Ομορφιά

Bluronica – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

κάθε μέρα εκατομμύρια γυναίκες πηγαίνουν στο μονοπάτι του πολέμου με την ηλικία μεταβολές του δέρματος. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, γιατί κάθε γυναίκα που θέλει να είναι ελκυστική, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Οι ρυτίδες, πόδι της χήνας, ξηρότητα και μαρασμό καταστρέφουν τη ζωή, και να εμποδίσει τους ιδιοκτήτες τους.
Συνεχές άγχος, μολυσμένο περιβάλλον, τις εκφράσεις του προσώπου και κυρίως η επιβράδυνση του μεταβολισμού οδηγεί στο γεγονός ότι με την ηλικία, τα κύτταρα του δέρματος δεν λαμβάνουν την απαραίτητη ποσότητα υγρασίας, οξυγόνου, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτό οδηγεί σε μια μείωση του επιπέδου της αναγέννησης στο δέρμα, ξηρό δέρμα, απώλεια της τόνο και την ελαστικότητα και, ως αποτέλεσμα την εμφάνιση των ρυτίδων και της Γενικής γήρανσης. Αλλά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια, για τη νεολαία και την ομορφιά πρέπει να αντιμετωπιστούν. Συγκρότημα Bluronica – η πιο πρόσφατη εξέλιξη της cosmetologists που θα συμβάλει στην επίτευξη ορατό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα
.

Bluronica – αλήθεια ή παραπλάνηση

Οι ρυτίδες στο δέρμα μας φαίνεται λόγω της συστηματικής στρες, μολυσμένο περιβάλλον, η κακή διατροφή και αργό μεταβολισμό. Και αν βιαστείτε να καθαρίσει την ατμόσφαιρα, να εγκαταλείψει το έργο, για να σταματήσει η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς και να αφαιρέσετε από τη ζωή του, όλα στρεσογόνες καταστάσεις, δεν μπορούμε, στη συνέχεια, για να βοηθήσει το δέρμα να πάρει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, καθώς και το νερό που δίνει ζωή μπορεί.

Complex «υαλουρονικό οξύ» έχει τρία δραστικά συστατικά: κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, και μια ποικιλία από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ιάπωνες επιστήμονες έχουν ανακαλύψει τις ευεργετικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι είναι το μόριο που βοηθά να διατηρήσει την υγρασία στην επιδερμίδα μας. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η χρήση αυτού του εργαλείου θα σας επιτρέψει να απαλλαγούμε από ξηρά, η οποία μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος, αυξάνουν την ελαστικότητα και εξομαλύνει τις ρυτίδες, διότι τα κύτταρα του δέρματος να λαμβάνουν την απαραίτητη ποσότητα υγρασίας, και κατά συνέπεια θα αυξήσει το μέγεθος.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Το επόμενο συστατικό είναι το κολλαγόνο, το οποίο παράγεται στο ανθρώπινο σώμα. Είναι μια πρωτεΐνη fibrillar, με απλά λόγια είναι ένα από τα δομικά συστατικά του δέρματος μας. Αν το σώμα μας δεν είναι σε θέση να παράγει την απαιτούμενη ποσότητα του κολλαγόνου, το δέρμα μας ανανεώνεται πολύ πιο αργά, γιατί έρχεται μια Γενική μαρασμό. Επιπλέον αναπλήρωση κολλαγόνου βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων, και ως εκ τούτου μπορούμε να δούμε την αναζωογονητική επίδραση, βελτιώνουν την επιδερμίδα, την εξαφάνιση των στιγμάτων.

Το συγκρότημα βρίσκεται Ηνωμένες στη σύνθεσή της, τα πιο απαραίτητα συστατικά που συμμετέχουν στην ανανέωση του χορίου και συμβάλλουν σε μια όμορφη και υγιή εμφάνιση του δέρματος μας, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ένα θετικό αποτέλεσμα παρατηρείται σχεδόν στο 100% των περιπτώσεις χρησιμοποιούν.

Τιμή και πού να αγοράσουν αντι-γήρανσης Bluronica

Αυτό το συγκρότημα της νεολαίας και της ομορφιάς είναι διαθέσιμες σε κάθε γυναίκα. Μπορεί να καταδικαστεί στα ηλεκτρονικά καταστήματα των επίσημων διανομέων. Καθορίστε την τιμή άμεσα πριν από την αγορά – έχουν την ευκαιρία να πάρει μια σειρά από εκδηλώσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε κάποια χρήματα.

Το blog μας δεν πουλάει αυτό το εργαλείο, που σας ενημερώνει μόνο για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Αν θέλετε να αγοράσετε το συγκρότημα για να αναζωογονήσετε το δέρμα υαλουρόνης, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί στην ιστοσελίδα του εμπόρου.

