Νέα

Dynamite – το δάγκωμα ενεργοποιητή, απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσουν,

Dynamite – χρειάζονται μόνο ένα ευρύχωρο δοχείο
Activator δαγκώσει Dynamite προσελκύει τα ψάρια σαν μαγνήτης. Ο καθένας ξέρει πόσο καλό είναι το δάγκωμα είναι όταν η υδροδότηση. Αλλά το αποτέλεσμα είναι σημαντικά βελτιωμένη, αν χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο. Είναι παρόμοια με το δόλωμα, με τη μορφή δισκίων, γνωστή σε όλους από εδώ και πολύ καιρό. Brown και μουντό στην εμφάνιση, όμως, παρέχεται ένα καλό αποτέλεσμα. Activator τις δάγκωμα πράξεις με παρόμοιο τρόπο, αλλά πολύ ισχυρότερη. Είναι αποτελεσματική σε διάλυμα για εμποτισμό δόλωμα ή δέλεαρ. Αν δεν υπάρχει κατάστημα δόλωμα, και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καταπληκτικό, διαβάστε τις κριτικές για Dynamite στο Διαδίκτυο και κάντε την πρώτη σας παραγγελία.

Dynamite -Truth ή όχι;

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Activator το δάγκωμα χρησιμοποιείται για να κάνει το δόλωμα ή δόλωμα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τα ψάρια. Μεθυσμένοι άτομα που πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα και συνεχώς προσπαθεί να ικανοποιήσει την πείνα του. Ο ίδιος από μόνη της δεν μπορεί να ικανοποιήσει το εν λόγω ψάρι, διότι έχει χαμηλή θρεπτική αξία. Κάθε δόλωμα αλιεύονται αυτή τη στιγμή εκεί, σίγουρα θα πρέπει να επιτεθεί.

Το μόνο που χρειάζεται να επιλέξετε το σωστό μέρος. Σύμφωνα με τις αλιευτικές τακτικές για μεγάλης κλίμακας αλιευτικό σκάφος βρίσκεται απέναντι από το σημερινό με δύο άγκυρες: πλώρη και την πρύμνη. Τροφοδότης μπορεί να είναι τόσο ένα για όλες τις ράβδους (μια τυπική περίπτωση), τόσο μεμονωμένα όσο και για κάθε ταχύτητα χωριστά. Δεν θα πρέπει να σταματήσει την επιλογή σας σχετικά με τα κανάλια με γρήγορο ρεύμα, διαφορετικά το πλοίο θα αναπτύξει. Και κατά την αλιεία από την ακτή, βυθίστε το δόλωμα σε ένα διάλυμα δυναμίτη, και μια καλή ψαριά είναι εγγυημένη.

Το κόστος Dynamite

Μία συσκευασία ενεργοποιητή nibble που περιέχει πέντε σάκους, ισοδύναμη στην τιμή των 7-10 kg νωπού τούρνα. Ανάλογα με την περιοχή που κάνετε την αγορά. Με δεδομένο το σημερινό ποσοστό του πληθωρισμού, θα ήταν πάρα πολύ σκληρή για να κάνουν τους επισκέπτες μας πληρώνουν για τα ψάρια. Αφήστε τον εαυτό μου, αλλά ο πωλητής θα σας στείλουμε ένα Dynamite, το κόστος των οποίων είναι μόνο ….

Ένα πακέτο αυτό καταπληκτικά εργαλεία είναι αρκετό για περίπου τρεις τροφοδότες των μεσαίου μεγέθους. Εάν ο αριθμός των koltsovki μία πλευρά του σκάφους, είναι απλά αρκετό για να πάρουν το χρόνο τους στο μέγιστο πλεονέκτημα και να πιάσει για να ανακτήσει όλα τα έξοδα.

