Ομορφιά

HondroCream – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, φαρμακείο, αξίζει τον κόπο;

Είναι γνωστό ότι η εκφυλιστική ασθένεια δίσκων της σπονδυλικής στήλης, κατ ‘αρχήν ανίατη. Τα συμπτώματά της (πόνος, διαταραχές της αισθητικότητας, περιορισμένη κινητικότητα) μπορεί να μειωθεί ή ακόμη και να εξαλειφθούν πλήρως. Αλλά αυτό απαιτεί την ομαλοποίηση του βάρους, σωστή στάση του σώματος, τη φυσική δραστηριότητα σε γενικές γραμμές, «οι εργασίες για τον εαυτό σου». Ωστόσο, στην αγορά υπάρχουν πολλά εργαλεία για την τοπική θεραπεία που είναι αβάσιμες προσφέρονται στους ασθενείς, ως μέσο θεραπείας. Σήμερα αποκαλύπτοντας το άρθρο. Αντί να βάψετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των προϊόντων θα εμφανίζεται ως μόνο μια σελίδα του site μπορεί να «κάνει ή να σπάσει» την εντύπωση ότι τα συνήθη μέσα.

Τι θαύμα HondroCream; Ένα θαύμα ή μια φάρσα;

Ας μιλήσουμε σήμερα για το «θαύμα κρέμα» «HondroCream» (Hondroksid – στη μεταγραφή). Προσφορά για να τον καλέσει στο μέλλον να μην πηδήξει όσο πιο συχνά στα λατινικά. Τι να πει κανείς για το προϊόν με την επίσκεψη των χώρων που πουλά αυτήν την κρέμα συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αποκαλούν τους εαυτούς τους επίσημους.

Φυσικά, η κύρια εντύπωση τυχόν τοπικές θεραπείες για τη θεραπεία της εκφυλιστικής νόσου του δίσκου έχει δημιουργηθεί μετά την εφαρμογή της. Αλλά η τοποθεσία είναι επειδή δημιουργήθηκε όχι μόνο για διαφημιστικούς και εμπορικούς σκοπούς, αλλά για να δώσει στους ανθρώπους, και, ίσως, στο μέλλον οι ασθενείς τις πληροφορίες που χρειάζονται. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται για το συμπλήρωμα, θα διαπιστώσετε ότι αμέσως μετά την ανάλυση του άρθρου, που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η περιοχή γίνεται απρόσεκτα, με την «βιασύνη», από τη μία σελίδα στην άλλη – το λεγόμενο μιας σελίδας «σελίδα προορισμού». Υπάρχει ένα τεράστιο κουμπί: «τάξη» και δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να αφήσει ένα σχόλιο. Θα βοηθήσει τους ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι, αφού σε μια τέτοια «δύσκολη κατάσταση».

Έτσι, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ειδοποιούν κάθε λογικός άνθρωπος (απόσπασμα): «… είναι τα σχόλια των καταναλωτών σχετικά με την κρέμα HondroCream, όχι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ο καλύτερος δείκτης της αποτελεσματικότητας ».

Η ιατρική επιστήμη δεν γνωρίζει ποιο είναι το φαινόμενο placebo. Έτσι, αυτό είναι το πρώτο και πιο σοβαρό λάθος από τους δημιουργούς της ιστοσελίδας. Απλά θα δίνουν τη διαφωνία τους με την τεκμηριωμένη ιατρική και δεν πρόκειται να διεξάγει έρευνα. Γιατί; Κατ ‘αρχάς, είναι πάντα ακριβό. Δεύτερον, το αποτέλεσμα είναι γνωστό εκ των προτέρων. Κρέμα, μια άλλη από τις πολλές εκατοντάδες ποικιλίες, ωστόσο, όπως μοναστική τσάι από οστεοαρθρίτιδα. Καλύτερη πιο φωτεινή, να ρίξει μεγάλα λόγια, και το κέρδος θα είναι.

Καθώς οι δημιουργοί της ιστοσελίδας: «… η κρέμα, όχι μόνο θεραπεύει, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε προληπτικά μέτρα …». Και πάλι, ένα λάθος. Πριν μιλήσουμε για τη θεραπεία, θα πρέπει να το αποδείξει σε κάθε περίπτωση ντοκιμαντέρ, τουλάχιστον ένα. Και αν αυτή είναι η περίπτωση, όχι, δεν χρειάζεται αυτές τις ακροβατικές επιδείξεις δημοσιότητας. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι τα αποτελέσματα των μελετών δεν είναι ο καλύτερος δείκτης της αποδοτικότητας.