Πήγαινε και να δώσετε την παραγγελία σας με την έκπτωση

Χρήσιμες ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα των κεφαλαίων

Το εργαλείο θα σας βοηθήσει να λύσει τα παρακάτω προβλήματα ηλικία: ρυτίδες? πόδι της χήνας? ρυτίδες? κρεμώντας? τα σημεία ηλικίας? θολή οβάλ του προσώπου. Το συγκρότημα αποτελείται από ένα ενεργοποιητή πήγματος με βάση υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο, και ορό με υαλουρονικό συμπύκνωμα. Οξύ έχει μια σειρά από χρήσιμες ιδιότητες για την καταπολέμηση της καλλυντικά ελαττώματα του δέρματος. Μεταξύ αυτών:

 • αντιγηραντική δράση?
 • βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, αποκαθιστά σφριγηλότητα?
 • βελτιώνει την επιδερμίδα?
 • παρέχει τροφή με βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, και ενυδατώνει?
 • ενεργοποιεί τις διαδικασίες της αναγέννησης του χορίου?
 • δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα πάνω στην επιφάνεια του δέρματος που αποτρέπει την απώλεια υγρασίας?
 • εξαλείφει ξηρότητα του δέρματος

Υαλουρονικό συμπύκνωμα έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα στο δέρμα:.

 • ενεργοποιεί μεταβολικές διαδικασίες σε κύτταρα της επιδερμίδας?
 • λειαίνει την επιδερμίδα?
 • απολεπίζει απαλά την κεράτινη στιβάδα του χορίου?
 • απαλύνει τις ρυτίδες?
 • ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματος?
 • θρέφει το δέρμα με πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.

Η σύνθετη δομή των ρυτίδων Bluronica

Το κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ αποτελούν τη βάση του ακινήτου. Το υαλουρονικό οξύ είναι θεμελιώδους σημασίας στην διαδικασία της ενημέρωσης των κυττάρων του χορίου, καθώς και ένα δομικό συστατικό των νευρικών και συνδετικούς ιστούς. Επειδή ήμουν νέος σώμα μας παράγει αρκετό οξύ, το δέρμα μας παραμένει απαλό και όμορφο, τις αρθρώσεις κινείται και βλάβες του δέρματος επουλωθούν γρήγορα. Με την ηλικία, το μεταβολισμό επιβράδυνση, και επομένως υαλουρονικό οξύ παράγεται πολύ λιγότερο συνέπεια – το δέρμα αρχίζει με την ηλικία.

Ακόμη και αν το υαλουρονικό οξύ ξεκινά τη διαδικασία της αναγέννησης, αυτό δεν είναι αρκετό για την πρόκληση αποτελέσματος αντι-γήρανσης. Επειδή το ανώτερο στρώμα του χορίου πρέπει να ανανεώνεται, χρειάζεται νέα κύτταρα. Το κολλαγόνο είναι το δομικό στοιχείο επί του οποίου να σταθεί όλη την αλυσίδα των νέων συνδετικού ιστού.

του πετρελαίου Amaranth προάγει την ενυδάτωση, και να ενημερώσετε το δέρμα. Ένα ισορροπημένο σύμπλεγμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών θρέφει την επιδερμίδα, την προώθηση των διαδικασιών αναζωογόνησης, βελτιώνοντας το χρώμα και το δέρμα υφή, και αποτρέπει τη γήρανση και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Οδηγίες για τη χρήση των Bluronica

Για να χρησιμοποιήσετε τη σύνθετη Bluronica είναι αρκετά εύκολο. Ο βασικός κανόνας: καθαρίστε το δέρμα πολύ καλά πριν την εφαρμογή. Καλό θα είναι ως ενεργοποιητής χρήση τζελ ημερήσιας φροντίδας, και το βράδυ απλώστε τον ορό. Έτσι, η θρεπτική περιεκτικότητα του ορού διεισδύουν με ασφάλεια τα στρώματα της επιδερμίδας, και βιταμίνες κατάποση.

Για να ανανεώσετε την επιδερμίδα όλη την ημέρα, μπορείτε να εφαρμόσει εκ νέου το ζελέ. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να επαναλάβετε τη διαδικασία περισσότερο από τρεις φορές την ημέρα. Κάθε φιάλη του προϊόντος έχει σταγονόμετρο. Μόλις λίγες σταγόνες εφαρμόζεται στα δάχτυλα και έντονες κινήσεις τρίβετε στο δέρμα.

Πώς λειτουργεί το υαλουρονικό οξύ;

Η επίδραση του ορού έγκειται στην ισορροπημένη σύνθεσή του. Το υαλουρονικό οξύ χτυπά τόσο τα ανώτερα και κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, συγκεντρώνει κοντά σε ένα μόριο νερού, ενεργοποιεί διεργασίες αναγέννησης.

Το κολλαγόνο να γίνει η βάση για το σχηματισμό νέων επιδερμικών κυττάρων. συμπλέγματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων παρέχει τα κύτταρα με όλες τις απαραίτητες ουσίες, θρέφουν και προστατεύουν από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Έλαια παρέχουν την απαραίτητη υγρασία και δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ που εμποδίζει την απώλεια υγρασίας.

Αυτή η ομαδική εργασία όλων των συστατικών παρέχει αξιοσημείωτο αποτέλεσμα ανύψωση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Αντενδείξεις και βλάβη Bluronica

Δυστυχώς, υπάρχουν μια σειρά από αντενδείξεις στη χρήση του υαλουρονικού οξέος και του κολλαγόνου. Μεταξύ αυτών:

 • η τάση να αλλεργική αντίδραση s?
 • δυσλειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος?
 • σακχαρώδη διαβήτη?
 • ασθένειες του αίματος?
 • καρκίνου του θυρεοειδούς?
 • σκλήρυνση κατά πλάκας?
 • παγκρεατίτιδα?
 • κίρρωση του ήπατος?
 • ηπατίτιδα?
 • ασθένειες του δέρματος (λύκος, η ψωρίαση, λεύκη, erysipelatous φλεγμονή της επιδερμίδας, κλπ.)?
 • σάρκωμα?
 • κυψελιδίτις?
 • παραβίαση της ακεραιότητας του δέρματος (τραυματισμοί, περικοπές, μώλωπες).

Πριν ξεκινήσετε το συγκρότημα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν θεραπευτή και αισθητικός. Έτσι, θα είστε σε θέση να αποφύγει τις αρνητικές συνέπειες της χρήσης των ορών και για την προστασία της υγείας σόγιας.

Αποτελέσματα και συμπεράσματα από τη χρήση του εργαλείου Bluronica

Complex Bluronica έχει πραγματικά μια αναζωογονητική επίδραση, καθώς αποτελείται από συστατικά που λαμβάνουν μέρος στη φυσική μεταβολισμό του δέρματος, προωθεί την αναγέννηση των κυττάρων και ενυδατώνει το δέρμα. Όλα τα συστατικά είναι στο δέρμα μας, οικείο και φυσικό, επομένως είναι εύκολο να χωνέψει.

προσιτή τιμολογιακή πολιτική του συγκροτήματος το καθιστά πιο δημοφιλής σε σύγκριση με παρόμοια καλλυντικών. Το μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης του συγκροτήματος είναι η δυνατότητα αναζωογόνησης χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Πώς να διακρίνει τα γνήσια Επιπλέον, τα ψεύτικα;

Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την παραχάραξη, για να αγοράσουν «υαλουρονικό οξύ» καλύτερα το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή, ο πωλητής θα σας παρέχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας για τα προϊόντα.

Μετά την παραλαβή των αγαθών επιθεωρεί προσεκτικά τη συσκευασία και φιαλίδια. Θα πρέπει να είναι ολόκληρα, χωρίς αλλοίωση και βλάβη. Και μόνο μετά από αυτό να πληρώσει για το πακέτο.

απόψεις Ακίνητη πελάτη σχετικά με την αντι-γήρανσης συνδυασμό ορού δέρματος υαλουρόνης

Galina, 39, Kuibyshev
Αγοράζεται και δεν μετάνιωσα. Όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, φαίνεται ότι για 10 χρόνια νεότερος. Το αποτέλεσμα ήταν αντιληπτές από όλους τους συναδέλφους και τους φίλους της, μερικές ακόμη πιστεύουν ότι είχε πλαστική χειρουργική. Θα συνιστούσα.

Η Άννα, 50 ετών, Ομσκ
Ευχαριστώ για το μεγάλο συγκρότημα υαλουρόνης. Τα χρόνια περνούν, και η γήρανση δεν είναι επιθυμητή. Σε δαπανηρές θεραπείες κομμωτηρίου απλά σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υλικά. Αποφάσισα να δοκιμάσω το συγκρότημα και έχει εξοφληθεί. Τώρα, όταν περπατάτε στο δρόμο με την εγγονή του, ξένοι πιστεύουν ότι είναι η κόρη μου. Αυτό είναι για μένα ο καλύτερος δείκτης και συμπλήρωμα.

Ειδικοί Bluronica

Shchetinina Yana Dmitrievna, αισθητικός, «υαλουρονικό οξύ» μπορεί να χαρακτηριστεί με ασφάλεια η καινοτόμος φροντίδα για τη γήρανση του δέρματος. Οι συνιστώσες του συγκροτήματος όχι μόνο να σταματήσει τη γήρανση του δέρματος, αλλά και την ενεργοποίηση ενεργά την αναγέννηση του, επιστρέφοντας πίσω το ρολόι. Το υαλουρονικό οξύ τρέφει το κολλαγόνο – αναγέννησης, πετρέλαιο – υγραίνεται και συνδυασμένα, αυτά τα συστατικά απλά επιστρέψει στις νεαρές γυναίκες

Petrova Irina Stanislavovna, δερματολόγος, Αυτό το καλλυντικό προϊόν γεμίζει πλήρως όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας.. Παρέχει ενυδάτωση, τη διατροφή, την αναγέννηση. Τα υγιή κύτταρα έχουν μια διαρκή προστασία κατά των παθογόνων παραγόντων. Επειδή το υαλουρονικό οξύ δεν είναι μόνο ισορροπημένη φροντίδα του προσώπου, αλλά και εξαιρετική πρόληψη των ασθενειών του δέρματος.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...