GetSize - αρνητικά σχόλια, απόψεις, τιμές, επίσημη ιστοσελίδα
Δύναμη

GetSize – αρνητικά σχόλια, απόψεις, τιμές, επίσημη ιστοσελίδα

GetSize – που ικανή να βελτιώσει τη σεξουαλική απόδοση του κάθε ανθρώπου. Έχει αναπτυχθεί με βάση μια μοναδική γερμανική μεθοδολογία που χρησιμοποιείται ήδη στη βιομηχανία πορνό. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο βοηθά να ενισχύσει στύσεις, παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή, εμποδίζουν την ανάπτυξη των ασθενειών του προστάτη και την ουρήθρα. Επιπλέον, πολλοί άνδρες αποφασίζουν να αγοράσουν GetSize πέος διεύρυνση.

Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σε βάση ad hoc ή μόνιμη βάση. Αυστηρή αντενδείξεις δεν το κάνει, όπως και οι περιορισμοί ηλικίας. Εξετάστε τις δυνατότητές του καθεξής.

Το περιεχόμενο του άρθρου:

 1. Εξοπλισμός και λειτουργία

 2. Τα αποτελέσματα της

  χρήσης Get Μέγεθος

 3. κανόνες εφαρμογής
 4. Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου
 5. Σε περίπτωση που πωλούνται από το σύνολο

Εξοπλισμός και λειτουργία getSize

Αυτό το σύνολο αποτελείται από δύο στοιχεία – ένα μίνι-προσομοιωτή του πέους και την τόνωση γέλη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά, αλλά σε συνδυασμό συνεργιστικά με το άλλο. Ως εκ τούτου, τα στοιχεία πωλούνται μόνο μαζί:. Μάθετε το κόστος της γέλης για τους άνδρες GetSize, μίνι προσομοιωτή, δεν μπορείτε να

Εκπαιδευτής

Mini-εκπαιδευτής γίνεται με τη μορφή ενός δακτυλίου με μία εσωτερική επιφάνεια με ραβδώσεις. Υλικό – ιατρική σιλικόνη. Είναι υγιεινής και υποαλλεργικά, και επίσης έχει επαρκή εκτασιμότητα, έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για το πέος οποιασδήποτε διαμέτρου.

Εκπαιδευτής GetSize, το πραγματικό σχόλια, λειτουργεί σαν αυτό:

 • ενεργά μασάζ στο δέρμα του πέους και των γύρω του, περιοχές παγίδευσης που δεν μπορούν να επιλυθούν με τη συνήθη μασάζ?
 • επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή εφαρμογής, εξαλείφει τη συμφόρηση που προκαλείται από την καθιστική ζωή?
 • βελτιώνει την οξυγόνωση των κυττάρων, συμβάλλοντας στην αναγέννηση τους.

Mini-εκπαιδευτής βοηθά να ενισχύσει και να επουλωθούν τα αιμοφόρα αγγεία στην περιοχή βουβωνική χώρα. Χάρη σε αυτό μπορεί να επιτευχθεί η στύση πιο γρήγορα, και να ελέγχουν ευκολότερα.

Gel getSize

Σε κρέμα των ανδρών GetSize περιλαμβάνει 6 ισχυρό διεγερτικό ισχύος:

 1. Εκχύλισμα της παραγωγής τεστοστερόνης Tribulus διεγείρει, αυξάνει τη λίμπιντο, βελτιώνει τις μεταβολικές διαδικασίες.
 2. Απόσπασμα Panaks του radix εισέρχεται

  στο σπηλαιώδη σώμα του πέους, βελτιώνει την παροχή αίματος τους, συμβάλλοντας στην παράταση της στύσης.

 3. Εκχύλισμα Aralia ενισχύει την ευαισθησία των ερωτογενείς ζώνες.
 4. μαγισσών Oil Hazel μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης ασθενειών του προστάτη, έχει αντι-φλεγμονώδη δράση.
 5. Αλλαντοΐνη ενυδατώνει το δέρμα του πέους για να αντισταθμίσει την έλλειψη φυσικής λίπανσης του θηλυκού συντρόφου.
 6. πολυγλυκόλη 400 ζεσταίνει το δέρμα, αυξάνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα του μασάζ.

