Detonic από κυστίτιδα - πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;
Υγεία

Detonic από κυστίτιδα – πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;

Φλεγμονώδεις παθήσεις της ουροδόχου κύστης προκαλέσει μεγάλη δυσφορία. Ανακαλύπτοντας τα χάπια κυστίτιδα Detonic, θα είστε σε θέση να απαλλαγούμε από όλα τα προβλήματα που προκαλούνται από την ασθένεια. Φυσικό προϊόν έχει γίνει μια πραγματική ανακάλυψη στον τομέα της ουρολογίας.

Περιγραφή Detonic

κυστίτιδα – μια πολύ κοινή ασθένεια που προκαλείται από την ανάπτυξη των φλεγμονώδεις διεργασίες στα όργανα του ουροποιογεννητικού συστήματος. Κυρίως εμφανίζεται σε γυναίκες λόγω των ανατομικών χαρακτηριστικών. ίδια Νόσος δηλωτικά δυσάρεστα συμπτώματα μπορεί γρήγορα να προχωρήσουν

Detonic -. αποτελεσματικών και όλα-τα φυσικά κάψουλες από κυστίτιδα, τα οποία εξουδετερώνουν γρήγορα την ασθένεια, να

μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο υποτροπής, εμποδίζουν την ανάπτυξη

των επιπλοκών.

Χαρακτηριστικό Detonic

Detonic της κυστίτιδας – αποτελεσματικό συμπλήρωμα, η οποία αναστέλλει ενεργό αναπαραγωγή των βακτηρίων, μείωση του πόνου και της φλεγμονής και έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία της ουροδόχου κύστεως. Στο πακέτο 15 ειδικά καλύμματα λαχανικών. τύπου Premium καθιστά χάπια κυστίτιδα όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Konsultatsialary ελεύθερη διαβούλευση

Οι δραστικές φυσικά εκχυλίσματα μιας σύνθεσης είναι:

 • Cranberry – προσφέρει έντονη μικροβιοκτόνο δράση, έχει τις ιδιότητες των φυσικών αντιβιοτικών, φυσική θεραπεία για τα νεφρά πόνο. Η σύνθεση είναι τανίνες, η οποία παθογόνων αγώνα βοήθεια.
 • Bearberry -. Χαλαρώνει τους λείους μύες, ανακουφίζει τον πόνο και ομαλοποιεί τη διαδικασία της ουροποιητικής οδού, προφέρεται αντιμικροβιακό αποτέλεσμα
 • Ιππουρίδα – αντι-φλεγμονώδη και αναλγητικά αποτελέσματα, η πρόληψη του σχηματισμού πέτρας. Αντισπασμωδική δράση.
 • σύμπλεγμα βιταμινών -. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, επιταχύνει την αποκατάσταση και ενισχύει το αποτέλεσμα
 • μύρτιλο είναι μια πολύτιμη πηγή χρωμίου, μεταλλικά άλατα, αντιμικροβιακή δράση, μειώνει τη φλεγμονή, choleretic και διουρητική δράση. Έχει μια θεραπευτική επίδραση στο ουροποιητικό σύστημα στο σύνολό του.

Η σύνθεση του συμπληρώματος Detonic

Vasectomysraised ένα φυσικό αντιβιοτικό, λόγω της περιεκτικότητάς του σε τανίνες. Δεν δίνουν τα μικρόβια στερεώνονται στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων που οδηγεί σε death.Component τους Detonic από την κυστίτιδα έχει βακτηριοκτόνο, αντισηπτικό, διουρητικό, στυπτικό αποτέλεσμα για το ουροποιητικό σύστημα. Εξαλείφει φλεγμονώδεις διεργασίες στην κύστη. Επιπλέον, UVA URSI έχει μια χαλαρωτική επίδραση επί λείων μυών που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το σύνδρομο πόνου σε οξείες σύνθεση cystitis.The αυτού του φαρμακευτικού φυτού πυριτίου σε μεγάλες ποσότητες.

Αυτό ιχνοστοιχείο έχει θετική επίδραση στις εργασίες του ουροποιητικού συστήματος, δεν επιτρέπει να σχηματίσουν πέτρες βοηθά στην εξάλειψη του πόνου και μείωση της φλεγμονής. Έχει μια έντονη σπασμολυτική effect.These ουσίες έχουν τονωτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. την άμυνα του οργανισμού αρχίζουν να ενεργά την καταπολέμηση βακτηρίων, μυκήτων και ιών. Ανέστειλε την ανάπτυξη των επιβλαβών μικροχλωρίδας στα ουρογεννητικά όργανα απομακρύνονται οξεία φλεγμονή. Κάτω από την επίδραση της βιταμίνης συμπλόκου ανάκτησης λαμβάνει χώρα γρήγορα, και το αποτέλεσμα των επιμένει θεραπεία για μεγάλο σύνθεση time.The αυτών μούρα είναι πολύ πλούσια σε ευεργετικά συστατικά όπως το χρώμιο, ορυκτό άλας, χαλκού. Cranberries σκοτώνει τα επιβλαβή μικρόβια, εμποδίζει την εξάπλωση των παθογόνων μικροχλωρίδας. Επίσης έχει αντι-φλεγμονώδεις επιδράσεις, είναι ένα ήπιο diuretic.Konsultatsialary ελεύθερη διαβούλευση

Κάθε ένα από τα στοιχεία της Detonic

έχει την επίδρασή του, αλλά στο σωστό συνδυασμό των συστατικών ενισχύουν το έργο του άλλου, επιτυγχάνεται μια γρήγορη και καλό αποτέλεσμα.

Πώς λειτουργεί

Γνώμη expertenrat συνολικά practicipate Antonovich

Το συγκρότημα τύπου που αναπτύχθηκε από τους επιστήμονες για μια ισχυρή επίθεση σε όλους τους παράγοντες της νόσου. Ενίσχυση αιμοφόρα αγγεία, ανανέωση των ιστών του ουροποιητικού συστήματος, επιτάχυνση των μεταβολικών διεργασιών βελτιώνει την κατάσταση του καναλιού της ουρήθρας και της ουροδόχου κύστης απεκκριτικά. Detonic σκοτώνει παθογόνα χλωρίδα, ενισχύει την ασυλία και προστατευτικές λειτουργίες των κυττάρων, με εξαίρεση τις υποτροπές.

Εκτός από τις βασικές αιτίες της κυστίτιδας, το εργαλείο ανακουφίζει γρήγορα από τα συμπτώματα: από την πρώτη ημέρα απομακρύνει τον πόνο, κράμπες, συνεχή επιθυμία για ούρηση. Αφαιρεί άλατα και βαρέα μέταλλα, εμποδίζει το σχηματισμό των λίθων και της άμμου, των κακοηθών όγκων. Αφήστε οίδημα, μια δυσάρεστη οσμή, το σώμα παίρνει τις βιταμίνες και τα μέταλλα. Detonic καθαρίζει το αίμα, αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την υγεία.

Πλεονεκτήματα

Προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος μπορεί να συμβεί σε κάθε άνθρωπο. Φτάνει να καθίσει σε μια πέτρα

κρύο, με τα βακτήρια αλιευμάτων στο νερό, με την μόλυνση από έναν σεξουαλικό σύντροφο, όπως πόνους, απαλλαγή, ταξίδια στην τουαλέτα. Πρέπει να κάνετε αμέσως Detonic.

Αυτά τα συμπτώματα δεν είναι πολύ έντονη, μπορεί να είναι σχεδόν αόρατο. Εξαιτίας αυτού, οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Για τον πόνο ανακούφιση, αγοράζουν βάμματα στο φαρμακείο, παίρνουν πιο εύκολο, αλλά κάθε μέρα η ασθένεια κάνει περισσότερο κακό στον οργανισμό, κάψιμο τρομερό, δεν τη χαρά από το σεξ. Ο άνθρωπος πηγαίνει στο γιατρό, αλλά η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε οι συνήθεις σιρόπια δεν το διορθώσετε. Συχνά χρειάζεται να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση και να υπομείνει τα προβλήματα μέχρι το τέλος της ζωής.

Detonic αλλάζει εντελώς την προσέγγιση στη θεραπεία της κυστίτιδας. Για να ξεκινήσετε να δεχθεί ότι δεν είναι απαραίτητο να πάει πίσω Συμβούλιο στο νοσοκομείο, αρκετά για να παραγγείλετε τα χάπια και το ποτό τους, το εργαλείο είναι προσιτές και έχουν εγκριθεί για την εισαγωγή ανεξάρτητα από το φύλο και την ηλικία. Το συμπλήρωμα λειτουργεί γρήγορα. Έντονος πόνος γίνεται κατά τις πρώτες ημέρες της αποδοχής, δεν καίει όταν η έξοδος των ούρων μπορεί να έχει και πάλι σεξ. φλεγμονή και αφαιρεί περαιτέρω Cisterol αναστέλλει αυτό, παίρνει τις αιτίες της μόλυνσης και εξαλείφει τους. Μετά την άσκηση

ο ασθενής είναι υγιής. Μπορεί να μην ανησυχείτε ότι τα συμπτώματα θα επιστρέψει και πάλι, το σώμα προστατεύεται από την υποτροπή.

Ενδείξεις Detonic

Σύμφωνα με τις οδηγίες Detonic χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ουρολιθίασης, χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος, κρυσταλλουρία (υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα στα ούρα).

Feedback περίπου Cisternole υποδεικνύουν ότι το συμπλήρωμα είναι αρκετά αποτελεσματική για την ανακούφιση των κολικό του νεφρού, και μπορεί επίσης να ληφθούν για την πρόληψη της εμφάνισης του.

Αντενδείξεις

Παρά το γεγονός ότι Detonic περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, που, όπως και κάθε άλλο φάρμακο, δεν υπάρχουν αντενδείξεις, που καθιστούν αδύνατη.

Konsultatsialary ελεύθερη διαβούλευση

Αυτά περιλαμβάνουν:

 • εγκυμοσύνης και του θηλασμού?
 • δυσανεξία δραστικών και βοηθητικών συστατικών?
 • την ηλικία των 18.

Οι παρενέργειες

Το συμπλήρωμα έχει στο γαστρικό βλεννογόνο προκαλεί ερεθισμό που μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ναυτία, καούρα, έμετο. Για σχόλια Κυστεϊνυλ παρατεταμένη συμβάλλει χρήση στην επιδείνωση της γαστρικό έλκος και δωδεκαδακτυλικό έλκος.

οδηγίες εφαρμογής Detonic

εγχειρίδιο οδηγιών συνιστά να διαρκέσει από μία έως τρία δισκία ανά ημέρα, ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κριτικές έχουν γραφτεί χρησιμοποιώντας από ένα έως τέσσερα πακέτα των Detonic για την πορεία. Αν έχετε κυστίτιδα συχνά με πολύ επώδυνα συμπτώματα, μπορείτε να πάρετε δύο χάπια την ημέρα.

Συμβουλή: κατά τη στιγμή της θεραπείας δίαιτα, ενώ τη λήψη του συμπληρώματος για την αποφυγή στράγγισμα τα νεφρά. Εκτός από τα δισκία Detonic, ισχία ζωμό ποτό ή χυμό μούρων. EM>

Πλεονεκτήματα πριν αναλόγων Detonic

Listerature φάρμακα για την κλασική lachenalii διουρητική δράση, να απαλλαγούμε του οιδήματος, μια σπάνια επιθυμία να mocheispuskaniya απομακρυνθεί η περίσσεια του υγρού, αλλά προκαλεί ενεργή εξάλειψη των σημαντικών ηλεκτρολυτών. Οι πάσχει το σώμα από την ταχεία αφυδάτωση, αρχίζουν πονοκεφάλους και hypotension.Removal της αιτίας του πόνου για λίγες μέρες, μια γρήγορη αναπροσαρμογή της φλεγμονώδους επικοινωνίας ocharovyvat νεύρο του σώματος, ο εγκέφαλος, ως εκ τούτου, είναι μόνο μια σύνθεση σύμπτωμα balistically, η παντελής έλλειψη επίδραση επί άλλων αρχών διαθέσιμα για χρήση σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα και έχει ένα ευρύ φάσμα σύνθεση protivoparkinsonicheskie, με αντιβιοτικά, που σκοτώνουν όχι μόνο μόλυνση, αλλά και όλα τα ευεργετικά βακτήρια. Εξαιτίας της οποίας μειώνεται ανοσίας και αυξάνει την πιθανότητα επιπλοκών.

Το συμπλήρωμα είναι πιστοποιημένο και επίσημα εγγραφεί στον κατάλογο των φαρμάκων. Οι μόνες αντενδείξεις είναι: εγκυμοσύνη, γαλουχία, και αλλεργικές αντιδράσεις σε μερικά συστατικά του συμπληρώματος

.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα Detonic

Detonic έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους ομολόγους τους και να μιλήσουν γι ‘αυτά ατέλειωτα. Αλλά αν για να μιλήσει εν συντομία, ως εξής:

 • η απουσία σε σύνθεση των χημικών συστατικών?
 • απλό κύκλωμα εφαρμογή?
 • ένα γρήγορο και θετικό αποτέλεσμα?
 • την ευκαιρία να φορά και για πάντα να απαλλαγούμε από κυστίτιδας?
 • ασφάλεια.

Μιλώντας για τις ελλείψεις του συμπληρώματος, είναι αναγκαίο να διατεθούν μόνο μία – η έλλειψή της στα φαρμακεία. Πωλείται μόνο στο Διαδίκτυο, και αυτό αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο απόκτησης προϊόντων απομίμησης.

Ανάλογα του συμπληρώματος Detonic

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά βότανα κατά της κυστίτιδας. Ωστόσο, δεν είναι όλοι τους είναι τόσο αποτελεσματικές όσο Detonic. Σκεφτείτε το πιο αποτελεσματικό ανάλογα αυτού του συμπληρώματος:

 1. Ledian. Κάψουλες, η οποία συνολικά τη βελτίωση της υγείας των ουρογεννητικού γυναίκες συστήματος. Βοήθεια για την εξάλειψη όχι μόνο την κυστίτιδα, και τσίχλα. Το σετ περιλαμβάνει: μήτρα γουρούνι, μετάξι καλαμποκιού, centaury, αμάραντος, Cordyceps sinensis, τσουκνίδα, τη μητέρα και τη θετή μητέρα. Διαβάστε κριτικές για Legian.
 2. CystoBlock. Συμπλήρωμα Διατροφής για να επιστρέψει την υγεία του ουρογεννητικού συστήματος των ανδρών και των γυναικών. Περιέχει εκχυλίσματα βακκίνιο, bearberry, τσουκνίδα και βιταμίνη πρόμιγμα.
 3. Cystelle. Κάψουλες για τη θεραπεία των ασθενειών των πυελικών οργάνων σε άνδρες και γυναίκες. Αναλογική Detonic από κυστίτιδα μειώνει τη φλεγμονή και αφαιρεί νεοπλασματικών διεργασιών. Η δομή περιλαμβάνει bearberry εκχύλισμα και D-μαννόζη.
 4. ουρολίθοον. Συμπλήρωμα Διατροφής σε μορφή κάψουλας. Βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της κυστίτιδας και να αποκατασταθεί η σωστή λειτουργία της ουροδόχου κύστης. Το κύριο δραστικό συστατικό είναι θειική χονδροϊτίνη.
 5. Zistan. Μειώνει τη φλεγμονή στο ουροποιητικό σύστημα, έχουν μια ήπια διουρητική και διουρητική δράση, βοηθά να διαλύσει πέτρες στην ουροδόχο κύστη και τα νεφρά. Περιλαμβάνει πάνω από 10 φαρμακευτικά φυτά.

Detonic – βότανα προετοιμασία της νέας γενιάς, το οποίο βοηθά σε σύντομο χρονικό διάστημα για να απαλλαγούμε από τα δυσάρεστα συμπτώματα της κυστίτιδας και τη θεραπεία της αιτίας της νόσου – παθογόνων. ενεργά χρησιμοποιείται από επαγγελματίες παγκοσμίως ως τα φυτικά προϊόντα, και ως μέρος των βασικών αντι-φλεγμονώδη θεραπεία.

Αλήθεια ή όχι

Detonic ανακουφίζει εξίσου καλά φλεγμονή της ουροδόχου κύστης απλή και επιδείνωσε τις μορφές, γεγονός που καθιστά το εργαλείο περισσότερο από όσο χρειάζεται. Βοηθά ακόμη και σε περιπτώσεις όπου ο ασθενής είναι συστήσει νοσηλεία στο ουρολογία Τμήμα.

Τα οφέλη του συμπληρώματος είναι αναμφισβήτητη, λόγω των επιμέρους ιδιότητες των φυτικών συστατικών της σύνθεσης. Είναι πολλά χρόνια που χρησιμοποιούνται στις συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής και είναι γνωστό για τις ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό.

Πού να αγοράσει Detonic

Τα σημεία ανάλυσης του δικτύου δίνει μια σωστή απόφαση – να αγοράσει από την ιστοσελίδα της μάρκας. Η τιμή αγοράς των Detonic αρκετά λογικό – μόνο …. Σούπερ οικονομικές προσφορές αναφέρουν σαφώς το έργο των κερδοσκόπων. Μην τα χρήματα του κινδύνου και το πιο σημαντικό για την υγεία, σε μια προσπάθεια να σώσει μερικές πένες.

Λάβετε υπόψη, το ηλεκτρονικό κατάστημα του κατασκευαστή ζητά η μεταφορά κεφαλαίων διαβιβάσει η πληρωμή κατά την παράδοση των εμπορευμάτων στο ταχυδρομείο σας. Να είστε προσεκτικοί και να φροντίζει για τον εαυτό σας.

Τιμή Detonic από κυστίτιδα

Για να απαλλαγείτε από κυστίτιδα και άλλα προβλήματα με το ουροποιητικό σύστημα μπορεί μια για πάντα με ένα φυτικό σκεύασμα Detonic. Μπορείτε να το αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Αγορά Citeral σε μεγάλα φαρμακεία.

Αξιολογήσεις Detonic

Margaret, 28 ετών, Yaroslavl, UE: « Detonic βοήθησαν να ξεπεραστούν κυστίτιδα, παρενοχλώντας μου για έξι μήνες ήταν στο χάπι για 21 ημέρες, αλλά ο πόνος και κάψιμο πραγματοποιήθηκε καλό πράγμα υπάρχουν εργαλεία.. ότι μπορείτε να πάρετε στο σπίτι και να ανακτήσει, και να μην πάει στο νοσοκομείο, όπως ήταν πριν EM>».

Lola, 25 ετών Μόσχα, UE: « κυστίτιδα razigralas κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το αντιβιοτικό δεν μπορούσε να πιει, και απλά σκευάσματα βοτάνων που δεν είχε βοήθεια Ο γιατρός συνιστάται να πίνουν Detonic η σύνθεση των φυσικών και δεν βλάπτει. ήπιε ένα δισκίο μου θέση. ανακτηθεί ή κατά δύο εβδομάδες πλήρως EM>».

Η γνώμη των γιατρών Detonic

Oleg Ivanovich, ουρολόγος, Μόσχα, UE: « Detonic θετική στάση Μετά την πρώτη εφαρμογή του συμπληρώματος τα συμπτώματα της υποχωρούν νόσου, επιτρέποντας στον ασθενή να αποκατασταθεί η φυσική δραστηριότητα, τις ικανότητες αυτοφροντίδας Ένα θετικό αποτέλεσμα.. επιτυγχάνεται χάρη στη φυσική σύνθεση των χαπιών. δεν προκαλεί επιπλοκές, καλά ανεκτή από τον οργανισμό EM>».

Evgeny, ουρολογία, Κουρσκ, UE:.. « Detonic κονσέρβες δομή φυσικού ιστού της ουροδόχου κύστης, εμποδίζει το σχηματισμό όγκων Εκτός από τη θεραπεία, χρησιμεύει ως μια πρόληψη της υποτροπής της φλεγμονής του σώματος έχει ανοσορυθμιστικές ιδιότητες . Ακόμα και στο πλαίσιο του νέου επίδραση των δυσμενών παραγόντων στην ουροδόχο κύστη, αποκλείεται ο κίνδυνος επαναλαμβανόμενων ήττες EM>».

Insights Detonic

Γνώμη expertecology Ukusebenza Έλενα Andreevna

Η εμφάνιση των κακών συμπτώματα στην κοιλιά, πόνο κατά τη διάρκεια της απελευθέρωσης των ούρων, εκκρίσεις, αδυναμία, οι άνθρωποι δεν τρέχουν αμέσως στο γιατρό. Θέλουν να εξοικονομήσετε χρόνο και να αγοράσετε χωρίς συνταγή χάπια φαρμακείο. Θα ανακουφίσει τα συμπτώματα, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Όταν η φλεγμονή γίνεται πιο ισχυρή, θα πρέπει να πάει στο νοσοκομείο, αλλά συμβατική θεραπεία δεν βοηθά, πολλές φορές για να απαλλαγούμε εντελώς από την ασθένεια δεν έχει ληφθεί.

Πριν από Detonic δεν χρειάζεται να περάσουν τις ώρες αναμονής στις γραμμές για επιθεώρηση από τον ιατρό. Ξεκινήστε την κατανάλωση του προϊόντος χωρίς σκοπό. Ακόμα κι αν υποψιάζεστε ότι δεν κυστίτιδα, πρέπει να υποστούν, προστατεύει τον οργανισμό από την ανάπτυξη της νόσου, τα βακτήρια σκοτώσει και τα μικρόβια.

Το εργαλείο είναι εύκολο να πάρει, δεν έχει παρενέργειες, επιτρέπει στους ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου. Θα πάρετε αμέσως απαλλαγούμε από τον πόνο, μπορεί να οδηγήσει μια καλή σεξουαλική ζωή. Όταν όλα τα σήματα δεν θα ακυρώσει την προετοιμασία, χρειαζόμαστε χρόνο σε όλες τις συνέπειες της μόλυνσης έχουν φύγει, αυξημένη ανοσία, μια αξιόπιστη προστασία. Δεν είναι απαραίτητο να δαπανήσει πολύ χρόνο και χρήμα για να επανακτήσει την υγεία είναι εύκολο, είναι ελέγχονται για χιλιάδες ασθενείς, που είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...