Η οφέλη Dynamite

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι λούτσος δεν είναι πάντα πρόθυμοι να δαγκώσει μετά το γεύμα, το δάγκωμα ενεργοποιητής μπορεί να είναι ένα πραγματικό όφελος για κάποιον που θέλει να ανακτήσει το σύνολο των εξόδων τσιπούρας του. Σε μία τυπική περίπτωση, μία συμπληρώματα φακελάκι διαρκεί για περίπου τρεις ώρες της ανεξέλεγκτης ψαριών. Σύμφωνα με τα πειράματα, οι κρύσταλλοι του να γίνει επιτυχία σε μισή ώρα μετά την έναρξη της εφαρμογής των κεφαλαίων. Cant πάει ενάντια στη ροή προς τη μυρωδιά και τελικά βρίσκει την ταχύτητα.

Το κύριο πλεονέκτημα είναι μετρημένη κατανάλωση. Η συγκέντρωση δεν είναι τυποποιημένη, και οι αριθμοί στη συσκευασία παρέχονται μόνο για κατά προσέγγιση προσανατολισμού στο δάγκωμα ενεργοποιητή ροής. Μπορεί να διαλυθεί μία φορά όλα τα δόλωμα, ή, εν απουσία του κοιλώματος, βυθίστε το ακροφύσιο σε ένα κομμάτι σε έναν χρόνο και παρατηρήστε το αποτέλεσμα.

Η συστατικά Dynamite

Είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς προκαλεί το κοινό να επιτεθεί στην ράβδο, αλλά αυτό συμβαίνει κάθε φορά που το νερό παίρνει λίγο δώρα χρήματα. Είναι κατασκευασμένο από το μοναδικό ουσίες, και η σύνθεσή του δεν αποκαλύπτεται.

Κάτι όπου μπορείτε να βρείτε κάποια δεδομένα, αλλά ο κατάλογος των συστατικών που απαριθμούνται απέχει πολύ από την ολοκλήρωσή της. Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να έχουν, τι είδους, και να σφυρηλατήσει αυτός ο ενεργοποιητής είναι δροσερό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν παρέχει σαφείς εικόνες της συσκευασίας: έτσι οι επιτιθέμενοι είναι πιο δύσκολο να τα παραποιημένα προϊόντα

.

Μεταξύ των συνιστωσών μπορείτε να βρείτε ουσίες, όπως φυτικά έλαια ή ιχθυάλευρα. Είναι γνωστό ότι οι ουσίες αυτές ξεχωριστά χρησιμοποιούνται συχνά από τους αλιείς να προσελκύσει τα ψάρια. Φυσικά, το μυστικό για την άλλη. Και κανείς δεν μπορεί να πει, γιατί αυτό είναι ένα εμπορικό μυστικό του κατασκευαστή.

Η αρχή της λειτουργίας Dynamite

Η αρχή της δράσης του ενεργοποιητή το δάγκωμα ανοίγει, χάρη στις μεγάλες επιστημονικές έρευνες. Τα ζώα και τα ψάρια αντιλαμβάνονται τον κόσμο διαφορετικά, έτσι ώστε οι παράγοντες δεν έχουν νόημα για το άτομο, αθόρυβα και αποτελεσματικά να εκτελέσει τις απαιτούμενες εργασίες. Αποθαρρύνει σκυλιά υπερήχων, και τα ψάρια έλκονται από το πράσινο λάμψη, αλλά το Dynamite ασκεί την επίδρασή του επηρεάζοντας τους υποδοχείς του νευρικού συστήματος.

Είναι γνωστό ότι η μυρωδιά που αθόρυβα την πρώτη πέτρα στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Οι φερομόνες, που επηρεάζουν το οσφρητικό σύστημα, είναι κυριολεκτικά αναγκασμένοι ζευγάρια να παντρευτούν. Ομοίως, ο ενεργοποιητής του δαγκώματος προκαλεί την ανεξέλεγκτη ψάρι να θρέψουν όλους που παίρνει το πρόσωπό της.

