παράδοσης, το οποίο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων, κατά την παραγγελία.

Intoxic δημοτικότητα αυξάνεται, και μαζί με αυτό μια αύξηση του αριθμού των απατεώνες που θέλουν να επωφεληθούν εις βάρος των αφελείς και Abdelelah αγοραστές. Στο Διαδίκτυο υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν για να αγοράσει Intoxic σε χαμηλή τιμή. Στην καλύτερη περίπτωση, απατεώνες, λαμβάνει προκαταβολή, δεν στέλνουν τίποτα, στη χειρότερη περίπτωση – την αποστολή στον πελάτη μια χαμηλής ποιότητας πλαστογραφία, η οποία δεν θεραπεύει ελμινθίασης και μπορεί να προκαλέσει περισσότερη ζημιά

.

Πόσο είναι η θεραπεία

Στην παραγωγή Intoxic χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα μέσα αυτά δεν μπορεί να είναι φθηνή, επειδή για την παραγωγή του είναι μόνο τα καλύτερα προϊόντα.

Το συνολικό κόστος του συμπληρώματος εξαρτάται από την περιοχή της κατοικίας του αγοραστή και την παράδοση. Το κόστος απόκτησης του συμπληρώματος Intoxic παρασίτων 2-3 χιλιάδες ρούβλια. Μπορείτε να αγοράσετε το φθηνότερο, δεδομένου ότι η επίσημη ιστοσελίδα τρέχει συχνά προσφορές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η τιμή του προϊόντος μπορεί να κυμαίνεται από 990 ρούβλια.

Γιατί Intoxic

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλλαγούμε από τα σκουλήκια. Οι παραδοσιακές μέθοδοι, γνωστές ως ασφαλέστερο από χημικά, έχουν ένα αδίστακτο επιπτώσεις όχι μόνο για τα σκουλήκια, αλλά για τον ίδιο τον άνθρωπο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας πρέπει να πίνουν άσχημη σκευάσματα, κάνουν κλύσμα, πρύμνη ιατρική πείνα.

Η φαρμακολογική αγορά προσφέρει μια ποικιλία από συμπληρώματα που προωθούν εξάλειψη μόνο ορισμένα είδη των σκουληκιών, δηλητηριάζουν το σώμα και συνήθως επιλέγονται από «δοκιμής και σφάλματος».

Για να συνδυάζουν αποτελεσματικότητα, ευελιξία, ασφάλεια και άνεση κατά τη λήψη σε ένα από τους κατασκευαστές συμπλήρωμα κατάφερε Intoxic. Το συμπλήρωμα έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες παρόμοιες μεθόδους και τα μέσα:

 • μακροπρόθεσμη επίδραση?
 • γρήγορο και αξιόπιστο αποτέλεσμα?
 • η απουσία των τοξινών και χημικών ενώσεων στη σύνθεση?
 • ευχάριστη οσμή και γεύση?
 • δυνατότητα χρήσης από παιδιά νεαρή ηλικία (από 3 ετών)?
 • δεν έχει παρενέργειες?
 • η απουσία αντενδείξεων.

Η αποτελεσματικότητα των Intoxic επιβεβαίωσε όχι μόνο κλινικές μελέτες, αλλά τα σχόλια των πελατών που έχουν βιώσει την επίδραση του συμπληρώματος για τον εαυτό του.

Αξιολογήσεις των γιατρών

A. Ν Vlasov, Parasitology

Α. Ν Vlasov, παρασιτολόγου: «Δυστυχώς, κανείς δεν είναι απρόσβλητος από προσβολή Worms μπορούν να ζήσουν στο ανθρώπινο σώμα με τη στενή επαφή με τα ζώα, κακώς πλύθηκε τρόφιμα, λαιμό ακατέργαστο νερό και με πολλούς άλλους τρόπους Η τελευταία φορά που συνιστούν στους ασθενείς συμπληρώνουν Intoxic από.. παράσιτα. είναι αποτελεσματικό, ασφαλές, απαλό για το σώμα. Δοκιμές μετά από μια πορεία των φαρμάκων επιβεβαιώνουν πάντοτε την αποτελεσματικότητά της. Ως αποτέλεσμα της θεραπείας από παράσιτα κατέχονται συχνά και άλλες χρόνιες ασθένειες».