Είναι ενδιαφέρον, όχι ως υποστηρικτές των μελετών σχετικά με την αποτελεσματικότητα των προϊόντων τους, οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι «… όποιος χρησιμοποίησε το συμπλήρωμα, οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αθλητικές κακώσεις ή σε ηλικιωμένους – το αποτέλεσμα είναι απόλυτη» πώς βρήκες αυτά τέλεια 100% χωρίς έρευνα; Όπως λένε, ανοησίες …

Σε γενικές γραμμές, βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Για να πωλούν πολύ επιθυμητή. Πολύ πολύ. Λοιπόν, πωλούν την υγεία, γιατί αντιφάσκει;

Ποιο μέρος της Chandrakirana;

Η κρέμα είναι επίσης αρκετά καλή, κανονική, αλλά τίποτα εξαιρετικό. Και εκχύλισμα αγριοκαστανιάς και το κόκκινο πιπέρι με καμφορά, μενθόλη, έλατα και έλαιο ευκαλύπτου -. Αυτά τα συστατικά που συνήθως απαντώνται σε οχήματα για τοπική χρήση με μια αύξηση της θερμοκρασίας και διεγερτική δράση

Ωστόσο, σύμφωνα με τους συντάκτες του κειμένου «..horse εκχύλισμα καστανιάς, ακόμα και οστεοαρθρίτιδας ή οστεοαρθρίτιδα δεν επιτρέπει ο ιστός να αποσυντεθεί ..». Φοβερο! Αποδεικνύεται ότι αυτή η κρέμα δεν προορίζεται για ανθρώπους που ζουν, δεδομένου ότι μιλάμε για διάσπαση. Και όπως μεγάλες αποκλίσεις είναι πλήρες το σύνολο του κειμένου. Και όχι μόνο τους γιατρούς, αλλά και τους απλούς ανθρώπους που ξέρουν πώς να διαβάσει και να σκεφτεί, όλα αυτά τα «λάθη» είναι προφανές.

Αιθέριο έλαιο μέντας παράγει μια ψύξη, αποσπώντας επίδραση. Ναι, αυτή η κρέμα είναι σε θέση να ανακουφίσει προσωρινά τον πόνο στο οστεοαρθρίτιδας της σπονδυλικής στήλης μπορεί, σε απλές περιπτώσεις, ως μονοθεραπεία. Φυσικά, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το συγκρότημα, πιθανότατα ως κρέμα μασάζ, γιατί βασίζεται στο πετρέλαιο με βάση.

Επιπλέον, υπάρχει μια δήλωση που διαθέτει «-. Όχι μόνο φυσικό αλλά και υποαλλεργικό» Στη συνέχεια, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι αυτή η κρέμα μπορεί «… να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από εκείνους τους ανθρώπους που είναι συνήθως σε αυτά τα συμπληρώματα μια αντίδραση ερεθισμού του δέρματος και ερυθρότητα. Σε αυτή την περίπτωση, τα εν λόγω προβλήματα εξαλειφθεί».

Και αυτό είναι, συγγνώμη, μια δίκη. Σε αυτή την περίπτωση, εάν μετά τη χρήση τους ανθρώπους κρέμα τεκμηριωμένη καταγραφή των Αλλεργία, επιβεβαιώστε ιατρική βοήθεια, και η έγκαιρη προσφυγή στο δικαστικό – ιατρικές γνώσεις (ή ακόμα και ειδικά), μπορεί να είναι στο γήπεδο για να κερδίσει τον ισχυρισμό για την πρόκληση ενός μικρού βλάβες στην υγεία. Και αν αυτοί οι άνθρωποι θα είναι πολύ; Αχ, και να πετάξει τους παραγωγούς του «σωλήνα στο σωλήνα».

Λοιπόν, φυσικά, το «τέχνασμα» – μια δήλωση σχετικά με το τι συμβαίνει «… μια γρήγορη αποκατάσταση του χόνδρου, με επακόλουθο την πρόληψη του εκφυλισμού». Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, διότι δεν υπάρχει μέσων ενημέρωσης στον κόσμο – δείτε οστεοαρθρίτιδας άρθρο: μύθοι και πραγματικότητα. Όλα τα άλλα αποτελέσματα είναι αρκετά ακριβείς: ευκολία μυϊκός σπασμός, την εξάλειψη οίδημα και ούτω καθεξής

.

δράσεων αποκατάστασης “HondroCream” σε πλοία

Εν κατακλείδι, η εισαγωγή στη λίστα τα θεραπευτικά αποτελέσματα των άτυχους τόνισε «το σύστημα τόνωση των σκαφών.» Αδέξιος όρος είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς. Όχι, να γράψει:. «Εκχύλισμα ιπποκαστανιάς έχει τονωτική επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία, εμποδίζοντας οίδημα»

Εν κατακλείδι, φαίνεται η όρκο: «εξαιρετικά χαρακτηριστικά». Ή, για να ξεπεραστεί;

Σε γενικές γραμμές, HondroCream να αγοράσει και τη χρήση είναι δυνατόν, να είναι σύμφωνη με τις Nikofleks, Capsicum, και άλλα τοπικά προϊόντα. Αυτός ζεσταίνει λόγω της κόκκινης πιπεριάς, και δροσίζει σε βάρος των μενθόλη και καμφορά. Όταν εκφυλιστική ασθένεια δίσκων και η εκδήλωση της οξείας πόνου στην πλάτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα τοπικό εργαλείο, καλύτερη θεραπεία συνδυασμού, μαζί με τα συμπληρώματα ΜΣΑΦ, μυοχαλαρωτικά και άλλα συμπληρώματα.

Και, φυσικά, η ιστοσελίδα θα πρέπει να γραφτεί από τους επαγγελματίες, και μόνο με βάση το πραγματικό υλικό. Και αν το όνειρο, όχι στην ιατρική !!!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...