Οδηγίες χρήσης δυναμίτη

Τρεις koltsovki σας επιτρέψει να πιάσει όχι λιγότερο από 7 κιλά φρέσκο ​​ψάρι σε τρεις ώρες. Αλλά με τη διαθεσιμότητα του δυναμίτη, ο αριθμός αυτός πιθανώς θα τριπλασιαστεί. Και εδώ είναι το πώς:

  • χρησιμοποιείτε πάντα μόνο ένα τροφοδοτικό με το δόλωμα, επεξεργασία εργαλείο στοιχεία για όλα τα καλάμια σας, επειδή στύλος δεν είναι η ποσότητα, αλλά η μυρωδιά. Χρειάζονται περίπου το ένα τρίτο του σάκου.
  • Βάλτε koltsovki στη σειρά, βάλτε στον τροφοδότη τις συνήθεις ψίχουλα ψωμιού ή οποιοδήποτε άλλο δόλωμα, ανάλογα με το ποιος κυνήγι, και να πιάσουμε δουλειά. Μόνο ένας από τους τροφοδότες περιλαμβάνει δόλωμα, επεξεργασία Dynamite.
  • Crackers είναι συνήθως πολύ περισσότερο από τρεις ώρες, οπότε μετά από αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να εφαρμόσει το επόμενο τρίτο του σάκου.
  • Ένα πακέτο για περίπου 9 ώρες αλιείας, αλλά η κατανάλωση εξαρτάται από τον τύπο του δολώματος. Οι δηλώσεις δοκιμή η δεξαμενή ψαράδες προϊόν είναι γεμάτη πολύ πιο γρήγορα, έτσι ώστε το υπόλοιπο του ενεργοποιητή δαγκώματος θα βοηθήσει την επόμενη φορά για να πιάσει περισσότερα.

Προσοχή! Να είστε προσεκτικοί για να μην συρρέουν στη μία πλευρά του πλοίου για να τυλίξει το θήραμα, ιδιαίτερα στην ταραγμένη θάλασσα στη λίμνη.

Προσοχή! Υπάρχουν αντενδείξεις Dynamite

Δεν συνιστάται η χρήση δυναμίτη όποιον έχει παρατηρήσει:

  • αξιοσημείωτη καθυστέρηση στην ανάπτυξη? παραμόρφωση των χεριών, την πρόληψη της χρήσης εξοπλισμού? εκφράζεται αποκλίσεις με τη μορφή ενός θώρακα, που δεν δίνουν πώς να συλλάβει το δίχτυ πεταλούδα? παραμόρφωση της πυέλου, μη επιτρέποντας το σωστό να σκύψουν για να τραβήξει το θήραμα έξω από το νερό.
  • Ισχαιμική καρδιοπάθεια, αορτικό ανεύρυσμα, οποιαδήποτε οξεία καρδιαγγειακή νόσο και χρόνιες κατά την οξεία φάση, αγωγιμότητα διαταραχή των κοιλιών, κολπική μαρμαρυγή, υπέρταση.
  • αναπνευστική ανεπάρκεια σε μεγάλο βαθμό στη θέα του εντυπωσιακού ψάρια? αντιρροπούμενη καρδιακή ανεπάρκεια? άσθμα στη βαριά μορφή (έτσι ώστε να μην ασφυκτιούν από χαρά).
  • πυρετό, φλεγμονές, έλκη? οξείες μολύνσεις που μεταδίδονται από αερομεταφερόμενα σταγονίδια.
  • Νοσήματα του αίματος.
  • Η αθηροσκλήρωση? ανεπαρκή εγκεφαλική ροή αίματος, επιδείνωση η αντίδραση στο βαθμό που είναι αδύνατο να χτυπήσει θήραμα.

Για μια πιο πλήρη λίστα των απόλυτες αντενδείξεις για τον ενθουσιασμό, που προκαλείται από μεγάλες ποσότητες αλιευμάτων μπορούν να βρεθούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Υπενθυμίζουμε ότι σχετικές αντενδείξεις είναι κυρίως σχετικό στην οξεία φάση των χρόνιων ασθενειών, όπως η ισχιαλγία, χολοκυστίτιδα, χρόνια ηπατίτιδα, ρινίτιδα, ωτίτιδα, κλπ.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το επίπεδο των αντενδείξεων μπορεί να είναι ουσιαστικά ομαλή, αν τα ψάρια με έναν έμπειρο βοηθό. Μην ξεχάσετε να φέρετε μπάντα του AIDS!

Αξίζει να Dynamite;

Είναι σαφές ότι δεν θα προσφέρει τίποτα κακό. Activator δάγκωμα Dynamite αξίζει να το σκεφτώ δύο φορές, και στη συνέχεια να λάβει και δοκιμασία στην πράξη. Οι έμπειροι ψαράδες λένε για τα πραγματικά περιστατικά καλό ψάρεμα ακόμα και σε κακές, φτωχές περιοχές παραγωγής.

Ενημέρωση Dynamite

Αλεξάνδρου, 22 ετών, .
“Όταν ο φίλος μου στη μοτοσικλέτα πήγε το βράδυ για τα καβούρια να τους μεταφέρει σε ένα τοπικό περίπτερο, ακριβώς σε περίπτωση, φέρει μερικά zakidushek. Ι Πιστεύω στον εαυτό μου, τι θα γινόταν αν κάτι δαγκώσει. Επειδή οι καρκίνοι θα παραδοθούμε, και αύριο, μετά τις ομιλίες, δεν υπάρχει τίποτα, αλλά ζυμαρικά. αλλά αν σούπα … Λοιπόν, στο Γενικό ήρθε ακατέργαστη για καβούρια, και στη συνέχεια κάθε λέει ότι την άλλη μέρα, ένας φίλος του έδωσε μια τσάντα της Dynamite. Φανοί το δόλωμα και άρχισε να πιάσει. σε γενικές γραμμές, και καραβίδες που αλιεύονται τα ψάρια. το αυτί αποδείχτηκε πολύ νόστιμο

“Eugene, 35 ετών,
” αποφάσισα να πάω μια φορά σε ένα αλιευτικό ταξίδι για να χαλαρώσετε. Ειλικρινά, ο ψαράς από την απολύτως καμία. Αλλά οι φίλοι μου συνέστησε να αγοράσει το δυναμίτη, εξασφαλίζοντας μια καλή ψαριά. Splurged, όμως, και δεν θέλουν να πληρώσουν το ίδιο ποσό. Έφτασε στη σκηνή, βυθίζεται το δόλωμα μέσα στο διάλυμα, που φυτεύτηκαν, κάθεται μπροστά. Τίποτα! Τότε αποφάσισε να ρίξει λίγο δόλωμα, βοήθησε αρκετά γρήγορα. Το δάγκωμα πήγε! Πιασμένος σε μισή kg ψαριού την ημέρα 10. Τώρα συχνά θα πάτε για ψάρεμα.

“Αντρέι Leonidovich, ψαρά, αθλητής,,
” Dynamite περιέχεται σε μικρές συσκευασίες πυκνό μέταλλο, έχει μια ήπια οσμή, εύκολα αραιώνεται με καθαρό νερό. Όταν χρησιμοποιείται για το νερό, τα ψάρια έδειξαν αυξημένο ενδιαφέρον στο δόλωμα, τα αλιεύματα υπερέβησαν την κανονική. Είναι δύσκολο να πούμε αν θα δαγκώσει τους ψαράδες στέκεται στην ίδια ακτογραμμή. Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται να επιλέξετε απομονωμένα μέρη. Ιδανική για να φύγει από τη φύση με όλη την οικογένεια την ίδια στιγμή και να χαλαρώσετε από την αγγαρεία του τη φασαρία της πόλης. Και θα δαγκώσει ενεργοποιητή! Καλή τύχη σε όλους ψάρεμα».

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...