L. Γ Kovtun, ο θεραπευτής:

“Η αιτία πολλών παθήσεων και ασθενειών συχνά γίνονται ελμινθίασης. Πλήττονται ιδιαίτερα τα παιδιά που παραμελούν την προσωπική υγιεινή, δεν περιφρόνηση επαφή με αδέσποτα ζώα, τρόφιμα λάβει-out. Οι γονείς δεν ξέρουν πώς να βρει το σωστό συμπλήρωμα για το παιδί σας , επειδή οι περισσότεροι από αυτούς έχει πολλές αντενδείξεις και παρενέργειες. λόγω Intoxic της θεραπείας δεν είναι πλέον ένα πρόβλημα! αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά, και μπορεί να ληφθεί από την ηλικία των τριών ετών. έχω να πω με βεβαιότητα ότι Intoxic είναι η καλύτερη οικογένεια συμπλήρωμα των παρασίτων».

Πολλοί γνωστοί γιατροί επιβεβαιώνουν τη θετική επίδραση του συμπληρώματος Intoxic

Έλενα Malysheva, ο παρουσιαστής της τηλεόρασης.:

Malysheva Έλενα, διάσημη TV υποδοχής και ο γιατρός της ιατρικής Επιστημών. «. Intoxic – ένα καινοτόμο εργαλείο για την καταπολέμηση των παρασίτων Είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και αξιόπιστα εφεύρεσή του είναι μια πραγματική επανάσταση στην εγχώρια ιατρικής! το συμπλήρωμα σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τα σκουλήκια και άλλα σκουλήκια χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα από ό, τι πολλά παρόμοια κεφάλαια. “

Διαβάστε όλες τις κριτικές γιατροί

Κριτικές Πελατών

Κωνσταντίνου, 33 ετών:. EM> «Κατά τη διάρκεια μιας σχολικής ιατρικές εξετάσεις ο γιος μου είχε διαγνωστεί με σκουλήκι Η παιδίατρος είπε πολλά συμπληρώματα, αποφασίσαμε να αγοράσει Intoxic. Γοητευμένος το φυσικό συστατικά και πολλά θετικά σχόλια. ήταν σε θεραπεία για 20 ημέρες, μετά από πολλές δοκιμές επιβεβαίωσαν την απουσία των παρασίτων. η γυναίκα μου και εγώ προβλέπεται μια πορεία της πρόληψης, και στη συνέχεια οι δύο παρατηρήσει τη βελτίωση της υγείας. Μάλλον, θα μολύνθηκαν, αλλά δεν το έκανε γνωρίζουν καν γι ‘αυτό. “

Lily, 52 ετών:; “θα μπορούσαν να πάρουν τα σκουλήκια από μένα, το πρόσωπο σχολαστικά που σχετίζονται με την προσωπική υγιεινή δεν είχα ιδέα ποια είναι η αιτία των ημικρανιών και την κούραση μου ήταν τα παράσιτα. Προτείνετε ότι «έφερε» τους επισκέπτες στο σπίτι, το οποίο εγκρίθηκε ευγενικά γάτα μου. Εμείς κοιμούνται μαζί, προφανώς, γι ‘αυτό έπιασε. Προσπάθησε αποτέλεσμα πολλές θεραπείες παρατηρήθηκε μόνο για λίγο, τότε όλα τα συμπτώματα ήρθε και πάλι πίσω. οι αναλύσεις συνέχισαν να επιβεβαιώσετε την bot. Ευτυχώς, έμαθα για «Intoxica» είναι μια σύγχρονη φαρμακευτική αγωγή κατά των παρασίτων. Τιμή, ωστόσο, να δαγκώσει, αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή. η υγεία μήνα βελτιωθεί και ο γιατρός ήταν ευχαριστημένος με «καθαρό» δοκιμές. Τώρα πίνω 3 φορές το χρόνο, και να καθορίσει το αποτέλεσμα. “

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *