Νέα

Electricity saving box – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, πρωτότυπα ή αξίζει τον κόπο

& nbsp?

Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Χρόνο με το χρόνο τα ποσοστά αυξήσει όλο και περισσότερο. η ίδια η ανθρωπότητα, για να διευκολύνει τη ζωή σας αποκτά νέα gadgets που βοηθούν χωρίς να ξοδέψει πολύ χρόνο, προσπάθεια για να κάνουν τα καθημερινά πράγματα: καθαρό, μάγειρας, κάνει το πλυντήριο. Ακόμη ένα συνηθισμένο σπίτι είναι δύσκολη χωρίς συσκευές όπως η τηλεόραση, ο υπολογιστής, βιντεοπαιχνίδια. Ολόκληρη η ζωή μας βασίζεται στην τακτική χρήση τους. Με υψηλότερες τιμές, πολλοί ψάχνουν να μειώσουν το κόστος χρήσης. Τώρα για την πώληση υπάρχουν ειδικά για την εφεύρεση της εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ιδιαιτερότητα της επίδρασής της βασίζεται στη μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος κατανάλωσης. Ο μετρητής αυξάνει λιγότερες κιλοβατώρες με τη χρήση ειδικών συσκευών. Η συσκευή έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με γερμανική τεχνολογία. Ευτυχώς, αυτό δεν επηρεάζει το κόστος της, ως εγγύηση μιας μακράς ζωής.

Ήδη σε πολλές χώρες της Ευρώπης, με τη βοήθεια των μεταξύ τους μειώνει electrostate 30%. Αν το φορτίο είναι μεγάλο, η απόσβεση θα είναι γρήγορη – λίγους μήνες θα είναι αρκετό.

Εμφάνιση ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Η συσκευή είναι ένα πλαστικό ορθογώνιο κουτί γκρι – μαύρο χρώμα. Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν τα LED που σηματοδοτούν τις λειτουργίες. Από την άλλη πλευρά, είναι μια τυπική πρίζα. Επίσης στο πίσω μέρος είναι μια περιγραφή των τεχνικών δεδομένων:

 • Τάση 90 έως 250 V,
 • Συχνότητα 50 έως 60 Hz,
 • Τοποθετήστε ένα μέγιστο των 15 000 W

Προδιαγραφές ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Η εξοικονόμηση από τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας εξαρτάται από την τεχνική που χρησιμοποιείται. Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται:

 • Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των ισχυρών ηλεκτρικών συσκευών: πλυντήρια ρούχων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, Στεγνωτήρας μαλλιών, κλιματισμό, οικονομική δίνει τη δυνατότητα να μειώσει τις δαπάνες για ενοίκιο έως 50%?
 • Η χρήση των ηλεκτρική κουζίνα, σίδερο, φούρνοι μικροκυμάτων, πλάσμα, θρόισμα μέχρι θερμότητας συμβαίνει με εξοικονόμηση 45% της ηλεκτρικής ενέργειας?
 • Η χρήση του ψυγείου, ο ηλεκτρικός κινητήρας του λέβητα γίνεται φθηνότερη κατά 40%?
 • βραστήρας, καφετιέρα, τοστιέρα, φως κατανάλωση λαμπτήρα μειώνεται στο 35%?
 • Εργαλεία όπως:. Τρυπάνι, τρυπάνι σφυρί, παζλ, κυκλικής πλάκας που χρησιμοποιείται με όφελος μείον 30% του κόστους
 • Η υγρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 85%. Ως εκ τούτου μπανιέρα, σάουνα, πισίνα δεν είναι κατάλληλο για τη σύνδεση του.
 • Ένα μέσο είναι περισσότερο από αρκετό για ένα διαμέρισμα. Να αντέχει τάση από 5 έως 19 kW. Συνολικό βάρος της συσκευής με συσκευασία 170 g, χωρίς αυτό – 125 g Επιλογές: 12 x 7 x 4 cm η Εγγύηση διαρκεί ένα χρόνο μετά την αγορά

Ειδικές απαιτήσεις για την ηλεκτρική συσκευή ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας δεν χρειάζεται. . Ταιριάζει ένα πρότυπο δίκτυο. Αν το φορτίο υπερβαίνει τον κανόνα για μία συσκευή, θα πρέπει να αγοράσουν πολλά.

