Νέα

Fish XXL – πόσο είναι το κόστος και αν αξίζει να αγοράζει

ψάρια Activator ψάρια Ψάρια XXL έρχεται με τη μορφή ενός ψεκασμού. Η δράση του είναι η ενεργοποίηση του καθενός, ακόμη και μικρά ψάρια που ζουν στο νερό, κρατήστε το στο σημείο αλιείας. ανάπτυξη διατύπωση και τη συσκευασία του δαγκώματος ενεργοποιητή πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες και επαγγελματίες ψαράδες για 3 χρόνια. Εξαιτίας αυτού, η αγορά ήταν μέσο, ​​με ένα μοναδικό, το αγαπημένο άρωμα των ψαριών.

Πολλοί ψαράδες ενδιαφέρονται για – τι θήραμα μπορείτε να πιάσει ψάρια με αυτό το σπρέι

Παγιδευμένη σχεδόν όλα τα είδη ψαριών, με τη βοήθεια αυτού του ενεργοποιητή. Αρπακτικών ψαριών και ήσυχο αγαπά τη μυρωδιά που παράγεται από αυτή κοκτέιλ των γεύσεων. πυκνότητα του το καθιστά δύσκολο να θολώνει το δόλωμα και το θήραμα, μαγευτικό στην μυρωδιά της συσκευασίας ψαριών, τη μετάβαση από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές προς την κατεύθυνση του επίκεντρου του άρωμα.

Η πείνα προκαλείται από τη δράση των δραστικών ουσιών, αυξάνει ακόμη καλά-τρέφονται και ανενεργά ψάρια. Εκείνη τρέχει κυριολεκτικά στο δόλωμα σας. Οι πιο παρανοϊκή είδη, αισθάνονται ασφαλείς λόγω της σκοτεινής -. Καφέ ενεργοποιητή απόχρωση

XXL δόλωμα Ψάρια Ψάρια έχει το δικό του μοναδικό μυστικό όπλο του είναι ισορροπημένη, καλά επιλεγμένα συστατικά της συνταγής.

Η σύνθεση του ενεργοποιητού δαγκώματος Fish XXL

Αυτό ήταν το έργο των επιστημόνων σε διάφορες χώρες, γι ‘αυτό το λόγο, η σύνθεση ήταν μοναδικό και περιλαμβάνει 4 συστατικά:

  1. Το εργαλείο, το οποίο περιλαμβάνει ένα από τα αγαπημένα όλων των ψαριών, των λιπών και των πρωτεϊνών είναι το πετρέλαιο κάνναβης. Έχει μια πολύ ισχυρή μυρωδιά -. Το άρωμα είναι ένα από τα αγαπημένα ειρηνικά ψάρια προσελκύει την κατσαρίδα, Ραντ και άλλα μικρά τρόπαια
  2. άρωμα, προσελκύοντας τα ψάρια διαφόρων μεγεθών – το άρωμα της Καφρός ασβέστη. Φρούτα με μεγάλες knolls και έχει ξινή γεύση. Αλλά το καρύκευμα, καθώς και σε υγρά καθιστώντας τα φύλλα του φυτού. Έχουν μια πολύ ισχυρή και επίμονη οσμή. Μεγάλες γλήνι, τσιπούρα θα ήταν επιθυμητή.
  3. Ένα φυτό που μοιάζει με διασταύρωση μεταξύ κρεμμύδι και το σκόρδο, με ένα έντονο, επίμονο και πικάντικη οσμή και γεύση είναι ελέφαντα σκόρδο. Αυτό το άρωμα προσελκύει τις πιο μεγαλύτερες άτομα από τα αρπακτικά ζώα.
  4. Μια ουσία με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και αμινοξέα είναι μία πρωτεΐνη του αστακό. Ψάρια, αγάπη θήραμα «ίχνος», θα έρθουν σε δόλωμα σας. Μπορεί να είναι παχύχελου, γατόψαρο και άλλα.

Αυτή η σύνθεση έχει τα πλεονεκτήματά της και σας επιτρέπει να πιάσει ψάρια τρόπαιο.

Πλεονεκτήματα της χρήσης

Χρήση του Fish XXL ενεργοποιητή σπρέι, κάθε ψαράς παίρνει την ευκαιρία να σκιαγραφήσει το μεγάλο ψάρι, σύμφωνα με τις ζηλιάρης βλέμματα των γειτόνων θαμπό στις όχθες του ποταμού:

  • Η πρόκληση της προσέλκυσης δόλωμα, δεν θα περιμένει για το δάγκωμα. Ο ταχύτερος ψάρια αμέσως, χωρίς προετοιμασία για να επιτεθεί στο δόλωμα. Ως εκ τούτου, θα λίμνη, δεν θα πρέπει να πάρει πολύ ζεστά ρούχα, η αλιεία θα είναι ενεργή και θα πρέπει να ενεργά κουνώντας τα χέρια του, viviva τρόπαιο.
  • Χάρη στη μυρωδιά του ελέφαντα σκόρδο αυξάνει την πιθανότητα σύλληψης ενός μεγάλου λούτσος ή walleye.
  • Μια πανάκεια, συνεπάγονται όχι μόνο τα αρπακτικά ζώα, αλλά ειρηνικά ψάρια. Ως εκ τούτου, πάτε για ψάρεμα, αφιερώστε λίγα τύπους εξοπλισμό και τις ράβδους.
  • Περιβαλλοντικά ασφαλές προϊόν, ασφαλές για τα ψάρια και τους ανθρώπους. Δεν είναι εντυπωσιακό απροστάτευτες περιοχές του δέρματος.

Η αρχή του ψεκασμού Fish XXL

Όπως γνωρίζετε, τα ψάρια έχει εξαιρετική ευαισθησία σε οσμές. Μπορούν να ανιχνεύσουν στη στήλη του νερού, ακόμη και μια μικρή, αόριστη άρωμα σε μεγάλη απόσταση από τον τόπο της χύτευσης. Ένα πυκνό και έντονο άρωμα, το χρώμα τους προσελκύουν διαφορετικά είδη ψαριών. Εάν η walleye, πέρκα και άλλα αρπακτικό πηγαίνει με τη μυρωδιά του αμινοξέα από πρωτεΐνη αστακό, plotwise και Rudd θα συρρέουν σίγουρα στη μυρωδιά του ασβέστη. Με βάση αυτή την αρχή, η αρχή λειτουργίας των ψαριών XXL.

Με δρουν στους υποδοχείς που δίνει στο ψάρι το αίσθημα της πείνας. Τακτοποίηση στο βλεννογόνο, η μυρωδιά επηρεάζει τον εγκέφαλο των ψαριών, λέγοντάς της ότι είναι πεινασμένος και δείχνει το δρόμο της προς την πηγή του αγαπημένη γεύση. Αφήνει τα πάντα και πηγαίνει στο γάντζο σας. Εδώ είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική μέθοδος αλιείας προσφέρει το σπρέι με πλούσιο άρωμα.

Highlights Ψάρια XXL

Το δόλωμα πρέπει να το χειριστεί, πριν να ρίξει την ταχύτητα στο νερό. Ανεξάρτητα από το είδος του δολώματος και τον χρόνο χρήσης της, υποβάλλεται σε επεξεργασία με ένα ρεύμα του ψεκασμού, αρκετές φορές πιέζοντας το στέμμα. Αν ειρήνη δόλωμα αρκετό για λίγα κλικ, το δέλεαρ των πειρατών ποταμού αντιμετωπίζεται με 5 -7 φορές.

Μετά από τρεις αποτυχημένες τσιμπήματα, αλλάξτε το δόλωμα και ψεκάστε με σπρέι. Χειμώνα ή καλοκαίρι αλιείας θα πρέπει να εθιστεί με την ενεργό ψάρια και ένα σημαντικό αλιευμάτων. Χρησιμοποιήστε Ψάρια XXL ενεργοποιητή ψεκασμού και να απολαύσουν το ποτάμι με τη σιωπή και τα αιχμηρά χτυπήματα των αρπακτικών.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...