Μεταξύ των συστατικών, δεν υπάρχουν συνθετικές ορμόνες, αλκοόλη, επιθετική ή ισχυρά συστατικά. Έτσι αγοράσει το πήκτωμα GetSize πέος διεύρυνση είναι δυνατή χωρίς το φόβο του ερεθισμού του δέρματος, αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες παρενέργειες.

Τα αποτελέσματα της χρήσης Αποκτήστε Μέγεθος

Γερμανικά μεθόδους διέγερσης των ιστών

των αγωγών πέους στα εν λόγω αποτελέσματα:

 • 5cm αυξάνει το μήκος του πέους?
 • 50% κατά μέσο όρο αυξάνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής?
 • 4-5 εφαρμογές, είναι απαραίτητο να ληφθεί μια αξιοσημείωτη επίδραση.

Οι αγοραστές να σημειώσετε ότι η χρήση των γερμανικών τεχνικών βοηθά στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης σας, να αυξήσει την ένταση των αισθήσεων από τη σεξουαλική επαφή και να επιτευχθεί πιο ζωντανά οργασμό. Αυτό αποδεικνύεται από τις κριτικές για το slip-GetSize αριστερά υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Κανόνες Εφαρμογής

Σύμφωνα με τους γιατρούς, την τόνωση τζελ Πάρτε Μέγεθος ως προσομοιωτή, κατάλληλο για χρήση στο σπίτι. Οι κανόνες της χρήσης τους περιγράφονται λεπτομερώς στις οδηγίες. Εκπαίδευση δεν μπορεί να προβεί σε καμία περισσότερο από 30 λεπτά? απαγορεύεται να φορέσει ένα δαχτυλίδι κόκορας τη νύχτα ή με την παρουσία του μικροτραυματισμούς του δέρματος.

Ουρολόγοι συνιστούμε προσεκτικά εξετάσει όλα τα συστατικά του κιτ πριν από την πρώτη χρήση. Η ποιότητά τους εξαρτάται από πού να αγοράσουν τζελ για την ενίσχυση της δραστικότητας GetSize και προσομοιωτή του.

Εάν επί της επιφάνειας των δακτυλίων κόκορα έχουν άκαμπτα ένθετα ή ραγισμένο, μπορούν να προκαλέσουν ζημία και σχίσιμο των μαλακών ιστών. Από τη χρήση αυτού του κιτ θα πρέπει να εγκαταλειφθεί.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου getSize

Ρύθμιση για την τόνωση της στύσης και την αύξηση του πέους, γίνεται από τη γερμανική τεχνική, έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 1. Εξωτερική χρήση μόνο -. Δεν υπάρχουν δισκία και κάψουλες, μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες
 2. Ευκολία χρήσης -. Να κατανοήσουν την αρχή της λειτουργίας του συνόλου για λίγα λεπτά
 3. Το σωρευτικό αποτέλεσμα – με την τακτική χρήση, το αποτέλεσμα ενισχύεται
 4. OL>.

  Δεν είναι λιγότερο σημαντικό πλεονέκτημα – είναι το πόσο Get Μέγεθος για τη βελτίωση της στύσης. Είναι αρκετές φορές φθηνότερα από ό, τι δημοφιλή διεγερτικά δραστικότητα και αφροδισιακά. Η τιμή του φυσικού τζελ για το πέος διεύρυνση GetSize θα είναι ελάχιστες, αν το παραγγείλετε από το διανομέα άμεσα.

  Σε περίπτωση που πωλούνται από το σύνολο

  Παραγγελία Αποκτήστε το κρεβάτι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του: το κιτ θα αποσταλεί σε οποιαδήποτε διεύθυνση στην Ευρώπη και χώρες της ΚΑΚ. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια δωρεάν τηλεφωνική γραμμή που μπορείτε να καλέσετε για να διευκρινιστούν όλες τις

  αποχρώσεις. Εμπιστευτικότητα είναι εγγυημένη.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...