Πώς λειτουργεί Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας εύκολο στη χρήση. Αρκεί να συνδεθεί με μια πρίζα όπως οποιοδήποτε εξοπλισμό. Η αρχή της δράσης της συνίσταται στο φιλτράρισμα των ηλεκτρικών μάζας πρόωσης. Όπως θυμόμαστε από τη φυσική, ενέργεια χωρίζεται σε ενεργό και αντιδραστική. Ενεργό ανάγκη για ποιότητα μακροπρόθεσμη απόδοση των ηλεκτρολόγων μηχανικών στην καθημερινή ζωή. Το άλλο, χωρίς διέξοδο, που διακινούνται μέσω των καλωδίων χωρίς την χρήση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, λόγω αυτού, το ρεύμα αυξάνει την κατανάλωση, η αυξημένη πρόσθετη ηλεκτρική πίεση, υπάρχουν επικίνδυνα για τον άνθρωπο της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Ο ρόλος των οικονομιών που βοηθά να το αφαιρέσετε electrojet έδαφος από το ηλεκτρικό δίκτυο. Μετά από αυτό, το χαμηλότερο ο καταναλωτής ηλεκτρικού ρεύματος. Ο εξοπλισμός απαιτεί λιγότερη ηλεκτρική. Έτσι, τη μείωση των δαπανών για τις δημόσιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, specialdevice:

 • Μέρη ηλεκτρικής ενέργειας για ενεργού και αέργου. Οι τελευταίοι ζιζάνια έξω, καθιστώντας το δραστικό. Ανάγκη ενέργεια αποθηκεύεται και πηγαίνει στην επεξεργασία.
 • κατευθύνει αποτελεσματικά energomachine, να κατανέμει ομοιόμορφα, εμποδίζοντας το φαγητό. υπέρταση δικτύου.
 • Δεν εξαπατά αντι – οικονομικές εργασίες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην διαταραχθεί η λειτουργία του μετρητή. Δεν επηρεάζει τους αριθμούς, δεν τους παίρνει πίσω, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για τη νομιμότητά της.
 • Έχει υψηλή απόδοση, η οποία επιβεβαιώνεται επιστημονικά με τη διεξαγωγή ειδικών μελετών και δοκιμών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ακόμα και για τα δικά τους πραγματικά κάνει τη ορισμένοι από αυτούς να ελέγχουν την ποιότητα των πράξεών του.
 • Ένα θετικό αποτέλεσμα για τις συσκευές, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής τους. Προστατεύει τον εξοπλισμό από την βλαβερή επίδραση της δύναμης electrojet.
 • Κάθε ηλεκτρικό μηχανισμό, και η συναλλαγή ίδιο εκπέμπει ηλεκτρικό πεδίο, το οποίο είναι κακό για τα έμβια όντα. Η εφεύρεση απομακρύνει αυτά τα επιβλαβή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
 • Επιπρόσθετα προστατεύει το πλέγμα από την ατμοσφαιρική κύμα, μετατρέποντας την ενέργεια electrojet σε τέτοιες απαραίτητο δραστικό.
 • Ηλεκτρικά ροή ομαλοποιείται λόγω της επίδρασης των συσκευών εξοικονόμησης ενέργειας. δομή Usovershenstvuetsya elektropotok. Μειωμένη στάθμη απώλειας της ηλεκτρικής εργασίας για την αντίσταση, εμποδίζοντας ξαφνικές αλλαγές που στο πλέγμα.
 • Χάρη στη βελτίωση της ποιότητας των electromass, ηλεκτρικής ενέργειας είναι πιο σταθερά και ομοιόμορφα. Δεν υπάρχει επιπλέον υπερθέρμανση, δονήσεις, θόρυβο.
 • Αυτή η αγορά πληρώνει για τον εαυτό της μετά από δύο μήνες χρήσης. Πιο ακριβή αποτελέσματα εξαρτώνται από την ένταση του δικτύου. Η μεγαλύτερη είναι, τόσο πιο γρήγορα θα πληρώσει μακριά.
 • Η χρήση της εφεύρεσης δεν επιτρέπει μόνο ξοδεύουν λιγότερο, αλλά για να κρατήσει τις συσκευές σε καλή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τις βλαβερές ακτινοβολίες.

Χαρακτηριστικά Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Εύκολο στη χρήση σας επιτρέπει εύκολα σε κάθε άτομο να το χρησιμοποιήσει στο διαμέρισμά μου ή στη χώρα. Συνδέστε το κατά προτίμηση στο πλησιέστερο υποδοχή μετρητή, έτσι ώστε να καλύπτει το μέγιστο της ισχύος.

Θεωρείται ότι είναι απολύτως νόμιμη, καθώς δεν είναι αντίθετη προς το δημόσιο συμφέρον.

Συσκευή ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας δεν επηρεάζει το μετρητή, δεν λαμβάνει τα στοιχεία πίσω, δεν σταματά.

Όλα τεχνικό εξοπλισμό στο σπίτι, διαμέρισμα, γραφείο λειτουργεί λόγω των μαγνητικών πεδίων που εμφανίζονται στο πλέγμα. Όλες οι συσκευές κατά τη διάρκεια της εργασίας τους αποτελούν το επαγωγικό φορτίο. Αυτεπαγωγή δεν αλλάζει την τρέχουσα. Σε ό, τι περνάει από το ρεύμα φορτίου, της μετατόπισης φάσης των σημερινών και electroprecizia. Αυτό σημαίνει ότι σε ένα δίκτυο electrojet υπάρχει ενέργεια, που δεν φέρουν πολύ καλή. Δημιουργεί μόνο ένα άχρηστο μαγνητικό πεδίο επαγωγική electroprecizia. Η ροή της ανεπιθύμητης ενέργειας μέσω των καλωδίων δημιουργεί επιπλέον θερμότητα και επιπλέον ηλεκτρικές απώλειες. Οι καταναλωτές πληρώνουν για την πραγματική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και σχεδόν άλλοι τόσοι αμοιβών για πρόσθετες απώλειες. Η αποστολή των οικονομιών να μειώσει το άεργο ρεύμα στη διανομή. δίκτυο και αφαιρέστε περιττό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας.

