Δύναμη

Aqua Disiac – Αρώματα με φερομόνες κριτικές, τιμή, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα,

Είναι δυνατόν να αποπλανήσει κάθε άντρα με ένα μόνο μυρωδιά. Η ζωή Sexy αρώματα με φερομόνες αντιμετωπίσει αυτό το έργο στο 100%. Πώς το άρωμα και το μέρος του, ας το καταλάβουμε.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Τι είναι οι φερομόνες

Για να γίνει κατανοητή η αρχή της Aqua Disiac, πρώτα απ ‘όλα είναι να κατανοήσουμε το ερώτημα, ποιες είναι οι φερομόνες. Στα ελληνικά, οι «φερομόνη» μέσα «για να διεγείρει» ή «ξυπνήσει». Στην πραγματικότητα, φερομόνες είναι προϊόντα των ενδοκρινών αδένων σε διαφορετικά ζώα (ελάφια, κάστορες και άλλοι).

Οι

Φερομόνες περιέχονται επίσης σε μερικά φυτά (σανταλόξυλο, βανίλια, κακάο, γιασεμί, λεμόνι, δενδρολίβανο και άλλους) και διακρίνονται από τα έντομα (μυρμήγκια, μεταξοσκώληκες). Οι φερομόνες που παράγονται από τους άνδρες και τις γυναίκες. Οι άνδρες που ονομάζεται «ανδροστερόνη», γυναικεία – «Capulina». Οι φερομόνες τον έλεγχο του νευροενδοκρινικού συστήματος, που επηρεάζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά. Αυτό επηρεάζει στη συνέχεια την κοινωνική ζωή ή την αναπαραγωγή.

Υπάρχουν δύο είδη των φερομονών:

 1. Relizer. Είναι σε θέση να προκαλέσει το άτομο την άμεση ανταπόκριση και δράση.
 2. Αστάρια. Έχουν επιπτώσεις κλιμάκωση. Χρησιμοποιούνται για να διαμορφώσουν ορισμένες συμπεριφορές.

Ένα παράδειγμα του δεύτερου τύπου είναι μια ειδική φερομόνη που η βασίλισσα μέλισσα ξεχωρίζει. Αναστέλλει σεξουαλική ανάπτυξη στα θηλυκά, καθιστά και την τελευταία οι μέλισσες εργάζονται.

Χαρακτηριστικά και αρχή λειτουργίας

Aqua Disiac – μια συλλογή των αρωμάτων με φερομόνες από τη γαλλική κατασκευαστή

.

Μεταξύ της συνολικής συλλογής Aqua Disiac υπάρχουν αρώματα με ονόματα γνωστών εμπορικών σημάτων, σχεδόν μοιάζει με τις οσμές τους:

 • Gucci by Gucci.
 • L’eau par Kenzo.
 • Μις Dior Cherry.
 • Αγνό δηλητήριο.
 • Touch of Pink.
 • Amor Amor Nina Ricci.
 • J’adore Dior.
 • Hugo Boss και άλλοι.

Aqua Disiac ή πνεύματα, Δίδυμοι θα διευκολύνει την αποπλάνηση ενός από τους εταίρους, χωρίς περιττές υποψία!

Πυκνό με φερομόνες Aqua Disiac έχουν σε μεγάλο όγκο στη σειρά:

 • Aqua Disiac κάνναβη φερομόνης. Με την χλοώδεις μυρωδιά της κάνναβης. Πικάντικο άρωμα είναι σε θέση να δημιουργήσει μια επίδραση τόνωση για το σώμα του ιδιοκτήτη. Εδώ συλλαμβάνονται και από τις σημειώσεις του σανού και ξηρούς καρπούς. Άρωμα μυρωδιά μπορεί να θέσει σε παθιασμένο σεξ. Το άρωμα μπορεί να αναγνωρίζεται από το σκούρο μπουκάλι με λευκό καπάκι (πακέτο σκούρο πράσινο). Χωρίζεται σε άνδρες και γυναίκες.
 • Aqua Disiac Musk των ζώων. Αυτό το άρωμα είναι κατάλληλη για τους άνδρες να παραπλανήσει τα πρόσωπα του ασθενούς φύλου. Διεγείρει την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης που κάνει μια γυναίκα ματιά σε αυτόν ως macho. Τα πνεύματα κατέλαβε το άρωμα του μόσχου. Το άρωμα συσκευασία Μαύρο με τα πρότυπα λεοπάρδαλη.
 • Aqua Disiac αγάπη Elixir. Αυτό το άρωμα είναι unisex. Το άρωμα συνδυάζει νότες γνωστών αφροδισιακά (πιπέρι, ylang-ylang, κιτρονέλας, κλπ). Η συσκευασία των ποτών αυτών έχει σκούρο χρώμα και το γράμματα σε ασημί.
 • Aqua Disiac Ερωτικά Elixir. Είναι επίσης ένα άρωμα κατάλληλο για κάθε όροφο. Είναι κατασκευασμένα με ένα μίγμα κανέλας, ylang-ylang, πιπερόριζας και μοσχοκάρυδου. μέσα Άρωμα βοηθά στην τόνωση της δραστηριότητας του εγκεφάλου, απομακρύνει το άγχος και έλλειψη εμπιστοσύνης, κάνοντας το άτομο πιο ελκυστική στα μάτια του άλλου φύλου. Μαύρο συσκευασία με γκρι γράμματα.

Αν μιλάμε για το Aqua Disiac άγρια ​​μόσχου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη των αλκοολούχων ποτών Aqua Disiac. Άγρια musk άρωμα υπάρχουν άνδρες και γυναίκες. Η σύνθεση του αρώματος των γυναικών περιλαμβάνει ένα ισχυρό φυσικό αφροδισιακό – μόσχου με σημειώσεις φως μούρο και Orchid. Το άρωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. κύρια επίδραση του είναι η αύξηση του επιπέδου των ορμονών του φύλου ερωμένη του. Κάνει την χαλαρή και όμορφη στα μάτια του άλλου φύλου. Το άρωμα πωλείται σε ένα ροζ μπουκάλι σε ένα όγκο 10 ml.

Στο «σύνθεση» πνεύματα Aqua Disiac άγριο μόσχο για τους άνδρες είναι το άρωμα του μπλε μέντα, ζουμερό πράσινο μήλο, τη μυρωδιά των φασολιών και γεράνι. Το άρωμα ενισχύει την προσοχή από τις γυναίκες που κάνει ο άνθρωπος πιο ελκυστική στα μάτια τους. Ένα μπουκάλι αρώματος σε μαύρο, 10 ml σε όγκο.

Η ανάπτυξη μιας σειράς πνεύματα χρειάστηκε 5 χρόνια. Στη σύνθεση των αρωμάτων:

 • Ένα μεγάλο μέρος των φερομονών.
 • Ειδική σύμπλοκο σταθερότητα μοριακό γεύση που παραμένει μυστική.
Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Το αποτέλεσμα ενός αρώματος με φερομόνες είναι το εξής:

 1. Άρωμα αφαιρεί αυτο-αμφιβολία, κάνει ο «ιδιοκτήτης» του άρωμα να είναι πιο τολμηρή και πιο χαλαρή πλευρά του συντρόφου του.
 2. Το άτομο γίνεται πιο ελκυστική και σέξι με το αντίθετο φύλο.
 3. Άρωμα διεγείρει την λίμπιντο των γυναικών και των ανδρών. Δηλαδή, τα πνεύματα αναγκάζονται να επιθυμούν σεξ, ενθαρρύνοντας το σεξ.
 4. Χάρη σε φερομόνες στο αρώματα αφυπνίζεται σεξουαλικής διέγερσης, το πάνω από τις συνήθεις 2-3 φορές.
 5. Οι φερομόνες αυξάνουν την ευαισθησία κατά τη διάρκεια του σεξ, γεγονός που καθιστά πιο φωτεινό το συναίσθημα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το άρωμα Aqua Disiac

Οι οδηγίες συνιστάται να εφαρμόζεται λίγο άρωμα στο οικείο όργανα εκτός από βλεννώδεις μεμβράνες.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα άρωμα με φερομόνες Aqua Disiac (2-3 σταγόνες) σε κρέμα σώματος. Αν τους απλώνονται στο δέρμα, η μυρωδιά των φερομονών θα κατανέμεται ομοιόμορφα σε αυτό.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει άρωμα με φερομόνες

Η ζωή σέξι άρωμα άγρια ​​musk για τους άνδρες και τις γυναίκες κατάλληλο για κάθε ηλικία. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε τις φερομόνες των νέων (κάτω των 16 ετών) ή κατάχρηση τους. Όπως ανώριμα Έφηβοι άρωμα συναρπαστικό άρωμα μπορεί «να σκοτώσει» και χαλάσουν φυσική μυρωδιά του σώματος.

Οι

Οι γυναίκες συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα άρωμα με 18. Για τους άνδρες δεν υπάρχουν περιορισμοί. Βάλτε τα στο ζεστό σεζόν συνιστάται ως κυρίες και τους άνδρες σε ένα ελάχιστο.

Πόσο είναι πρωτότυπο Aqua Disiac

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η τιμή ενός αρώματος με φερομόνες Aqua Disiac θα εξαρτάται από τον τύπο των οινοπνευματωδών ποτών. Το φάσμα των γεύσεων-διπλασιάζεται κοστίσει από 699 έως 1000. σειράς Άρωμα με ένα μεγάλο ποσό των φερομονών (Animal Musk, κάνναβη, Αγάπη ελιξίριο και άλλοι) μπορεί να κοστίσει περισσότερο.

1 μπουκάλι Aqua Disiac άγρια ​​μόσχου (10 ml) θα κοστίσει …. Μπορείτε να επιλέξετε τις σημειώσεις που βρίσκονται κοντά στη γεύση του κάθε άνδρα ή γυναίκα. Από ένα δέντρο και δυόσμο στα φρούτα και το μέλι

υπέροχη γεύση με το «πέπλο» φύση του αιτιολογικού παράγοντα -! Ανεκτίμητη

Συμπέρασμα Aqua Disiac

Η ζωή σέξι άρωμα άγριου μόσχου είναι σε θέση να προσελκύσει άτομα του αντίθετου φύλου. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται όχι μόνο σε φερομόνες και τις επιπτώσεις τους στο ανθρώπινο σώμα, αλλά και στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και ειδικός εξοπλισμός για την εξόρυξη του συμπυκνώματος. Επίσης, δεν είναι η τελευταία ρόλο παίζει εδώ και οι πρόσθετες μυρωδιές των μπαχαρικών και των φυτών.

Πολλοί άνδρες και γυναίκες έχουν ήδη δοκιμάσει τις τελευταίες μεθόδους της αποπλάνησης μέσω άρωμα με φερομόνες Aqua Disiac και ήταν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Έτσι είναι λογικό να δοκιμάσετε το μοναδικό μέσο.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...