Boobs XL - πώς να το χρησιμοποιήσετε; πού να το αγοράσει, φαρμακείο, τιμή
Ομορφιά

Boobs XL – πώς να το χρησιμοποιήσετε; πού να το αγοράσει, φαρμακείο, τιμή

Boobs XL. Πώς είναι διαφορετικό από τους άλλους;

H2>

Πάντα είχα πρόβλημα με την κρέμα για τη διεύρυνση πέους, αλήτες, στήθη και άλλα μέρη του σώματος. Η εντύπωση είναι ότι είναι σχεδιασμένο για εκφυλίζεται:. Οι πιο χαζό καταστάσεις συνοδεύονται από την πρωτόγονη κείμενο, και υπόσχεται ότι θα ικανοποιήσει απλά καθυστερημένος

Αλλά είναι αυτή

η κρέμα του μαστού δεν είναι έτσι. Έχει ξεχωρίζει από το γενικό πλαίσιο αφθονία τσιτάτο. Πάρτε, για παράδειγμα, η πρώτη ενότητα διαφημίσεων, η οποία μας εισάγει στο προϊόν:

Πόσες σκοτεινές λέξεις σε ένα τόσο μικρό κείμενο!

  • Lipolifting (ή lipofilling) είναι η μεταμόσχευση των λιποκυττάρων να αυξήσει ορισμένα μέρη του σώματος.

Τι είναι Adipofill’InTM; Ήταν ο κατασκευαστής; Αλλά γιατί, τότε, πάνω δεξιά αναφέρεται Lucas Meyer είναι ένα διάσημο αμερικανικό μάρκα καλλυντικών;

Σημειώστε ότι στο κουτί της κρέμας λογότυπο της εταιρείας αυτής λείπει. Έχοντας στο χέρι το Διαδίκτυο, είναι εύκολο να εξακριβωθεί ότι Lucas Meyer παράγει κρέμες για τη διεύρυνση του μαστού. Βγάζει το λογότυπό τους χρησιμοποιείται παράνομα, χωρίς περιστροφές, «ομορφιά».

Formula D56 EM> αναφέρεται μόνο στις περιοχές που πωλούν αυτήν την κρέμα. Αλλά παράγοντα HIF-1α EM> είναι πραγματικά εκεί . EM> Είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται μέσα στο σώμα με κάποιο τρόπο θα πρέπει να συμβάλει στην αύξηση του μαστού.

Κρέμα Boobs XL και την αρχή της λειτουργίας

Τα κεφάλαια πωλητές συνεχίζουν να κάμπτει τη γραμμή και κροτάλισμα από πολύπλοκες επιστημονικούς όρους. Και αυτό, ειλικρινά, ενοχλητικό. Είναι προφανές ότι για την αύξηση του μαστού μπορεί να πει με απλά λόγια -. Αυτό δεν είναι θεωρία χορδών δεν είναι πυρηνική φυσική

Αλλά αντ ‘αυτού ο Κύριος έμποροι είναι γενναιόδωρα διάσπαρτα μέσα από το κείμενο δυσνόητο λέξεις σε μια σπάνια επισκέπτης μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε.

Για να αποδείξει ότι το κείμενο γίνεται ακατανόητη όχι τυχαία, αλλά σκόπιμα, αρκετά εύκολα. Googling η λέξη lobotimized. EM> Βρίσκεται μόνο στις περιοχές που πωλούν αυτήν την κρέμα είναι έτοιμα χρόνου!

Επιπλέον, είναι εύκολο να παρατηρήσετε ότι όλοι αυτοί οι όροι να ξεκινήσει με τη λέξη “LiPo”

EM> (λιπο), η οποία στα λατινικά σημαίνει “λίπος” . Αλλά τα στοιχεία αυτά δεν χρησιμοποιούνται μόνο για επινόησε τον όρο, αλλά κατάφερε να αποτρέψει ένα λάθος!

Άλλοι όροι:

  • αδιπογένεσης – η σύνθεση νέων λιπαρών κυττάρων?
  • λιπογένεση – η διαδικασία της καταθέσεων λιποκύτταρα?
  • Λιποδιάλυση -. Η κατανομή των λιπών

Έτσι, η περιγραφή της κρέμας μπορεί να μειωθεί με την ακόλουθη: υπόσχεται να συνθέσουν και να συσσωρεύονται λιπώδη κύτταρα στην περιοχή του θώρακα, εμποδίζοντας περαιτέρω κατανομή λίπους. Είναι λιπώδη ιστό για την αύξηση του στήθους διάφορα μεγέθη.

στην πλαστική χειρουργική η αύξηση αυτή ονομάζεται lipomodelling. Εδώ, σας υποσχόμαστε το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά χωρίς χειρουργική

επέμβαση.

Τι είναι lipofilling και όπου λειτουργεί η κρέμα;

Ελάτε λοιπόν στο κύριο σημείο – πώς πραγματικά είναι αυτές οι υποσχέσεις; Μπορεί η κρέμα να ανεβάσουν το στήθος λιπώδη ιστό σας;

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι η lipofilling αυξάνει το στήθος κατά ένα μέγεθος ή μικρότερο, αλλά όχι τρεις. Και κρέμα σε αυτό το σχέδιο μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική όσο χειρουργική επέμβαση. οι πωλητές της να προτείνει την προσθήκη λίπους εξαιρετικά μαστού, αφήνοντας το υπόλοιπο ποσοστό στην ίδια κατάσταση.

Μάλλον ο καθένας έχει έναν φίλο που ανακτώνται τα στήθη της αυξήθηκε 3 μεγέθη; Έτσι, οι υποσχέσεις είναι υπερβολική.

Δεύτερο και σημαντικότερο: ο λιπώδης ιστός δεν έχει ληφθεί από τον αέρα. Στην περίπτωση των ενέσεων, είναι μεταμοσχεύονται από άλλα μέρη της συσσώρευσης. Αλλά αν οι «λίπος» θέσεις δεν είναι, τότε μια τέτοια πράξη δεν πραγματοποιείται κατ ‘αρχήν. Αλλά πού κάνει το λίπος μετά την εφαρμογή της κρέμας;

Ναι, έχουμε δείξει πολλές δυσνόητες όρους όπως παράγοντα, EM> HIF EM>

-1 EM> a EM>, κ.λπ., αλλά η διαδικασία της δημιουργίας του λιπώδους ιστού είναι αρκετά απλό και εύκολο να εξηγηθεί χωρίς αυτούς τους όρους:. καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από ό, τι έχετε δαπανήσει, μπορείτε να πάρετε το λιπώδη ιστό

Χωρίς τις πρόσθετες θερμίδες από το λίπος δεν συντίθεται, δεν είναι ό, τι η υιοθέτηση απαιτεί την αύξηση της διατροφής. Δεν έχει πολύ τρίβει το στήθος λίπος, δεν θα γίνει «πιο παχιά.» – αυτό είναι το ίδιο με κρέμα

Δεν λέω ότι η παχυσαρκία σχετίζεται με ορμονικές αλλαγές και βλάβες στην υγεία. Το σώμα δεν θα αναβληθεί λίπος επιλεκτικά, μόνο στο στήθος. Fat αναπόφευκτα θα πέσει κάτω από την κοιλιά. Και αυτό το είδος της παχυσαρκίας, κεντρική παχυσαρκία, θεωρείται το πιο επικίνδυνο.

Με αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής νόσου και διαβήτη. Επίσης, έρχονται οι ορμονικές αλλαγές: το σώμα ξαναχτίστηκε για να διατηρηθεί η ενεργειακή ισορροπία

.

Αυτό σημαίνει ότι αν οι υποσχέσεις των πωλητών της κρέμας ήταν αλήθεια, θα βλάψει κανέναν. Αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι ένα μεγάλο μέρος μιας ανησυχίας, επειδή δεν ισχύει μετά τη χρήση του Boobs XL δεν θα.

Κλινικές δοκιμές. Το διαζύγιο ή η αλήθεια;

Επιπλέον, η ιστορία σχετικά

με αυτό κρέμα έρχεται σε αντίθεση με την κοινή λογική, είναι μια άλλη απόδειξη ότι έχουμε μπροστά μας ένα κοινότοπο διαζύγιο για τα χρήματα. Και η απόδειξη είναι στην πραγματικότητα πωλούν την ιστοσελίδα:

Αυτό είναι ένα γράφημα που δείχνει τις κλινικές δοκιμές του Queen κρέμας. Με την πρώτη ματιά ότι είναι εντάξει, εκτός από το ότι οι πωλητές δεν πρέπει να γράψετε το όνομα χωρίς λάθη. Αλλά προσπαθήστε να κατανοήσουν το νόημα αυτού του γραφήματος είναι ότι παρουσιάζει;

Το δεύτερο σημείο κλειδί: μια μονάδα του όγκου του μαστού. «Θνητοί» χρήση ίντσες για να μετρήσει μια πλήρη περιφέρεια γύρω από το στήθος. Αλλά οι ειδικοί χρησιμοποιούν mm3 – όπως στο διάγραμμα. Και έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα της, το ποσό της προτομής των θεμάτων αυξηθεί σε 3 000 mm3.

Αυτό όμως που μπορούμε να μάθουμε από ένα ιατρικό άρθρο με τίτλο «Teenage Ζωολογία»:

  • Κατά μέσο όρο στην ομάδα των γυναικών της αναπαραγωγικής ηλικίας, 25-45 ετών, ο όγκος του μαστικού αδένα είναι περίπου 500 mm3.
  • Η ιδανική υιοθετείται το στήθος με όγκο 250-300 mm3.
  • Ο όγκος των 400 έως 600 mm3 θεωρείται μέτρια υπερτροφία,
  • 600-800 mm3 – σοβαρή υπερτροφία,
  • 800-1000 mm3 – σημαντική υπερτροφία και 1500 mm3 -. Gigantomastia

Δηλαδή, ακόμη και στην ιστορία για τις κλινικές δοκιμές επίδοξους εμπόρους αναφέρουν τα στοιχεία που είναι φυσικά αδύνατον! 3000 mm3, η οποία είναι δύο φορές περισσότερο από gigantomastia! Γύρισαν τα θέματα σε μεταλλάξεις;!

Περίληψη Boobs XL

Αυτή η κρέμα που υπόσχεται να διευρύνει τα στήθη, αντλείται το λίπος της. Αλλά πού θα το λίπος, οι πωλητές της δεν μπορεί να εξηγήσει. Αντ ‘αυτού, προσπαθούν να συγχέουμε τον αγοραστή, έτσι κούνησε το χέρι του για να πει:. Είναι όλα τόσο έξυπνος και επιστημονικά, δεν θα έπρεπε καν να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε

Στην πραγματικότητα, ένα παρόμοιο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αποκλειστικά με χειρουργική επέμβαση είναι να κάνει lipofilling τη χρήση της κρέμας είναι αδύνατο.

Πληροφορίες σχετικά με τις κλινικές δοκιμές σημαίνει, τέλος, την πεποίθηση ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με την σελίδα πώλησης εφευρέθηκε.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...