Η συσκευή για την εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να διαιρεθεί σε 5 συμβατικές μονάδες. Κάθε μονάδα είναι διασυνδεδεμένο με το άλλο. Από ομαλή δράση τους εξαρτάται από τη μείωση της χρήσης ενέργειας.

Τα κύρια μπλοκ (modules):

 • Ο Διαχειριστής – δουλειά του είναι να διανέμουν τάση ομοιόμορφα, για την εξάλειψη των ηλεκτρο ενέργειας, με ένα μέρος για να το αλλάξετε σε ενεργό. Έτσι μειώνει την χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Ασφάλεια – υπεύθυνη για την ασφάλεια των συσκευών σε περίπτωση απότομης αύξησης των δικτύων ή αστραπή. Έτσι, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αγοράσετε ειδική προστασία των συσκευών ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Φίλτρο εξαλείφει ενεργά αρμονικών ρευμάτων, τα επίπεδα παραμόρφωσης σήματος. Λόγω αυτής της ικανότητας οι συσκευές στο σπίτι θα διαρκέσει περισσότερο.
 • Ενότητα διόρθωση του συνημίτονου της «Φ». Η ουσία του στην ανώτερη δύναμη. Η άεργος ισχύς κατανέμεται ομοιόμορφα. Η ζήτηση γίνεται πιο οικονομική, η απώλεια του λόγω της θέρμανσης του καλωδίωσης μειώνεται.
 • Αποζημίωση – Ο στόχος του είναι να καθοδηγήσει ομοιόμορφα το φορτίο κατά τη διάρκεια των φάσεων. Χάρη σε αυτόν, η συντήρηση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού γίνεται πιο προσιτή.

Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι πολλές οικογένειες στην Ευρώπη εδώ και πολύ καιρό με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας και ικανοποιημένος με το έργο του. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που έχει ήδη βοηθήσει για να σώσει κάθε δεύτερη οικογένεια.

Πού και πώς να χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας

μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο διαμέρισμα, ιδιωτικό σπίτι, στη δουλειά, στο κατάστημα, γραφείο, εργαστήριο. Εκτός από τη χρήση του στις εγκαταστάσεις οποιαδήποτε παραγωγή περισσότερο από δικαιολογημένη δεδομένου ότι τα ποσοστά της ηλεκτρικής ενέργειας για τις επιχειρήσεις είναι υψηλότερη από ό, τι για τους απλούς ανθρώπους. Εάν το μέγιστο επίπεδο τάσης στο δίκτυο πάνω από 19.000 βατ, θα πρέπει να σκεφτείτε για την αγορά πολλά οικονομικά και ασήμαντη βελτίωση της εσωτερικής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Συσκευή ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας το βάλετε στην πρώτη από την υποδοχή μετρητή για να είναι σε θέση να πιάσει και να καθαρίσει τις ροές ενέργειας. Αυτό είναι αρκετό.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, για τη λειτουργία του μηχανισμού αρχίζει αμέσως, διήθηση και μετατροπή electrojet ροές. Στα αισθητή αποτελέσματα πρώτου μήνα.

τιμή ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Το κόστος των οικονομιών σχετικά υψηλό. Από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, μπορείτε να κάνετε μια αγορά με 50% έκπτωση.

Η τιμή:

 • Ουκρανία – μπορεί να αγοραστεί κατά μέσο όρο 450 UAH
 • Ρωσία – η τιμή θα φτάσει το 1 790 ρούβλια
 • Λευκορωσία – 498 000 ρούβλια Λευκορωσίας,
 • Κιργιστάν – 2 000 κιλά,
 • Καζακστάν – 7.100 σκηνή
 • Μολδαβία – 600 λέι

.

Πού να αγοράσουν ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας

Από το στοιχείο είναι δημοφιλής και η ζήτηση είναι μεγάλη, ένα τεράστιο αριθμό των αλλοιωθεί συσκευές. Για να μην πέσουμε στην παγίδα των απατεώνες και να αγοράσετε γνήσια προϊόντα, είναι καλύτερα να αγοράσουν ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Παραγγελία μπορεί να γίνει απ ‘ευθείας στην ιστοσελίδα της.

Εύκολη φόρμα παραγγελίας θα επιτρέψει ένα απλό, γρήγορο, εύκολο να κάνει μια αγορά. Είναι αρκετό για να καλύψει ένα ειδικό αναδυόμενο παράθυρο για να δώσει τα στοιχεία σας: Επώνυμο Όνομα πρώτο μεσαίο όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου. Μετά την παραγγελία, τις επαφές Διευθυντής ο πελάτης για να επιβεβαιώσετε την αγορά.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *